proud

Yes mina vänner, jag har nu gjort mitt FÖRSTA träningspass på typ ... ett halvår? Känns så jävla underbart! Känner mig pigg och happy, haha :D. Blev ett intensivpass på friskis och ska fortsätta köra det varje lördag dom gångerna jag inte är bakis ;)

Ska hem till jossan ikväll och köra myskväll! Tjocka chips och godis och glo på paradise hotel XL antar jag! ska bli nääjz :)


Kan ju berätta att jag och tessan har bokat resan till magaluf nu! Men vi ska ta oss en rejäl funderare om hur de blir me detdär! MAGALUF BLIR! men hur länge och i vilken period är den stora frågan .. lite svårt dethär. Men jag SKA iallafall se david guetta spela om han kommer dit , SKASKASKASKASKASKA!


bored

Kom försent till jobbet idag och fick inte jobba pga att alla platser var upptagna .. lite förjävligt att åka ner på stan helt i onödan!

Har faktiskt inget roligt att berätta för er. skolan rullar på som vanligt och sommarplanerna är i full gång ! MAGALUF säger jag bara :D!!
Tjejerna ska ut och festa ikväll men jag blir hemma och äter vaniljbullar! hahah. Inga bussar går hem till mig ikväll efter 11 tiden så det känns inte så kul. vägrar gå hem två på natten lixom och taxi är för dyrt!


vaniljbullar var det ja !


en promenad med lillvovven




Lördag

Trots mitt mindre friska tillstånd så blev det party igår ! Vi började hemma hos jossan med grymmt god middag och efterrätt ( den kvinna KAN laga mat helt enkelt ) samt lite dryck på det! Sedan drog vi vidare till krogen och dansade loss hela natten som vanligt , haha :) Riktigt rolig kväll!!!




Vad denna lördag har att ge får vi se. just nu sitter jag bara och kollar på tv. ska ta med mig vovven ut snart på en kortare sväng tänkte jag.

SJUK

Partykvällen iställd! Bra egentligen med tanke på att alla är sjuka, inte minst jag som dör av huvudvärk och äckelförkylning .. vi skjuter upp bravaderna tills imorgon och kör en grymm kväll då istället :)
Skippade jobbet idag också .. orkar inte åka dit och sitta där som en degklump och inte sälja något! Ska köra ett pass på söndag istället tänkte jag.

Nybakad hallonpaj ligger och väntar på mig i köket och MTV´S GRYMMA disaster date börjar exakt nu ! Min räddning såhär i förkylningstider.


disaster


Kolla mitt skitsnygga konstverk jag gjorde på våran första bildlektion idag, lätt mvg right? ;)

Det känns FÖRJÄVLIGT, Jag har lyckats bli sjuk! Förkyld som fan med huvudvärk och helt uppsvälld i halsen. Ska pimpla alvedon och dricka citronvatten för imorgon kan jag inte vara sjuk, imorgon ska jossan firas!!

Jag måste bara säga att jag ÄLSKAR MTV´s program disaster date! En person går på en blinddate som visar sig vara totala katastrofen! USA kan det här med underhållning ... lovar att sverige snart kommer starta precis samma grej .. jag menar, säg något program som inte USA var först med egentigen?:)



Mamma har gjort hallonpaj och jag ska kila ner och ta en bit innan hela hinnar ta slut. Den är nämligen väldigt eftertraktad av alla i familjen! CIAO!


HETT PÅ BIODUKEN!


Kanske man ska ta och se snabba cash! Jag menar, kolla bara in killen ! mmmmmhhh :)


100119

Lyckades försova mig imorse IGEN men blev bara tio minuter sen. Helt okej skoldag som avslutades med en 45-minutare på stan med tjejerna.
Vi ska börja läsa Religion A ( wierd egentligen med tanke på att jag går natur och INTE sam ) vilket jag är riktigt taggad på att göra. Religion är ju ett debbaterande ämne där det varken finns rätt eller fel och man kan tycka och tänka precis vad man vill. Älskar sådana ämnen då dom är mycket lättre att få högre betyg i :) heheh.

Dagens bild blir Carro&jossan i matsalen :)


Föresten var det kanske hur bra som helst att Catja åkte ut från paradise hotell igår. Nu är det pontus som står på tur om jag får bestämma! Ska bli spännande att se!

paradise hotell toppat med kvällskäk!

Jobbet gick grymmt bra idag. 7 sålda vilket gav en andraplats på topplistan , HELT OK! Just nu sitter jag och kollar på paradise hotell. Jackie är så jävla skön alltså! hahah diggar henne. Däremot borde francesca (stavning?) och pontus åka ut direkt. Pontus har något fel i huvudet och fran är helt enkelt dryg.
Till paradise ska jag käka mackor och dricka jordgubbssmoothie , min nya tradiotion typ :)


Älskade måndag :)

Jobbigaste dagen på hela veckan brukar definitivt vara måndagar right? Men nu är det så att jag börjar kl 10.00 och slutar 11.30 varje jävla måndag fram till sommarlovet !! HUR underbart är inte det? En enda lektion på måndagarna och sen får jag åka hem och slappa vidare. ÄLSKART!
Gjorde en smoothie direkt när jag kom hem och lade mig framför tvn. Ska åka och jobba halv fem tillsammans med rejjan och så blir det paradise hotell ikväll :)

Idag fyller älskade jossan hela 19år! Helt sinnes hur fort tiden går. Tänk att man själv snart också fyller 19 och då är det bara ett fjuttit år kvar tills man inte längre räknas som tonåring. Känns riktigt hemskt!
19 är en helt värdelös ålder dessutom, du blir bara ett år äldre utan några nya fördelar. Du får fortfarande inte komma in på krogen på fredagar då dom har 20års-åldersgräns och man får inte heller besöka systemet. Så hur kul är det egentligen att fylla 19? nääe ... suger.. menmen, vi får iallafall en bra anledning till att köra storfest på torsdag! Så håll i hatten för då blir det ett jävla drag :D


Grattis hun'!


Vinterfotografering

Jag & Jossan hade våran lilla vinterfotografering igår och nu jag har några bilder att visa er :)
Tog ett bra jävla tag att välja ut och fixa lite med ljus och färg.









Har inte gjort ett skit idag. Hållt på med bilerna litegrann och sådär då. Jag ska försöka få med mig pappa till hemköp och köpa lite bär så man kan göra en smoothie. grymmt sugen på en hallon/blåbär med vaniljyoughurt .. mmm love it!

Fotografering i kylan!

Igår körde jag & tessan en partykväll! Började på interpool där vi drack grymt goda drinkar vid namn strawberry daiquiri ( stavning? ) och spelade biljard. Fortsatte sedan till old saints där vi träffade på en hel del trevligt folk. Vidare blev det goyas härliga taxfree som lockade. Vi dansade loss på alla dansgolven och hade det riktigt roligt :) HELT NÄJZ KVÄLL!

Hade ingen bakfylla imorse som tur var. Pallarade mig upp vid elva, tog en dusch och hoppade på bussen mot jossan. Där gjorde vi oss klara för dagens fotografering med det självklara temat vinter. haha. Tror nog vi lyckades få ihop ett par fina bilder. Jag ska fixa till dom lite så får ni se dom sen :) Dock fotade vi inte så länge pga kylan .. frös ihjäl om händerna!

Ikväll är tanken att vi ska köra syjunta hemma hos carro. Vet dock inte om  jag ska ta och åka dit för jag har inget att sy! ska kolla i förrådet om det ligger nå fint tyg som man kan göra något najs utav.

Nu ska det redigeras bilder ! Kolla in snart för resultaten.

När vi är som sexigast ;)


Fototips?

Jag är så sugen på att köra en fotosession men kan verkligen inte komma på något bra tema. Vinterbilder iallafall, men inget sånt där vanligt tjaft .. vill göra något mer ovanligt och roligt!
Någon som har några ideer kanske ? tema,smink,kläder osv? DELA MED DIG !

Jag ska fortsätta leta inspiration så gott det går. Vad som händer ikväll är fortfarande ovisst. hemmakväll eller utekväll, det är frågan :)


dags att börja ragga !

Då sitter jag på mitt kära jobb tillsammans med Rejjan! Älskar att ha någon man gillar att jobba med och slippa sitta med drygos ... ehrm .. haha!

Dagens viktigaste samtalsämne : Studentbalen!
Det börjar närma sig och frågan om man ska skaffa sig en "dejt" eller köra singel kommer upp. Är det värt att köpa en balklänning för 3000 kr om man ändå inte har kirrat någon att gå med? Dessutom så känns det som man MÅSTE ha någon att gå med när man går på bal. Man vill ju ha någon att ta ett snyggt balkort tillsammans med :)
Men å andra sidan vore det hur roligt som helst att bara köra ett stort tjejgäng i en limmo och festa loss! Då slipper man hänga med sin dejt hela tiden och istället enjoy med brudarna!
Kanske ska roffa åt sig en snygging väl på plats och ta en riktigt snygg balbild och sen köra vidare med tjejerna, Då kan fan inget gå snett !! ;D hahah

Näe men, en "dejt", kanske ska sätta fart och ragga lite?



Nu ska jag återgå till försäljningen av tele2´s grymma mobila internet :D

NU KÖR VI!

Tog en tidigare buss till skolan idag. Kanske ska börja göra det varje dag och komma 20 min tidigare istället för att komma minst 10 min försent varje morgon? Men det betyder att jag måste gå upp 10 min tidigare än vanligt. haha hör ni hur jävla lat jag är ? helt sjukt ...

Jag har nu bestämmt mig till 100% att jag ska börja träna stenhårt inför sommaren och bli riktigt fit! Tränad och brun .. perfekta kombinationen! Jag och Sara ska köra träningspass minst 2 gånger i veckan, ibland mer ibland mindre beroende på hur det ser ut i skolan (skolan ska ju alltid komma i vägen). Nu jävlar tar jag tag i mitt nyårslöfte nummer tre här ! NU KÖR VI!

FRISKIS&SVETTIS HERE I COME!


MOMENT IN MY LIFE


OKEEJ! Det här kanske är hur jävla grymt som helst! Jag och carro satt precis och pratade och sökte efter lite musik då hon hittade denna video. Det är en video på tiestos konsert den 12/8 - 09. Gissa vilket datum vi var och såg honom då ? JOO DET VAR DEN 12/8 - 09! HELT SINNES! Killen som filmar stog precis bredvis oss samtidigt som tiesto spelade adagio for strings. Förstår ni vilken moment in my life det var eller ? Nej såklart ni inte gör. Det går inte att förstå om man inte har upplevt det själv.

Jag minns när vi stog där längst fram, tre meter ifrån honom, dampandes till hans musik. Helt mörkt inne på BCM med grymma lasershower och högtalare minst 3 meter höga. Feta rökkanoner hängde i taket och sprutade ut KALL rök då och då som gjorde att man inte kunde se något på cirka 30 sec. Det blev musiken, man själv och inget annat . Helt sjukt underbart.


Tyvärr ser man inte så mycket eftersom det var mörkt så man ser inte oss hoppa runt som galningar, haha men vi kan mycket väl ha kommit med ;) ÅH LOVE IT!

Här med är denna video min absoluta favorit och åker in till mappen favoriter! YEEAAH :D
( och jaa , jag är jävligt hyper just nu ! haha )

modellande på G

Helt värdelös skoldag måste jag säga. Två lektioner som var avklarade snabbare än vinden och så var det bara att åka hem igen. Men inte ska vi klaga på det inte :)

JUSTE! Snart är det dags för hår/smink/modevisningen som ska hållas i februari, and Im in it :) hahah. Ska bli skitkul! Få lite hairmakeover och bli stylad är väl aldrig fel ? Sen blir det en modevisning på det vilket bara är förjävla roligt. Minns förra året då jag deltog i detta och gick under militärtemat. Fick en stram uppsättning och håret sattes upp i en stor boll baktill! Grymmt snyggt var det och så sjukt roligt. Hela teatern där visningen hölls var fullsatt och strålkastarna bländade än när man kom fram till slutet av "catwalken". Himla najs känsla :) .. mmh .. haha !

Nu ska jag fortsätta lyssna igenom tiestos remixer,album och singlar och sätta ihop en spellista !


Då var vi igång !

Då var första skoldagen avklarad. Känns bra att ha fått igång vardagen och rutinerna igen, även fast de inte alltid är så himla roliga.  Sitter och kikar lite på tv nu i väntan på maten och sedan ska jag iväg och köra ett arbetspass tillsammans med Rejjan! Har av någon anledning börjat tycka det är lite småroligt att jobba nu! Kan bero på att jag äntligen fått lite roligt sällskap :) heheh.

Ikväll är det paradise hotell som måste ses och så ska brorsan firas som fyller hela 13 år idag! TÅRTA!


gillart, diggart , ÄLSKART!



My love's a revolver, my sex is a killer, do you wanna die happy? do you wanna die happy?

Alltså, haha, ibland är det något fel på mig. Jag är helt sjukt partytaggad och det är ... SÖNDAG idag! Måste vänta en hel veckan innan jag kan stilla partynerverna.
Har suttit och pumpat tiesto och guetta låtar hela dagen. Många underbara minnen som väcks när låtarna spelas :)
Tänker tillbaka på tiestokonserten i sommras och hur perfekt allt var. Får hoppas att någon av dom kommer till Sverige i år så man slipper vänta till augusti på att få se dem do their thing !;)

JUST NU SPELAS:
Tiesto - reason to believe
Tiesto - love comes again

David guetta vs madonna - revolver
David guetta feat kudi - memories


jaa, definitivt bästa kvällen i mitt liv :)


GE MIG!



Vad är en lördagskväll utan chips,godis,läsk och alla andra onyttigheter? Pappa har precis varit och handlat och jag ska snart kila ner och kolla vad han har fått med sig hem. JÄVLAR om det inte ligger några godingar i påsarna, då blir livet mindre roligt för honom :) hahah! Dessvärre suger allt på tvn ikväll ( som vanligt visas det aldrig nån bra film ! ) så jag ska glo på simpson och family guy följt av two and a half men! Men okej, dom programmen är faktiskt bra !


11.11

"Tidigt" uppe idag trots gårdagens äventyr! :), Jag och tessan tog oss iväg till interpool där kvällen började med massa prat och dryck. Vi drog vidare till krogen och träffade på ytterligare lite folk. Sen fick Carro & Joss för sig att överaska oss och kom ner till goya! Vi fyra körde på hela kvällen tills det var dags att åka hem vid två-tiden. En riktigt najs kväll må jag säga.

Idag är det tvätta & troligtvis handla födelsedagspresent till bror som gäller. Han fyller hela 13 år på måndag. Kan inte förstå att tiden har gått så fort. För mig är han fortfarande den gulliga och dumma lilla 10 åringen som leker med bilar och actionfigurer. haha!

Nu blir det lite tvmys.

utgång?

Klockan börjar närma sig åtta och jag har lite småpanik för om jag ska dra ut ikväll eller inte. Skulle underlätta mycket om man lyckades få tag på tessan men som alltid är hon omöjlig att få tag på ! haha
Efter en riktigt värdelös och tråkig dag känner jag att en utekväll skulle sitta fint. Orkar inte ligga hemma och dö helt enkelt. Vi får se hur det blir. damp.

Update: UTGÅNG, det blir, KÖR !

dagen efter

Igår var jag ut tillsammans med tess,jossis och matilda. Vi körde en trettondagsafton-party! Riktigt mycket folk ute, vi var nyktra, hade superkul! Måste erkänna att det var riktigt skönt att vakna utan illamåendet och huvudvärken. Inte ofta det händer :)

En sånhär tråkig och värdelös dag ska jag inte göra mycket alls. Sitter och pratar med alma samtidigt som jag håller på att en fotobok nu! Den ska handla om höjdpunkterna under det gångna året! Helt klart bästa året hitils med mycket resor osv. Så det är klart värt att göra en fotobok av det hela!


Satt precis och valde ut ett antal bilder från italien som jag ville ha med och hittade denna. Minns du din lilla incident här jossan ? ;)


3 januari

Efter att ha legat hemma alla dagar sen nyårsfirandet så tog jag och jossan oss i kragen och drog ner på stan idag, bara för att ha något att göra en värdelös söndag. Fyndade lite smink på kicks bara! Måste spara pengar på  allvar nu inför sommaren då det bara är 6 månader kvar. LÄNGTA!

Föresten så har jag bestämmt mig för att ha nyårslöften i år ! Brukar vara dålig på att ge några sådana och speciellt på att hålla dem.

* Börja träna 2 grr i veckan.
* Blogga oftare.
* Befinna mig så långt ifrån en ciggarett som möjligt.

Hitils går det riktigt bra iallafall :)


Såhär roligt har vi på våra fysik B lektioner ! ;D
alltid najs när man hittar bortglömmda och gammla bilder på mobilen.


Årsresumé

Nytt år och en nystart med bloggen. Ska skärpa mig under detta år och blogga oftare :) Vi kan börja med en härlig årsresumé som jag hittade hos jossan!


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? jaa
2. Höll du några av dina nyårslöften? haha, jag minns inte ens vad jag hade för nyårslöften
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej
4. Dog någon som stod dig nära? nej
5. Vilka länder besökte du? Bosnien, italine, slovenien, kroatien och spanien.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Näe
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 7-14 augusti definitivt!
8. Vad var din största framgång 2009? oj .. ingen aning.
9. Största misstaget? En incident i sommras är väl största misstaget, beroende på hur man ser det :) haha
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? sjuk har jag absolut varit, inte minst månaden efter magaluf.
11. Bästa köpet? Inträdesbiljett till tiestokonsert i magaluf!
12. Vad spenderade du mest pengar på? fest & resor.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? MAGALUF!!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? i gotta feeling,basic element - toutch you right, tiestolåtar, i princip alla guetta-låtar. 
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? gladare!
16. Vad önskar du att du gjort mer? tagit mer risker.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? slösat pengar helt i onödan på impulsköp.
18. Hur tillbringade du julen? med familj och släkt :)
19. Blev du kär i år? näe
20. Favoritprogram på TV? Gossip girl :)
21. Bästa boken du läste i år? Om skolböcker räknas, så biologiboken! hahah
22. Största musikaliska upptäckten? david guetta
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? min älskade kamera :D
25. Något du önskade dig men inte fick? nej
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Blev firad av tjejerna !
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? det tror jag inte.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? helt vanlig. jag är "jeans och linne" typen.
29. Vad fick dig att må bra? MAGALUF, vännerna, alla andra resor.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Ed Westwick & Robert Pattinson.
31. Vem saknade du? ingen

RSS 2.0