noll energi

Jag är så sjukt trött och vill typ dö. Måste gå och lägga mig tidigare på kvällarna nu när skolan är igång annars kommer jag aldrig orka plugga. Idag hade vi våra första lektioner i de två kurser jag kommer att läsa nu, "Ekonomi indroduktionskurs" samt "Företaget och omvärlden". Verkar väldigt intressanta båda två och jag är faktiskt peppat på att börja läsa. Tänkte ta mig till studentbokhandeln imorgon och köpa literaturen vi ska använda oss av. Nu ska jag typ .. sova?


Börjar bra

fyfan vilken dag det har varit. Jag gick upp fem imorse och tog halv sju tåget till Uppsala för att genomgå första dagen på skolan. Gick bra och jag tror jag kommer gilla min klass. Har träffat ett gäng härliga tjejer så det bådar gott än så länge. De äldre var ju inte sena med att börja våran nollning heller, haha! Vi fick bära nå fruktansvärt fula kepsar och gå runt campus samtidigt som vi var tvungen att ta av oss kepsarna och hälsa på de äldre varje gång man såg dom med en helt sjukt ful hälsningsfras. Den var typ hur lång som helst så jag lärde mig den inte ens .. haha. Imorgon ska vi få kursintroduktion och förhoppningsvis hittar jag någonstans att sova så jag kan vara med och festa litegrann med klass :)


Dagens drog


Tomorrow börjar det, SKOLAN!

Pendelkortet inhandlat, 1300 kr fick pappa pröjsa för det. Imorgon börjar skolan och jag måste gå upp typ fem för att hinna med tåget som går halv sju .. kommer ju bli så jävla roligt verkligen att behöva gå och lägga sig äckligt tidigt på kvällarna nu. Jag som är en nattmänniska och älskar att sitta uppe sent. Jag är galet nervös att jag inte ska hitta till skolan i tid för om jag är sen till uppropet förlorara jag automatiskt min plats på programmet, sjukt men sant!

Gårdagen blev riktigt rolig. Jag och tessan kom till krogen väldigt sent och hängde i baren precis hela tiden. Hade riktigt roligt utan att ta ett enda danssteg, haha! Väldigt ovanligt faktiskt att vi inte dansade för det brukar vi ALLTID göra. Kom inte hem föräns halv fem. Tur att mamma och pappa sov som stockar för jag hade lovat att vara hemma 2,5 timme tidigare .. HAHA ! ;)


Körkortet närmar sig!

Konstigt nog gick jag upp tio idag .. det har typ inte hänt på hela sommarlovet men visst var det skönt. Har hunnit med så mycket mer under dagen. Jag och pappa har varit ner på stan och fikat samt letat upptåget-kort till mig men något såndant fick vi inte tag i för alla var slutsålda! Tydligen jättepopulärt att pendla melllan Gävle-Uppsala. SKa ta mig ner till tågstationen och fixa det imorgon istället. Sen har jag övningskört i tre timmar idag också och det börjar verkligen ge resultat nu, känner mig mycket säkrare bakom ratten. Teorin har jag också börjat plugga så nu börjar körkortet närma sig här :)

Ikväll ska jag och tessan ge oss ut på en krogenkväll. Har verkligen inte saknat partylivet här i staden, suger totalt såklart jämförd med mallorcas. Men jag har haft MÅNGA sjukt roliga kvällar här i stan så det finns inget som tyder på att denna kväll ska bli dålig. Det blir lite förfest också tillsammans med ett gäng tjejer så stämningen kommer nog bli på topp!


Magaluf <3


Shopping

Mamma föreslog att jag, hon och syster skulle åka och shoppa idag. Blev jävligt förvånad då hon ALDRIG nånsin föreslår att vi ska umgås eller göra något tillsammans, men visst why not! Blev mycket handlande för kära syster medans jag inte hittade ett skit. Smått irriterande med tanke på att mamma betalade för hela kalaset .. mhmm. Köpte en glass iallafall med underbart gott strössel! haha

Har gjort lite mer research inför uppsala nu. Ser nog ut som så att jag köper ett månadskort och pendlar till studentstaden. Troligen kommer det bli så hela året också eftersom det är så himla svårt att få tag på lägenhet där. Men jag har en bra känsla gällande pendlandet. Föräldrarna pröjsar för pendelkort, jag bor hemma och får mat och hyra gratis, jag får bidrag från CSN plus att jag extrajobbar! Blir nog ett gaaanska rikt studentår för mig ändå samtidigt som jag kan lägga undan en massa pengar till sommaren, KANOOOON!



Sugen?;)


ONE


Älska


lite återvunnen livslust!

Okej, ny bloggdesign! Jag har lyckats återfå min livsglädje litegrann genom de enkla och givna tankarna på att jag kommer att få besöka mitt paradis igen nästa sommar. Allt det goda har sitt slut, men det kommer ju igen! Thank god for that!

På söndag kommer mina älskade tjejer hem från magaluf. Helt otroligt hur mycket jag har saknat dom. Man inser verkligen inte hur mycket man tycker om människor föräns man "förlorat" dom. Dock kommer jag inte hinna träffa dom på söndag för då är jag förhoppningsvis i Uppsala. På måndag börjar jag nämligen skolan, ekonomiprogrammet på SLU! Är så galet nervös, har varken fixat lägenhet eller CSN bidrag! bra va? .. Men det löser sig, brukar alltid bli så!

Nu ska jag kolla om det finns något bra på tv. Bjuder på tre bilder från fotograferingen jag och tanja gjorde för två dagar sedan.




Take me back to the paradise city <3

Hej på er alla glada jävlar. Kom hem från älskade magaluf för 4 dagar sen nu och jag är galet deprimerad och sjuk. Dock mår jag mycket bättre fysiskt nu än vad jag gjorde när jag precis kom hem. fyfan .. galet hur sjuk man blir där .. inte så konstigt med tanke på hur mycket människor man träffar.
Jag känner bara att jag vill åka tillbaka NU! Har haft hur jädrans roligt som helst och jag vill inte vara här hemma .. hatar allt här hemma just nu , haha ! Träffat hur mycket roliga och snygga människor som helst, dansat, festat, åkt partybåt, skumparty, beachpary , you name it! Allt ni kan tänka er att jag gjort har jag gjort ;) haha men ja , helt galet jävla underbar resa. Nu ska jag gå i ide och bara längta efter magaluf och allt vad det innebar. Återkommer när jag fått min livslust tillbaka.
PUSS

MAGALUF 2010, HERE WE COME!<3

JAAAAAAA, dagen före Dagen med stort D! Imorgon åker jag och älskade terese iväg till MAGAFUCKINGLUF för 10 dagar av sol,bad,fest och en jävla massa crazyness!!!!! :D Hur jävla taggad som heeelst! På söndag kommer jenny och jossan också ner till paradiset och ska göra oss sällskap. KOMMER BLI SÅ JÄVLA FUCKING AWSOME!!! LÄNGTAR IHJÄÄL MIG!!

Ha det så bra här hemma i kalla Sverige allihopa.
Let operation lampa begin ;) HAHA!


RSS 2.0