sista april

Wohow! fett taggad inför ikväll! ska bli så kul!
Ni får se min outfit lite senare när den är på ;) heheh.
Grill hos jenny --> ner till nån majkase --> PARTY !!;D

image62

motion !

Har varit ute med Aila och Angelica och promenerat i 1,5 timme. Så sjukt skönt. Ska nog börja gå ut och gå oftare känner jag. Det är ju trots allt bra för kroppen och roligt med rätt person ;D hahah. <3

Sitter och kollar desp nu. BRA prograaam !;D nu börjar det igen. Skriver mer imorrn. Gonatt fölk ;D


Glader

Känner mig på jättebra humör! Helpepp inför sista april imorgon också. I princip allt fixat! kännas så skönt ;) hehe.
Är typ även klar med mitt svenskaarbete om sverige då och nu. Ska bara läsa igenom det och kolla så det låter bra. hehe. Blir perfekt dag imorrn hoppas jag. Ska grilla hos jenny först med bruds och sen ner till nån majkase. Sen blire partaj efteråt. Inte så tokigt dä ;) hehe. Asså jag längtar ;D ! haha

Ikväll blire liiite matteplugg, ut med hunden och desperate housewifes.
Prison break var sjukt bra igår också. MEn tyvärr äre nu slut för säsongen igen!!
Dåligt somfaan!
Dom visade typ bara 4-5 avsnitt och så blev det säsongsavslutning, usch.

menmen , ska ut med hunden nu. PUSS <3

image59
Utanför gamla grand, där visningen hölls.
hår och makeup klart, förutom läppar.

popcorners 10års jubileumvisning - 26 april 2008

Dagen för mig började klockan 09.00 på popcorners salogn nere på stan. Pappa var snäll och sjkutsade ner mig så jag slapp åka buss helt osminkad och håret åt alla håll.
Ja kom dit och fick vänta en stund innan det blev min tur att få håret tvättat. Fick håret fönat så det blev väldigt lockigt och sedan vare vänta igen. Hänge med Magda hela dagen :) väldigt trevlig tjej.
ungefär en halvtimme efter de hade torkat mitt hår så gick vi lockiga tjejer iväg till visningslokalen, gamla grand, och övade koreografin med dansaren Ida. Våran ingång blev på fyra minuter med en variation av lite dans, gång och posande. Började med att krypa ner för trappan och alla hoppade fram en och en i takt med musiken. Vädligt läckert! Ida körde ett danssolo medans vi andra fyra stog bakom i en stilla pose. Sedan intog Ida sin plats bland oss andra och en efter en började vi diskodansa. Efter det började Magda gå sin visningsrunda medans vi andra bytte pose i jämt takt. Jag var sist och visade upp min frisyr medans de andra stog längsta fram i pose och väntade. Jag ställde mig vid dom och vi alla sprang mot början av catwalken , gjorde en våg framtill och sprang fram till slutet av catwalken igen där vi ställde upp oss i en femma. Väntade en stund och sprang sedan upp för trappan och upp mot omklädningsrummen. Blev en grymmt häftig ingång!!!
Sedan efter träningen käkade vi på woki woki och så var det daks för sminkning. Make up store stog för det.
Jag sminkades först av alla, kändes så skönt att äntligen få på lite smink (; hehe. Sen vare en evig väntan igen innan dom slutligen tog tag i mitt hår och satte upp det till en häftig uppsättning ( se bild ). Blev en hel del att trassla ut när jag sen kom hem.
När allt var klart och kläderna var på så var det tre timmar kvar till visningen skull gå av stapeln.
Jag och Magda roade oss med att ta lite roliga bilder inne i visningslokalen och vi tog även en promenad till konsum och handla lite gött. japp , blev en hel del blickar på våra roliga frisyerer. Magda gick ju för sjutton runt med en blå locksak ( vet inte vare heter ) mitt i pannan och mitt hår var BIG!!! hehehehe
Nu började det närma sig .
En timme kvar, vi allihopa tog lite gruppfoton, make up store lade sista sminktuochen och vi hann köra ett till genrep. Läpparna fixades och håret sprayades en sista gång. Nu var det dags.

Min ingång, Lockiga , var den första. Musiken började och vi började krypa ner från trappan. Så ser man en massa människor som står och kollar lite smått nyfiket. Längst fram på catwalken står fotografer från Arbetarbladet och Gefle dagblad och fotograferar för fullt samtidigt som en person står och filmar från arbetarbladet.
Vi gjorde våran ingång och allt blev perfekt! Inget gick snett, så himla skönt! Å så sjukt kul det var. Älskade varenda sekund av hela köret!
Fotograferna som fotade för fullt så fort man kom fram till dom och allt !! ;D hahah, love it!
Riktigt härligt va det. Roligaste visningen jag gjort hitils, utan tvekan!
I slutet körde vi alla en final där alla modeller gick ut ett varv på catwalken och visade upp sig en extra gång. Sen var det slut. tråkigt nog.
Vi alla fick upp till omklädningsrummen och hängde av oss kläderna, Hade en sista samling innan alla skilldes åt.
Ska komma in till salongen om två veckor och hämta upp produkterna som vi alla modeller ska få som tack :) hehe. ååh, vill göra det igen. va så fruktansvärt underbaaart ! ;D vill vill vill <3.
Men får hoppas att man får delta på flera visningar :) älskar det!

Såå , det var min perfekta lördag<3.
Hoppas ni hade en bra lördag också ;)
Här kommer lite bilder !:)


image54
Magda och Jag , fullt klara med smink,hår och kläder. Inför första genrepet :)

image55

jag, fullt klar.



image56
Catwalken, några av tjejerna från ingången kontrast övar :)

image58
Jag med kläderna och hela köret ;). Vi var lixom docksminkade och hade kläder med lite olika saker på ,jag tex hade små gubbar på, det såg ut som att barn hade ritat det. Så våran ingång var lite barn inspirerad och lockigt hår är ju ganska "flippat" som frisörerna så fint kallar det, därför var våra kläder, smink och ingång flippat! ;D sjukt perfekt blev ALLT!


Hoppas somfaaan att de blir fler sånna här grymmt bra och roliga visningar !! love it love it love it!

Nu ska jag plugga lite matte och sen blire Prison Break. Hej så länge ;)<3

Visning idag :D

jaa ;D Idag gäller det! Ska vara på plats om ungefär 20 minuter för fix och mix (; visningen är inte föräns nio ikväll. men lär ändå vara där så tidigt. smink, hårfix och allt såntdär. Sen ska vi öva koreografin och allt. hur vi ska komma in och så ;)  WIIII SKA BLI SÅ KUL !
Hinner inte skriva mer, men kanske skriver ikväll om allt om jag orkar. Annars skriver jag om hela köret på söndag :) ha en bra lördag allihopa !

Modellmöte och genrep

Gick ner på stan med ctjj en stund efter skolan. Vi käka på mcdonalds och åkte sedan hem till jossan för att vaxa benen ;D haha  guu, nervöst innan !!  Men vi gick in i bostadsområdets delade bastu och började fixa med vaxet. Sedan var det dags! På med en remsa oooooooooooooooocchhhhhhhhhhhhhhhhhh RYCK!
Okej , min helt ärliga åsikt om detta var : Gör inte ett dugg ont!
All dendär nojjan man hade innan .. hahahaha säger jag bara. Gör inte ett dugg ont, utan man känner bara att nått dras av huden typ. inte alls nån smärta som man har fått höra att det ska vara. nejnej! Så alla ni där ute som fortfarande är Vaxvirgin´s , Gör det bara! ;D haha Ni kommer inte att ångra er ;) hehe.

Ja, nog snack om det. Efter vaxningen åkte vi ialf ner på stan en sväng. Träffa Sara där. Sen även Elin och Martina :) trevligttrevligt. Sen gick jag till popcorner där vi skulle ha modellmöte och genrep :) 18.45 så gick vi till stället där visningen ska hållas imorgon då. FIck veta att jag ska vara där klockan nio imorgon bitti, för styling och sminkning , sen blir det en timmes övning och repetition.. hahaha ;D, jag har inte fått se kläderna än ! men vi ska typ va klädda som BARN! Ha kortbyxor och nå fett härliga tröjjor där det ser ut som vi spillt glass och choklad på ! det kommer bli grymmmmt ! Ni får självklaart se bilder på allt imorgon :) hehe. Ja koreografin ska vara på fyra minuter. Kommer bli asahäftig den också! ska göra lite små danassteg, posa och gå lite catwalk ;D haha. kommer bli jättebra tror jag :D Men lockigt var lite såhär woow! så dom ville göra kläderna, ingången och allt lite mer lixom woow. om ni fattar hur jag menar ;D hehe.
Men somsakt, bilder imorgon!
kommer bli en jobbig men riktigt kul dag. från nio på morgogen till kanske tio på kvällen! but i love it!

Ska bara vara hemma ikväll och ta det lungt. INgen fest harjag bestämmt mig för. Blir en hel del partande på sista april så nu skare vara lungt tills på onsdag ;) heheh. Hare bra folks <3
  

image49
 

Jag och Jenny på hårvisningen vi gjorde för Schwarzkopf professional.
riktigt kul! <3

hårfärgning

Ja , efter kemiprovet som jag hade idag från två till fyra åkte ja ner till popcorner och färgade håret. Blev samma färg som innan. tråkigt tycker jag! fan ingen skillnad! men det ser fräschare ut, glansigt och mjukt ^^ heheh. Så satt där i ungefär 2 timmar. älskar att fixa håret. Så masserar dom huvet så himla u nderbart när dom sköljer ur färgen, man somnar typ^^ haha.

Kemiprovet gick inte så bra tyvärr. Fan, det kändes som det skulle gå bättre än vad det gjorde. SÅ är lite sur över det. Men jag kommer klara provet iallafall,  men om det nu blir ett VG! tvivlar starkt på det :'(

Japp , morgondagen krm bli kuul !;D efter skolan ska jag, jossan och jenny vaxa benen :) Lite smått nervöst! tänk om det gör skitont!?!? Fast jag brukar ju köra med en epilator så så stor skillnad ska det inte vara, så det gör nog inte så ont ;).
Sen kvart i sju så är det genrep inför lördagens visning! DET KOMMER VARA FULLSATT!! liite nervös jag kommer vara då! Men det kommer nog gå bra :) ska bli skiitkuul!!!!!


Tänkte börja plocka fram sommarkläderna lite smått ikväll!!! wihow. värsta feelingen! hare bra folks<3

image48

Jag i frisörstolen på popcorner och färgar håret inför visningen. Jaa jagvet! jag ser ut som en
korv ;D haha


 


Plugg i solskenet

Har suttit ute och pluggat kemi och Sitter nu inne och pluggar, Så underbart väder, håller på och gör frågor till varje kapitel. Tänker inte läsa ett skit, ska bara köra på frågor så fåre gå som det går imorgon. Fick tillbaka Historiaprovet idag! Fick VG på det! Skitnöjd med det för jag trodde jag skulle få G. Min historialärare säger att jag ligger på G i betyg också .. usch! Men nu jvlar, ska få minst VG på nästa prov också så kanske man kan fixa in detdär V:et i betyget :) Hope I make it !

Ska ta en paus 19.30, för då börjar vänner och det ska jag lunket se! ;) hehehe. så roligt.
Aja, hoppas ni har det roligare än vad jag har just nu. 
Ska pluggar vidare, Ciao !

image46

onsdag - plugg!

Sitter i datasalen med josscarrojenny nu. Sista gruppen har svenska muntligt tal så vi andra fick ledigt från lektionen :) hehe.

Aa, ska försöka plugga så mkt kemi som det går under skoldagen idag. kOmmer inte hinna göra ett dugg hemma för jag ska jobba ikväll. usch .. men måste! måste ha pengar till sommartiderna nu ;). Men det ska nog gå bra, jag kan väl nånting iallafall så så illa är det inte.

Dom ringre från popcorner igår också, kläderna för den lockiga ingången var klara :) Så kommer nog få prova dom när jag är där för hårfärgning på torsdag ;) Dä ska bli kuul dää ;) hehheh.

Nu börjar matten snart, ska plugga kemi på den. Hörs!


HLR

ååh, toppväder idag också! känner mig glaad ;D.

Har haft livräddning på idrotten idag. Läraren spelade upp en video där man fick följa instruktioner och göra olika övningar i takt med ledaren. Lite småkul var det! alla fick en varsin uppblåsbar Docka. MiniAnne heter den ;D hahha. Så vara bara till att sitta där och göra kompresationer och inblåsningar. Alltså .. även om dockorna rengjordes och allt så känns det lixom inte så himla fräscht, men var ganska kul ändå ;)

Ska plugga kemi nu om en stund. Men orkar inte , ska bara titta igenom frågorna litegrann, sen kika lite på tv. Är helt slut och dötrött på skolan, är i enormt behov av ett lov! SOMMARLOVEET <3
har även fått veta att min pappa och almas pappa har lite planer här framöver i Maj! ;) Dom är jvligt bra säger jag bara! hoppas värkligen att det blir så som dom säger att det ska nu också. :)

Desperate Housewifes ikväll!! MISSA INTE!

härliga tider på G

Vart på studiebesök på gävle dagblad! var intressant och roligt att få se hur dom jobbar där. Journalist verkar vara ett himla roligt jobb. men tror inte jag skulle passa så bra som det.. ;)

Hade ingen labb på fysiken så var ledig från den lektionen. SÅ SKÖNT! jag, jenny och joss vandra ner på stan en sväng. Har hittat två klänningar , en på Gina tricot och den andra på Be young, som jag vill ha. Sen ett par skor på Scorett också! men det är bara att vänta, lön om fyra dagar! jippi!

Ska plugga med jjtc (jennyjosefineteresecarro) efter skolan sen på nått kafe. Har slutprov i kemi på torsdag, 222 sidor att läsa!!! de andra är så himla duktiga så de blir värsta bra att plugga med dom , så blir man lite smartare iallafall ;) hehhee

yeeey! Torsdag, fredag och lördag! Hårfix på torsdag, genrep på fredag och VISNING på lördag !! ;D haha fett kuL! Ser fram emot det!! :D

sista april snart också!! wihoow! mkt härliga tider på G!


;D

Jobbet gick sjukt dåligt.. sålde ett mobilannonemang, så kommer få garantilönen för detta pass. KUL!
Menmen , satt med skittrevligt folk ;D haha Rosa,marre och henrik :) blev mkt skratt så hade roligt på jobbet iallafall även om det inte gick så jättebra.

Japp, ingen sovmorgon imorgon. Vår svenskalärare har nämligen fixat ett studiebesök på gävle dagblad som börjar halv nio imorgon bitti. Men det gör inget, vi får kompensation för det ändå senare :) Ska bli kul faktiskt att göra ett studiebesök där. Intressant!
kommer sluta himla sent sen också, så blire troligen plugg efter skolan med terese,carro,jenny & joss. Så man blir lite klarare i huvet på kemin. Har slutprov på torsdag! måste göra det bra, minst VG! helst MVG! ;D haaha

Ska sova nu. Godnatt <3

image45

sommartider= glädje

Det är underbaart väder uteeeeee!!!!!!!!!!!!!!!! ÅÅH!!!!!!!!!!!!!!!!!! blir så jvla glaad!
Tyvärr så kan jag inte spendera den underbara dagen ute, nejnej, måste städa rummet, laga mat, plugga, och jobba idag. uuh! söndagarna är alltid så värdelöst tråkiga .

Ska ialf ladda upp mp3´n men lite nya härliga låtar!! Har hittat lite nice stuff nu :) hehe.
Måste sätta fart så jag hinner nu. funderar på att åka ner till Biblioteket och sitta och plugga med tjejjerna. Lär sig mkt bättre då känner jag. Pluss att det är lungt där. Hos mig är det annars alltid full fart på alla och ganska högljutt., heheh. PUSS<3
image44image43

Almas tävling

alma har en tävling på sin blogg där hon nu lottar ut ett par grymmt snygga strumpbyxor från Evasunderkläder.se som jag precis har anmält mig till. Kunde inte låta bli, dom var riktigt snygga nu till sommaren lixom (; hehe.


Fotografering

har varit med angelica idag och fotograferat lite :) riktigt kul!
Så har vi varit upp till Ica Maxi och handlar en massa gosaker, så satt vi i solen och solade lite och käkade godbitarna :) hehe. Häärligt! fick världens sommarfeeling!<3

Ska bara vara hemma ikväll. Orkar absolut inte dra på nån fest eller nånting. Helt slut känner jag mig.
Här är två av bilderna. lägger upp fler på http://naejra.bilddagboken.se/ . Datumet 19 april :)
image37
image41


Va ska ni göra ikväll ?:)

solen <3

Solen skineeer ute !! Gissa om det gör en glad !! hehehe
Är hos angelica nu & vi ska dra ne på stan och käka snart. Sen blire lite fotografering :) Ni får se nåra bilder senare. Hejshejs <3

My fridaynight

Mary-k gick jättebra :) Beställde en foundation. Inga kemikalier elr nå annat skit i dom så det blir bra dethär.
Sen vart det lite party med angelica och sara och sen mötte vi upp elin och sara på stan :) letade "efterfest" men inget kom på ett tag så då blev man trött och tappade the party mood.
Så trökigt när det blir så, Men för mig är det så att jag måste hålla igång hela tiden om jag lixom ska orka. annars kommer tröttheten krypandes.

Ska va med angelica idag. Vi ska ner på stan en sväng och sen gå och hitta nån fin liten plats att fotografera lite på :) De ska bli kul de.

Ha en bra dag allihopa.

O YEAH!

Ikväll blire feeet kuul !! ;D haha. Nåra bruds och jag ska köra Mary-k (sminmärke) kväll och sen blire partaaj (; Först och främst hos sara och sen kanske man drar vidare till nå kul om man hittar ;D hahah. SKA BLI FETT KUL!

Sitter i skolan nu och har spanska. Äckelämne. urk. gillar det inte, våran lärare är inte så bra vilket är en stor anledning till att ämnet är så tråkigt. Men det går ialf rätt bra i det ;) hehehe.

Måste bara säga att jag fått Britney Spears låt Piece of me på hjärnan! LYSSNAR PÅREN NU!  grymmt bra ! hej partykänslaaa ;D haha så jvla taggad nu !


Va ska ni göra ikväll då ? ;)

3 things

haha , dom ringde från popcorner idag och berätta att det hade blivit lite fel med tider och skit så min färgning är inte föräns nästa vecka på torsag, genrep nästa vecka på fredag och visningen är på lördag (; haha. Faktiskt glada nyheter för min del för har lite planer med nåra bruds till fredagen ;) heeh. Ska köra Mary-K kväll först och kika på lite produkter som en kompis ska presentera och sen blire lite party-kvällich. ;) nicenice.

Hade engelska nationella provet idag - skrivningsdelen.
Skrev om en händelse, när jag och syrran åkte fallskärm efter en båt. Helt fantastiskt var det. men grymmt skrämmande också. Skrev så mkt att jag till och med behöve extrapapper, haha ;) Så det kändes ganska bra. Var noga med stavningen också då min lärare har klagat lite på att jag stavar dåligt ! haha x)
Men det ska nog ha gått bra.

Japp, så imorrn blire studiebesök på furuviksparken här i gävle med klassen och biologiläraren. Vi ska studera djur och få delta under en ormmatning. Har sett det förut! Men ska bli häftigt nu när det blir en stor orm ;) hehe.

Aja, måste duscha nu. Berättar om studiebesöket imorrn och allt :) PUSS <3

usch för jobbet

Gick asadåligt idag, ingen motivation alls. Men fick iallafall iväg två ordrar. Men det var mycket hockey idag så man fick höra lixom att nää jag kollar på hockey, inte nu! 
Så aa, men man är ju inte på säljartoppen varje gång man jobbar elrhurr?;) hehe.

Jag tänkte vara duktig och borsta tänderna och sätta mig och läsa igenom lite kemisidor. Fick inte så bra på kemiprovet så tänker satsa på att få bra på slutprovet som kommer nu. Sen ska jag läsa vidare på svenskaboken som jag måste göra också. Kul kväll jag kommer få..

Menmen, iallafall. Ska färga/tona håret imorgon på frisörsalongen som jag ska göra hårvisningen för. Ska dit efter skolan klockan fyra lixom. Så kommer väl hem lite sent då också..... yeye. Men det ska bli rätt kul ändå:) hehe.

Nu lär jag kila. Hörs imorrn då sötisar. PUSS <3

Ensam i datasalen

aa kul, sitter i datasalen själv. hehe
Alla har dragit hem och själv orkar jag inte åka hem för måste ändå åka tillbaka ner på stan om 45 minuter. så kan lika gärna sitta här och dega en stund :). har precis haft Historiaprov, kunde gå bättre men jag skrev ändå ganska mycket. Så några poäng blir det iallafall. Kinamötet varade i cirka 20 minuter. yeah , givande. NEJ!
En jvla massa som vill åka med ialf. Men det finns ändå en sjangs att man kommer med eftersom att de hade tagit med sig cirka 40 personer förra året som åkte, och då var det i den lilla gruppen också. hehehe. Så sjangsen finns. Är fett taggad på att åka dit! jag, jenny och Joss i Kina! Hur jvla bäst som hellst!

Längtar sönder iallafall till sommaren. Ska antagligen utomlansa då. Kroatien luter det åt. KANSKE egypten elr turkiet? :) Vi får se vad päronen hittar på.

Ska ni åka nånstans i sommar? Vart ?

full fart på onsdagen

Japp ! började dagen med det mutliga talet i svenska som jag fruktat sedan jag började vårterminen och fick veta att vi skulle göra ett sådant. Fick snakka i en liten grupp med fyra lyssnare. det gick faktiskt bra !;D haha. Pratade på bra och hade bra lång tid på talet och allt gick jätttebraa ! haha såå glaad ! Cred till mig. Ni som läst min blogg lite innan vet hur jvla rädd jag har varit inför detta. Men puh, vilken lättnad man kände när allt var klart. tack och lov.

Nu har vi historiaprov om en halvtimme, om andra världskriget. Sen efter det så är det dags för Kinamöte. jag,jossan och jenny anmälde oss som intesserade av att åka till kina i höst i två veckor med ett till gäng från skolan. Så nu ska vi på informationsmöte där dom kommer berätta hur allt kommer gå till samt kostnader mm. Sen blir det sista anmälningsdagen i maj. Tror det är den 15de. Ska fan åka! Så jävla pepp på det. Fattar ni! KINA! Ett av mina drömmresemål.

Sen hinner jag inte hem efter det hellar utan jag drar direkt till jobbet klockan fem och sen är jag väl hemma runt halv tio. Blir rätt jobbig dag, men tur att jag käka en bra lunch ;) haha. Var ju korvstrånanoff! grymmt gott.

Känner att jag har börjat sacka i skolan. Har fått bara Godkänt i en hel del saker nu , vilket inte alls känns bra. Måste hålla mig på minst VG nivå i allt, förutom hisoria. Där krm det bli Godkänt antar jag. Men in dom andra ämnena! HALLÅ! Får inte sumpa ner mig, började ganska bra men nu hare varit G nått prov, typ 2-3. Inte bra.
aa ni kanske tänker lixom, vadå G på två prov är väl fan inget ? joo , viktigt somfan att hålla VGna uppe. blir inge bra annars. Men nu jvlar!!! Inte ett enda jvla G på ett till prov!
På slutprovet i Kemi, minst VG och ska sikta på ett stort MVG. Ska försöka ialf.  Ska tänka positivt :) hehe.

Ska repetera lite Histora nu. Wich me luck !

Tisdag

Sitter i datasalen med josefine nu. Vi hade ingen kemi för grupp 1 skulle labba :). Vart jenny håller hus har jag inte den blekaste aning om.. Where are you ?

Har håltimme nu till tjugo i tre. rätt härligt. funderde ett tag på att dra hem och skita i idrotten men vi ska ha betygssnack idag. Så ingen bra ide. Sen orkar jag inte skippa det, jag gör ju inte så mkt på lektionerna så känns viktigt att vara med om jag ska kunna få något ganska bra betyg.

Min dag ser ut så att jag ska plugga. Ovanligt va ?
Ska öva inför mitt muntliga tal imorgon samt historiaprovet så troligen kommer gå åt helvette. usch ... bara jag klarar det. hoppas.
Sen är det säsongsstart på Desperate Housewifes ikväll klockan 21.00 på kanal 5! KAN INTE MISSAS!
Måste även bara säga att Prison Break var sjukt spännande igår! Längtar tills nästa avsnitt. Älska serien <3


Fotografering och modellmöte

Idag var jag med tanja :) Vi fotograferade, blev inte så många bilder som det anars brukar bli men dom blev väldigt bra och vi blev himla nöjda med en hel del, alltid kul ;) hehe.

Sen vid sextiden åkte jag till frisörsalongen för ett modellmöte. träffade dom andra modellerna där och vi fick veta lite tider för visningen och när genrepet går av stapeln. Bestämde tid på torsdag klockan fyra för hårfix för mig. Ska itne klippa , vet inte vad dom ska göra med färgen men ska ha en uppsättning iallafall och gå under kategorin "lockigt". Men dom skulle behålla mig mörk, det vetjag ialf. kanske lägger nån toning elr nått annat kul. fårse. Ser fram emotdet ialf :D ska bli superkul! Som alltid! Blir catwalk och grejjer också tror jag ;) wiihoow ;D hehe.

Nu ska ni få se lite bilder också från fotograferingen. Lämna gärna en kommentar :) hehe.

image30
image34
image35
image36


Måndaag

Vaknade nyss. Är ledig från skolan idag för vi har studiedag! wiihooow!
Ska vara med tanja idag å så ska jag kila iväg till popcorner ( frisörsalong ) för typ ett möte med alla modeller inför deras jubileumsvisning som dom ska hålla nu i slutet av april tror jag.

Gick bra på jobbet igår. fyra vanliga hemtelefoner och ett mobilabbonemang, rätt nice med pengar där. Tog en promenad hem, jag och sara. Själv var jag helt emot det men ångra mig när vi hade slutat, men OKEJ SARA!!!!!!! DET VAR VÄLDIGT SKÖT ATT GÅ UT OCH GÅ ! xPhahaha
Kom hem vid ungefär halv tio, käkade, sen satte jag mig och kollade på Pearl Harbor.
BRA FILM! sorglig somfaaan i slutet. :'( uh. hehe ^^ Men jag gillade den. Bra nu också när vi ska ha historiaprov om andra världskriget :) heheh

Ska käka fruckost nu. Hörs!

Lördagskvällen ..

.. blev ingen hemmamys kväll. det blev fest ändå :) hehehe.
Tess skrev och hade hittat nått roligt så ja och jenny drog dit med henne. Va där ett tag men sen så skulle festfixarens pappa komma hem så alla var tvungna att dra. Så tjugo pers tog bussen ner till stan där letandet efter nästa fest pågick förfullt x) haha. Tror de hittade runt fyra till, men ingen var lixom säker.
Menmen, var kul så länge det varade ;) hehehe.

Ska kolla på vänner nu en halvtimme och sen ska jag plugga tills det blir daks att dra till jobbet. Ska försöka skriva lite på det muntliga talet som jag ska hålla på svenskan nu på onsdag. usch! nervös för det.
Vet inte hur jag ska inleda det och hur jag ska avsluta det. själva innehållet lixom är det bara att rabbla upp men start och slut är det svåraste tycker jag.
ooh, kommer dö av nervositet när det väl blir dags att prata. neeej! vill inte :(

Lär kila nu. Skrivver kanske några ord ikväll om jag hinner :) ha en bra dag.

Saturday evening

Har färgat håret på angelica idag , elr sara har gjort det. Vet inte hure blev men verkar som att det blev en hel del bättre än förväntat ;) hehe. Värkar inte som det blev gult och konstigt ialf. tur det.

Jenny kommer hit om en stund. Ska väl bara sitta här och dega antar jag. finns inte så mycket annat att göra så aa.
Blir ingen fest ikväll, hitta ingen sköjjset å orkar inte leta så mycket heller ;) hehehe.

Ha en bra lördagskväll alla.

Lördaaag

Yes, ska iväg till sara vid ett och kolla när angelica färgar håret ;) hehe.
Sen vettefan vad som händer. fett sugen på fest så kanske blir nått sånt ikväll förhoppningsvis :) hehehe.


Girls night out

Grymm kul kväll. Jag rejjan och angelica mötte sahar på stan vid ungefär kvart i åtta tiden och så gick vi och käkade på Österns pärla. Gudomligt dog mat och en massa skratt och flamms. Underbar kväll. Sen stack sahar hem och vi tre fortsatte hem till angelica där vi hade trevligt vid datorn och umgicks :) Thanks for a great evening girls <3.


Imorrn ska angelica blondera slingor så då blire hem till sara och kolla hur det går för dom ;) sen på kvällen får vi se hur det blir. Kanske hittar på nått skojjset då också :).

Nu ska jag ialf läsa historia, duktig som jag är och gör det på en fredagskväll. Men har man inga mer planer kan jag lika gärna göra något ganska vettigt. Godnatt <3


ListList

DAGENS:
Klädsel:
mörka jeans, röd T-shirt skjosta och svart kofta + mörka jeans , vit ljusbrun randig tshit, svart kofta.
Frisyr: utsläppt
Låt: tell me why
Tv: Har inte tittat på tv idag.
Vill ha: Pengar och masage!
Tråkigaste: spanskan.
Roligaste: Tjejkvällen <33

SENASTE PERSON SOM:
Sov i din säng:
JAG!
Såg dig gråta: mamma tror jag.
Fick dig att gråta: minns ej.
Fick dig att börja skratta: angelica,rejjan och sahar
Du gick på bio med: Lina.
Skickade ett e-mail till dig: Sara
Skickade ett SMS till dig: Rejjan
Skickade ett lunarinlägg till dig: slutade med lunar för länge sedan ;)

HAR DU NÅGONSIN:
Sagt "jag älskar dig" till en pojkvän och menat det:
Har inte sagt det till någon pojkvän överhuvudtaget
Bråkat med ditt husdjur: yes ;D
Drömt om något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: nä tror inte det.

EXTRA STUFF:
Vad är du mest rädd för:
Att förlora alla jag älskar.
Vart vill du gifta dig: på någon underbar plats utomlands. väldigt exotiskt ska det vara och nära havet vid solnedgången.
Vem hatar du verkligen: inga namn.
Varit kär:  aa
Kör du bil: Övningskör
Har du ett jobb: japp, telefonförsäljare.
Gillar du att ha folk omkring dig: AA!
Är du ett hälsofreak:  verkligen inte! äter allt typ x)
Är du ensam nu: JAAA!
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Britney spears - piece of me har ja i huvet för tillfället.

FAVORIT:
Rum i huset:
gillar alla rum typ.
Typ av musik: ganska mycket.
Parfym: ingen
Månad: alla sommarmånader. men juni bäst <3
Mat: Tacos slår aldrig fel faktiskt
Dricka Beror på tillfälle, muahaha.
Godis: ALLT
Tidning: Skvaller är kul, och kläder med.
Film: Alla pirates of the caribian, och American History X.
Djur: Hund 

DE SENASTE 24 TIMMARNA, HAR DU:
Gråtit:
Nej
Köpt någonting: Ett linne på gina
Varit sjuk: Nej
Sjungit: Ja
Sagt "Jag Älskar Dig": jaa
Velat säga till någon eller några att du älskar dem:
Träffat någon ny: nääe
Saknat någon: nix
Kramat någon: Ja
Kissed someone: nej
Ätit: Ja , thaimaat! <3

Mys med bruds

sovmorron till ett och slutade typ tre. nice!
Lina intervja
mig efter skolan lite snabbt sen tog jag,jossan,tessan och jenny en sväng på stan.
Kom hem alldeles nyss. Köpte ett vitt linne med lite mönster på på Gina tricot.

Ska ta en dusch nu och fixa mig. Ska ut och äta med brudsen ikväll och efter det ska vi köra filmkväll och mys. Ska bli kul de.

jaja, lär sätta igång så jag hinner allt. Ha en bra kväll allihopa! ;D


Vaker låt

ooh , en nioårig pojke som sjunger en otroligt vacker låt om barn i andra länder och hur dom har det. får rysningar.

www.youtube.com och sök på tell me why. Klicka på den första klippet som kommer upp. MÅSTE HÖRAS!

låång sovmorgon

Helt underbar start på fredagen. Inga lektioner på morgonen så vi fick sovmorgon till fem i ett. härliiigt!
Har tagit en promenad med lillvovven och ska börja fixa miglite halvt nu. :)

Slutar tio över tre idag. Ska möta upp Lina på stan för hon ska intervjua mig till nått skolarbete typ och sen blire troligen en sväng på stan med angelica kanske. Sen ikväll så blire myskväll med nåra bruds. Ska bli kul de.

Måste börja göra mig i odrning så det inte blir panik till bussen sen. hehehe
Ha en bra dag alla <3

simma

Fysikprovet gick inte bra. kommer väl troligen iallafall gå godkänt. :( vill ha vg minst men det är glöm och dröm.
ska åka och simma nu med sara. Hörs senare ikväll :)


Good job!

Va och jobbade. Gick skitbra. Sålde 7 ordrar vilket innebär en lön på 875 kr.  finfint!

Dom ringde från popcorner ( hårsalong ) idag. De frågade om jag ville vara modell på deras 10års jubileum. Ska dit på måndag för mer information så ska dom kolla på alla modellers hår igen och typ så :) . Hoppas det blir en riktig stor visning med massa folk och en calwalk! haha, I would love that!!
Hoppas dom inte ska välja ut folk och blabla. För dom ringde och undra om jag ville ;) så nu jävlar ska ja va med också ;D hahaha.

Sovmorron till halv tolv imorgon. Fysikprov som första lektion och sen kemilabb. sen slut på skoldagen.
Sen ska jag och Sara dra och simma efter skolan. Fett länge sen vi gjorde det. Behöver motion känner jag. sitter ju och åker buss vart jag än ska . Men ingen kan klandra mig. vädret suger ju!

Ska borsta tänderna och fixa lite för sovtime. Ska inte plugga ett skit mer fysik. nu räcker det.
Godnatt <3

pluggiluggi

Nu har jag pluggat sönder och orkar inte läsa ett enda ord till av fysik. öö ! hjärnan är helt översvämmad! heheh ;D krydd krydd.
Men ska iallafall ge mig av till jobbet alldeles strax.
har tagit en dusch och använt lite av produkterna ja fått från hårmodellandet. DOM ÄR FETING BRA!
Älskar den lilla "twin curl" tuben å allt annat ;D haha. Nu är håret locking från toppen lite här och var. ser fint ut ;) hehehe.
Yes , lär skynda mig på lite så jag inte missar bussen. Seyah <3


image29

Home from school

Är hemma från skolan idag. riktigt skönt. Kände att jag absolut inte kommer hinna plugga till fysikprovet imorgon omjag ska  gå i skolan idag och jobba. Så detta blev perfekt.HInner plugga det "lilla" sista och läsa igenom det viktigaste en sista gång. Annars hade jag aldrig hunnit fixa allt det idag.

Aa så fick man även veta av Jenny imorse då att vi ska ha svenska muntliga talet nästa vecka på onsdag. Samma dag som historiaprovet. KUL!
Så nu lär jag börja skriva till det också. Har bestämmt mig för att snakka om Alkohol ;) tyckte det var ett bra ämne att snakka om speciellt nu när jag ska tala till ungdommar :) hehehe.
Ska bli på 3 min. Kommer väl gå bra, hoppas jag.

Spikade planer för fredagen ialf. Ska köra tjejkväll med nåra bruds ^^ <3. Ser fram emot det :)

Nu ska jag fortsätta läsa fysik. Hörs!


Välkommen vinter?

DET SNÖAR! Kan ni fattadet , det SNÖAR ute. Dehär är helt sinnessjukt. Snöns tid är långa vägar förbi och den ska fan inte tränga sig på nu när sommarn kommer. Ååh , blir på så himla dåligt humör när det är så kallt ute. sorry.

Har suttit och pluggat fysik sen jag kom hem från skolan. TOg en liten sömnpaus på 40 minter också.
Blev ingen idrott heller så kom hem en timme tidigare än vanligt (; inte fel.
Ska se på vänner halv åtta och plugga vigare sen igen. Men jag orkar inte sitta och läsa så mycket på raken. Blir helt slut i huvudet. så rätt många pauser kommer det väl också bli antar jag. urk , dehär kommer inte gå nå bra känner jag. Men ska göra mitt bästa ;) hehehe

image28
Jenny , Tesese, Jag och Carro. Fotograf : Josefine.
Bilden är från relaxpartyt ;) hehe !GRYMMT KUL!  Fler kommer när jag har tid att lägga upp.

Härligt .. NOT!

Vädret suger ! regning, äckligt och inte det minsta sommrigt. WHY ?
Ja vill ha sommar NU NU NU!  urk.

Ja blir ingen idrott för min del idag eftersom läraren är borta och vi ska få ha "egen" lektion. För mig innebär det åka hem. hehehe.
Får man mer tid till att plugga till fysikprovet på torsdag. BEHÖVS!

Yesyes .. inget annat riktigt kul har väl hänt. Men det kommer väl upp saker antar jag :) hehe.
Har fått hälften av bilderna från Schwarzkofth visningen & från relaxparty kvällen ;) <3 Så de komme upp INOM KORT nu ;) hehehe.

Hörs sen då. PUSS<3

wentworh Miller ..

.. är SNYGG som satan alltså. Gosh. KOllade Prison Break nyss, sjukt spännande avsnit. Satt på helspänn och var hur uppmärksam som hellst ;) hehehe. LOVE IT!
åh man dör
, bara ögonen hans! o yeah ^^

Ska sova nu. Har pluggat en massa fysik idagoch ska väl lära nån sida till iallafall. Godnatt allihopa <3


Skolalalala

Sitter i datasalen nu med tessan. Ska ha fysik om fem minuter.
Fick sluta tidigare från jobbet igår för jag sålde fem odrar. Så ja kom hem en timme tidigare än vanligt. grymmt skönt. Fick även iväg min första mobiltelefon :) glad för det!

Idag blir den bara till att plugga och plugga. Sen självklart även prison break ikväll !!! KAN INTE MISSA!
Att dömma av reklamen ska avsnittet vara grymmt spännande ikväll ! hehehe

Jossan är sjuk idag tror vi! krya pårej ialf <3
Nu lär jag kila. Hejhej<3

Söndag

INte min favoritdag idag heller. Dagen består alltid utav plugg, städa rummet och jobba. kul va ?
näe usch..
Har precis tagit en dusch nu och ska sätta mig med fysiken en snabbis nu igen innan jag lär göra mig klar till jobbet. hörshörs<3

Nusåå!

Nuså har jossan äntligen fått fjutt på internet!! Bilderna är påvääääg !!

Håller även på och gör om bloggen lite nu. Tänkte köra en mer sommrig look  på den :) det känns bättre så tycker jag. hehehe
Den lilla huvudvärken i bakhuvet sitter i fortfarande. MIn gissning är att den försvinner senare mot kvällen. Hoppas iallafall.

Ska börja på en ny banner nu tänkte jag, om jag orkar.


image24
Här är då mina hårprodukter som ja fick som "tack för ditt deltagande" ungefär. De åt höger
Är de produkter man fick som "garanterat" lixom. Värde 500kr.
De åt vänster lyckades jag råffa åt mig när dom sa att det var produkter över och först
till kvarn fick ta bara ;) haha , riktigt riktigt nice säger jag bara.Fick ett värde tillsammans
på alla produkter på över 1000kr!!  YES!

Fredagens relaxpartaj!

O hej å hå ;) Grymmt kul var det!
Jenny och Carro hämtade upp mig på stan vid halv sju tiden och så åkte vi till vårat lilla spaställe :)
Där väntade vi i ungefär 1,5 timme tills Tessan och Jossan kom ;). Då vare bara att sätta igång bastun och sätta på bubbelpoolen. Helt underbart. Varmt och skönt! Sedan hade vi även en massa "godsaker" så kvällen blev perfekto ;) hahaha
Vi satt och sjöng en jävla massa i bubbelpoolen och körde "jag har aldrig" i bastun. haha, blev en riktig uppvärmning inför kvällens singstar hos tessan. hehehe
Tessan hitta även ett hockeyspel inne i nån av kontoren så jag och hon satt och spelade det också, blev ett ett ;) hehe.
haha, man kan ha riktigt kul med en kopiator kan jag då säga. Vi kopierade upp våra händer ;D. Men blev lite fel för vi råkade knappa in att vi ville ha 700 kopior !!! vart lite PANIK med att stoppa allt detdär men det gick bra tillslut ;) hehe
Sen vid cirka tio tiden hämtade jennys mor och far oss och vi åkte till max och köpte lite käk. Sen bar det av till Tessan där singstar satte igång med full fart. Sjöng jävligt mycket och hade lite halsont i morse måste jag säga.
Sen körde vi även drickspelet och rita/gissa spelet :) hehe.. Sen blev det SOVA vid tretiden. trötta som vi var.
Vaknade imorse vid ungefär 10 och låg och halvsov till tolv. Käkade fruckost och kom hem sedan vid ungefär halv två, två.

Kvällen blev iallafall fulländad. Hade grymmt roligt och ska lungt göras om ;) right chickas?

Bilderna från visningen har jag inte fått ännu för jossans internet funkar inte. Bilderna från gårdagens relaxparty har jag inte heller för dom har jossan på kameran. Så ni får se bilder så fort jag har dom. LOVAR!

Nu blire bara till att dega idag. Har lite ont i huvet känner jag också , usch.
Hörs alla !<3

Äntligen fredag - relaxparty!

Halloj!  Idag är jag på bra humör :) Hade biologiprov idag. Gick ganska bra med tanke på att jag inte plugga nånting igår. Svarade iallafall på alla frågor. Sedan började vi spanskan ungefär en timme tidigare än vanligt så vi slutade runt två istället för tre . härligt va ?
haha , aa blev väl en del åsikter från folk i klassen efter våra makeovers. Men det verkar som de flesta tyckte det vart riktigt snyggt. åh, jag fick lixom ingen förändring ( förutom toningen då, som nästan inte äns syns ) . Men fick ialf mer glansigt hår. (;
Jag, Josefine och Jenny tog en sväng ner på stan iallafall efter skolan. Käkade på donken och kika runt lite på stan. Ja gick till Popcorner (salongen vi var modeller för) och lämnade namn och mobilnummer. Dom hade bett mig komma dit dagen efter visningen och göra det så dom kunde ringa när dom skulle ha fler visningen för dom ville ha med mig där igen isf. hehe :)
Sen åkte jag hem tjugo över tre å sitter nu vid datorn.
Ska börja packa ihop lite saker alldeles strax. Ska åka till jennys och tessans pappors jobb. Jag,Jenny,Josefine,Carro och Terese ska nämligen låna deras relaxavdelning och ha värsta myset med bad och god dryck :). Basta och bubbla, underbbbbart!!!  Sedan blir det sleepover hos tess med pizza och singstar. Sjukans roligt ska det bli ;) hehe.

Bilder från visningen kommer så fort jag fått dom av jossan. troligen så blir det imorgon, Lördag.
Ska sätta igång och packa nu ja. Ha en härlig kväll allihopa !! De ska jag ha ! PUSS<3

image21

Hårmodevisningen 3 april 08.

Ja som sakt då så var jag , jenny och jossan hårmodeller för gävles finsalong popcorner idag.
Dagen började för oss klockan nio på frisörskolans salonger på polhemskolan. Där samlades vi och mötte upp våra 3 grymmt trevlia frisörer. två av dom var frisörer och den andra makeup artist och stylist. mkt trevlig ^^
Så , då började dom gå igenom alla och värkligen spika frisyerer och färg för allihopa. Jenny gick på ingången east , Josefine på ingången schools out och jag på ingången styling. Dom la en "koppar violett" färg på mig bara för att jag skulle få glans i håret ( typ ingen skillnad mot vad det var för hårfärg jag hade innan ), Sedan tupperade dom håret på mig nå enormt och så fick jag åka ner på stan också ^^ HEJ FOLK GLODDE! HAHA ,men det är helt förståerligt. inte varje dag man ser ett så stort hår. Fick även ett fett streck över kinden för frisörtreorna råka tappa en liten hårslinga i ansiktet på mig när dom tonade mitt hår. Men det var helt okej ;) Var inte sååå himla märkvärdigt. går ju alltid bort sedan :)
Jenny och jossan fick grymma frisyrer och jossan klippde dom tillochmed på scenen inför hela publiken. Orkar inte skriva om hur deras frissor blev, ni får se bilder när jag fått alla ;) hehehe.
Vi lämnade iallafall frisörskolan vid fyra tiden och åkte till park in konferans där visningen hölls.
Där fick vi lasagne och vi började stylas upp med "det sista" sakerna. Kläder valdes ut och sista sminket fixades.
Jag fick gå i en lång rosa klänning ända ner till vaderna och ha ett par riktigt högklackade skor, rosa lila och vita ;) vart fint! Jossan hade kjol, knästrumpor och en vit kofta. Jenny däremot hade otroligt fulakläder ;D haha
Hon fick en "heldräkt" , vit!!!!!! Å så fick hon ha svarta trosor utanpå. Hon gick även en blå t-shirt som slutade vid naveln ungefär. Samt en "kjol" som bestod utav tygremsor!!! inget som döljde lixom, utan bara remsor som stog ut! svårt att förklara, men bilder kommer som jag lovat ;) hehehe.
Visningen gick av stapeln halv åtta och min ingång var nummer 2 :) Det gick väldigt bra och var gryyymmmmt kuul!!  Gosh vad jag älskar att göra sånthär!
När allt var slut fick vi gå ut och ställa oss på rad i korridoren där alla frisörer som tittat fick komma och känna på håret och titta lixom hur dom hade gjort. Efter det var det "back to grennroom" och byta om. Samt så fick vi hårprodukter från Osis+ och BC ( Det är schwarzkofts märken ) till ett värde av 500kr! Sedan blev det prudukter över som "först till kvarn" fick ta och självklart hoppade alla på ;D haha, lyckades få med mig en jvla massa produkter till hem så värdet av allt jag tog översteg garanterat tusenlappen ;) heheh inte alls fel!
Måste även berätta att makeup/stylisten jobbar på kanal5. Så kändes lite kul att han var där och fixade oss och allting;) han stog nämligen för "hela" mig. Han gjorde frisyren,sminket och kläderna ;) hehe
Ska även tillbaka till salongen imorgon. Dom ville att jag skulle komma dit för å lämna mitt mobilnummer så dom kan ringa mig ifall dom behöver mig til fler visningar med uppsättningar!! ;D hehe. Hej lite glad jag blev :)
Å ska även kanske nu stå modell för två frisörtreor som behöver en tjej till sin styling och plåtning dom ska göra ;D haha , två saker erbjudna direkt idag dah ^^ yeah ;) Men vi får se hur allt slutar. Man vet aldrig.
Men jag har haft en grymt härlig dag och är väldigt nöjd med allting. Ska göras om, punkt slut.


Nu ska jag läsa lite biologi med tanke på att jag har prov imorgon. Det kommer INTE att gå bra men det får gå som det går känner jag! usch.. gillar inte den tanken, men så är det.

Tack för idag tjejer, Jenny & Josefine<3
somsakt, Bilder kommer!
Godnatt allihopa/ Nejra

Hårmodell

Okej, här kommer det :).
jag, jenny och jossan var på en frisörsalong, popcorner, på hårmodelluttagning idag. Visningen äger rum imorgon och är hålls för endast alla frisörer i gävle.
Dit gick vi i alla fall. Det var rätt så många där.
Alla stod som i en halvcirkel medans en kille gick och skrev samtidigt som en tjej gick och kände på allas hår och skrev upp namnen på alla som skulle få vara med :). Det roligaste av allt är ju då att alla vi tre kom med!  Så sjukt kul det ska bli !! ;D innebär att det blir en sjukanmälan från skolan imorgon alltså ;) haha.
Okej, såhär lyder då förändringen. Jennys lugg ska dom "förlänga" ut mot sidorna och färga håret mörkare. Samt troligen korta av det lite, ungefär till axlarna ?
Jossan ska få håret till en nästna "page". Vissa delar ska bli längre än dom andra och håret längst fram ska var längst. Själv ska jag i princip inte få nånting ändrat. Dom gillade väl det som det redan var ;). Så för min del blir det endast styling. Kanske liten toppning också om jag har tur. Som tack för allt så får vi även hårprodukter från salongen till ett värde av 500kr! Hej det är underbart !! hahha ;D  Ska vara där imorgon vid 9 på morgonen och kommer inte hem föräns 9 på kvällen. Blir en tolv timmars lång dag. puh... men ojojoj vad kul det ska bli!!! gaaash , längtaaar!! :D  Kommer dela med mig av hela köret när jag kommer hem på torsdagkväll !! ;D haha.  Å ni kan ge er på att jag ska ha jävligt kul tillsammans med flikkorna. <33

Nu däremot ska jag sova. Har inte pluggat nå biologi alls idag. Känns bra ? NEJ!
Å imorrn kommer det ju värkligen bli mycket av det... å provet är på fredag.
Men ska fan se till att plugga imorgon mellan de långa pauserna av hårstylingen, klippningarna, sminket och klädfixet. Det ska nog gå bra. Godnatt!<3

image20
tanja och jag <3

AJ blåmärke!

Rätt lugn skoldag idag :) Allt gick finfint och inget speicellt hända. Men sen hade vi idrott och jag och ett gäng spelade pingis. Fast besluten att komma till final börjar jag spela och försöka få til nåra fina slag. haha ,notera då försöka! ( gick nämligen inte så bra för min del) Vi var ungefär åtta som spelade och jag blev en av dom tre sista kvar. Då vart det kamp! Jonas ( tror jag det var) sköt bollen och jag sprang mot andra sidan, självklart kollar jag inte mig för ochspringer fakt in i väggen !!!!!  Det är något som bara jag kan lyckas få till! hahaha
Fick ett rött märke på höften och ett litet blåmärke längre ner ;D haha. men lugn bara, ingen större skada skedd :) hehehe
Sedan blev det hemfärd hem till mig med jossan och jenny. Vi fixa oss hos mig och drog på äventyr ;)
nyfiken ?
Berättar snart (; hehehe

image19

Jenny & Josefine <3  ( i början av ettan ) ;) hehe


Skolan

Sitter i skolan nu och ska snart ha matte strax. Har bara tre lektioner idag ;) nicenice.
Pluggade Biologi igår som en tok.. elr jag läste igenom hela en gång å det är mycket sidor! Så känner mig rätt duktig ialf :) hehehe

Yeah , börjar om 5 minuter nu. Skriver mer senare!


image18

Livräddningsprov , min fina dag :)

Skönt att blogg.se är tillbaka. Har varit lite tråkigt att inte kunna skriva. Jag som i princip alltid måste skriva av mig när jag har nått att berätta ;) hehe.

Allt knallar på likadant i skolan och inget direkt speciellt har väl hänt. Idag har vi iallafall varit med klassen på badhuset och gjort livräddningsprov. Man skulle hoppa i vattnet från kanten med en livboj, simma fram till kompisen som låg och skvalpade i mitten av polen ungefär ( som för övrigt är typ 25 m lång). Väl framme skulle man dyka ner och hämta en docka på botten och ta upp den med huvudet före. Efter det så ska man lägga bojjen över kompisen och boxera den bort till andra änden, vända, och boxera kompisen bort till där man startade. OM man gjorde detta på 1.30 minuter så fick man MVG! Å gissa vad ;D haha, klarade det på exakt 1.30 min! Ståltisch här! Känns ruggigt skönt måste jag säga. För jag gör inte så bra infrån mig på alla andra delar av idrotten så detta var behövligt. ;) hehehe

Denna vecka är det Biologiplugg som gäller. Har prov på fredag. Har läst det cirka 3 gånger men känner inte att jag kan det, allt är ju så rörigt. Men ska väl plugga så gått det går lixom, man kan ju inte mer än göra sitt bästa.

förresten var jag ute med lillhunden en sväng i solskenet efter jag kom hem från badhuset. Släppte henne lös och hon sprang och var hur lycklig som hellst, vilket gjorde mig på topphumör också ;) hehehe
skriver kanske några ord till ikväll. Hej så länge :)

image13

RSS 2.0