Thats life

Listorna var skit idag men jag fick iallafall iväg fyra, helt okej. Imorgon ska jag åka in till skolan för att ha ett seminarium på 45 minuter ( värdelöst, men obligatoriskt ) och sen ska jag och tessan köra en snabbrunda på stan och kolla in H&M's läskigt snygga höstklänningar. Kommer säkert sluta med att man får med sig någon hem. Mot kvällen blir det probably plugg ..

Nu ska jag sova, upp klockan 06.00!


En av H&M's många nya snyggingar!


Laddar upp med lite dynamite!

     









Har suttit och läst organisationsteori i 2,5 h och ska lyssna på lite musik nu och tagga inför jobbet. Hoppas på att göra en bra kväll igen, men troligen lär jag inte sälja lika många som igår. Haha!


Ett ord : KUNG

Mitt försäljarsjälvförtroende är på TOPP! Jag slog mitt säljrekord idag med 3 ordrar, sålde mäst av alla, hamnade på delat tredje plats av ALLA säljare som jobbar idag (även de som jobbat från kl 12 imorse). Tror ni jag blev liiite hyllad på jobbet eller? Idag var en superviktig dag dessutom eftersom vi har en tävling mellan projekten på jobbet och vi ledde tävligen , för att vinna behövde vi göra en kanonkväll idag vilket vi också gjorde och jag bidrog MEST till det hela , ELVA JÄVLA SÅLDA! Kan inte fatta det , är så äckligt nöjd över mig själv nu. För att citera kristoffer: KVÄLLENS KUNG!



Hey sunshine

Idag är det klarblå himmel och solen skiner, det är tillochmed ganska varmt ute! Tyvärr så måste jag skriva på mitt arbete så jag har inte tid att ta mig ner på stan och bara njuta i solen. Ska käka lite pannkakor nu och sen bär det av mot jobbet. Mitt mål är minst fem ordrar idag för att kompensera för den order som jag ligger efter med denna månad .. Ikväll känner jag pressen, I really do!


We meet again ♥

45 dagar, det är fan inte mycket det! Nu är det inte långt kvar tills vi alla möts igen. Har typ redan börjat planera kläderna inför resan! Taggad? NEEJDÅ!


Dagens drog


Det går inte, det bara GÅR INTE att få nog. Har lyssnat på låten i 2,5 timmar i sträck idag. KÄRLEK!

Jag hatar mitt liv ... på morgonen!

Det är bra jävla jobbigt och slitsamt att bara sova sex timmar per natt, gå upp klockan fem när det fortfarande är mörkt ute för att sen pallra sig till tågstation som typ ligger 2-3 km hemifrån i den SVINKALLA morgonluften. Vill helt seriöst avlida i de stunderna.

Hade en riktigt lång dag idag från 09.15-16.00! Sprang ifrån lektionen 20 min tidigare bara för att hinna med ett tidigare tåg så att jag och jossan kunde åka hem tillsammans. Är äckligt trött nu och orkar inte alls fokusera på att plugga utan spar det till imorgon, är nämligen ledig både onsdag och torsdag så ska ta tag i allt då.

JUSTE, igår gick jag äntligen med i en nation i uppsala, Norrlands nation! Nu kan jag äntligen börja lära känna uppsalas omtalade studentliv! Ska ge mig ut på äventyr där den 7 oktober tillsammans med ekonomiklassen, pubrunda på schemat!

Nu ska jag lyssna på musik och bara vila. schöööööönt!


Fotograf: Tanja Ellwood


En regnig men trevlig partykväll!

Det blev en utgång igår trots att det regnade faktiskt. Kände bara inte för att sitta hemma så vid halv elva pallrade jag mig ner på stan för att möta upp Lovisa. Vi satte oss inne på Puben där Jossan provjobbade och inväntade Jenny innan vi beställde en varsin kinky amanda av våran egna lilla bartender. Tessan och Alex joinade oss efter ett tag men rullade sedan hem medans vi andra tre fortsatte mot slick. Grymt mycket folk ( ofcourse, löningshelg!) så vi träffade på en hel del bekanta ansikten och hade det trevligt. Dock blev det en nykter kväll .. rätt skönt endå att inte vakna upp och må som en skithög.
EFter stängning gick vi för att vänta in jossan då hon skulle städa och stänga, sen rullade jenny och lovisa hem medans vi styrde mot MAX för lite nattkäk. Satt där till fyra innan vi tog oss hem till jossans underbara säng för lite välbehövlig sömn. Riktigt trevlig kväll :)

Ska visa mina nyaste inköp tänkte jag! Bildkvaliteten suger däremot för jag fotade med iphonen i dåligt ljus. Men så är det när man lyckas få kameran stulen i Spanien ...


Scorett, 399kr.


Gina , 199kr


Vero moda


Vila, 199kr


Gina tricot, 199kr


Gina tricot, 149kr


So far

Torsdag!
Blev en kortare visit till Uppsala för att göra grupparbete, vilket gick bra! Jag var faktiskt insatt i vad det var vi höll på med denna gång så jag kunde bidra med mina briljanta tankar och ideer ;)
Åkte sen hem och sov en stund för att palla med jobbet, vilket däremot inte gick så bra. Fick bara iväg 3 ..
Jossan och jenny ringde och ville att jag skulle följa med ut och pigg som jag var efter tuppluren så hakade jag på. Kvällen var faktiskt riktigt rolig trots att den knappt innehöll någon alkohol. haha, träffade på en kille i baren som bjöd mig på drinkar för 500 kr och blev raggad på av tre göreborgare när vi och grabbarna satt och käkade kebab vid tre-tiden. Så jaa, jag hade bra roligt endå! Kom hem vid fyra, trött som tusan.

Fredag!
Låg bara hemma och slappade. Även fast jag inte var fysiskt bakis så var jag det psykiskt. Min kropp har vant sig att vara förstörd dagen efter jag har varit ute så det var nog därför, haha!

Lördag!
Mötte upp jossan halv ett idag för en shoppingrunda! Känns underbart att ha pengar igen och eftersom jag inte handlat på 3 månader så kände jag genaste ett starkt shoppingsug. Gjorde av med mer än 1000kr idag och känner mig hur nöjd som helst.
Ikväll blir det troligtvis utgång .. men om det regnar då blir det lite tveksamt. Jossan ska nämligen provjobba idag på en av uteställena här i stan och man vill ju vara där och stötta kvinnan! Aja , we'll see!

Nu ska jag börja skriva på mitt arbete som ska vara klart 7 oktober och sen läsa lite organisationsteori.


22 September

Har alltså varit ledig idag men ägnat hela dagen åt studier. Jobbet gick helt okej med tanke på att jag hade turen att få alla jävla kunder som inte hade någon dator. blev galet irriterad när jag verkligen kämpade för att sälja men 90% av de jag ringde hade ju ingen användning för produkten.

Ska åka in till Uppsala för att göra grupparbete imorgon trots att jag är ledig, plugga, och jobba.

Nu, Kungarna av Tylösand.



Updates!

Har varit ganska mycket nu med skola och jobb och knappt någon fritid så då blir det lite dåligt med uppdatering.

Pole dance var hur roligt som helst! Vi fick lära oss lite trix och jag är verkligen supersugen på att börja. Fick världens träningsverk som för övrigt fortfarande sitter i ( kan knappt lyfta armarna, magen är död, benen värker ) så det var vekligen grymmt jobbigt men stört roligt. Så fort pengarna infinner sig så signar jag och jossan upp oss för en termin.

Som pricken över i:et på den kvällen så blev grillfesten hos brungan sjukt rolig. Var så länge sedan man träffade alla grabbarna sist så det var superhärligt, kände verkligen hur mycket man saknat dom. Vi körde ölspelet, sjöng och dansade, röjde loss på krogen för att sedan avsluta med en efterfest hos joel tillsammans med champinjonsoppa. På morgonen rullade jag och jenny iväg från joels place för att möta tessan på stan för bakissmoothie och prat om kvällens händelser. Har veeeerkligen saknat hela den processen men nu är allting lite mer back on track igen and I love it :)

OKej för att komma till dagens aktiviteter. Gick upp fem för att åka till Uppsala och lära mig göra styckeindelningar och rätt meningsbyggnad. Sjukt värdelöst eftersom jag redan kan allt det där galant så det var irriterande att jag hade gått upp så tidigt för en skitlektion. Sen åkte jag hem, sov och for iväg till jobbet. Pigg och säljtaggad var jag men fick en dålig första halva, tog igen i andra halvan och slutade på fyra. Fick berömm endå för min envisa och kämparglöd så jag är nöjd :)

Nu ska jag sova. Imorgon är jag ledig men har en del plugg att ta tag i och mot kvällen väntar jobb.

stripper time!

Jag har NU insett hur mycket jag faktiskt ligger efter i skolan. Trodde inte det skulle vara så mycket att läsa men tydligen ligger jag 4 kapitel efter det man ska ligga på just nu. Så idag har jag läst på en hel del men som sakt, 4 kapitel kvar! Ska läsa så mycket som jag hinner och orkar imorgon, sen händer andra roligheter mot kvällen!

Imorgon is the day då jag och jossan ska gå på en prova-på kurs på pole dance! För 150kr ska vi lära oss strippa i en timme, haha! Ska bli så jädra roligt och jag bara längtar galet mycket. Mot kvällen drar vi oss till brungan för grillfest och jag har en känsla av att kvällen kommer bli helt jävla stört rolig.

Nu ska jag vila hjärnan med en lång dusch.



16 September

Idag hade vi en föreläsare från Lernia hos oss som pratade om organisation och hur deras företag fungerar osv. Det var hitils det absolut tråkigaste vi gjort i skolan. Visst var han bra på att prata men själva innehållet var verkligen världens sömnpiller.

Kom hem runt halv sju, pluggade en timme och nu sitter jag och kollar på Patrioten. Älskar filmen.

Imorgon är jag ledig och ska spendera hela dagen till att ta igen studier, ligger 100 lässidor efter. Sucks ..


Awsome comeback!

Jag fick bara fem timmars sömn i natt så det var lite hårt att ta sig igenom skoldagen. Lyckades få lite sömn på tåget hem och sen ytterligare två timmar väl hemma så jag var superpigg första dagen på jobbet. Fick ett varmt välkomnande från alla, haha! Säljcoacherna och även andra säljare som jag tidigare aldrig i princip pratar med var glada att se mig vara tillbaka , känns roligt :)
Dom har gjort klart all renovering så det är superfräsht på jobbet, finns fler säljplatser, nya kaffemaskiner och ny inredning. Kändes väldigt bra att vara tillbaka och som pricken över i:et så gick försäljningen kanon. 5 sålda med en hitrate på 20% (vilket betyder att jag fick ett JA på vart femte samtal) plus att jag fick lära upp en nybörjare med tips och trix på försäljning trots att jag varit borta i tre månader och var lite ringrostig (trodde jag), haha. Ville verkligen göra en bra comeback, och det gjorde jag.

Nu ska jag snart bege mig till sängen och se till att sova mer än jag gjorde igår natt .. Skola från 13.15-16.00 imorgon.

The flow is good

Inga tågkomplikationer idag, WOHOW!

Började dagen 13.15 och avslutade 16.00, inte så farligt alltså. Har sammanlagt pluggat i sex timmar idag om man räknar in lektionen så jag känner mig ganska nöjd med mig själv. Med tanke på att föreläsaren idag berättade att 45% (HELT STÖRT MÅNGA) av eleverna kuggade på tentan på denna kurs förra året så tror jag nog man behöver läsa en del ..  

Det flyter på rätt bra för mig nu. Fick besked idag om att kryssningen nu är bokad!! Jag har skrivit ut min awsome kalender som jag nu räknar ner på varje dag och bara dör av längtan typ. Sen har jag också fått besked från CSN att mina ändringar är gjorda så nu fattas det bara att jag ska skicka in studieförsäkran så kommer jag att börja få mina pengar. Sist men inte minst så ska jag som sakt börja jobba igen som telefonförsäljare så även där kommer pengarna rulla in. Denna gång ska jag köra på ordentligt varenda pass, ska verkligen kämpa! Det genererar mer pengar till mig och gör cheferna glada så jag fattar inte egentligen varför jag inte körde på varje arbetspass tidigare .. kan bero på att jag var så jävla less, men nu är det nya tag som gäller!
Kan inte fatta att jag säger dethär men .. faan .. det är nästan så jag har saknat call-up lite.


Svalde min stolthet

Värdelösaste dagen någonsin. Jag åkte till Uppsala för att lära mig söka efter information på internet? För helvete sånt kunde man från första gången man använde en dator..

Har inte varit lätt idag inte. Började med att jag försov mig en timme och fick väcka mamma och panikköra till tågstationen för att komma iväg till den obligatoriska lektionen (deltog man inte får man inte godkänt på kursen..), sen lite utanför Örbyhus går tåget SÖNDER och kan inte åka åt det södra hållet utan bara norra. Så vi vänder tillbaka till Örbyhus och där får vi stå och vänta en halvtimme på ett annat upptåg. När det sen anländer till Uppsala så upptäcker jag tur nog att det går en tidigare buss än den jag hade tänkt att ta till skolan och jag hinner komma till lektionen EXAKT innan läraren dyker upp och låser upp dörren till datorsalen. Sån jävla tur verkligen för jag trodde inte jag skulle hinna .. var nära att vända hem alltså.

När vi hade slutat vid tretiden svalde jag min stolthet och ringde min Chef på call-up för att kolla om jag fortfarande kan få jobba där, och det fick jag. Så trots att jag inte alls är sugen på det så ska jag börja telefonsälja igen då med start på onsdag. Däremot ska det bli äckligt skönt att ha en stabil inkomst igen och därmed blir sommaren säkrad. Så det är värt det. Dör hellre än att sitta i Sverige hela sommaren!

Har även spenderat 370 kr på en bok om organisationsteori idag samt käkat mcdonalds med Carro. Sen blev det hemfärd ( även där med förseningar och skit med tåget ... kan bara tänka mig hur mycket skit det kommer bli när snön lägger sig. ) och sen dess har jag legat och läst. SKa ha läst igenom sju kapitel tills imorgon eftersom jag missade förra veckans läsanvisningar (hade inte fått boken då) men det går ju inte .. är typ över 100 sidor. Har tagit mig igenom halva första kapitlet iallafalla så jag får hänga med så gott det går imorgon.


well spent time ..

Alltså jag är fan den mest oorganiserade människan någonsin. Jag pluggade inte ett skit idag såklart. Jag har lixom haft ledigt sen i tisdags och kunnat spendera bra med tid åt studierna men näee. Istället har jag spenderat tid på att göra bakgrunder till datorn och göra en nedräkningskalender till kryssningen.

Om jag saknar magaluf? neejdå ..



Bakgrundsbilden på datorn.


Min nedräkningskalender, ska skrivas ut och hängas på väggen.


trött, sliten, superfräsh

Jag är så himla sjuk. Kunde knappt komma upp ur sängen imorse för huvudet höll på att sprängas och jag kunde knappt andas. Var helt torr i munnen också för jag hade andats genom munnen hela jävla natten för näsan var helt täppt. Höll typ på att dö ..
Inte mår jag något bättre nu heller, fyfan! Orkar inte leva just nu känner jag bara. Sen har jag en sådan himla ångest för jag inte har pluggat något idag. Måste göra det, bara måste.

Aja, har iallafal inte legat hemma hela dagen för mamma och pappa bjöd med oss barn ut på lunch. Det var faktiskt supertrevligt, minns inte när vi gjorde något sådant senast.

ska plugga lite nu då ...


Dagens drog


kill me

Jag är ASFÖRKYLD .. IGEN! Börjar bli äckligt trött på att hela tiden bli sjuk. Förut var jag typ aldrig sjuk men nu är jag det typ en gång i månaden. Hur fan blev det såhär? Jag måste börja bygga upp mitt grymma immunförsvar ..

Ska inte göra ett piss idag förutom plugga. Blev inget pluggande igår för jenny kom och hämtade mig vid fem. Sen åkte vi och köpte godis, hämtade upp jossan på stan och begav oss hem till henne för att fläska och kolla på tv. Hade riktigt mys som vanligt :)

Ska knarka citronvatten nu och läsa .. hörs senare om jag lever.


jävla hosta

Jag kunde inte sova i natt. Det är något fel på min hals .. känns som något har fastnat mitt i strupen så jag hostar som en tok och det kliar nå fruktansvärt. Låg och tokhostade typ hela natten så jag drog ut på sovmorgonen och gick upp vid halv ett. Tycker att jag förtjänar det. Ska dricka en massa te medans jag försöker lära mig dom ekonomiska termerna. Kan jag inte dom så kan jag inget alls helt enkelt .. fattar inget alls när föreläsarna står där framme och pratar om ekonomistyrning .. say what? Så nu måste jag läsa på!

Ikväll far jag hem till jossan för idolmys tillsammans med resten av brudarna ♥


Bild från .. 2008 eller 2009 .. en av många myskvällar hos jossan, är lite av en tradition faktiskt ;)


Dagens drog


Har helt seriöst knarkat denna låt HELA DAGEN!


Någon gång måste vara den första

Idag kom jag en timme försent till föreläsningen för jag hade kollat fel på schemat! Inte så jädra roligt eftersom vi ska ha seminarium på denna föreläsning så det kunde ha varit bra att vara med på hela. Jag har typ gått runt och varit supernervös över att komma sent just eftersom det är en ny skola och det känns väldigt seriöst samt att lärarna redan har predikat för oss att man inte ska komma försent och blablabla. Sen oroar jag mig för tåghelvetet hela tiden. Visserligen är det inga problem nu men när vintern kommer så rullar väl förseningarna igång så då får jag nog räkna med en del sena ankomster. Men nu har jag förlorat min "komma försent-oskuld" på nya skolan så nu ska det väl inte vara så farligt .. dessutom fick jag ju en härlig sovmorgon ;)

Tänkte ta itu med lite plugg nu och sen blir det chill. Är ledig resten av veckan så jag tänkte sitta uppe lite ikväll :)

ingen erfarenhet - inget jobb

näe fan jag hade verkligen ingen läsmotivation idag .. ska istället läsa sista pappersbunten imorgon på tåget. Har sovmorgon till elva plus att jag bara har en lektion 13.15-16.00, sen är jag faktiskt ledig resten av veckan. Kanske hur skönt som helst? DYEAH!

Jag börjar bli jävligt frustrerad för jag vill verkligen ha ett jobb. Vet inte om jag har sakt något tidigare men jag har slutat jobba som telefonförsäljare, gjorde det strax efter att jag kom hem från Bosnien. Jag kommer få bidrag från CSN men det räcker inte nånstans med tanke på alla planer jag har för det kommande året. Det som gör mig så jävla förbannad är att dom söker alltid folk som har erfarenhet av yrket sen tidigare. Tillexempel så sökte jag ett servitrisjobb på deltid för det passar bra för mig just eftersom jag pluggar, så kan dom ringa in mig vid behov lixom. Men eftersom jag inte hade en massa erfarnehet av serveringsyrket ( dom söker ALLTID folk med GOD erfarenhet ) så fick jag ju inte jobbet. Då känner jag såhär: Hur fan ska vi ungdommar då få en chans på arbetsmarknaden om ingen vill ge oss chansen? Och jag menar, kom igen, hur jävla stor erfarenhet måste man ha för att jobba som servitris på ett cafe? Det är ju i princip bara att knappa in på kassan och ge kunden det den har beställt. Tänk dom som inte studerar vidare utan kanske vill jobba på heltid som servitris eller som typ bartender. Hur fan ska dom komma någon vart då man hela tiden måste ha en massa erfarenhet? DET SUGER! blir så sjukt irriterad. Så nu måste jag sitta här med mina 2500 kr och be till gud att ett arbetstillfälle ska dyka upp för jag känner verkligen inte för att återgå till telefonförsäljningen ...


06.09.10

började 13.15 idag med ett seminarium på 1,5 h och sen fick jag åka hem :) Sjukt onödigt .. men det var obligatoriskt så då var jag tvungen att åka dit. Seminariet var inte alls jobbigt som tur var , behövde inte säga ett skit. Läraren pratade för det mesta och de som hade frågor eller inte förstod något fick fråga om det. Annars hölls bara en liten diskussion gruppvis och så var det med det. Jag trodde vi skulle få stå pch precentera och diskutera hur mycket som helst, men jag hade tur! haha.

Jag ska kolla på Jersey shore nu och sen ska jag och pappa övningsköra, posta papper till CSN så jag kan få mina förbannade pengar nångång samt köpa en kalender!


såååjaaa

Måste säga att det var ruggigt skönt att ta sig en springtur. Mörkt ute och luften hur fräsch som helst, man får sån himla energi! Dessutom fick jag ingiva mina nya jobbingskor som jag köpte för typ 2 månader sedan .. haha!

Skypeningen med seminariegruppen gick bra men som vanligt blir det ju oftast så att man kommer in på annat så vi ska sätta oss imorgon lite innan själva redovisningen och gå igenom allt ordentligt ;).
Nu ska jag dricka vidare på min banansmoothie och sen kolla på premiären av Jersey shore säsong 2! Börjar inte föräns kvart över två imorgon så jag kan sitta uppe lite ikväll, vilket är awsoome!


Run forest, RUN!

Dyeah nu är ju tanken den att jag ska ge mig ut på en springrunda såhär på kvällskvisten och vet ni vad, det tänker jag faktiskt göra :)

study time

usch vad jag är uttråkad nu .. finns typ inget annat att göra förutom att plugga så det är väl det jag ska sysselsätta mig med nu. Senare ska jag faktiskt ge mig ut och springa lite ( börjar få smått ångest över mitt ohälsosamma liv ) och vid sex-tiden ska jag och min seminariegrupp sitta och skypa och förbereda morgondagens presentation. 

Nu, ekonomiplugg!


Tatuering?

Sen jag kom hem från Spanien har jag varit lite småsugen på att tatuera mig. Jag funderar på att skriva någon text som betyder något. En av tjejerna jag och tessan lärde känna där nere hade tatuerat in texten som jag har på min header och jag verkligen ÄLSKAR den. Den beskriver mig och mina ambitioner om att resa,leva och bara uppleva en massa saker sjukt bra! Vart man ska göra den är ju fråga nummer två. Har alltid gillat tatueringar som klättrar på sidan av magen men det funkar inte med en text på det viset. Däremot fundarar jag på att isåfall kanske sätta den typ i nacken? hmm ..

Snyggt?


smoothie-time!

Pluggat klart för idag och nu sitter jag och pimplar smoothies. Hittade inga bär i fryen så jag blandade ner en pärsika med massa annan sörja som fanns i kylskåpet. Ja ni ser ju själva ingredienserna längre ner.. haha! Men det blev faktiskt gott. Min syster tyckte den var så jädra god att hon ville vara med på bilden och reklamera den! ;)


1 pärsika
mjölk
filmjölk
strössel
smultrondricka


Dagens drog

har precis varit ute och övningskört med pappa och ska fläska pizza nu ute i solen. Sen blir det ytterligare lite plugg :)

4 September

Kom hem halv sex imorse och däckade i sängen direkt. Vi hade roligt i bilen även fast vi lyckades köra jävligt fel när vi skulle till terminal 5 för Arlanda är en jävla laburint. Kör man in på fel ställe en gång måste man åka ett år på E4an för att kunna vända och prova igen. Men det löste sig fint tillslut! '
Fyfan vad jag fick lust att bara hoppa på ett plan och bara åka iväg nånstans. Om jag inte hade gått i skolan och om jag haft pengar hade jag inte tvekat en enda sekund.

Nu ska jag plugga lite samt förbereda inför måndagens seminarium.


Tack älskade solarium för att du finns♥

Wooh, tycker fan jag har haft en riktigt aktiv dag idag! Har pluggat aktivt i två timmar, övningskörs, solat med pappa ( gav suuuperresultat! ) samt tagit en fika med kära far. Älskar verkligen solarium, nu bättrade jag på montenegro+bosnien+magaluf-brännan så nu är jag fräsch längre! LOVE IT.
Sitter och väntar på att klockan ska slå 01.00 så jenny och jossan hämtar upp mig så vi kan åka till arlanda. Ska bli supernajs att sitta där och fläska MAX och lyssna på awsome musik, en liten roadtrip nästan!

Jag lyckades övertala pappa att låta mig göra en drink till honom ( måste ju börja träna inför miami, haha ;) ) och den blev jävligt god! Gjorde faktiskt en egen liten blandning av det jag hittade i köket, är typ hur nöjd som helst över mig själv just nu. haha !


Såhär såg min drink ut! haha näejdå, men nästan ;)


I throw my hands up in the air sometimes

Ny dag, nya tag! Min plan för dagen var att åka till Uppsala för att grilla med faddrarna och sedan festa tillsammans med klassen och köra en nationsrunda. Men jag kom på att jag inte har gått med i någon nation än och känner inte för att åka dit och sen inte komma in på någon nation. Dessutom har jag ingenstans att sova så jag bestämmde mig för att skippa hela kalaset. Istället kommer jenny och josefine och hämtar upp mig kl ett inatt för en tripp till arlanda där vi ska hämta upp charlotta och lovisa som har varit borta i värmen. Blir till att fläska max i bilen och lyssna på magalufmusik! Kommer nog få roligare med dom än vad jag hade haft med min klass , haha! Ärligt talat verkar dom inte alls nå partyglada och jaa .. har inte riktigt börjat gilla min klass än helt enkelt ;)

Fick ett jäääävligt BÄST sms från josefine idag där hon berättade att hon hade fixat hytt åt mig till magaluf reunionkryssningen!
  Skrek ut av glädje, FYFAN vad det kommer bli sjukt jävla roligt att träffa alla bartenders och alla andra människor man lärde känna där nere och bara festa loss like their is no tomorrow tillsammans med dom i hela 40 timmar. Det är livet de! Om inget skiter sig nu eller så så bär det av 12-14 november! ÄNTLIGEN HAR JAG NÅGOT ATT SE FRAM EMOT! :D


Dans på bardisken på GG originalet, Repris på kryssningen? OHYEAH!


livsångest .. ?

Idag hade jag sovmorgon och fick den sömn jag verkligen behövde, tio ljuvliga timmar. Åkte till skolan vid ett och kom hem nu för en timme sen. Är helt slut i kroppen verkligen och har inte orkat plugga ett dugg.

Jag sitter och pratar med alma just nu och funderar över mitt liv. Den lycka jag kände igår efter att ha träffat mina underbara är helt borta igen. Efter att jag lyssnat till josefines planer om vad hon vill göra nu med sitt liv har jag har på något sätt fått en jädra ångest över mina val. Jag har börjat ångra mig lite att jag började plugga direk efter gymnasiet, jag skulle ha tagit ett sabbatsår och gått barskolan tillsammans med josefine och jenny och sen bara levt livet i ett eller två år och SEN satt mig vid skolbänken igen. Jag ÄLSKAR verkligen ett fartfyllt liv och älskar att träffa människor så att jobba som bartender och resa i världen skulle passa mig som handen i handsken. Innerst inne vet jag att jag fattade rätt beslut när jag valde att plugga direkt för precis som många andra jobb är det inte superenkelt att få jobb inom bartenderyrket bara sådär, de kräver 2-5 års barerfarenhet på nästan ALLA ställe. Roligt då om jag inte skulle få något jobb, vad skulle jag då göra? Jag har bestämmt mig för att gå barskoleutbildning när jag är klar med studierna vilket jag kommer vara vid 22 års ålder. Men jag är en så otroligt otålig människa så när jag plötsligt får för mig något så brinner jag starkt för det och vill göra det på en gång så därför känns det som en evighet att vänta i tre år. Även fast ekonomistudierna verkligen är något jag känner att jag vill göra så vill jag också bara leva. Men samtidigt så KOMMER jag att få leva under studietiden. Jag menar, jag kommer träffa så mycket nya människor, gå på roliga fester och få en massa nya erfarenheter. Jag kan gå klart min utbildning så jag har den i bakluckan, sen går jag barskolan i miami när jag fyllt 22 och sen är det bara att leva och köra och göra precis som jag vill. Och vad är det för vits med att gå barskolan i miami om man nu inte ens har åldern inne för att kunna gå ut på klubbarna där?
faan jag hatar verkligen mig själv. Jag har gjort rätt, det vet jag! Studierna MÅSTE jag ha för jag vill ha den "säkerheten". Barskolan kan absolut vänta i tre ynka år. Ekonomiutbildning i bagaget, barskolan i miami, jobba utomlands som bartender bara resa runt i några år och sen söka jobb internationellt inom ekonomi. 
Fyfan, kan bli jävligt bra .. ska inte ha någon ångest .. KOMMER bli jävligt bra!


Lyyycklig

Fyfan vad jag känner mig mycket gladare just nu. Inte ens vädret kan få mig på dåligt humör just i denna stund. Fikada med josefine och terese ikväll och vi hade himla trevligt. Så mycket minnen från Magaluf som kom på tal och det bara gjorde mig så jävla glad. Vi har redan börjat planera nästa sommar, iallafall jag och jossan. Tänker inte berätta något ännu ifall det inte blir som det är tänkt, är ju trots allt ett år kvar dit. Om allt går som jag vill att det ska göra så kommer sommaren 2011 bli helt jävla oslagbar, verklige HEEEELT oslagbar. Mamma satte verkligen pricken över i:et idag och när hon skjutsade ner mig till stan och berättade att hon och pappa kommer att bjuda mig på en resa i sommar om jag klarar första året på universitetet. Så dom pengarna är ju i princip redan inkasserade för varför skulle jag INTE klara det?
ååååh, nu mår jag bra :)



<3


fikatime med bartendrarna

Kan ju säga att det tar på krafterna att gå upp klockan fem varje morgon. Illa är det också att jag typ går och lägger mig vid elva så det blir ju bara sex timmars sömn. Imorgon börjar jag däremot kvart över ett så jag kommer få sovmorgon, SKÖÖÖNT!

Jag ska dra på mig lite kläder nu och sen ska jag åka ner på stan för att träffa de nyblivna bartendrarna Jenny och Jossan över en fika. Ska bli jävligt nice att ta ikapp lite och vi kommer antagligen gå igenom hela magalufresan. Massa smaaskiga historiiier väntar, love it ! :D

RSS 2.0