100% lyckad kväll

Hela gårdagen var hur jädra bra som helst. Finns väl inte ord som beskriver det bra nog. Allt gick precis som man ville att det skulle gå och kvällen var helt perfekt. Började med fest hos henke med massa härligt folk och slutade sedan med krogen!
efter det blev det mys hos jossan där jossis somnade som en stock medans jag och jenny var hur pigga som helst. Baz kom förbi en sväng och vi låg och pratade tills sex på morgonen.

Idag är jag äckligt trött ! Det är ett som är säkert. Ska lägga mig tidigt som fan och ladda upp batterierna för imorgon ska jag jobba. Tur att man har höstlov nu iallafall.


Fråga mig inte varför jag håller handen sådär .. hahah!

me and jossis!


peppar för en crazy lördagskväll !!

Nu är det snart dags att göra sig klar för kvällens planer!! Skulle egentligen ha dragit på hockey med jossan men jag orkade inte plus att jag hade lite ärenden att göra på stan. Sprang ner och köpte ett par tights och ett linne till ikväll då mina tights gick sönder ( IGEN!!! ) i torsdags.
Blir lite förferre hos jossan och sedan drar vi på fest! Avslutas nog på krogen senare skull jag tro , Vi slår i klackarna i taket ikväll !!!



bakisfredag ..

Damn .. efter en riktigt jävla najs torsdagskväll så är jag totalt slut & inte helt välmående idag. Jag jobbade som vanligt igår till nio och cyklade sedan som en tok hem till carro för att göra mig klar inför kvällen . Vid tio-tiden befann vi oss hemma hos charre för att fira att hon äntligen blivit 18 fina år! Taggade med musik,drinkar & våran underbara magaluf - film! Sedan blev det shake it on the dancefloore på slick tills stängning och en barfotapromenad hem till carro där jag,jossan & carro efter ett antal ostmackor slocknade! Första lektionen idag var biologi och började tjugo i ett. Tur det, så hann vi ladda upp batterierna lite. Asjobbigt var det iallafall att vara i skolan, helt äcklig och ofräsch från gårdagen , ni vet hur det känns när man vaknar på morgonen .. och sen behöva känna sig sådär hela dagen i SKOLAN. inte najs, men HELT OKEJ ändå med tanke på att vi hade roligt !

Jag har sovit sen jag kom hem från skolan och sitter här nu och har det mys. Ska kolla på premiären av cirkus möller om 10 minuter och sen blir det väl nån film på det kanske. PUSS!

Bilderna jag är med på fick bli svartvita av den enkla anledningen att jag på något vis lyckades se riktigt sjukligt blek ut !!

Carro, jag, jossan & tess inne på slick.




Lovisa och fördelsedagsbarnet charlotta :)


Tessa & Carro <3


Tessen & jossen, tåtrafreaken! haha :D

Crazy or sexy till halloween?

Beslutsångest! Jag har svårt att komma på vad jag ska klä ut mig till på halloween! Sexigt eller galet måste man väl bestämma först. Guuuud , förra året var det djävul som gällde och damn vad roligt vi hade då! Detta år ska bli minst lika bra om inte bättre! Utklädnaderna är ju en stor del av det hela så det måste bli bra. TIPS?

Så för det första , Crazy or Sexy ? ( hahah den första är bra SJUK! )






Sen måste jag ju bara bjuda på en bild från förra halloween <3

21 oktober!

Jag är helt mentalt utmattad. Har läst igenom allt inför Samhällsprovet imorgon men jag känner fortfarande inte att jag har grepp om politiken .. usch! Tänker inte ens TITTA på boken mer ikväll. Det får gå som det går.

Taggar inför morgondagen ändå måste jag säga! Charre fyller 18 år och det ska firas med förfest samt utgång! Vi har lång sovmorgon på fredag så nu jävlar kör vi ! Ska bli riktigt roligt. Dock är det fullt upp för att hinna med dessa festligheter.
Skola tills halv tre(?), köpa strumpbyxor + xxx, hem och äta, cykla till jobbet och jobba 5-9, cykla hem och göra mig klar för att möta upp tjejerna halv tio och sedan dra till the birthdaygirl .. HUR ska jag hinna? Men aah , jag brukar vara ganska bra på att hantera stressiga situationer så det kommer gå fint !

Nu ska jag ringa Alma och prata av mig lite !


18 Oktober

Nyduschad och fräsch! Känns helt underbart med tanke på att jag inte har tvättat håret på ett tag .. eheh! Men mitt hår behöver verkligen vila från vatten,shampo och annat som sliter!

Skulle åkt iväg med mamma och syster för en shoppingtur idag men mor fick för sig att dra utan mig, vilket jag kom på sen var ganska bra att hon gjorde. Nu hinner jag läsa lite samhällskunskap innan gossip girl börjar vid sju ! ÄNTLIGEN SÄSONGSSTART!


lördagsmys

Hemma från en riktig myskväll med älskade brudsen. Är rätt glad över att det blev en nykter kväll ikväll .. kroppen behövde det. Mycket plugg blev det dock inte ( vilket man kunde förstå , haha! ) utan vi satt mest och taggade inför nyår, halloween och studentkryssningen medans vi proppade i oss kinamat/sushi! Älskar att man har en massa underbara saker att se fram emot nu. Det gör det så mycket enklare att klara av de tråkiga vardagarna.

Vad ska man klä ut sig till på halloween är väl den stora frågan nu ? Förra året blev det djävul för min del, i år ska det vara något riktigt roligt! något speciellt ... något ASBRA! hahah jaaaa jag är taggad inför halloween !! Men förslag på utklädnad uppskattas!! :)

Nu ska jag sova. Godnatt till alla er lördagsfyllon där ute !!


pluggkväll istället för partykväll ? .. DET BLIR!

Det har öst ner hela jävla dagen idag och mitt humör är inte på topp. Blir en mysig pluggkväll med brudarna ikväll istället för party. Lika bra det. Man fixar sig och känner sig helfräsch och när man sätter foten utanför huset förstörs allt inom 5 minuter på grund av regnet , värt ?

Jag och jossan tog en sväng på stan idag. Blev lite shopping och mcdonalds .. som det nästan alltid blir för oss efter en runda på stan .. ILLA! hahah :)


Rouge från Isadora , KICKS 119kr.
Foundation från mabelline, KICKS 115kr.


klänning från H&M, 249kr.


Gina tricot , 149kr.

Nu för tiden gillar jag att jobba .. har plötsligt blivit roligt om jag ska vara ärlig!

Yes, då sitter jag och jobbar igen. det går förjävla bra. har inte sålt såhär bra på länge, 9 ORDRAR ÄN SÅ LÄNGE och det är 45 minuter kvar av arbetstiden. Sen är värt att påpeka också att jag vann tävlingen som de körde ikväll, en twix blev det ! haha underbar gött.

Igår var jag och tjejerna + pontus till Lager 157 ( en stor klädaffär som säljer märkeskläder till halva priset ). Riktigt mysig tripp som avslutades med att vi alla tjockade på max! tyvärr var shoppinlyckan inte så bra , men ett nytt försök görs på lördag nere på stan , troligtvis med angelica. Känner att jag behöver en ny partyoutfit samt stickade koftor, LOVE THEM!

Nu ska jag fortsätta sälja! 10 ordrar minst idag är målet , när det är uppnått har jag även slagit personligt rekord! DYEAH!

växjö eller inte växjö , det är frågan!

jaa då sitter här på jobbet igen och pratar med kunder som idag inte har pms! :) Undrar vad som hänt med folk idag., dom är faktiskt trevliga vilket inte är något jag är van vid. Menmen, det uppskattas ! :)

jag har planer på att åka iväg till Växjö och hälsa på min andra hälft på höstlovet. Men jag har lite problem!

* mina föräldrar är dom som nu har pms och vägrar hjälpa mig betala tågresan dit!
* Jag har ett stort prov veckan efter höstlovet och jag är lite orolig att jag inte ska hinna plugga inför det!
* Jag kommer bli tvungen att jobba extra, 2 lördagar, för att inte förlora en massa pengar då jag missar 2 pass den veckan!
* Det kostar mig cirka 1000kr att åka dit plus att jag säkert kommar göra av med minst 500kr där borta = plånboken ekar!

Men jag vill ju träffa Alma, SÅKLART! ååh livet är bra jobbigt ibland. Men allt hänger väl på päronen egentligen, bara dom tar tummen ur och hjälper mig så löser sig resten förhoppningsvis.

Föresten ska jag tillägga att jag fan är riktigt jävla bra! Jag ligger faktiskt etta på dagens säljartopplista! Det går förjävligt för alla andra som jobbar idag, 16 pers, förutom för mig som på 1,5 h har sålt 3 stycken! Är jag grymm? YEEAH! ;)



uppdate från pappas jobb!

Jag hade så tråkigt hemma så jag bestämmde mig för att följa med pappa till hans jobb och bara chilla framför deras apstora datorer. haha hur najs som helst typ! Tog med mig vovven hit också & vi tog en långpromenad här vid alderholmen ( liten och mycket fulare version av venedig, men grymt fin del av staden endå ) och nu springer hon runt som en galning här! Svårt att få barnet att sitta still! Inte fan har jag pluggat något idag heller och vi som har matteprov imorgon .. askalas?

Saknar sommaren massor just nu. Under promenaden vid alderholmen så gick jag ner till bryggan där jag, jossan och tessan satt i sommras och grillade en kväll innan jag for iväg till bosnien. Minnen bara ploppade upp i huvudet och jag kunde inte sluta lee, inte minst när jag såg vårat lilla spår vi lämnade där :) heheh. love it! Äe den här sommaren var bäst, helt fucking jävla underbar.


Sjuk ?

Jag tror jag har gått och blivit sjuk! Har en helt konstig känsla i kroppen som jag inte riktigt kan förklara. Halsen är hur wierd som helst. Hostar som en galning igen ( som jag gjorde när jag kom hem från magaluf ) och huvudet håller på att sprängas. Inte bra det här! Jag som inte har tid att bli sjuk! Men har man nånsin tid för det ?

Vi hade hälsoundersökning på Biologilektionen idag. Fick leka patient & göra blodprov,spirometri och en massa annat. Lite roligt var det faktiskt och jag är "stolt" över mig själv att jag frivilligt gjorde ett blodprov. Bra mental träning inför "the big thing" sen när jag ska göra ett riktigt blodprov som tas från armvecket. Kommer döö MINST lika mycket som jag gjorde senast jag tog det. HATAR det verkligen.

Nu vrålar pappa nerifrån att jag ska komma ner och äta baguetta och se idol. Baguett tar jag gärna men idol hoppar jag .. vet inte vad det är men jag är inte alls lika sugen att kolla på det som jag var förut!



Föresten så är pinks låt boring så jävla bra! WOHOW!

RSS 2.0