Crazy good night!

Igår var planen att jag skulle ligga hemma framför melodifestivalen och fläska i mig chips. Men det resulterade istället i en spontan utgång. Började med förfest hemma hos jacob och fortsatte sedan på slick för vi dansade loss hela kvällen. Gratis drinkar & shots, bra musik och mycket folk! 
Vakade upp imorse och mådde BRA dessutom. Så kvällen var rikigt jävla lyckad. Spontana kvällar är verkligen speciella, förstår inte hur dom nästan alltid lyckas bli riktigt bra!

Har legat hemma i princip hela dagen idag. Jag och pappa åkte ut för att åka lite längdskidor vid fyra tiden. Körde 2,5 km i snabb fart. Kan lova att det tog en del på krafterna! Dock kändes det underbart efterråt som alltid när man har tränat.

Arbetarbladet skrev om hår&trendvisningen som jag var med på och bilder på mig och tessan fanns med i tidningen. Idag kom det även ut i Gefle dagblad, En STOR bild på mig och en lite mindre bild! ÄLSKART! bilderna var dessutom grymmt snygga så det känns riktigt bra.

Nu ska jag kolla på film.


Carro&jag nere i sminkrummet på spegeln.

Time for some shopping!

Så skönt att få sova ut idag. Känner mig superpigg och fräsch! Jag,carro & jossan ska ta oss ner till stan nu en sväng för lite shopping. Jag måste leta efter en balklännig också ... så himla svårt att hitta då jag har en bild av hur jag vill att den ska se ut lixom. Inga jävla ballonggrejjer, vill ha en helt RAK klänning. Tydligen är inte det så lätt att hitta ..

Nu ska jag kila iväg!


Hår&trendvinsning - 25 februari 2010

Gårdagen var riktigt rolig men väldigt utmattande. Började dagen med att ta mig en sväng till skolan för att skriva religionsprov som i övrigt gick helt okej. Sen tog jag och carro första bästa bussen till frisörsalongen där tessan redan hade varit sen sju på morgonen. Hon var i princip färdig med hela frisyren när jag och carro kom inspringandes. Vi gick upp och käkade pizza innan våra frisörer började göra oss i ordning. Blev frisyrfixande,smink,fotograferingar osv. Vi tog oss till spegeln ( där visningen hölls ) vid halv fyra. Jag och fyra modeller till fick sätta ihop en liten minivisning för de två tidningarna som var där och fotograferade och intervjuade ( De skulle inte vara med under själva visningen, men ville ha lite fejk-visningsbilder! hehe, ni får hålla utkik i gefle dagblad och arbetarbladet efter bilderna ), därefter hölls ett genrep vid fyratiden. När alla var klara gick vi iväg till buddys och käkade hamburgertallrik. Trots att jag var hur mätt som helst lyckades jag få i mig hälften, haha.
Sedan var det bara att bege sig tillbaka till spegeln för sista toutchen och sen började de släppa in folk vid åtta-tiden. Valbogatan var där och fotograferade,intervjuade modeller och frisörer samt filmade hela den riktiga visningen. I en fullsatt salong körde visningen igång och min skräck-ingång var nummer 3. Hela kalaset höll på i cirka 1,5 timme och var riktigt bra gjort. Pausunderhållningar med cirkusartister,dansare och äldsprutare. Kunde inte ha varit bättre!! Fruktansvärt rolig dag. Älskar verkligen allt som har med modevisningar,fotografering osv att göra, haha :D

Här kommer lite bilder ! vill ni se mer bilder samt en film från visningen med intervjuer av modeller (bland annat mig och tessan) och en del av själva visningen så kika in på valbogatan!









De två sista bilderna är snodda från valbogatan.se.

HEEKTISKT

Jädrar vad jag är trött. GIck upp sju imorse, vilket jag inte har gjort på hur länge som helst nu, och gick till ansans för att gå riskettan inför körkortet som jag jobbar på att ta innan sommaren. Helt värdelös kurs och 800kr i sjön känner jag.
En snabb tripp till skolan efter det och sedan åkte jag hem för att plugga inför religionsprovet imorgon. Halv fem var det bara att pallra sig ner mot stan igen för att delta på genrepet inför morgondagens hår&modevisning. Ska spendera hela dagen i frisörstolen med smink,hår och kläder. Kommer bli riktigt jävla roligt men fruktansvärt jobbigt.
Dagen börjar nämligen med ett religionsprov, ska ta mig till frisörsalongen i ilande fart och tillbrinda HELA dagen med fix och sedan visning på kvällen, är klar vid nio, ska hem och fixa håret och sedan är tanken att det blir fest?
åååh.. jobbigt att skriva detdär. Förstår inte hur jag ska orka? funderar på att stryka detdär med party ... fårse.

Thats it, bilder och sånt kommer upp på fredag eller lördag :) PUSS!

fashionshow coming up !

Förstår inte varför jag plötsligt blev så jävla dålig på att uppdatera ...

Har väl hänt en del nu de senaste dagarna som jag tänkte jag skulle dela med mig av :) NV3C hade klassfest i fredags. Sprit för runt 2000kr stod på diskbänken och alla började dricka vid åtta. Ni kan ju gissa resten ? De första däckade vid halv elva och festan var totalspårad vid tolv. Men jävlar vad roligt det var! haaha. HAr saknat hemmafester grymmt mycket , är helt annan grejj än att gå på krogen. Dock tror jag inte vi kommer få ha fler fester hemma hos dario .. hans hus var ett totalt bombnedslag dagen därpå.  Stackars dom som fick städa!
Några smaskiga detaljer tänker jag då inte lämna ut. Hände så sjukt mycket saker så jag minns inte ens allt? haha.. dock vet jag att jag vaknade upp dagen efter med fetaste baksmällan och en stukad fot :) så jaaa... wild night!

Denna vecka är fullspäckad. Det är nämligen "fashionweek" för frisörtreorna i stan. Jag har varit och färgat och klippt håret idag inför visningen. TOppade och klippte upp håret lite samtidigt som det blev en mörk/violett nyans. RIktigt snyggt! Nu slipper jag dessutom den urtvättade looken. PÅ onsdag har vi genrep och på torsdag ska hela dagen spenderas med styling osv inför visningen som äger rum på kvällen. Är supertaggad! Kommer bli så jävla roligt och jag kommer bli så crazy läcker! haha visar bilder i helgen skulle jag tro :)
Inte nog med det så måste jag jobba och så har jag två inlämningar och ett prov denna vecka. Minst sagt stressigt .. men jag älskar när det är mycket så man hela tiden har något att göra.

Sådärja, nu har jag la skrivit av mig lite. Ska ta och sätta på tvn och hoppas att de visar något roligt avsnitt av scrubs. Sen ska jag sova och peppa upp för morgondagen som består utav skola och jobb. Hoppas foten är bättre imorgon också, orkar inte halta runt i skolan! hahaha

13 februari

Gick upp tidigt imorse trots att jag var hur trött som helst. Körde ett intensivpass på friskis och nyligen käkat kinamat :)
Jag tänkte faktiskt ta tag i lite svenskaarbete under dagen och sen ikväll kanske jag och carro får för oss att köra lite utgång! Vi får se helt enkelt. Annars blir det väl till att ligga hemma framför melodifestivalen som inte alls lockar ...


bakisfredag ..

Igår kväll blev det utgång tillsammans med tjejerna! Vi började lite smått hos carro med fix och fördrink och gick till krogen vid nio-tiden. Vi var med på kvällens quiztävling ( man svarar på olika frågor och vinner shots och drinkar) och jossan lyckades vinna en av tävlingarna! 4 goda shots var priset! Dessa fyra sveptes halv 12 och sen var det dans och galenskap hela natten lång :) Slutade med att jag och jenny tog en promenad hem till hennes bror och slaggade på hans soffa! Hade fruktansvärt roligt, helt klart lyckad kväll!
Däremot var det inte lika roligt att vakna upp imorse. Tröttheten & Illamåendet gjorde sig väl till känna och skolan var inte lätt att klara av idag. Men vad gör det , helt värt! haha

Ikväll ska jag ligga hemma och fläska chips,godis och läsk. Har också lyckats övertala pappa att vi ska åka och äta på mcdonalds ( LILLA MENYN HERE I COME!! ) lite senare, ska bli heeeeeelnajs!

Ha en trevlig kväll nu allihopa.


10 februari

Sorry för den dåliga uppdateringen!

Har inte hänt så mycket i denna lilla stad förens i lördags då de öppnade en ny krog här. Blev en riktig succé med supermycket folk och inhyrda dj´s från göteborg. Helt klart tummen upp! Nu kan man äntligen ta sig ut på lördagar igen!

Ingen skola idag för mig så jag passade på att ta mig upp till sjukhuset tillsammans med jenny för att röntga lungorna och ta ett blodprov ( hostar fortfarande som en jävel och jag har troligen fått nån inflammation .. ). Som belöning för att jag klarade blodprovet utan att dö så blev det en snabbshopping på stan :) Fick med mig jeans,shorta och hårprodukter hem.

Ikväll ska jag köra ett intensivträninigspass på friskis och lägga mig tidigt ikväll. Gäller att ladda upp batterierna inför morgondagens skola och inte minst kvällens energikrävande planer :)


Åhlens, 65kr/styck

Gina tricot, 199kr

Gina tricot, 199kr

4 Februari

Har tränat idag! Blev ett medelpass tillsammans med tessan och it felt great! Ska träna minst två gånger i veckan och jag ska faan hålla mig till det !

Sitter och glor på scrubs nu ja och ska göra det fram till 00.00! Var riktigt taggad på att gå ut ikväll tills jag kom på att jag fortfarande inte var klar med min svenska debattartikel .. och det är torsdag idag så det går inte bussar hem klockan 2 på natten .. så näee .. blev hemma! ska köra järnet på lördag istället :) WIHO!

scrubs var det ja, PUSS!


3 Februari

2 timmars bildlektion var det enda som stod på schemat idag och sen fick man åka hem :) älskar verkligen mitt schema! Sovmorgon VARJE dag och slutar runt tvåtiden nästan alla dagarna! lovelovelove it!

Ikväll ska jag, carro & jossan gå på bio! ÄNTLIGEN ska man få se snabba cash och hetjoel på bioduken!
Fram tills dett tänker jag sitta här framför datorn och spela denna grymma låt om och om igen!
Jag har sakt det förut och säger det igen, Tiesto är sinnessjukt bra!


RSS 2.0