ITALINEEEEEEEEEEEEEEEN IMORGON!

De senaste dagarna har varit stressiga. Har sprungit hit och dit för att byta pengar och köpa det sista innan resan. Imorgon bitti avgår bussen utanför skolan 08.00 mot Skavsta där vårat plan lyfter 14.00 mot Italien! Där ska det först spenderas tre dagar i Venedig och sedan en veckan i Triste hos Lisa! Ska bli så grymmt jävla kul och jag är så grymmt taggad! kameran laddas för fullt just nu , så jaa , räkna med massor av bilder! Ha ett superbra lov nu alla härliga människor så hörs vi antagligen den 4 mars :) PUSS OCH GODNATT! <3

ITALY BABY , 20/2 - 3/3 ! VENEDIG OCH TRIESTE!! WOOHOOOW , GRYMM RESA KOMMER DET BLI! CRAZY! TAGGATAGGATAGGA!

massor att göra och sååå lite tid .. PANIK!

Måste börja inlägget med att skryta med att jag fick full pott på Svenskaprovet vi hade för två veckor sedan. Eftersom det var ett VG prov då så fick jag alltså ett VG , ett riktigt stark och perfekt sådant :) haha!

Efter skolan gick jag och brudisarna ner på stan. De hittade presenter till sina italienare men jag varken kikade på eller hittade något. Så imorgon dumpar jag skolan och ska istället ta en skön sovmorgon och gå på stan med mamma. Fixa present till Italienaren, köpa euro och troligen tvätta är vad som står på schemat. Sedan blir det jobb som vanligt mellan fem och nio. Ska dessutom hinna packa lite imorgon! SHIT vad jag har saker att göra ... börjar få lite panik!

Jobbet gick föresten dåligt. 1 order. totally sucks! Ska fundera över detdär starkt efter Italien. Dags att byta arbete kanske? eller iallafall byta arbetsplats men fortsätta med samma arbete.. aa det låter ganska troligt det.

Nu ska jag göra mig klar för sängen. Ska bli så skönt att bara få sova ut imorgon. Mamma jobbar natt dessutom så hon kommer somna som en stock när hon kommer hem imorgon bitti vilket innebär att det inte kommer vara någon som kommer och väcker mig halv tio eller tio. SKÖNT!

Godnatt!

Synen på gudarna - då och nu

Nu sitter jag här med carro och några från klassen och har Svenska B. Vi håller på och skriver en Essä. Ganska lätt när det väl flyter på , men just nu har jag fastnat. Jag känner att jag har skrivit ner alla mina tankar på om gud finns eller inte så nu är min hjärna tom på teorier gällande den punkten.

Efter Svenskan har vi fysik B och sedan ska jag och brudisarna ner på stan och köpa present till våra kära italienare. Man ska ha med sig en present när man kommer dit, som en fin chest helt enkelt ( stavning ? ). Efter det blir det ett arbetspass då från fem till nio. Sahar ska kika förbi halv sju vilket är asnice! hahah men det jobbar säkert trevligt folk idag så det blir bra:)

Japp , fysikdags nu!

"Ni ser ut som ett lass skit"

Hemma! Träffade upp tjejen som hade festen i helgen , Elina , och fick mitt busskort! tacktacktack! Sen kikade jag runt på stan med jenny en snabbis och nu är jag hemma , äntligen.

Känner mig så otroligt trött. Har varit nära på att somna på alla fyra lektioner vi har haft idag vilket inte alls känns så roligt. Dessutom fick jag, jossan och jenny en vacker kommentar av våran fysiklärare då han kom ut och tittade till oss under lektionen. han tyckte iallafall att vi såg ut som ett lass skit! och då menade han inte utseendemässigt utan det att vi såg så trötta ut ! haha ganska illa om man får höra det av en lärare att man ser så jävla trött ut lixom. Självklart så fick vi frågan "Vad har ni gjort i helgen egentligen?" men den valde vi bara att skratta bort ;D haha. Så vi har tagit oss en funderare när det gäller våran livsstil. Nu blir det paus på det roliga ett tag så  man får ta igen sig lite. Vet inte exakt hur länge pausen kommer att hålla men tanken är att det ska hålla till iallafall april. Så vi får väl se :) ITALIEN RÄKNAS DOCK INTEE , för däär ska vi ha grymmans kul ! hahah.

Jag ska ta och titta igenom engelskan nu och sen bara dega här framför datorn/tvn.. mys.

Upphittat busskort!

Yeey! igår kom jossan med en underbar nyhet! Hon hade pratat med tjejen som höll i festen som jag, jossan & matilda var på i lördags efter att vi partade hos tessan. Hon hade hittat mitt busskort ! :D Så jag ska träffa henne halv fem och få tillbaka det. Så otroligt skönt ! Men det jag tänkte på .. hur smart kan man vara ? jag fick för mig att lägga busskortet i tightsen, i troskanten fäste jag det, riktigt bra idee enligt mig då i lördags. Men jag tänkte tydligen inte på att man kanske ska gå på toa under kvällenockså ! så jag antar att hon hittade busskortet på toalettgolvet xD hahah illa ! men ibland tar man korkade beslut ;)

har suttit i datasalen nu med jenny och jossan enda sedan vi slutade, vilket var 15.20.
Vi har varit duktiga och arbetat med Svenskan! Det flyter på rätt bra faktiskt. Känner att jag kommer hinna bli klar med det innan Italien, vilket är underbart.

Nu ska jag snart iväg på stan då och möta upp Elina, hörs senare!

Lördag

I Lördags var jag och syster en sväng på stan och shoppade. Hon köpte två tröjor och en Bh. Själv köpte jag ett par underkläder. Riktigt trevligt var det. Det enda dryga är ju att jag stog för hela kostnaden. Men eftersom det var min födelsedagspresent till henne så var det ju lungt :)
Träffade jossan och jenny en snabbis också och sen åkte jag hem för att göra mig klar inför kvällen. Fixade allt och började dra mig till tessan vid åttatiden ungefär. Dit hade jossan,jenny och GQ hunnit komma. Sedan droppade det in folk hela tiden och vi fick till ett riktigt roligt "allahjärtansdag partaj"! Vid 11 eller 12 tiden drog ett gäng iväg på krogen & jag, jossan och matilda åkte ner på stan där vi mötte Lokan på mcdonals. Så gick vi fyra iväg till en fest nere på stan där det partades loss! var roligt och trevligt folk ! Innan vi tre brudar tog sista bussen hem ( 02.20 bussen ) så köpte vi en varsin cheesburgare på mcdonalds och träffade även på pontus och kim där en stund :) Jag tappade bort mitt nyköpta äckliga busskort så det blev till att betala för bussen hem till jossan. Så blev det en LÅÅNG sleepover hos jossan. Vi gick upp halv 2!  HALV TVÅ! helt sjukt .. har aldrig sovit så länge i hela mitt liv. Men kvällen var riktigt trevlig och rolig :)

Har inga bilder att lägga upp just nu eftersom fotografen tess inte har skickat något än. Men så fort hon gör det så ser jag till att lägga upp några ! Nu ska jag se vidare på top model och sedan blir det gossip girl!


Scrubsmys / ny favoritbild!

Har precis käkat en stor portion med macaroner, pastasås och ost och sitter nu och tittar på scrubs. Så himlans mysigt när man är lite sådär halvtrött och ligger under ett varmt duntäcke och kikar på tv. Älskar det! Ibland är det just sådant mys man behöver.
Ska ta och stänga av datorn nu och kolla vidare på sexans scrubsmaraton.

Föresten ! fick några bilder av Lina från våran fotosession i söndags. Har funnit min favorit. Älskar den så sjukt! hur snygg som helst , enligt mig!


LOVE IT!

Lina hade som uppgift att inspireras av en fotograf och fota bilder utefter det. Hon valde fotografen Olivia Malone som har en lite annorlunda stil på sina bilder. Ganska stötande fotografier och en del nakenbilder förekommer. Ta en titt själva för att se hur det brukar se ut! ( klicka på länken Olivia Malone och klicka sedan på första bilden som kommer upp då sidan öppnas för att komma till hennes portfolio )!
slänger upp fler bilder ifrån fotograferingen någon annan dag!


LETS COLLECT SOME POINTS!

Nu sitter jag igen och samlat poäng på en av alla gratissidor som finns nu för tiden , nämligen Gratisbio! Jag älskar denna hemsida just eftersom det är så enkelt att samla poäng. Genom att göra enkla erbjudanden som att bli medlemm på andra hemsidor eller vara med i olika tävlinar samlat du enkelt poäng. Du kan även skrapa ihop poäng genom att bara BESÖKA hemsidor, hur enkelt är inte det ? De poäng du samlar in kan du sedan byta ut mot antingen biobiljetter eller presentkort på över 60 olika affärer! Utan att det kostar dig ett enda öre!

Bli medlemm gratis genom denna länk så får du dessutom 50 välkomstpoäng!


Fredag den 13de!

Hektisk dag. Hade fotografisk bild test imorse vilket gick helt okej. Sedan var det vanlig skoldag plus att man var tvungen att göra individuella valen innan klockan fem. Så där satt jag i skolan och funderade starkt på hur jag skulle göra! 1a och 2dra valet var hur lätt som helst. Blev Design-Styling i första och Design- textil i andra. I tredje blev det Psykologi A / Psykologi B, fjärde Cirkus och femte fotografisk bild B. Hoppas starkt på att man får förstahandsvalet, men sjangsen är väl inte sådär jättestor eftersom de som går frisörlinjen har företräde. samma gäller för Design-textil , där har de som läser textil företräde. När jag äntligen fattat besluten och gjort mina val så åkte jag , tessan , jossan och jenny och tränade. Hade ett riktigt roligt gympass ! hahah. Så underbara brudar man har ;) ! Jag, jossan och jenny roade oss ett bra tag inne i stretchrummet också med att göra några roliga och fula poser (bilder nedanför). Efter det blev jag och joss så otroligt sugen på mcdonalds så direkt efter träningen käkade vi där( haha jag vet, bra kombination lixom ) och efter det gick vi och köpte choklad på Ica. illailla .. men det var värt det. fruktansvärt gott.

Kom hem vid sextiden och ska bara vara hemma och ta det lungt ikväll. Imorgon är det alla hjärtans dag och jag och brudarna ska partaja ! Ska bli grymmt kul och vi har väl våra små ideer ! ;D haha så grymmt roligt ! Nu ska jag dega lite framför tvn. Höres!

föresten
, jag har inte haft otur på hela dagen! härligt det :) heheh.

Jenny lekte fotograf medans jag och joss gjorde otroligt snygga poser ! hahah.






plugg & italienmöte

Hann inte skriva något igår. Hade fullt upp med jobbet och spanskaplugg. Men iallafall, jobbet gick bra, sålde 2 och vann en biobiljett. Så nu ligger det fem stycken på lager :)

Spanskaprovet idag gick nog bra tror jag. Kändes bra när jag lämnade in det och jag svarade på allt .. så aa ... får hoppas på ett finfint resultat!
Jag ska ta och plugga till fotografisk Bild A testet imorgon och vid sextiden ska jag ( och förhoppningsvis pappa ) åker ner till skolan och gå på det sista Italienmötet nu innan resan. Det är NU vi verkligen kommer få all den sista och viktiga informationen. shit , man blir så oroligt taggad av att sitta där och lyssna på hur allt kommer bli och hur dom har lagt upp resan. Blir så otroligt peppad och nu är det bara 8 få dagar kvar! WOOHOOW!

Nu ska jag plugga!

Datasal med klassen

Ja nu sitter vi här, hela NV2C, och har svenska B. Vi håller på och skriver essä .. eller det är iallafall vad vi borde sitta och göra. De flesta håller på med annat, som vanligt ;) haha!

Vi slutar halv fyra idag och då ska jag,jossan & jenny plugga spanska en halvtimme och sedan ta en sväng på stan i en timme. Klockan fem så bär det av till jobbet. Får hoppas på trevliga kunder så man får iväg ett gäng ordrar! pengar är det stort brist på just nu :( .

aja, back to work! Hörs kanske ikväll. Beror på om jag hittar datorn eller inte eftersom min mamma fick för sig att gömma den igår. fråga mig inte varför, hon är lite knas ibland helt enkelt.

studiedag

Vaknade elva imorse. Helt otroligt att mamma lät mig sova så länge. Hon brukar alltid skrika nere ifrån köket vid senaste tio att jag ska upp! Så det var ju lite trevligt att hon var snäll idag. Har inte gjort så mycket denna måndag, har städar rummet vilke tog fem timmar att göra ( berodde på att syrran städade samtigt + att elektrisiteten var avstängd i två timmar eftersom pappa höll på och tapetsereade om i brorsans rum + att jag satt och höll på med datorn samtidigt (; haha ). Sedan har jag pluggat spanska också. Har lärt mig alla glosorna så nu är det bara att lära sig konjunktiv och futurum!

Lång dag imorgon. Börjar halv nio som vanligt och kommer hem halv tio på kvällen. Jobbar somvanligt också. Måste komma ihåg att ta ledigt från jobbet under sportlovet då jag är i ITALIEN ! :D 11 DAGAR KVAR! GALET vad tiden har gått fort!

Nu ska jag fortsätta se Prison break! SJUKT spännande nu! älskar serien!

Lördagens ROLIGA händelser!

Jag och tessan tog bussen ner till stan vid cirka åttatiden och gick mot söder. Där hade vi lite svårt att hitta vart vi skulle men jossan stog och skrek från en port så vi hittade tillslut. Uppe på partajet mötte vi också carro! Vi hamnade på en inflyttningsfest med många trevliga människor. Det var vi fyra brudar, fyra okända tjejer vill och sedan  typ 12 killar! wohow ;D hahah.. Där blev det lite partande och sedan skulle folk dra på krogen. Och omyndig som man är så kunde vi inte haka på där. Jossan och tessan drog åt annat håll medans jag och carro åkte med jonas och pontus med till pontus. Där spelade vi biljard till en början och körde ölspelet sen. Efter det gjorde vi en ny version av biljard. haha vi spelade i lag, jag och pontus mot carro och jonas! Varje gång jag eller pontus satte en boll så fick dom ta av sig ett plagg och tvärtom, så det blev "klädbiljard" helt enkelt! eheh .. hur långt det gick ? jaa .. haha DET GICK LÅÅNGT! Jonas var ju så jävla KUNG på biljard så jag och pontus förlorade klart! hahah ^^ Jag och carro missade båda bussarna, båda dom som skulle gå klockan ett och två på natten. Så vi sov hos pontus och tog första bussen hem istället. Kom hem halv åtta på morgonen och gick och la mig direkt. GRYMMT rolig lördag ^^

Har inte fått så många bilder eftersom GQ har dom flesta. Men här är lite från tessans kamera iallafall, hon tog typ bara 8 kort. Några bilder från skojjigheterna hos pontus finns inte ! haha




härlig dag och kväll

Nej men vet ni vad .. jag tror jag gör så att jag berättar om lördagens festligheter imorgon istället. Orkar verkligen inte just nu. Tar ju sådan tid att ladda upp bilder också vilket känns grymmt drygt just nu! men aja , imorgon!

Fotograferingen med Lajno gick braa och temat var lite sådär småkul och annorlunda (; heheh.  Fick även en huuur söööt som helllst julklapp av kvinnan! Hon hade gjort en portfolio till mig med bilder från våra fotosessions. Hur fint som helst! Efter photoshooten åkte jag iväg till stan och träffade på jossan. Vi köpte lite godis och tog sedan bussen mot Bomhus där även tessan hoppade på efter en stund. Vi tre åkte hem till Jenny och körde en liten myskväll. Sen tog jag bussen hem klockan 22.00 och var väl hemma runt 22.30. Tidig hemkomst, I know! Men ibland är det skönt med det.

Nu ska jag sova! Känner mig riktigt trött. Godnatt!

fotografering och myys

Gårdagen blev riktigt trevlig ändå fast vi saknade lite godsaker. Men det gick finfint och vi hade roligt! Hinner inte berätta om allt just nu men jag gör det ikväll och då kommer det förhoppningsvis upp lite bilder också !:)

Jag ska åka iväg till Lina om cirka en halvtimme och fotografera. Hon har någon fotouppgift som hon ska göra och sedan redovisa i skolan så då ska jag få leka modell då (; hehe. Efter det så blir det att åka iväg till jenny med brudarna. HOn har precis kommit hem från frankrike så det ska bli en myskväll med myyycket prat! Alla har vi saker att berätta (; hahaha.

Nu ska jag göra klart det sista. Hörs ikväll då :)


Im home!

Nu är jag hemma! Trots att det var riktigt kallt att stå där ute i en timme och titta på matchen så var det faktiskt ganska kul. Brorsan spelade riktigt bra och gjorde dessutom första målet ! haha hans lag utklassade motståndarna med 6-0! grymmtgrymmt. Efter det käkade vi på en mexikansk restaurang nere på stan vilket var supergott! Blev buffee med tacos och en massa andra rätter att välja på. Efter det så blev det en kort sväng på stan. Mamma följde med bror till Stadium och pappa gick med mig och syrran till Gina tricot ( haha lite tvärtom det blev där ;D ). Pappa är så himla nice att shoppa med eftersom han verkligen går in för det och hjälper en att hitta kläder + att han har en BRA SMAK! hahah. Syrran köpte en t-shirt och jag ett linne. Riktigt mysig familyday !^^

Nu ska jag bara ta det lungt här hemma och kanske plugga spanska om jag orkar. Men känner verkligen inte för att ta fram boken .. usch! Kvällen är fortfarande inte spikad ..


Svartvitt leopardlinne från Gina tricot. Ord pris 199kr. köpte på rea för 49kr :)


lördag

Känns som jag har mycket att göra idag! Om typ tjugo minuter ska jag och the family åka och kolla på brorsans hockeymatch. Efter det så ska vi lucha ihop på någon mysig mexikansk restaurang. Vi brukar i princip aldrig göra något ihop så det ska bli kul. Sen så måste jag faktiskt plugga lite spanska också eftersom jag har prov nu på torsdag.. konjunktiven måste sitta till 100%! & ikväll dåå .. då är tanken att jag och brudarna ska ut på lite skojjigheter, men jag har ingen aning om hur det blir med det. Återstår att se :)

Nu måste jag göra mig i ordning och sedan ska det kollas på hockeymatch! Jag som i princip hatar hockey .. but wellwell , kan väl vara lite roligt att se bror spela.


Ge mig sommar nu!


tråkigt ? MAKE A LIST!

Visst , lets dance är ju på tv men det är faktiskt inte sådär jätteroande. Sitter nämligen och väntar på att hjälp! ska börja vilket är om typ 40 minuter. Tills dess ska jag göra en liten lista :)

DIG:
1. Hur lång är du? - mer än 1,73 (länge sedan jag mätte mig)
2. Vad vill du bli när du bli stor? - Veterinär,civilIngenjör elr något! Bra lön & roligt ska det vara!
3. Vad pluggar du? -  Går tvåan på naturvetenskapiliga linjen.
4. Har du långt hår? - jaa, speciellt när jag plattar det.
5. Vilken hårfärg har du? - kan inte säga svart direkt , men möörkt brunt.
6. Sminkar du dig? - jaa
7. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? - svarta
8. Har du kysst någon idag? - nej
 
FAMILJEN:
1. Bor dina föräldrar ihop? - ja
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? - måste nog säga pappa :) hahah
3. Hur många syskon har du? - 2, en lillasyster och en lillebror.
4. Vad är det senaste du sa till din pappa? - "jag kommer ner snart".
5. Vilken mat lagade din mamma senast? - Makaroner med wookade grönsaker.
6. Hur många ställen har du bott på? - Ganske många, vet inte exakt.
7. Vem i din familj stör du dig mest på? - Bror
8. Vilken familjemedlem är snällast? -  pappa & vovven ;) .
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? - Ojj , DET var länge sedan.

 KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis? idag
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? - Hos carro :)
3. Har du kysst nån kompis? - haha jaa! ;D
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? - kompis&kompis .. men träffas väl ibland.
5. Vem har du varit kompis med längst? - Lina
6. Vem känner dig bäst? - Angelica                                                          
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? - vet inte riktigt, men det är inte så länge.
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det?  - beror på.
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? - nej verkligen inte!

 KLÄDER:
1. Vad har du på dig idag? - Jeans, t-shirt och kofta.
2. Har du bytt om idag? - aah
3. Favorittröja? - ingen speciell :)
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? - oj .. beror på killen !;D haha
5. Har du gett bort kläder nån gång? -  jaa
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? - bara någon enstaka gång!
7. Har du handlat kläder genom internet? - nej, har faktiskt aldrig gjort det.
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? - neej!
9. Fulaste plagget andra könet kan ha? - Kommer inte på nått faktiskt!
10. Vad använder du för skor? - Olika beroende på tillfället.

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar? - jaa , men undviker det för det leder ändå ingen vart.
2. Klä dig annorlunda? - beror på.
3. Vara dig själv? - såklart.
4. Visa dig i bikini/badbyxor? - jaa 
5. Ge dig på utmaningar? - jaa
6. Vara omogen? -  jorah ;)
7. Äta småkryp? - alltså VÅGAR gör jag väl , men skulle ALDRIG göra det!
 
SKOLAN:
1. Vad heter din skola? - vasa
2. Vad heter din favoritlärare? - Kristina
3. Vad är ditt favoritämne? -  fotografisk bild :)
4. Snyggaste läraren på skolan? - men ingen haha
5. Har du bra betyg? - hyfsat
6. Tråkigaste ämnet? -  Svenska
7. har du skolkat mycket senaste året? - nja inte mycket, men det har hänt!
8. Hur tar du dig till skolan? - buss
10. Har du gjort mer än kyssas med någon när ni varit i skolan? - nääe.
 
RANDOM:
1. När tuggade du tuggummi senast? - idag
2. När var du på semester senast? - I Vintras. 17 dec 08 - 6 jan 09! GRYMMASTE TIDEN& JAG SAKNAR DET SÅ<3
3. Vilken färg är det på din tandborste? - orange
4. Är ditt hår tråkigt? - tycker jag inte ;)  haha
5. Vad har du för påslakan just nu? - blått med vita hjärtan ^^
6. Vem såg dig naken senast? - haha carro i duschen på gymmet xD
7. Hur ofta duschar du? - typ varannan dag!
8. När ska du gå och lägga dig? - Det blir nog inte på ett tag, det är ju fredag för sjutton! :D

dagen

Shitans vad jag gillar fotografisk bild! Idag fick vi lära oss att kopiera bilder på papper. Vi hade ett lektionspass på två timmar och jag hann göra två bilder. Allt tar ganska lång tid att göra + att läraren var tvungen att gå igenom allt grundligt med oss innan vi kunde börja. Första bilden blev lite konstig eftersom att det fanns för lite framkallninsvätska i baljan, men det andra kortet blev superbra !
Efter skolan gick jag och tränade med jossan och carro. Blev ett pass på 1,5 timme ungefär. Sedan var det bara att pallra sig mot bussen i snöstormen och typiskt nog så var bussen grymmt försenad! Så otroligt drygt när den ALLTID är det!

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lungt. Imorgon är tanken att jag och brudarna ska ut på lite äventyr, men vi får se hur det blir med det. You never know!



Mina två bilder som jag gjort idag! Man ser rätt tydligt på vänsta bilden att det är som ringar på den.. tråkigt nog!
Jossan & jag på första bilden och jossan,jag&lollo på andra :)


sleeptime

usch vad trött jag är nu. Efter en dags gymmande och badande så är väl ändå det förståerligt! Nu ska jag krypa ner i en varm säng och sova. Ska bli hur skönt som helst. imorgon ska jag och jossan gymma efter skolan och så blir det en hemmakväll.

GODNATT!


aktiv dag

Dagen började med att jag och jossan åkte in till stan vid halv elva tiden och körde att gympass i cirka en timme. Sedan gick vi förbi skolan och hämtade matteböcker som joss då hade glömt att ta hem. Vi svängde förbi kiosken och köpte en varsin baguette och läsk och satte oss på bussen mot badhuset. Där bubblade vi och bastade i ungefär 1,5 timme och sedan åkte vi hem till mig. Tanken var att vi skulle plugga matte ihop men det slutade med att joss satt och halvläste i matteboken medans jag aktivt gjorde räkneuppgifter. Rätt coolt att JAG pluggade och inte hon ;) hahah. Sedan åkte hon hem vid typ femtiden och jag kände att jag fick nog av matten, så nu sitter jag här :) Ska ha en pluggpaus en stund till och sedan ska jag göra klart resten av uppgifterna samt läsa lite i boken antar jag. Sedan blir det Joey och Vänner och vid åtta ska jag och vovvsi promenera lite.

Sköön dag idag faktiskt. Slutade vid typ tre när jag egentligen skulle slutat fem. Hur nice som hellst!


yesyes

Grymmt segt gick det första halvan av arbetspasset men lyckades få iväg en order innan rasten. Sen taggade man till lite i slutet också och fick iväg ännu en till och tjänade in en extra hundring ( chefen och jag hade en deal :D ) + att jag fick ta tio i nio bussen istället för den som går tjugo över. Hur skönt som helst.

Jag ska ta en snabb dusch nu och sedan lägga mig och kika på tv. Orkar absolut inte plugga något nu för jag är så himla trött. Imorgon blir det gym med jossan vid halv elva och sedan ska vi spendera tid i bubbelpolen och bastan på badet. Vi har nämligen friluftsdag i skolan imorgon så det blir till att relaxa på badet för oss !

Godnatt!

Onsdagen är sig lik ..

Nu blir det en timmes ensamsittande i datasalen med uppslagen mattebok. Ska försöka få några uppslag klara så jag är lite klarare i huvudet innan testet på fredag .. Sista lektionen är om en timme och sen blir det jobb från fem till nio. Alltid lika roliga onsdagar .. suck.

23.10

Förvånansvärt nog gick jobbet ganska bra. För det första så fick jag besök av Sahar och Rejjan vilket muntrade upp en hel del. Sedan satt det roliga killar vid mitt bord också som gjorde att man drog i mungiporna lite :) hahah. Försäljningen var också bra, två ordrar och en biobiljett! Vann igen!! Känns ju riktigtriktigt nice . Just nu har jag ett förråd med biobiljetter. Har exakt fyra stycken nu :) hehe.

Blir inge plugg ikväll. Orkar inte alls utan jag tänkte lägga mig och kika på scrubs istället. Godnatt sötisar!


...

Men jaa vad kul, Sara ringde mig nyligen och berättade att hon har sagt upp sig på jobbet .... wohow vad roliga mina tisdagspass kommer bli hädanefter ... This sucks! Får hoppas att hon ändrar sig ganska snart och kommer tillbaka!

15.51 , datasalen

Nu är skoldagen slut för alla utom mig typ. Jag ska sitta här i typ en timme till i väntan på att det blir dags att gå till jobbet. Ska plugga matte medans så jag inte får allt för mycket att plugga till på torsdag, dagen innan vårat mattetest.

Hade svenskaprov idag också och det gick hur bra som hellst. Provet var superlätt så de ska nog inte vara några problem där .. sen var det ju "bara" ett G/VG prov .. så ett VG ska man nog kunna få :)

Aja , matteplugg var det.


partysaturday!

OKej, det blev en utekväll i lördags ändå, och så sjukt grymm var den. Tog bussen vid en tid ( kommer faan inte ihåg när jag tog den :S ) och tessan hoppade på samma. Sedan mötte vi carro och jossan på bussen mot Lexe. Vi råkade hoppa av en busstation för tidigt så vi fick gå en bit innan vi kom fram till Jacob. Där satte det ett gäng med trevliga killar :) Vi började festa till det vilket ledde till att vi spelade en hel del pingis. Blev en lite rolig variant av det också, nämligen klädpingis ;) haha. Joss & tess åkte in mot stan lite tidigare medans jag och carro satt kvar med jonas,jacob och två brudar till och rökte vattenpipa. Sedan tog jag och carro bussen in till stan vid typ elva och mötte tessan och jossan + killarna. Sen åkte jag och carro hem .. minns inte heller vilken tid det var! Men väl hemma hos carro så gick vi och lade oss direkt. Så sjukt trötta efter en crazy night ! :Dhaha . Peddy kom också och joinade oss så vi tre delade på carros dubbelsägn. Men kvällen var grymm iallafall ! Supertrevligt folk och allt vara bara så himlans bra! Vi har haft tre grymma partylördagar på raken nu fan .. känns bra det ;) hahah.

Nu ska jag fortsätta plugga svenska och ikväll blir det SÅKLART till att kika på Prison break ! Får se om det kommer upp några bilder ifrån lördagen. Vi knäppte tråkigt nog inte så många.

RSS 2.0