Härlig dag och mysig kväll <3

Åkte ner på stan och kom 20 minuter för sent ^^ hehe, Mötte upp jossan och jenny och pauline som stått och väntat så snällt på mig. Vi köpte lite godsaker och åkte iväg till Bollan där vi mötte nåra från klassen :) Sen kom nåra till. Vi spelade kubb och glassade i solen. Rökte vattenpipa och lyssnade på musik :) Grymt trevligt. Farbod tittade förbi en sväng också :) Men han drog efter en kort stund.
Vi bytte plats, cyklade iväg till en fotbollsplan där vi bredde ut filtarna och spelade brännboll. Usch , de är jag inge bra på . Men fick väl in 2 okej träffar. resten var bara BUU! hehehe.
Vi tog en hel del roliga bilder ;D haha. Ni ska få se dom! Så sjukt braaa (;
sen spelade vi tecken och solade mer , tillslut så kollade vi klockan och såg att den redan hunnit bli 6. Så vi hade lixom chillat i solen i sex timmar. Så alla började dra tillslut en efter en.
Grymmt trevlig dag!!!! Sofia, Maria, Irene, Jonas, Andereas, Oscar, Tessan, Jossan, Jenny, Cia, Charlotta och Klara :) Thanks for a great day. hehe ^^

Efter bollanstunden med folket så åkte jag hem och bytte kläder. Sen kilade jag och angelica ner på stan och tog en fika :). Jo, blev utstirrade av några äckliga gubbar som inte kunde ge sig. Satt och stirrade in genom fönstet så man typ dog av irritation. Först satt dom bakom oss, men gick sedan ut till uteplatsen och satte sig precis vid oss fast bakom fönstret. Så vi bytte plats direkt ;) lite diss! hehe ^^ usch.
Sen på hemvägen räckte nån kille i 20 , 25 års åldern fram nån kramlapp :) Asså ni vet sånt som man ger folk och skickar vidare. I detta fall en kram. Så vi fick en varsin kram av han men glömmde ta lappen ;) heheh.
Väldigt trevlig kväll <3, förutom gubbäcklen. Menmen ..

Sitter och kollar på Bond nu lite halvt. Men ska sova snart antagligen, Är jäkligt trött efter en hel dag utomhus. Har fan inte varit inne en enda liten stund förutom när jag kom hem och bytte kläder. Men det är niiice ^^Inte fan sitter man inne när vädret är så underbart som det var idag <3 

Godnatt allihopa.


Lördag

Ska in i duschen nu och sen blire avfärd till bollan :) Ska spela kubb och brännboll med nåra från klassen ;D SKA BLI VÄLDANS KUUL :D <33

Shoppingturen och morgondagen

Blev en lyckad shoppingtur i valbo för min del ialf :) Jenny hittade inte klänningen hon skulle köpa men hon tar den inne i stan istället ;) hehe.
Köpte ett par legging, långt linne och bikini. Blev en på H&M som jag länge velat ha men varit osäker på om jag ska köpa. Men nu känns det HELT RÄTT!  En väldigt snyggt mönstrad med många olika färger. Love it<3
Nu fattas bara en svart sen har jag det jag behöver, men jag har hittat en till som jag tyckte va lite småläcker :P så vi kanske kör på tre ^^ hehe.
KOllar på talang 2008 nu :) duktigt folk värkligen! Men de som sjunger tycker jag inte är så jättebra om jag ska vara helt ärlig. Föresten finns ju idol för dom. Tycker nån av de andra ska vinna. Seth! grymmt duktig! Men Welton, OTROLIGT duktig! Lungt värd att vinna :)
Blir inge fest ikväll, har inge fun stuff som sakt , så är inte så pepp på party då ^^ hehe. Kör en hemmakväll istället.


Imorrn blire kubb och brännbollsspel samt sola och röka vattenpipa med nåra från min härlga klass :) Ska bli väldigt mysigt. Ser fram emot det. hehe.
Ska se vidare på talang nu :) Glömm inte, Welton ska vinna ^^ hehehe ;D


In the datasal

Sitter inne i datasalen nu å har spanska. De andra kollar på nån spansk film , men ja lär mig ingenting av att se filmer,  inte för jag lär mig mer genom att jobba på datorn för man börjar alltid med andra saker, men iallafall. Roligare här än film tycker jag :) Sista spanskalektionen idag för terminen dessutom. Gissa om jag är glad för det!!? Slutar 3 idag. Så då ska jag och jenny gå till tågstation och hämta ut tågbiljetterna till Göteborg ;D<3 Sen blire en sväng till valbo och handla lite. Hoppas fan man hittar nått fint. Orkar inte åka dit och så hitter man inget. Men det ska nog inte vara så svårt. vet ungefär redan vad jag ska köpa. Så blir det självklart käk på ikea också. Underbart god och billig mat där ! DURUMVETEPASTAAA OCH DESERT ! ;D <3

Sen ikväll då , har hört lite smått om nå party. men får se hur det blir med det (; har inge fun stuff på lager just nu så då äre inte lika pepp på fest :) hheeh

menmen , får se hur det blir med det :)

btw äre final på Talang 08 ikväll :) Johan welton ska tävla , OCH VINNA ! ;)<3 hehe, iallafall om jag får bestämma.
Sen är ju han seth också grymmt bra ! och sööt ^^ hehe.

Nu ska jag vara lite duktig och träna spanska. Hörs !


Sista provet gjort!

Känns sjukt skönt.  Gjorde sista provet för årig idag, historiaprovet. Asså det gick väl rätt så bra ändå. hehe ^^
Har även haft betygssnack i svenska där jag troligen kommer att få mvg, men det är inte säkert än. Hon skulle fundera! HOPPAS!

Måsta skynda mig nu så jag inte missar bussen till jobbet. Hörs ikväll !!

32 dagar till göteborg!<3


Home today

Sitter och lyssnar på lite melodifestivalen låtar :) hehe. Blev hemma från skolan idag. Känner att jag måste vara hemma och plugga lite till historiaprovet. Kommer inte fixa det så bra om jag inte gör det kände jag. SÅ nu blev det så :) Riktigt skönt. Å vädret ute är superfint! +14 och sol !!  Kommer bli varmare också! Hela veckan ska vara riktigt sommrig.

Har typ 20 minuter kvar på på min "paus" från pluggandet. Så snart sätter jag fart igen. Funderar på att lägga mig ute och sola en stund när närsta paus blir och när solen har kommit fram till baksidan. hehe..  Troligen blir det väl så.

33 dagar till Göteborg! <3

Sommarresa med bruds<3

Usch , känner att jag inte hunnit skriva så mycket här nu. Är ganska mycket trots allt i skolan. Inlämningar lixom. Har sista provet nu på onsdag vilket är Historiaprov. Å dom brukar man behöva plugga in många sidor till. känner att det inte kommer gå så bra ... har inte fått in nått i skallen! är lite smått orolig infört.

NU äre bestämmt!!! GÖTEBORG MED BRUDSEN 29 JUNI - 1 JULI!!!<3
Vi har bokat tågbiljetterna och boendet så nu jvlar blir det av! ;D Längtar så sjukt mycket. Det kommer bli helt underbart kul! Har aldrig varit I göte förut så det blir en ny grejj lixom, Och liseberg! har aldrig varit där heller! DIT ska vi åka + att det blir en massa shopping! Perfekt! <3 hehe ;D Om precis 34 dagar åker vi dit ;) hehe.

Nu ska jag läsa nån sida till i Historia och sen sova. Är riktigt trött.
Godnatt<3

Grill och Guitarherorockparty ;D hahha

Grillade med brudsen igår hemma hos jossan :) efter käket stack vi hem till jocke där det var en hel del folk! Sjukt trång blev de i hans rum (; haha. Vi fick leta efter hans hus väldans mycket. Svårt att hitta fan! Blev värsta lilla spionuppdraget känns det som! Haha. Kulkul !Hämtade mattes guitarhero som han tatt med sig till jocke och drog hem till joss där vi lirade ;D! aa kan ju säga att vi var jävligt duktiga !! heheheh (A) Väldans trevligt kväll! <33

Ska vara med angelica idag tänkte ja :) Får se vad vi hittar på! Nå mys ialf . PUss<3

Torsdaag

Händer inte ett dugg på vardagarna känner jag. Rätt trökigt att sitta och skriva när man inte kommer på nått kul. Men idag hade vi iallafall Kinamöte klockan halv fem på skolan :) Jag jenny och joss fick sitta och vänta 1,5 h för vi slutade 20 över 3. finns 24 platser för "lilla gruppen" som ska vara där 1 vecka. Så får hoppas att man blir uttagen och får följa med ;) VILL VÄRKLIGEN åka till Kina. Ett av drömmplatserna :) hehe.

Håller på och planerar göteborgresa nu med bruds!! Så då blire göte med dom, utomlands med familjen och stockholm i augusti med angieee ;D <3 Nice sommarplaner de ;) hehe.
Nu ska jag plugga historia. Prov på onsdag. Hejs!

svenskarapport

Hade muntliga nationella i Engelska idag. Gick okej. Känns inte som jag och Cia hade värsta diskussionen direkt ( som man skulle ha ) utan det var mer läraren som fick ställa frågor och hålla igång oss typ. hahah

Ja ska sätta mig och skriva Rapport till Svenskan som ska vara klart tills på fredag. Har inte börjat än. Men har allt det jag behöver nu så nu ska jag sätta fart med det. :) hehe. Går ut på att man ska skriva om hur det var fött i tiden baserat på en intervju som man har gjort med en person som är minst 60 år :). Rätt intressant faktiskt.
Sen blire vänner och desp ikväll då :) Me like!!


Monday

Bara 25 dagar kvar till sommarlovet nu :) Så jvla bäst!!
Å nuruh, haha. Ska till stockholm med angelica ialf i under lovet. Sen blire nog göteborg också troligen med jenny,joss och tess :D hehehe. Vi ska försöka se till att alla kan samma datum och sådär. Så vi får la se vilka vi nu blir :) hehe.
Ska sitta och kolla på tv nu. Americas Funniest ;)  Riktigt braa !

Work work work

Har nyss duschat och käkat pizza. Ska åka till jobbet om en halvtimme. Sara ska inte jobba trökigt nog :( . Men tur att Rosa och Marre ialf ska :) hehehe.
Idag får ja och sara våra Mary-k Produkter också :) Äntligen typ! har tagit otroligt lång tid måste jag säga.
Aja, jobbet somsakt. Lär fixa vidare nu ja :) hörs ikväll fölk.

Angie<3

Ringde angelica och va med henne hela långa dagen :) hihohe.
Vi tog en sväng ner på stan och kikade lite och käkade på favvostället mcdonalds ;) haha.
Sen drog vi hem till angelica och hade a hell of a time ;D haha ! Helt seriöst nu, det går inte att ha tråkigt med den människan. Vi har alltiiid så sjukt roligt ;D haah.<3
Så kom hem nyss och ska ta nått att äta.
Tess,joss,carro och jenny har hockeykväll idag som jag egentligen skulle vart med på.! Hinner dock inte pallra mig dit nu, halv 10. drygt att sätta sig på bussen och hålla på, nä usch. :) hehehe.

Måste bara säga lite om vårat underbara väder.
1. det är 3 grader varmt.
2. Det blåser
3. det regnar
4. DET SNÖAR!

Vilken otroligt underbar sommarkänsla måste jag säga.
Blir ju värkligen peppad av det. USCH FÖR VÄRDET!!!!!!!!!!!! Blire inte varmt snart .. aa .. då vettefan. :) hhee.

image66image67


Fredagen och lördag.

Blev typ fest i fredags med joss och tess. Vi åkte iväg till Bomhus runt nio tiden och mötte upp två killar som vi gick tsm med till festen. Japp, det var ju så jvla nice att vi tog första bussen tillbaka in till stan :) hehe. Okej, vissterligen var det mycket folk, men asså aa folk .. finns ju olika sådana. Så kände att vi inte direkt passade in där vah xP hah.
Så ringde vi josef och träffa han och en av hans kompisar. Gick runt lite på olika stället och blev utschasade av två vakter när vi satt inne i ett trapphus en stund för å värma oss, Det hade tydligen gått ett tyst alarm :) hehe. Vi hittade tillslut ett nice place med Biljard och tv. Så vi spelade Biljard och kollade på Hockeyn :) Blev en mysig kväll ialf ^^

Lördag idag, äckelväder! Det snöar typ !!! Vafan äre här? det ska lixom vara vår med tanke på att det är Maj, men nejnej,, inte här i Sverige inte! då snöar det såklart !!! ÅÅH!!
Har inga planer för idag, jag vaknade fan 12 idag så en stor del av dagen har ju redan passerat.
Men känner mig lite sugen att dra ner på stan en sväng ändå. Alltid trevligt! Ska höra med Angelica va hon ska göra, har fan inte trättat kvinnan på jättelänge and I miss her <3

Va ska ni göra idag ?:)

Skola / Lista

Sitter i skolan nu och har rätt trökigt. Var på sjukan idag också, hjärtundersökning. Allt gick bra :) hade inge fel. hehe :)
Joss jenny å ja sitter typ och halft arbetar med biologiundersökningen. Är typ klara snart.
Fick även tillbaka biologiproven, fick VG . ska försöka få upp det till MVG på nästa prov :) hehe.
Å eftersom jag har rätt tröök så gör jag en lista ! hhaha ;)

Lista

STEG 1
Namn: Nejra
Födelsedatum: 21 Juni
Ögonfärg: bruna
Hårfärg: brunett
Längd: cirka 173
Vänster/högerhänt: höger
Stjärntecken: Tvilling
Kär i: ingen

STEG 2
Skor som du bar idag: svarta ballerina
Dina svagheter: vetinte :)
Rädsla: Spindlar!

STEG 3
Första tanken när du vaknade: "fan orka sjukan idag, missar sovmorronen"
Sista tanken innan du somnade: "drygt med sjukan imorrn"

STEG 4
Pepsi eller CocaCola: Cocacola
Mcdonalds eller Burger King: mcdonalds helt klart!
Adidas eller Nike: spelar ingen roll ;)
Choklad eller vanilj: beror på :P


STEG 5
Svär du: rätt mycket !! ;D hehe
Sjunger du: ibland :)
Duschar du varje dag: njae
Gillar du skolan: neeej!
Tror du på dig själv: Japp !
Kommer du överens med din mamma: inte så värst
Kommer du överens med din pappa: bättre än med mamma ialf :)

STEG 6
Har du under den senaste månaden
Druckit alkohol: a
Rökt: a
Shoppat: yes :D sthlm!
Bakat: nää
Stulit något: nejnej

STEG 7
Däckat eller varit jättefull: nee
Blivit kallad hora: nej
Blivit nerslagen: nej


STEG 8
I framtiden
Namn på barn: nå annorlunda ! inge vaniga namn !
Hur vill du dö: smärtfritt!
Vad vill du bli när du blir gammal: UNG :D


STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för: finns några stycken
Antal piercings: 4 i öronen och 1 navel.
Antal taturingar: ingen
Hur många gånger har du varit med i tidningen: ett antal ggr!
Antal saker jag ångrar: vetinte, inte så mkt tror jag ;)

STEG 10
Vad ska du göra i sommar: utomlands, gbg , sthlm :D
Vad ska du göra i vinter: vetinte, ser inte fram emot vintern ialf. KYLA!:(
När tar du studenten: om 2 år typ
Vad gör du efter gymnasiet: resa först, flytta till sthlm och plugga där
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba: aa det tror jag nog.
Vad händer i helgen: party med joss&tess om ingen går snett, grillning med några bruds på lördag och sen jobba och städa på söndag.
Vad vill du göra just nu: Äta.

STEG 11
Vem är den perversaste person du känner: hmm, vet faktiskt inte
Hur gammal är din yngsta kusin: Ingen aning! runt 3-5 tror jag :)
Nämn något du är stolt över hos dina föräldrar: finns ganska mkt.
Bästa sommaren i ditt liv: 2007 , men 2008 kanske ?;P


Torsdag

Nu har jag joss och jenny gjort klart vårat Biologiarbete. Känns skönt.
Tog en tripp ner på stan med de båda efter skolan. Köpte ett par blå skor på scorett till avslutningen :) nu äre typ bara accesoarer som fattas!

Jo fredag imorrn! Blir troligen Hockey med tess och joss och sedan party efter det !:D
Sen på lördag blire grillkväll med nåra bruds från klassen. :) mkt trevligt!

Måste ju bara berätta att vi haft nationellt i spanska nu. Alla tre delarna, läs skriv och hör är klara nu,. Gjorde sista,  hördelen, idag.
Fick veta resultatet på läsdelen! Fick fan MVG ;D , haha , det hade jag absolut inte räknat med så är himla glad för det ;) men sen om det håller i sig på de andra två delarna tror jag inte, hördelen gick inte så bra måste jag säga.

Nu blire käk!

klättring

Har varit en rätt kul skoldag idag. Hade inte så mkt att göra direkt. På engelskalektionen gick jag tess och carro runt på stan och fotograferade engelska skyltar till engelskan. Vår lärare hade muntligt nationellt prov med nåra ut klassen så vi andra fick roa oss med det. haha :)
Sen på idrotten var halva klassen och klättrade! Älskar verkligen det! Gick väl rätt bra också , men de hade en hel del riktigt svåra väggar som var helt omöjliga att ta sig upp för. Sen fick vi säkra varandra själva och allt så det var ju lite spänning och utmaning över det hela. likelike.
jag och jenny funderar på att börja klättra. Helt seriöst. det är värkligen jättekul och jobbigt dessutom! så det är en himla bra träning för hela kroppen :)  inte helt fel va? hehe :D

Nu ska jag glo på Joey, sen vänner och så blir det desp ikväll också :)  Tv kvällen här!
Lika bra att passa på att ta det lungt innan lärarna bestämmer sig för att ge oss en massa arbeten och klämma in nått prov kanske. aja , ska njuta så länge det går :) hehe. Hejs!!


Tisdag

Drygt. Jag gick upp klockan 7 imorse när vi börjar kvart i tio idag. glömmde att vi inte har nån spanska idag. sjukt drygt. usch ..
Japp, idag ska vi klättra med idrotten :) Ska bli värsta kuul !  Älskar att klättra (; hehe.
Sen ikväll blire desperate housewifes!
Har inget att plugga till direkt förutom biologitramset. Så det blir väl till att arbeta lite med det också.

Nu ska jag se lite tv innan jag tar bussen till skolan, som typ går om 40 minuter. Hejs!

Stockholm 10 - 11 Maj

Kom hem från storstaden igår. Har haft en underbar helg tillsammans med familjen.
Vi kom dit vid ungefär 10 tiden och vi åkte direkt då till brorsan som spelde pingisfinal där. Vi tittade på han och hans kompisars matcher som alla fyra förutom en förlorade. De andra var sjukt duktiga. Alla går i fyran och är sjukt bra! Måste säga att skåningarva var absolut bäst! Ja tror de vann hela köret.
Sen åkte jag , syrran och pappa ner på stan och shoppade lite medans mamma var kvar med bror för att kolla på tjejernas matcher.
Köpte en klänning, lång skjorta och tugkjol. Inte så mkt mer direkt .. hitta faktiskt inte så mkt tråkigt nog. menmen.
Sen på kvällen gav vi oss av till Gröna Lund och mötte upp mamma och brorsan där :)  Vi åkte en massa karuseller och umgicks. Självklart så åkte inte mor och far, haha, dom är för fega. Men jag och syrran lyckades få med dom upp i kvarsten ialf! Mamma tyckte det var sjukt hemskt! haha xP pappa däremot tog det lite lättare än hon. ;) Sen åkte jag och birre allt annat! Inklusive fritt fall! men tilt vare lite mer tvekan till. Ska ta och åka den nästa gång jag är där! det är ett löfte!
Ja så åkte vi till scandic hotellet där vi bodde, Scandic järva krog, och var där vid halv 12. Så gick vi och la oss i de sjukt sköna hotellsängarna.
Nästa morgon käkade vi fruckost på hotellet vid halv åtta tiden, ingen sovmorron tyvärr, men fruckostden var helt underbar! älskar att äta fruckost på hotell, finns så mycket valmöjligheter!! mums!
Så åkte mamma och pappa till brorsan för att kolla på hans resterande matcher medans jag och syster tog tåget in till stockholm central för ytterligare en shoppingrunda. På denna rundan köpte jag tubkjolen.  Kanske dyker upp bilder på inköpen imorgon. Och bilder från grönan :) hehehe. Pappa gjorde tillochmed en hel film på när vi åkte fritt fall !!;) hahh. Love it!<3
Sedan vid tre så hämtade de upp oss på stan och vi åkte till uppsala där vi käkade på Ikea och sen hem. Så otroligt trötta alla var. Somnade på stört så fort jag lade mig ner.
Men helgen var helt underbar! Älskade det verkligen. Värdet kunde inte ha varit bättre heller. Varmt och soligt, minst 25 grader var det!!<33 Kärlek till sommar och sol <3.
Hoppas värkligen att vi kommer göra fler sådana resor tillsammans. Händer inte så ofta kan jag lova. Men det var perfekt! allt var perfekt!! :)<33

Ja måndag idag alltså. Hade spanska nationella provet, vilket gick bättre än vad jag trodde. Sen så vare ingen biologi elr hemspråk så vi slutade två. Men eftersom vi ska vara lite duktiga nu så satte jag och jenny oss ner vid datorn och skrev ihop lite trams till Biologi undersökningen som vi håller på med nu på hundar.
Så nu har vi kommit nån vart iallafall med det. brabra.

Nu är jag sjukt trött. Ska borsta tänderna och ta bort sminket och krypa ner i sängen. Gosh ja älskar min säng, helt underbar ^^ hehe. Nästan lika bra som hotellsängar !! hahah. Godnatt gott folk!

freedag

Vi slutade 11 idag :) helt underbart. Så jag , jenny, jossan , tess, carro, Lovisa, klara och charlotta tog oss ner till Bollan och tog en picknick ute i solskenet. Satt där och käkade och solade i typ 2 timmar. Jonas kom också och hängde med oss typ när vi hade suttit där i 1,5 h :) Sjukt trevligt. Tror nog att jag fick lite färg också, förhoppningsvis :) hehe.

Ja imorrn äre lördag! Å vet vi vad!?!?!!?!?
Imorgon ska jag och hela familjen göra en tripp till stockholm!!!!
Shopping på dagen, gröna lund på kvällen och övernattning på hotell!! Sen shopping på söndag också!!
Ser fram emot det nå sjukt mkt. Vi har lixom i princip aldrig gjort något sånthär ihop så det ska bli skitkul.
Bror är redan där han, åkte imorse.
Han är med i nån pingistävling, bäst i fyran , heter den typ (; hehe. värsta gullit!
Han vann första matchen han spelade hörde jag mamma säga ;D hehe. Förhoppningsvis håller det i sig!
Men vi joinar han imorgon i storstaden!! WIHOW!

image64
tjejerna!! ;D<3


image65

Jonaas!


Nu ska jag käka! Höres ;D<3

Bad update

ojdå , tre dagar sen jag skrev .. hehe. Men jag har en bra ursäkt! har haft nationella provet i matte B idag som inte direkt gick allt för bra. De har jag pluggat till nu dom senaste 3 dagarna. Så har inte haft tid att skriva direkt.
Inge annat kul har direkt hänt under dessa dagar. Bara provplugg.
Solen skiner på och allt är finemang !:) Inget att klaga över här inte ! hehe

Jag ska gå ut och gå med angelica en sväng. Sen blire väl vara hemma, är riktigt trött efter att ha skrivit matteprovet i fyra timmar. usch ...
Men en liten promenad skadar ju inte. Speciellt nu när det är soliigt och underbart.

Gick även till popcorner idag :) Hämtade mina hårprodukter som ja skulle få för jag gjorde visning nr 2 för dom.
Fick en Hårspray, schampo, balsam och dustit ! Allt från Schwarzkopf , OSIS+ !! bäst produkter !! älskar dom ;) hehe.

Nu ska jag kila. hörs.

Måndag

Lovely day!!
Har haft en bra skoldag idag. Hade kul på historian, läraren plockade fram jongeleringsbollar för han tyckte vi såg så trötta ut så han ville få fart på oss ;D hahaha. Skitkul! Älskar allt som har med cirkus att göra !!<3
Sen vart det ingen Biologi så jag och Dario satt och jobbade matte en halvtimme och så gick vi ner på hemspråkslektionen vid 3. Så slutade vi fyra därifrån. Så det blev en timme kortare skoldag idag. Helt underbart.

Ja nu ska jag sätta mig och jobba matte.  Börjar känna mig nervös nu inför nationella på torsdag... men ska göra så gått jag kan. Ska plugga så mkt som jag orkar... får se exakt hur mkt det är nu också x) hehe. Höres!


No organisation

Kom hem från jobbet och tog en dusch nyss, skönt. Håret känns fräscht och fint nu ;) hehe.
Gick bra på jobbet, sålde 5st.  Rosa jobbade inte idag, så Mary K sminket får jag nåndag under veckan.
Ja skolan somvanligt imorgon då. Slutar typ halv fem. Usch för äckelmåndagar. Men sånt är livet. Är inte så mkt kvar ändå till sommarlovet så jag står nog ut. hehe :)
Inge matte idag heller, faan vad jag inte kan ta mig i kragen och sätta mig med dendär. Det är inte bra alltsåå! men jag tänker hela tiden lixom att, "ja men om en stund" , sen när det gått lång tid så tänker jag " ää jag tar det imorgon istället" så pågår det så hela tiden så det blir ALDRIG av! hjälp... kommer inte gå dethär.
Jag måste organisera upp dethär med matten lite, från och med imorrn! , haha vilket skämt, jag vet ju själv att jag inte krm göra det, men tro kan man alltid göra ;)

Nu ska jag se klart på Zorro! sen sova.. Inge matte, som ni ser ;D hehe.


Dont worry, be happy!

Ja oj va mkt plugg det blev. Jag gick ut på baksidan och la mig och sola i vårvärmen med sara istället ;D haha. Så någon matte har jag inte pluggat. men det ska nog gå brarä , får väl råplugga mån,tis och ons antar jag.
Pappa kommer hem snart med pizza! inte helt fel! jag som är döhungrig också .. :)
Sen vid halv fem blire buss till jobbet.... krm hem vid halv tio på kvällen senare. jobbigt.
Men Rosa har bestämmt hem sminket , Mary K, som ni kanske minns att jag hade beställt, så vi kommer få de idag. Om hon nu inte typ glömmer det elr nått !!

Aja, skola imorrn, 28 skoldagar kvar till sommarlovet! Längtar sjukt mycket.! UTOMLANDS!<3 heheh ;)
Ha en fortsatt skön dag hörni !

Söndag

"Det är värsta varmt ute" , det var det första jag hörde när jag vakna ^^ Så drar syrran upp rullgardinen och det bara strömmar in solljus :) hehe. Helt underbart.
Blir till att städa rummet idag, plugga lite matte och kanske göra en undersökning med jenny och joss på aila. Vi ska studera hundar på biologin och se hur dom fungerar lite typ x) hehehe.
Sen vid femtiden ska jag jobba... urk.


myskalas

Åkte till Bomhus med jossan, carro och tessan för å mysa hemma hos Jenny och fira hennes 17 års dag! Hon fick en riktigt snygg BH av oss! Rosa med blommdetaljer. Sjukt sööt!
Vi käkade tårta och andra godsaker och bara satt och myste. Trevligt trevligt.
Fan det får mig att längta tills jag fyller år. Ska önska mig en kamera ! det är en garanti.
Men jag vetinte vad jag ska göra, fest ?
Har fan ingenstans att ha den ... det är det som typ är problemet. yeayea.. Det löser sig nog skani se :) hehehe.

Ska äta mat nu, pappa har varit hurtig och grillat :) GÖTT!


mysig hemmakväll

Har suttit och kollat på film med famijen. Jag, pappa och syrran tog en promenad på 1,5 h med hunden också. riktigt skönt. Så har bara suttit hemma efter jag kom hem från angie :) skönt. Va fest hos en klasskompis idag. men känner värkligen inte för party ikväll. Orkar inte detdär med att komma hem sent och behöva ta bort smink, orkar inte fixa mig heller. Sen blir man så sjukt trött dagen efter. nä usch, inge partypepp alls ikväll.

Ni får se bilder på inköpen imorrn . Har inte hunnit lägga in dom i datorn , sitter nämligen och kollar på independence day på 3an. Will smith är med!! ggrr .. haha x)
Godnatt, hörs imorrn :)


valbo & hårfärgning

Va i valbo med den bääästaaa idag !<3 Köpte en skarf och tights :) Angie köpte inget. Men vi käkade Ikea. guud, dööör föör durumvetepasta! Så jvla gött !!!!
Sitter hemma hos angelica nu och har precis färgat håret på henne. Gjort det blondare. Blev jättebraa ;D- Så nu är hon blondiichare än tidigare ^^<3
Ska kila hemmåt snart, måste plugga till mattenationella provet på torsdag. MEn det kommer jag ju inte göra. Kmr sätta mig och käka nå gått och troligen dega vid datorn..menmen,lite kanske jag gör :)

Ni får se bilder på mina inköp senare ikväll :)

valborg

Började kvällen Hos jenny med grill,fix och drickspelet med carro,tessan,jossan,jenny och denise. trevligt  trevligt :)
sedan vid nio tiden bar det av till bollan för å kolla på kasen. På bussen påväg till stan hoppar 10 pöjkar på och sätter sig längsta bak. Så börjar dom ropa åt oss att komma och sätta oss där bak med dom , och självklart så gör vi ju det okså ;) hehe. Helt jvla osociala var dom. När vi satte oss där så ba fortsatte dom snakka med varandra och vi gick tillbaka till dit vi satt innan ,sjukt osociala. Sen klev vi av bussen och gick in till mcdonalds för att gå på toa, så märker jag att jag glömmt mitt skärp!!!! PANIK! Ja kutade till bussen med högklackat , den började köra så jag banka på rutan och chaffisen stannade som tur var. Så stapplar jag in och flåsar som värsta orkanen : Jag måste kolla om mitt skärp ligger här!!! Jag ser det ligga på golvet och plockar upp det : Taack!
Sjukt fult! undra vad folket på bussen måste han tänkt xP hehehe
Så gick vi till kasen i bollan, Bara en massa old people där så det var ju inte så jvla sköjjset. hehehe
Vi ringde runt lite folk och fick napp i strömsbro. När vi sitter på bussen påväg dit så ringer sara och säger att fler folk inte fick komma in längre så då vare bara att stiga av.
Så mötte vi upp Josef och förlorade på samma veva Jenny & denise som drog åt annat håll.
Vi stack till gamla stan där jonas var och kollade om vi kunna få komma in där. Men nääe för då skulle man känna den som hade festen och blabla. Så sjukt löjligt. DOmba :Nää vi måste känna alla för att släppa in alla.
De kände 3 av oss 8. Så sjukt jvla löjligt.
Så hade dom värsta "testet" typ på oss ba : ja men vem äre som har festen, för och efternamn! ( ingen visste )  Ja men därser ni , lite illa om man inte äns vet vem som har festen.
OKEEJ!? sjukt töntigt. Man vill väl gärna lära känna nytt folk !!! ååh. föresten hade dom inte äns nån musik på . värkade vara värsta lame party. Så vi drog hem till Josef istället :) där vare däremot riktigt kul :D haha.
Vi körde drickspelet på tre pers och alla andra satt lixom och kollade på och gjorde annat ;D riktigt kul där ialf!.
Sen skulle vi dra till nån nyöppnad nattklubb, Blou moon bar, men vi ringde jenny ist och stack till andersberg och var där en stund. Sen drog vi hem vid 3 tiden typ. Satt upp och prata och hade det mysigt. Sen sov vi.
Trevlig kväll. Sprang och gick en jvla massa kan jag lova, lite småont i fötterna idag. hehhe.
Men det var trevligt och roligt på vissa ställen ;) hehe.

Ikväll ska jag va hemma hos angelica en stund, dega och kolla på film. Ska även ut och köra med pappa lite senare. elr antagligen ganska snart. Hoppas ni hade en trevlig sista april :).

image63
Här är då gårdagens outfit. Hade även ett bar svarta pumps från Vagabond.

* Lång T-shirt, Gina tricot- 129kr.
* Skärp, Vero moda- 119kr.
* Tights, H&M- 79kr.


RSS 2.0