sista mars!

Sitter i datasalen nu och väntar på att fysiklektionen ska börja .. om ungefär en timme alltså. Sen är det fysik i 55 minuter och efter det hemfärd. Inte blir det lungt när man kommer hem inte, nejnej , matteplugg och engelska bokanalys ligger och väntar. Känns ju kul ..

Det är kanonväder ute idag! 9 grader och sol! Kan det vara bättre en Marsdag? Såg att det kommer vara 13 grader varmt på fredag! Lite Italienvarning där , I love!


sol och värme NU tack!

30 mars

Rätt chill måndag. Trevlig att ha en rätt okej måndag för en gång skull :) Kändes inte jobbigt att gå till skolan imorse , kanske beror på att det är påsklov nästa vecka? joo troligen.

Jag har jobbat några punkter i matten samt läst det som ska vara läst tills morgondagens svenskalektion. Första gången som jag ligger i fas! bra det!

Nu ska jag ta en dusch och kika vidare på 2 and a halv men , sen blir det Ballar av stål , såklart!

jag är grymm ja!

OKej , jag är faan riktigt jävla grym ! Jag slog mitt mål och satte nytt personligt säljrekord! , BLEV ÅTTA FETA ordrar idag! Jag & en kille blev kvällens toppsäljare och delade på förstaplatsen! Hur jävla grymmt känns inte det då!? woohooow!

Pappa var så snäll och hämtade mig efter jobbet. Kikade lite på wipeout och tog en dusch. Nu ska jag läsa svenskaboken, ska böjra på del tre nu och måste ha läst klart det tills på tisdag .. panik? jaa lite! Godnatt på er!

time to work!

Nu ska jag kila iväg till jobbet! tjäna pengar är det som gäller , wohoow! tagga !

Jag sätter ett mål , MINST 5 ORDRAR IDAG! så får vi se om jag klarar det! 

söndagssysslor

Då blev det tråksöndag då.  Jag ska städa mitt rum nu om en kvart, sen blir det matteplugg! Senare ska troligen jag och syrran åka med pappa till valbo och luncha på Ikea och kanske ta en kort shoppingrunda. Från 16.00 - 20.00 ska jag jobba. Tur att Anna och Mariam jobbar också, alltid kul när man kan konkurera lite med varandra och peppa varandra! hahah.

Nej men städning var det ja! Ha en bra söndag folk.


taaa mig tillbaka!!! alla underbara minnen och underbara människor .. saknar <3

tvkväll

Pappa kom hem från sin lilla weekendresa ner till Lund där han var och köpte en bil precis vid 20.00 tiden, då Robinsson började. Så jag , syster och pappa har suttit och kikat på det och gått upp några kilon på grund av en massa chips och ostbågskäk! Riktigt spännande avsnitt måste jag säga. Jag tror jag börjar få lite av en favorit i programmer också ;) hahah.

Nu sitter jag och syrran och kikar på "jag vet vad du gjorde förra lördagen". Hoppas ni har en minst lika trevlig lördagskväll :)



GE MIG SOMMAR NU!  läängtar tills man kan börja använda sina nyinköpta  sommarkläder och skor!

sommarsommarsommar <3
( De här skorna är köpta i Italien och väskan är från H&M  )

Lördagsshopping!

Imorse gick jag upp 09.00 för att hinna ta en dusch göra mig i ordning innan jag , jossan och carro skulle iväg på våran shoppingrunda denna Lördag. Mötte upp tjejerna nere på stan kvart i tolv och vi började kika runt. Köpte ett vardags/party linne och att armband. Vi lunchade på mcdonalds och kollade i de sista affärerna och åkte sedan hem. Kom hem vid fyratiden skulle jag tro. Har suttit och pluggat matte en timme och ska ta och läsa ut engelskaboken nu också.

Ikväll blir det en hemmakväll igen då. Andra helgen på rad nu för mig som jag kör hemmakvällar. Men det är skönt, kroppen behöver vila :)


Today! jeans från cheap monday, tröja från cubus, scarf från H&M, skärp från H&M , ( sen även svarta pumps från wedins samt svart väska från H&M).



Här är mina inköp!

Armband från H&M för 59.90 kr.


Linne från JC , 149 kr


H&M outfit!



ÄNTLIGEN funkande det. Har hittat lite saker från H&M som jag mer än gärna skulle vilja ha nu till våren. Nån som har lust att sponstra  ? ^^ hahah


förhelvete blogg!

Åh vad förbannad jag blir! Jag har suttit här och hittat söta kläder på H&M och satt ihop en trevlig outfit som jag vill visa er, men det går självklart inte att ladda upp bilder! JAG BLIR GALEN! Har inte tålamod för sådana saker för det går mig på nerverna så galet mycket .. djupa andetag ... jag återkommer när det funkar igen ! ... gaah!

18.58

Fredag, känns superskönt. Ikväll ska jag bara vara hemma och titta på lets dance och hjälp! med syster.

Jag missade det förbannade PA mötet imorse som vi alla naturare skulle ha med rektorn. Hade totalt glömmt bort det. menmen, man kan ju inte göra så mycket åt det just nu .. föresten så hörde jag att det inte hade varit så jättegivande heller. Men PA ska vi börja med i trean iallafall och det ser jag fram emot, jag och bruds ska göra en riktigt rolig grej ( avslöjar dock inget ännu ) som kommer bli riktigt kul att jobba med. Brudsen har föresten fått för sig att jag kommer slöa och skita i PA-arbetet , vilket jag inte kommer att göra eftersom vi jobbar med roliga saker som sakt. Så tjejer, drop the talking om att jag kommer slöa och skita i det för det kommer jag inte ;) haha !

sista lektionen bestod av muntligt natinellt prov i engelska där jag och joss fick prata om diverse olika ämnen som tex facebook. Gick bra och vi fixade ett varsitt VG.

Har suttit och jobbat matte i en timme och ska se på tv nu , usch .. jag är trött!


Torsdag

Gårdagens jobb gick väldigt bra. Jag har gjort mitt säljrekord på call-up som nu ligger på 5 ordrar från gårdagens goda säljflyt!

Det har varit en väldigt dryg torsdag måste jag säga. Jag la mig lite sent igår vilket jag fick skit för imorse när jag skulle ta mig upp ur sängen. Var grymmt jobbigt men funkade tillslut med lite peppande tankar. Dagen bestod som vanligt av matte,spankska, fysik och fotografi. Vi har nu haft den absolut tråkigaste fotografilektionen på hela terminen. Vi analyserade bilder idag, gjorde ett kameraläxförhör ( som jag inte alls hade läst på till eftersom jag inte visste att vi skulle ha det ) och sen presenterade läraren lite olika fotografer som vi kunde välja att göra våran fotografpresentation om. Det är illa .. denna vecka ger han oss tips på vad vi kan göra men redovisningen ska inte göras föräns näst sista veckan på terminen .. smart? njaa ..

Jag ska kika klart på grey´s anatomy och sen ska jag läsa både engelska och svenskaboken. Något matteplugg blir det nog inte idag. Hinner ju inte med allting !

Onsdag

Äntligen är kemiprovet avklarat. Ni anar inte hur skönt det är att ha fått den bördan avlyft från axlarna. Som ett plus på det också så tror jag det gick bra! troligen så klarade jag en mvg-fråga också som jag aldrig hade kunnat imorse men som jag pluggade på under mattelektionen, and I did it! Nu har jag fått det bevisat för mig själv att det går att lära sig saker i sista sekunden ;)

Dagens idrottslektion bestod av en grundläggande massagelektion. Riktigt skönt och avslappnande sådär innan kemiprovet. Efter skolan åkte jag hem med första bussen och har hunnit äta köttbullar och makaroner. Är lite smått spyfärdig nu eftersom jag tror att jag överkonsumerade pastan lite .. ehhe.
16.38 tar jag bussen till jobbet och träffar upp Mariam och Anna! Då är det dags att få lite klirr i kassan!

Vi hörs ikväll då gott folk ^^

finito !

Då var det avklarat. Chefen tog det bra och var förstående och välkommnade mig att börja jobba igen om jag fick lust  att göra det. Kul att man är välkommen åter iallafall :)

Jag ska fortsätta plugga kemi nu och försöka få ett vettigt resultat på morgondagens prov.

today is the day

Today is the day då jag ska säga upp mig från mitt tvååriga jobb som telefonförsäljare på ringbolaget. Kommer nog bli lite jobbigt och jag är inte riktigt säker på hur jag ska säga det. Men jag tror det löser sig när jag väl står där, öga mot öga med chefen.

Efter att jag har gjort det så ska jag åka hem på direkten och göra klart de 14 frågorna jag har kvar i kemiboken och sedan lära mig alla punkter man ska kunna. Då borde provet gå rätt okej ändå. Känns som jag INTE vill ha ett G men också att ett VG är en bit ifrån .. usch vad jobbigt. Men som sakt, ska verkligen se till att kunna punkterna! försöka iallafall ..

En halvtimmes rast kvar och sen är det en timmes fysiklektion .. sen bär det av till jobbet .., jag är nervös!


trötthetsfaktor 1000

Jag är så otroligt trött . Jag har gjort alla uppgifter som hör till de tre första kapitlerna i Kemin. Har bara ett kapitel kvar att göra frågor för och det tänker jag göra klart imorgon. Tog ungefär tre timmar och jag känner mig helt död. Har inte ätit riktig mat heller sen jag kom hem från skolan eftersom mamma gjort fisk .. usch .. långt ifrån min favoritmat. Men några ostmackor blev det iallafall.

Jag ska ta en dusch nu och sen ska jag självklart se Ballar av stål! Har ni inte sett det så GÖR DET! börjar klockan 21.55 på kanal 5! helt galet bra program ;)

dagens bravader

Har städat och hunnit läsa ett kapitel i kemiboken. räcker sålänge .. 

KOllade på robbinson igår och det gjorde att jag blev ännu mer sugen på att vara med på det grymma tvprogrammet! har seriöst funderat flera gånger på att söka , men vågar inte eftersom "skogen" där är proppad med småkryp! & jag har en grymm fobi för speicellt spindlar. så jag vet inte om jag skulle palla det..
men fan va bra programmet var igår! De känns som det kommer bli grymmt tufft och spännande. Ser fram emot nästa avsnitt ! Haha nu kanske det blir så att jag börjar sitta hemma varje lördag och kolla på robbinson ! men nej då , det ska inte få hända ;) det går ju repriser också.

Nu väntar jag på att mamma ska göra klart maten ( Alma det blir pita! minnenminnenminnen<3 )och sen ska jag väl göra mig klar och kila iväg till jobbet! är taggad och tänker sälja minst fyra idag också ;) håll tummarna för mig !


JA TACK

Suttit och kikat runt efter lite klänningar och hittade 2 fina på Gina tricot!


En lördagsmorgon

Vaknade vid tio och käkade fruckost tillsammans med pappa. Tråkigt nog så lyser inte solen in genom fönstret idag vilket gör att man blir på liiite sämre humör.
Vet inte vad som händer denna lördag. Jag är sugen på att ta en sväng på stan, men baksidan med det är att ifall jag hittar något så vill jag ju köpa det , men min goda ekonomi tillåter ju inte det. usch .. jobbigt när man inte har pengar. men en tripp på stan vore trevligt.



"Hej lobotomi" .. ?

Sitter och tittar på hjälp! nu , som jag alltid gör när jag är hemma en fredagskväll. Det är bara för bäst! Men en sak jag inte fattar alls är det där "hej lobotomi" ! vad faaan är det med det inslaget ? förstår inte alls vad det handlar om och det är inte det minsta roligt heller. Det är säkert något helt logiskt som ni alla andra förstår och så sitter jag här och försöker lista ut vad det är .. haha jobbigt! men om nån vet , kan inte ni förklara det för mig då?

myskväll x 3

Äntligen Fredag säger jag bara. Tanken var att jag, jossan & tess skulle dra en partykväll ikväll igen då men jag känner mig inte alls peppad på det så jag ska köra en hemmakväll tänkte jag. Ska bli mysigt att få tjocka chips och se lets dance tillsammans med familjen.
Tog en sväng förbi polhem idag och lämnade tillbaka medicinböckerna som jag skulle ha lämnat igen för typ tre månder sedan. Fick en påminnelse om böckerna igår och jag kände att jag lämnar nog tillbaka dom direkt så jag slipper betala 600 kr för dem. ehehe ^^ Sedan blev det en promenad hem och en liten prommis med voffsi.

Sitter och kikar på vänner nu och ska väl inte göra så mycket annat än att dega här. Ser fram emot en härlig hemmakväll.

turen på min sida .. inte!

Jag hade världens otur igår. jag,jossan och jenny tog en tripp till kiosken under ringbolaget för att köpa den traditionella mackan som jag alltid köper när jag jobbar. Vi köpte dem och ställde oss utanför för att invänta jenny litegrann. Gissa vem som kommer halvspringandes då? JOO MIN CHEF MALIN PÅ RINGBOLAGET! Jag sa till henne förra veckan att jag behöve vara ledig denna vecka eftersom jag skulle till Växjö och träffa släkten ( total lögn! ). Det var eftersom jag tänker jobba denna vecka på call-up och prova innan jag bestämmer mig vart jag ska jobba. Men där kom hon! Så fort hon hade gått förbi mig vände vi och gick. så det blev som "oj jag såg dig inte" grej ungefär.
Senare när jag satt på möte med call-up vid femtiden för vi skulle börja kvällens pass så ringer malin mig. Men jag tryckte bara upptaget eftersom jag kan ju inte svara mitt under mötet. Lite jobbigt läge .. men jag har kommit på vad jag ska säga om hon frågar mig något :)

Iallafall, gårdagens arbetspass gick superbra! Jag sålde fyra ordrar och låg trea på topplistan över "Mest sålda idag". hur glad som helst! Fick mycket beröm och pepping från cheferna också! wohow! :D Får hoppas det går minst lika bra på söndag då.

Idag blir det som vanligt skoldag till klockan fem. Sen ska jag åka hem och försöka ta tag i plugg så man får lite gjort på den fronten också. Det är så himla fint väder så man blir riktigt glad i hela kroppen .. och jag tror också att jag har fått tillbaka en del av min motivation! TACKOCHLOV!

Vi hörs senare då. jag ska ta och kila iväg till fysiken och ha laboration nu. hejs!


tisdag

usch vilken jobbig dag. Jag har varit trött hela dagen. Jag somnade i datasalen när jag och carro satt och läste svenskaboken. illa ..

Kom hem vid halv fem idag. Tog en promenad med voffs och så har jag suttit och kommit på lite argument inför morgondagens arbetspass. Man vill ju göra bra ifrån sig på sitt första hela pass. Har tagit ledigt från ringbolaget denna vecka just eftersom jag tänker jobba denna vecka på call-up och prova innan jag säger upp mig på ringbolaget. Blir jobb imorgon och på söndag denna vecka. Hos dom jobbar man nämligen olika dagar varje vecka. man väljer lixom nya dagar varje gång vilket är superbra! Då kan man jobba olika beroende på hur det ser ut den veckan i skolan . Passar mig perfekt!

Nu ska jag kika vidare på vänner. Sen blir det en dusch och desperate housewifes.

ballar av stål ikväll !!

Engelska CV´t är inskickat och jag har läst engelskaboken i en halvtimme. Det räcker med plugg för idag känner jag.

Jag ska ta en dusch och sen ska jag och pappa kolla på Ballar av stål. Jag kommer ihåg när jag och Lina satt hemma hos henne och kollade på den americanska versionen "Balls of steel". Haha de var så äckligt bra! Och nu finns det en svensk version. Får hoppas den är like bra! Men de svenska versionerna av americanska program brukar inte alls vara lika bra, knappt äns i närheten. Men jag har ett litet hopp.

Har fått några bilder ifrån klassfesten i lördags. Eller det var väl egentligen ingen klassfest eftersom andra folk också kom , men det gillade vi och det var grymmt jävla kul :D






13.17 , datasalen

Vi har en håltimme som är 3 timmar lång och det återstår nu 45 minuter av den. Börjar bli lite smydrygt måste jag säga.
Efter skolan ska jag åka hem och prata lite med alms, sen ska jag göra klart mitt CV på engelskan och så har jag inget mer spikat att göra denna dag. Så vi får väl se vad jag hittar på. Men det blir garanterat inte något roligt iallafall. Menmen , får hoppas ni gör roligare saker än skoljobb :) hörs!

energin är som bortblåst

Jag är så äckligt trött. Efter att ha halvsovit i en halvtimme, kollat gossip girl och wipeout känner jag bara för att slänga mig i sängen och sova ut rejält. Men självklart kommer jag inte få mina behövda sömntimmar .. som vanligt då.
Men ska försöka ha allt släckt till senast halv elva.

Nu ska det ätas lite macka och så ska jag värma en värmekudde! Så mysigt att krypa under täcket med en sådan. Godnatt.


Gårdagen!

Ja igår blev det väldans mycket drag. Jag kom hem från call-up utbildningen vid fem och gjorde mig i ordning. Vid sjutiden var jag hos jossan där jenny redan hade hunnit komma. Vi började tagga lite med musik och drinkar.
21.00 tog vi bussen ner till stan och bytte till ettan som gick från stan 21.20 . På den satt några av våra klasskompisar som också skulle med på partajet. Vi kom fram till Valbo och kilade iväg tillsammans med alla andra till Dario där festligheterna hölls. Riktigt roligt var det! Bra musik och roligt folk!

 När det började slå sena klockslaget så kom även GQ dit och joinade oss! kanske 1 - 1,5 timme efter det så åkte vi till Brynäs tillsammans med GQ, josef och gänget. Så bastade vi i en inte alls för varm bastu och bara degade.Själv var jag otroligt trött och låg och sov på en bänk till en början och förflyttade mig sedan in till bastun och fortsatte halvsova på gq´s ben ,haha ^^

Klockan blev mycket, VÄLDIGT mycket! klockan 20 i 5 på morgonen började jag och jenny gå mot peddys place och var väl framme hos honom ungefär 05.00.  Så sov vi alla tre på soffan ! mysmys.
Vaknade vid nio på morgonen ( alltså har jag INTE fått mycket sömn i natt ) och så käkade vi fruckost. Sen tog jag bussen hem klockan 11 ungefär. Mötte upp jossan på stan och så skulle jag byta buss hem. Men både jag och jossan missade våra bussar så vi blev kvar på stan en halvtimme extra. Den tiden spenderardes på mcdonalds med en juice och en coca-cola! :) heheh. Sen tog jag bussen hem och var framme 12.00


Idag ska jag inte göra ett skit. Har städat mitt rum iallafall och ska väl försöka plugga lite. Men jag är galet trött och har lite huvudvärk så jag är inte ALLS peppad på att göra det. Men nu ska jag titta på desperate housewifes och dega!

skrevs igår, fredag

Jag kan ju kort berätta lite om idag. Har varit på utbildning  på ett av Gävles andra försäljningsbolag Call-up. Hade utbildning i fyra timmar och fick sen sitta och sälja en timme. Fick iväg en order! jätteglad för det eftersom det är det som är kravet, en i timmen. Blir absolut call-up för mig , så hejdå ringbolaget. ( lite tråkigt dock eftersom jag jobbat där 2 år så dte kommer bli jobbigt att säga upp sig ).

Nu sitter jag hemma hos jossis med henne och jenny! Fix är förfest och sen bär det av på partaj! Ska bli roligt och VI ÄR TAGGADE TILL 100! Ha en fun night ikväll people så hörs vi imorgon, hahha ! ;D

äntligen fredag

Ja då fick man äntligen tillgång till en dator. Jag , Jossan och Jenny stannade lite längre i skolan idag och arbetade med våra CVn till engelskan. Så jag kom hem vid fyratiden.

Ikväll har Sara 18års-fest som tanken var att jag skulle vara med på. men jag är sjuk och har inga trebligheter så det blir tråkigt nog inget av det.
Så ikväll blir det en mysig hemmakväll. 

Jag ska göra smoothie & fortsätta prata med alma i telefon nu ;)

ITALIEN 20 FEB - 2 MARS 2009, VENEDIG OCH TRIESTE

Ja då ska jag berätta om hela Italienresan. Förbered er på LÅNG läsning! ENJOY!

( Bilder saknas under de typ fyra sista dagarna, men eftersom det tar evigheter att ladda upp bilder så fortsätter jag imorgon, hänvisar med en länk till detta inlägget när de resterande bilderna finns att se. )

Fredag - 20/2 09


Jag gick upp tidigt denna morgon , vid halv sju tiden kanske, och började göra klart det sista inför avfärden. Klockan 08.00 väntade bussen utanför skolan som skulle ta oss resenärer till Skavsta flygplats! Jag kom dit vid cirka 07.45 och träffade på jossan som stod där med sin packning! Sedan började folk komma och alla stod och jämförde vikten på sina väskor och oroade sig för att ha övervikt! När alla hade anlänt och lagt in sina väskor i bussen och tagit adjö av sina föräldrar så åkte vi!


På bussen roade vi oss med diverse olika påhitt! Jag,jossan och carro tog med oss kameror medans jenny tog med sig sin filmkamera. Vi spelade in vårat första filmklipp och hade bra roligt.


Framme på flygplatsen var vi vid tolvtiden och alla började checka in och väga sina väskor. Jag klarade mig undan övervikten! Hade 200g mindre än vad som var tillåtet så det var perfekt. Klockan 14.05 lämnade vi flygplatsen och satte kurs mot Italien!


16.45 kom vi fram till Treviso, Italien! Alla var hur glada och förväntasfulla som helst, men också trötta.  Vi hämtade våra väskor och gick mot bussen som skulle ta oss till Venedig klockan 17.30.

Alla slängde in sina saker på bussen och vi styrde mot den underbara staden Venedig. Under bussfärden blev det mest till att titta på de fina husen som fanns i landet. Påminner mycket om Bosnien och deras arkitektur måste jag säga.


18.00 var vi framme i drömstaden på en plats som heter Piazzale Roma! Vi köpte båtbiljetter och hoppade på en båt som skulle ta oss till vårat vandrarhem 18.45. Cirka en halvtimme tror jag det tog att åka med båten och det var väldigt mörkt och ganska kallt.


Vi hoppade av på ett fint ställe där vårat vandrarhem befann sig. Ostello Venezia hette vårat vandrarhem, som såg ut som ett riktigt fängelse! Inte alls fräscht , men man vande sig!

19.20 checkade vi in på hemmet och 20.30 blev det kvällsmat på en mysig restaurang som låg en bit bort från hemmet.


Efter det valde några att åka in till Staden tillsammans med våran Italienska lärare Mario medans andra valde att stanna på hemmet. Jag och brudarna hade ingen lust att åka in till stan då vi fått nys om att det skulle vara fest i närheten av vandrarhemmet. Sedan fick vi reda på att festen var på vandrarhemmet och vi gick ner för att kolla läget. Inte ett tjohoparty direkt men det var ganska okej ändå. Vi hade roligt med ett gäng trevliga fransmän vi träffade! ;D riktigt härliga! Men musiken var helt usel.


  Framme i venedig <3 Middag efter incheck på vandrarhemmet. Jag och Carro <3   kvällspartaj på vandrarhemmet :D Jag josefine och Jenny <3 


Lördag 21/2 09


Jag och tjejerna hade lite små planer. Frukosten började 07.30, men vi gick upp halv sju och sminkade oss och tog på oss fotosessionkläder och gick ut i vackra Venedig och plåtade lite modellbilder. Vissa bilder blev grymmt fina. Miljön var så otroligt vacker och man fick lätt inspiration. Några trevliga kommentarer av förbipasserande Italienare fick vi också J hehe.


Efter det gick vi in och käkade på fruckost. Vi säg även våra fransmän vi träffade kvällen innan. Trevligt. Efter frukost packade vi med oss saker vi behövde och hela gruppen åkte in till Venedig med båten 08.30.

09.00 bytte vi båt mot muranoön som vi skulle åka och besöka. Där tillverkas helt fantastiska glaskonstverk som vi tittade på. Priserna är väldigt höga så tråkigt nog kunde man inte köpa med sig en souvenir. Glasblåsarna tillverkade en häst och en vas inför oss på mindre än 2 minuter. helt otroligt. Ön för övrigt var väldigt fin också men superutsikt över havet och söta hus.


11.00 Besökte vi kyrkan S Pietro e Paolo inne i Venedig stad. Efter det lunchade vi på en restaurang som jag mer skulle kalla en skolmatsal. Men maten var god och tur var väl det. Medans vi åt lunch så gick något alarm igång och vi hade ingen elektricitet i cirka en halvtimme. Allt var helmörkt och man såg ingenting när man skulle gå på toa. Haha så det var väl en upplevelse det också kan man väl säga.


Klockan 13.00 besökte vi markuskyrkan som ligger mitt i stan. En stor , vit fin kyrka! Blev en snabb promenad genom den då man inte är så intresserad av kyrkor. Sedan kikade vi även in i Doldepalatset. Hur tråkigt och stort som helst. Vi hade ont i benen och alla var grymt trötta.


Vid cirka 18.00 tiden tog vi båten till vandrarhemmet och käkade middag. Denna gång fick vi lite trevlig underhållning av några utklädda människor från Schweiz! De spelade roliga och ganska bra låter faktiskt för oss och vi tog kort och applåderade! Hahah.


Efter det gick jag och bruds tillbaka till vandrarhemmet och fixade de sista och drog iväg till Karnevalen. Träffade på många galna, men roliga, Italienare! Vi alla bar våra nyinköpta masker som vi köpte tidigare under dagen då vi hade en kort ledig shoppingtid. Så åkte vi alla med båten 23.00 hem till vandrarhemmet och somnade som stockar! Himla rolig dag!

fotosession i Venedigt.      otroligt vackert muranoglas. Markuskyrkan. Jag på Dogepalatset. Middag på Vandrarhemmet. Vi blev underhållna av roliga utklädda människor ifrån Schweiz!


Söndag 22/2 09


08.30 käkade vi frukost på vandrarhemmet för sista gången. Macka med marmelad, oboy och juice som vanligt. Vi packade ihop våra grejer och låste in dem i skåpen bredvid incheckningen på vandrarhemmet och åkte sedan in till staden vid nio.


Vi tog vi båten till Rialtobron där vi fick tid för shopping! Galet mycket människor överallt. "Vanliga" människor samt folk som hade klätt ut sig i helt galna utklädnader. Det var Karneval under den perioden vi var där så man kunde se alla möjliga roliga utklädnader. Grymt!

Jag och brudarna köpte en I <3 Venezia tröja var! Nu har vi dessutom beslutat att alla städer vi besöker ska vi köpa en I <3 x tröja ifrån! ( x = stadens namn såklart ). Så får vi se hur många man lyckas samla på sig ;).


Vi käkade lunch på en trevlig pizzeria som vi hittade lite på utkanten. Vi gick för att kolla om det var öppet men det var det inte. En av personalkillarna såg att vi stod och kollade på menyn och vände på skylten så att det stod "öppet" istället för "stängd" och log !;) haha så vi fick äta där i alla fall. Roligt nog kunde han några svenska ord och var lite småflirtig. Jag och tjejerna gjorde en rolig fotosession med våra nyinköpta tröjor innan vi lämnade Venedig. Vi gjorde det utanför vandrarhemmet när vi hämtade väskorna :)


Efter lunchen åkte de som ville Gondol! Jag,Carro,Jenny,Baz,Cia,Andereas och Amanda satt allihopa tillsammans i en. Blev en riktigt mysig färd. Glad att jag gjorde det! Jag menar, man kan inte åka till Venedig utan att åka Gondol! Måste göras!


Sedan var det dags, det vi alla väntat nervöst på. Vi hämtade våra väskor ifrån vandrarhemmet och begav oss mot tågstationen där vi hoppade på tåget mot Trieste. Ingen ville lämna Venedig och absolut ingen ville åka till sin Italienare! Spänningen och nervositeten var på topp!


Måste bara nämna att jag och brudarna hittade lite trevligheter utanför vandrarhemmet när vi skulle åka därifrån. Låg två oöppnade vinflaskor som vi bara inte kunde motstå, så vi lixom .. råkade få med oss en flaska! Mohahah! De var kul ! haha.

På tåget mot Trieste var trötthetsfaktorn 100! Vi skrattade åt allt möjligt. Men det är ju när man är som tröttast som man har det roligast i princip. Vi har även den roliga stunden på film!


Klockan 19.00 Kom vi fram till Trieste, vårat hem den närmsta veckan. Vi hoppade av tåget och gick mot perrongen där vi möttes av en hög förväntansfulla Italienare!


Jag och brudarna stod nervöst och spanade efter våra Italienare. Tillslut kom de fram och vi hälsade på varandra. De frågade om allt hade gått bra osv. Sedan var de dags att åka hem , åt varsitt håll.

Jag följde med min bort till hennes familj och hälsade på dem och sedan åkte vi hemmåt. De bodde på ett BERG! Jag fick helt allvarligt lock för öronen när vi åkte både upp dit och ner därifrån. I bilen kördes de lite smaltalk och min Italienare, Lisa, berättade lite smått om staden.


Väl framme hemma fick jag instalera mig och göra mig lite hemmastad. Lite stelt blev det på snackfronten då både jag och hon hade lite svårt att komma på vad vi skulle prata om . Men det lossnade LITE efter ett tag. Sedan berättade hon att alla hade bestämmt att vi skulle träffas på stan den kvällen för att gå ut tillsammans på en drink, vilket vi gjorde också! Vi satt ute på en bar, svenska för sig och italienarna för sig. Det var riktigt roligt och jag drack min första hela öl. Jag hatar öl och brukar annars bara smaka lite av nån vän, men nu , drack jag ett helt glas för mig själv och vet ni vad, det var inte alls så äckligt som det brukar vara i Sverige! Haha.


Vid cirka 23.00 åkte vi alla hem för att sova. Jag var hur trött som helst. Första dagen hade gått bra och lättad är man för det.


Utsikt ifrån Rialtobron.  På lunch med bruds och Cia & Amanda :) Pizza blev det såklart!  Gondolfärd.  


Måndag 23/2 09


Vi gick upp vid åtta på morgonen, jag och min Italienare. Käkade god fruckost och gjorde oss klara. Deras frukost består mycket av godsaker så som choklad och kakor. Så under veckan i Trieste har det blivit mycket sockerätande. Jag fick varm skummad mjölk och marmeladmacka varje morgon som var otroligt gott.. saknar frukosten faktiskt.


Sedan tog vi bussen till hennes skola och klockan 09.00 började besöket på skolan för oss svenskar. Vi fick se en film och gå runt och titta på skolan. Sedan fikade alla på caféet.


10.00 började vi våran stadspromenad mot Piazza Unita. Vi besökte de stora torget och gick längs havet och hade det mysigt. 11.00 började vårat besök av järnvägsmuseet som var så otroligt tråkigt och äckligt värdelöst. Vi har ett så mycket bättre museum i Gävle för övrigt. Så mesta tiden där spenderas på att sitta inne på bänkarna och äta den lunch man köpte på skolans café.


Efter det slutade vi. Ett gäng Italienare drog ihop sig och tog med sig sin svenska person till en restaurang och käkade pizza, Jag var en av dem! Pizzan var god och sällskapet trevligt. Sedan åkte vi allihopa iväg till en av italienarkillarna, Filippo, och spelade pingis och käkade godsaker som hans mamma bjöd på. Var ganska tråkigt och huset var skitkallt. Så ingen höjrade direkt, men ändå helt okej.


Mot kvällen åkte jag och Lisa hem till henne och gjorde oss klara för att sedan dra på en till utekväll med allihopa. Vi besökte först en bar tillsammans med Jenny,jossan och Magnus + deras Italienare eftersom vi svenskar skulle få smaka på en drink som de älskade i Trieste. Det var en martiniblandning av ett slag. Visade sig vara riktigt god och lätt att dricka!

Sedan mötte vi upp alla andra på baren vi hade varit på dagen innan. Blev en rolig och trevlig kväll denna gång också.


Vi står på europas största torg vid havet :) superfint! 


Tisdag 24/2 09


Samma morgonrutin som dagen innan och sedan bussen mot Piazza Oberdan där alla svenskar + 15 Italienare hoppade på bussen klockan 08.00 för att åka och titta på marinbiologianläggningen vid havet. Först blev det en sväng till Santa Croce där vi alla gjorde en mysig strandpromenad och sedan vi till marinbiologianläggningen. Otroligt tråkigt. På riktigt låg nivå och helt ointressant var det. Det trevliga var väl att det var varmt ute så man kunde sitta och glassa lite i solen, men promenaden ner till anläggningen var GALET lång och jobbig. Så lite positivt och negativt där.

Sedan fick vi GÅ heeela jäävla vägen till en enormt grotta vid namn "Grotta Gigante". Våran kära lärare Mario sa att det skulle bli en promenad på cirka 2 km, vilket vi alla tyckte var långt. Men det visade sig att promenaden var på EN MIIIIIIIIIL plus att den sista kilometern bestog av TRAPPOR UPPÅT! Gissa om vi var förbannade,arga och trötta somfan? Plus sen då att vi fick gå i den enorma grottan som innehöll 1000 trappsteg plus en bra jävla bit av "rak mark" att gå på. Helt sjukt. Men grottan var fantastisk i alla fall. Hur stor och häftig som helst. Hela Sankt Peter Kyrkan får plats i den grotta nämligen , coolt va ?


Efter det slutade vi och åkte hem! Denna kväll var det Karneval i en stad som heter Mugga som ligger cirka en timme med buss ifrån Trieste.

Jag och Lisa åkte hem till henne och bytte om, sedan åkte vi till hennes kompis Paula och körde lite fix och förkrök! Jag fick en röd boa av Liz att ha på Karnevalen eftersom tanken är att man ska klä ut sig men jag hade inga utklädningskläder, så en boa fick duga ;)


Sedan åkte vi ner till stan och mötte upp carro! Så åkte vi bussen till Mugga med trulle,oscar, aras och några till svenskar. Väl där blev det en tripp till baren för mig, carro och trulle. Sedan träffade vi på Magnus och fler svenskar som vi spenderade resten av kvällen med. Jossan och jenny träffade vi också på såklart men kvällen spenderades inte så mycket med dem. Sedan inträffade det också lite tråkiga saker. En svensk tjej blev grymt full och hamnade på sjukhus vilket är var sådär jättekul. Jag, carro och trulle tog hand om henne dessutom till en början, i ungefär en halvtimme, tills hennes italienare kom och tog hand om henne. Tråkigt när sådant händer.


Men kvällen var asrolig i alla fall, vi träffade på roligt folk och gick runt till olika barer. Senare mot kvällen när det var dags att åka hem började man känna kylan och då var det lite småjobbigt. Jag mötte i alla fall upp min Italienare och vi + en av hennes killkompisar (Som insisterade på att jag skulle följa med honom hem ) blev hämtade av Lisas pappa. Vi släppte av killen och åkte vidare upp till berget. Jag och Lisa somnade som stockar den kvällen. Grymt roligt var det! Minne för livet.
 Besök av Marinbiologianläggning. påväg upp mot grotta gigante. Alla är supertrött och äter lite godsaker på vägen.JAG VAR DÖTRÖTT! ;D HAHAGrotta Gigante. skitfint och verkligen GIGANTISKT! Carnivalkvällen! snygga hundjenny, magnus , carro och jag på carnivalen! :D så jävla kul var det! :D


Onsdag - 25/2 09

Klockan 10.00 åkte alla andra bussen från Piazza Oberdan till Area di Ricerca för att besöka Elettra.

Men jag och Lisa var sen så hennes pappa körde oss direkt till platsen där Elettra fanns. För er som inte vet vad det är så är det en partikelaccelerator. Efter vi besökte Elletra åkte vi till ett jättefint ställe som de aldrig sa namnet på. Men jag och tjejerna hade lite fotosession där också och det var bara helt superfint. Vite stenar och klarblått hav, vad men kan man begära? Det var det enda vi gjorde den dagen tillsammans.
Den här kvällen blev det lugnt! Jag och Lisa kollade på Troja och drack te och la oss elva. Superskönt med en myskväll. 

   Elettra



Torsdag  - 26/2 09


08.00 åkte alla svenskar och ett gäng Italienare i en hyrd buss till Aquileia. Helt ärligt så minns jag inte vad Aquileia var ... hehehe.

Men innan vi var framme dit vi egentligen skulle så stannade vi såklart och tog en promenad genom skogen. Visst, utsikten över havet var jättefin och promenaden var mysig. Men vi alla hade fått nog av att gå. Efter den promenaden hoppade vi på bussen och åkte till den rätta destinationen.

09.00 besökte vi ett museum igen med rustningar och skulpturer från många år tillbaka. Jenny och Carro tappade bort sig och missade museumbesöket. Jag och jossan tog en snabbtur i museeumet och gick sedan ut med Amanda och Cia och la oss och solare utanför. Sedan var de dags att besöka en kyrka IGEN men vi fyra såg inte att våran grupp hade gått och blev kvar på museet. Vi visste inte vart alla andra hade gått så vi gick tillbaka till parkeringsplatsen där bussen hade släppt av oss och där den skulle hämta oss igen. Där stötte vi på Jenny och Carro som låg och halvsov på bänkarna. Jag och Jossan gjorde dem sällskap och vi fyra låg där och myste i solen. Vi piggnade till lite innan alla andra kom och tog några knasiga bilder. Sedan kom hela gruppen tillbaka och lärarna gav oss lite sluga blickar^^.

10.00 var alla på bussen och den styrde mot Villa Vicentina som är en borg. Där gick vi runt och tittade. Hur ointressant som helst och värdelöst. Självklart var det en bra bit att gå upp till borgen också, uppförsbacke också såklart. Usch .. allt det där gåendet gjorde en asförbannad. Men besöket var över ganska fort och tur var väl det.

12.00 var alla på bussen igen och vi åkte till staden Goritza där vi käkade lunch. Sedan fick vi en timmes ledig shoppingtid. Alla affärer var typ stängda så jag och brudarna + magnus,trulle,anders och Andreas satt och fikade istället. Sen blev jag och brudarna sugna på pizza så innan hemfärden köpte vi en varsin bit. Tjockisdag gånger fem kan man säga.

18.00 åkte vi hem mot Trieste och var hemma 19.30

Minns inte riktigt vad vi gjorde denna kväll, men jag tror det blev ett barbesök igen ;)


jag flashar med biljetterna till museet!  stekbild på Baz ;DPå Aquileia, Jenny & jossan <3 Trulle, Magnus, Andreas och Anders på ett fik i Goritza. på Borgen. Jag och jossis hade tråkigt och tog en sånhär varsin bild! hahah


Fredag 27/2 09


08.00 träffades vi alla vid skolan Liceo Oberdan och tog en promenad till San Glusto där vi besökte slottet och katedralen. Fint, men tråkigt som vanligt.

Sedan besökte vi gamla staden och Centrum och klockan 11.00 besökte vi museo Sartorio. Massa besök på kyrkor och museum gjorde vi, vilket sög.

12.30 blev det lunch igen då jag och ett gäng åkte till Paula på lunch tillsammans med våra Italienare. Himla god lunch och huset hon bodde i var superfint. Där satt vi och chillade ett bra tag och några spelade Wii.

Sedan blev det hemfärd till Liz där jag och hon gjorde oss i ordning och åkte sedan till Matilda och hennes Italienare på fest. Matilda fyllde nämligen år så hennes Italienarkille var hur gullig som helst och ordnade fest för hennes skull. De hade grymm ljud och ljusanläggning och vi partade loss. Riktigt riktigt roligt var det!


Jossis,Jag,Carro,Amanda,Cia och Magnus hos Matilda och hennes IT på fest!  fanns otroligt goda snacks! chokladkakorna var himmelska! jag och jossan <3 Jag och Magnus! :D 


Lördag 28/2 09


08.30 åkte vi alla + några italienare iväg till Slovenien. 09.30 besökte vi först naturparken i Strunjan och 11.00 åkte vi till Forma viva som ligger nära Portoroz.  I formaviva käkade vi lunch och tittade på stenskulpturer. Medans alla andra tog en promenad och kollade på skulpturerna så låg jag och jossan i det gröna gräset och solade och tog lite roliga kort. Hur skönt som helst. Vi orkade verkligen inte gå och kolla på .. sten .. hehehe.

11.45 åkte vi mot Piran. Där besökte vi den stora stadsmuren! Riktigt fint och utsikten sträckte sig över hela staden.

12.45 besökte vi ännu en kyrka, nämligen domkyrkan. Men ingen gick in i den utan alla satt utanför i solen och myste istället. Sedan besökte vi torget och staden.

15.45 blev det avfärd mot semesterorten portoroz där vi fick ledig tid i hela fem timmar. Jag och jossan hade planer på att bada i havet. Det hade vi bestämmt för väldigt länge sedan. Men jossis var sjuk och ville inte att de skulle bli värre så då tänkte jag bada själv. Men sen var vattnet så fruktansvärt kallt så jag skippade det, plus att det inte är lika roligt alls när man är ensam att göra det. Sen satt vi på stranden och myste och pratade om allt möjligt. Vi tog en promenad på stan och en fika innan det var dags att åka hem. 18.00 åkte vi och var framme i Trieste 19.00.

Så var det dags för hemfärd och fix hos Lisa och time för en utekväll igen. Vi svenskar fick lixom vara för oss själva denna kväll och gå till vilken bar vi ville osv. Vi satt till en början på någon lam bar, ute. Sedan förflyttade jag och tjejerna + några till svenskar till en annan bar som hette footlight. Där satt vi en stund med trulle och gänget och sedan blev det hemfärd för de allra flesta. Denna dagen var riktigt bra. Hur skönt som helst att sitta med tjejerna på stranden i typ t-shirt utan att frysa och kunna doppa fötterna i havet ..i februari .. nej usch , det var så underbart.



Söndag 1/3 09


Sista dagen i Trieste då. Det blev en rejäl sovmorgon för mig och min Italienare. Jag vankade vid 12.00 och hon lite innan mig. Förmiddagen skulle spenderas med familjen idag. Hennes pappa gjorde en riktigt god lunch och vi alla satt och pratade och skrattade och hade de trevligt. Sedan fick jag en jättesöt present av dem. Det var ett Clinique paket med en maskara, kajal och sminkborttagningsvätska. De hade även köpt en present till hela min familj som jag skulle ta med och ge mamma och pappa. ( Det visade sig vara en riktigt stor , speciell , Trieste kaka! Supergod! )


Lisas föräldrar skjutsade oss till Risiera di San Sabba ( fd koncentrationsläger ) vid tretiden. Där gjorde vi ett besök och fick se hur de såg ut i alla de rum där de hade människor som de skulle bränna ihjäl. Så hemskt och sorgligt. Man kan inte förstå att de verkligen höll på med sådant förut. Fruktansvärt!


Efter besöket så åkte de allra flesta iväg till ett stort shoppingcenter! Där hade jag ungefär 40 min på mig att hinna kolla efter saker eftersom vi var tvungna att åka hem ganska fort för att hinna göra oss klara för kvällens events.. Grymt stressigt blev det. Men jag fick med mig ett par skor, 3 läppglans och en tröja. (Bläddra ner till tidigare inlägg för att se bilder)

Vi åkte hem och gjorde oss klara och sedan bar det av på fest hos carros Italienare Tessy. Sista festen i Italien. Huset var jättestort och otroligt fint. De bjöd på mycket goda snacks så det tillbringades ganska mycket tid i köket måste jag säga. Jag och brudsen spenderade först lite tid uppe i carros rum och badrum där vi fixade det lilla sista med kläder och smink. Sedan kom vi ner och musiken pumpade på rejält. Vi dansade och hade superkul! Men sen , musiken pumpade och folk dansade somfan , och då plötsligt börjar en av högtalarna BRINNA! Alla Italienare börjar skrika vatten, vatten och de släcker branden snabbt. Hur sjukt som helst. Men det var i alla fall ett tecken på att det var riktigt bra DRAG på den festen ;) hade riktigt kul den kvällen måste jag säga.

Så åkte vi hem, minns inte exakta klockslaget, för att sova sista natten hos familjen.



Måndag 2/3 09


12.00 angick bussen från Piazza Oberdan. Lisas pappa skjutsade oss först till Lisas farmor och farfar så att jag skulle få träffa dem. Hur gulliga som helst var de och de bjöd till och med på lite mat till resan. Sedan åkte vi ner till mötesplatsen och jag sa hejdå till hennes pappa. Sedan kom hennes mamma också och vi tog adjö. Lillasystern fick jag aldrig säga hejdå till men Liz lovade att ge henne en kram senare J .

Vi tog gruppfoton och pratade och sedan var dags att hoppa på bussen. Vi sa hejdå och kramades och för vissa blev det till och med riktigt jobbigt ^^. De alla vinkade till oss och vi vinkade tillbaka och så var vi påväg därifrån L jättetråkigt att behöva lämna när man äntligen hade börjat vänja sig med att vara där. 14.30 kom vi fram till Treviso och 15.30 började vi checka in våra väskor.

Vi kikade runt på taxfree och jag köpte presenter till bror och syster samt en fin vinflaska till föräldrarna. Planet lyfte från flygplatsen 17.10. flygresan tog ungefär två timmar men istället för att landa på Skavsta flygplats på hamnade vi på arlanda istället ( HURRA! ). Det berodde på att det var så himla mycket snö och på Skavsta så hann de inte göra rent landningsbanan så de blev tripp till Arlanda istället. Glad är man för det för jag älskar Arlanda! Det är en speciell känsla att vara där. Tröttheten var enorm och jag och jossan hade lite damp och tog en massa knasbilder och så fick mangus göra en stekarvideo. Haha grymmt kul!

Så hämtade bussen upp oss och vi började färden mot Gävle. Vid halv ett tiden var vi hemma och vi möttes av alla föräldrar. Pappa stod där och såg söt ut och kramade om mig när jag kom ut ur bussen. Jag och brudarna gjorde den sista lilla snutten på våran video och sedan var det dags att åka hem åt varsitt håll.


Resan har varit helt fantastisk och jag ångrar inte ett dugg att jag valde att åka med på den. Venedig är definitivt bland det bästa jag har upplevt och alltihopa är ett stort, underbart minne för livet. Saknar allting redan och kan definitivt tänka mig att åka tillbaka inom en snar framtid. Såå . Italien kan jag lugnt rekommendera att ni åker till! Venedig måste man besöka innan man dör tycker jag!

Men som sakt, MINNE FÖR LIVET! LOVE ITALY!


dagens

Lång dag idag. Jag är trött och behöver få vila ikväll. Ska skippa pluggandet , vilket jag känner att jag hela tiden skjuter upp! , och bara ta det lungt ikväll.

Jag och jossan knäppte en massa kort igår till fotografiska bildlektionen idag med temat Dokumentär. Blev rätt bra bilder! Vi hann både framkalla och kopiera så vi slipper morgondagens lektion, blir en rejäl sovmorgon istället. superskönt.
Sen så har vi även fixat klart allt tills på lördag. Nu fattas bara ett par färgglada tights för mig och så är allt på topp. Men jag ligger risigt till med ekonomin såå ... jag får se hur jag får ihop allt.

Kom hem vid ungefär sextiden, käkade och nu sitter jag här. NU SKA JAG LÄGGA UPP ITALIENINLÄGGET! ;) med både bilder och text! så håll utkik på bloggen för när som helst ploppar det upp!

snabb update!

sitter i skola nu & ska ha matte följt av Spanska! Sen ska jag och jossan ut och fota en timme och göra klart fotoläxan vi har till imorgon. Sen blir det B-lektion och jobb.

Igår ringde call-up mig angående min jobbansökan där. Så jag ska få komma på utbildning nu på lördag. Utbildningen är mellan 12.00-17.00! så vi får se om de har något nice att erbjuda som gör att jag väljer att börja jobba där istället. hmm ...

jag har skrivit klart hela historien om min Italienresa! Så inlägget och bilderna kommer troligen ploppa upp ikväll om jag inte får något konstigt förhinder! men troligen så kommer det!

Nu börjar jag om 1 minut! måste kila! hörs ikväll då !


sjuk

japp... vaknade i morse och gick upp för att käka fruckost. fyfan. kännde mig hur jävla hängig som helst och kunde knappt andas hur täppt jag var i näsan. förjävligt. Så mamma typ tvingade mig att stanna hemma eftersom jag hade tänkt kila iväg till skolan iallafall. men aa , jag stannade hemma.

Ska bara ta det lungt idag och göra allt jag kan för att påskynda att jag blir frisk. Tänkte börja med mitt engelskaarbete nu och så får jag se hur jag gör med jobbet idag. Men inte fan kan jag jobba i detta skick. blää...

20.00

Jag och syster kollar på vänner! Gud vad serien är skön. Även fast avsnitten går om och om igen .. seriöst , de kommer aldrig sluta visa serien .. men det har inte jag något emot :)

Jag börjar bli sjuk for real nu alltså .. eller .. jag pendlar mellan frisk och sjuk. Hur konstigt som helst. Men idag var det inte bra, känner mig jättetrött och hängig .. usch. Får hoppas på en förbättring imorgon.

Nu ska jag göra lite jobbrelaterade ärenden. Ska nämligen ta och söka nytt jobb nu tänkte jag.


Bildöverföring!

Sitter i skolan nu med pennpenn & joss ! Håller på och överför lite bilder från Italy. Kemin börjar om 3 minuter så jag hinner inte skriva en massa nu ;) Men vi hörs later today !


Give it to me baby!


Finns att köpa på scorett!




Finns att köpa på din sko. Sådana skor fast utan någon klack , helt platta , vore perfekt!


Söndagen med sina tråkiga rutiner

Jag tycker inte om söndagar måste jag säga. Eller joo .. det enda positiva är ju att man är ledig. Men Söndagen innebär alltid städning och plugg för min del. Städningen är avklarad iallafall och plugg tänker jag inte ta itu med en på ett tag. Funderar på att skippa det helt idag. Vore skönt med en pluggfri söndag för en gång skull. Aa .. så får det bli! PLUGGFRI  söndag! haha nu känns det lite bättre :)

Ska kika gossip girl och Herren på täppan ( stavning ) ikväll .. sen blir det troligen nån film på det också .. kanske I robot! Will smith är ju bara för bra i den filmen ;)

bastu, Italienfilmen och nyttighetsäntande = supermyskväll!

Jorah . lite duktig har jag varit. har gjort några uppgifter i matten! applåder!

Nu ska jag packa ihop lite grejjer och åka iväg till jossan! Ska bli superkul! Ha en trevlig kväll allihopa :)


Saturday 13.43

Innan jag åker iväg till jossan  , vilket troligen blir vid sjutiden , ska jag göra lite vettiga saker i livet. Tänkte ta tag i matten en liten stund och göra några uppgifter. JAG TÄNKER .. men om jag gör det är den stora frågan! Kommer med update på den punkten senare , hahah ^^

Har suttit och redigerat lite bilder från Italy. Kan inte få nog av att göra det. Ska försöka böjra på Storyn idag också och skriva om hela resan.

Matteplugg nu ? .. kanske ..


sommarsommarsommarsommarsommarsommarsommar<3

Lets dance, hjälp! & Samantha på schemat.

Blev en riktig degardag. har suttit och redigerat några bilder från italien, myst framför lets dance och hjälp! med familjen och nu sitter jag och kollar på Samantha. mysmysmys!

Imorgon KANSKE det blir fika med några som var med på italien resan. vet inte om jag hinner men ska försöka vara med på det. Senare mot kvällen ska jag och brudarna mysa och käka nyttigheter och basta! Om jenny lyckas ladda videokameran på något vis så ska vi också kolla på våran 1 timmes långa film från Italien! Deeeet kommer bli en rolig timme kan jag lova! haha våran sjuka sida kommer komma fram helt och hållet! Men det blir kul :D

Ska se vidare på Samantha nu. Sov gott !


Fredag / shopping in Italy!

Jag började skolan 11.40 idag! Hur skönt som hellst med en sovmorgon. Halsen är inte bra  , men den är bättre iallafall och tur är väl det. Stannade kvar efter skolan med brudarna och förde över bilder! Fick bara jossans kort, så nu fattas carros,cias och amandas och sen har jag alla de viktigaste :) hehe. Men mina, jossans och carros är de mest eftertraktade ;) haha. Så aa .. imorgon kommer jag ha de bästa bilderna!

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lungt. Jag och tjejerna har en partypaus nu! Blir minst 2 helger, sen har sara sin 18års-fest och då blir det party! Om pausen fortsätter efter det vet jag inte.. vi får se!



Här kommer bilder på mina inköp i Venedig och Trieste! Det är inte mycket .. men iallafall :)


Jag och brudarna hade lite kul med tröjjorna och gjorde en liten "I <3 Venezia" - tröjja fotosession :) haha !


Läppglans som endast kostade 10kr/styck! Hur billigt och hur bra som hellst!


Det var som ni kanske vet Carnival i Venedig och en dag i Trieste. Denna mask bar jag på Carnivalen i Venedig! Folk hade helt galna utklädnader och verkligen gick in för det hela! Ni kommer få se bilder !


Tröjan köpte jag i Trieste i ett shoppingcenter för bara 30kr!!



Och här är då mina skor! Jag älskar dem! De gick på 24 euro bara! supernice :D


sjuker

Idag blev jag hemma från skolan. vaknade med en äcklig smärta i halsen och kunde knappt svälja. Gissar på att det är min tur att bli sjuk nu .. alla brudarna är/har varit sjuka redan. Nej usch .. inte en så passade tid att bli det nu eftersom 4 veckor av ganska mycket prov och inlämningar väntar.

Har inte gjort särskilt mycket alls idag. Tv och dator är väl vad min dag har bestått av. Har gjort ett mattetest bara som jag ska lämna in imorgon och inget mer.

Imorgon är det sovmorron till typ elva skulle jag tro. Och imorgon kommer jag dessutom få alla bilder från Italien! De blir till att lägga in allt på USB-minnet efter skolan. KOmmer bli minst 1000 kort skulle jag tro! Shitans! Så imorgon ska jag spendera dagen med att redigera de jag ska lägga upp och börja skriva om hela resan. Vet inte om allt hinner bli klart , men jag ska försöka :)!

Goodnight!

jag hatar mitt jobb! VERKLIGEN!

Ä men fyfan .. nu jävlar är det dags att byta arbetsplats. Mer oseriöst jobb kan man inte finna i denna stad. MIna arbetsgivare hade betalat ut fel löner och håller inte alls nån koll. Sahar fick 1000kr mer i lön än vad hon egentligen skulle ha.. hur sjukt är inte det? Nä men jag säger det bara en gång , CALL-UP NÄSTA!

Jag är supertrött och tänker gå och lägga mig nu direkt. Vi hörs imorgon! Godnatt på er.

Hemma! :(

Igår kom jag hem från en helt underbar Italienresa. Venedig är bland det bästa jag har upplevt och tiden i trieste är ett minne för livet. Har tagit massvis med bilder och mina vänner har tagit minst lika många så det kommer ta ett tag innan jag berättar om hela resan och slänger upp bilder. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge right? Nä men jag ska försöka göra det så fort jag har lite tid över. Nu börjar det ramla in massa prov på schemat som jag måste ta itu med .. men som sakt, så fort jag har tid!

Nu ska vi ha matte och sedan spanska. Jobba ikväll ska jag också göra .. totalt äckeltråkigt!

RSS 2.0