PARTYY

TAGGA FÖR HALLOWEENMASKERAD!!

Vi håller på och fixad oss för fullt. Jossan sminkar folk och jenny + tess blandar bål och alla äter av våran fantastiska halloweenpizza som för övrigt inte alls ner ut som någon halloweenpizza utan en helt vanlig en ;) haha. Men det är härligaste stämningen här ! alla är supertaggade och denna kväll kommer bli SÅ lyckad !kommer upp en hel del bilder imorgon antar jag , om jag inte är för trött ;D haha


JAAG ÄR MONGOTAGGAD !!!!! ITS GONNA BE A GREEEEEEEEEAATT NIGHT :D HA EN ROLIG KVÄLL ALLIHOPA !

Dagen & kvällen/natten vi alla längtat till !

IDAG är det dagen vi sju brudar ska samlas hos tessan och göra halloweenpizza, fixa kläder smink och hår , samt förfesta.
IDAG är det kvällen/natten vi ska på maskerad i sjömanskyrkan & bara festa loss nå grymmt mycket ! lääängtar sönder !

Ska börja göra klart för kvällen lite senare. Ska bara sitta och dega här nu. Sen vid tvåtiden kanske .. aa .. då blire till att fixa och dona :)  ååh jag är så grymmt taggad inför kvällen. Känner på mig att det kommer bli lyckat !


Första snön kom igår & idag är det nästan lite snöstorm ute. Nu kommer den riktiga kylan .. usch.
Så nu är det verkligen akut att köpa vinterjacka och varmare skor. Ska dra med mig mamma ner på stan och göra det men hon kan i princip aldrig för hon jobbar ju.  menmen .. snart så ska jag ordna det iallafall.

torsdagsspring

Kom precis hem från stan ! Har varit nere med tjejerna sen klockan halv ett och sprungit runt och fixat en massa saker till morgondagen ! Nu är allt ordnat och klart ! Ska bara se till att låna ett skärp och ett par svarta nylonstrumpbyxor. Jag kan inte hitta mitt andra par och om jag bara har ett så kommer jag frysa sönder .. verkligen.

Ska ta och vara lite duktig nu och plugga lite matte. För imorgon kommer jag knappast få mycket gjort av det och på lördag tvivlar jag starkt på att jag tänker sätta mig med matten ;D haha.

my job ..

sucks .. Jag är så trött på skiten ! Men är man en studerande ungdom så finns det inte många jobb, speciellt inte i gävle, som man kan välja sina egna arbetstider på och där man tjänar hyfsat. så jag får leva med att gå dit två gånger i veckan och jobba fyra timmar per pass. Men det är en ren plåga när man inte säljer något. När man hela tiden kommer till telefonsvarare eller dryga människor som inte äns vill lysna på vad man har att säga. It sucks rent ut sakt.
( fick iväg 1 order, så nollade inte iallafall. )

Sitter och pratar med brudisarna på msn nu och vi håller på och fixar lite till halloween ! Längtar såå mycket :D SKa bli så roligt. Även om vi inte vet exakt ännu vart vi ska ta vägen så brukar alltid detdär lösa sig i slutändan. JAG ÄR TAGGAD TILL 1000 !!!!!!!!!!!

Vi ska göra ett besök på stan imorgon allihopa och inhandla det sista. Funderar på att titta efter någon röd klänning istället .. känns lite roligare än ett rött linne. Men annars så kör jag på det röda linnet. Får se hur det blir :)

Nu börjar snart scrubs vilket jag ska se och sedan blir det till att sova. Godnatt <3


onsdag

Vaknade halv tio idag. Liten skillnad mot när jag vaknade igår morse , haha ;) Dagen i all ära ska spenderas hemma och sedan mot kvällen på jobbet. yeey va kul ..

PÅ FREDAG så är det halloween ! Är supertaggad och har i princip allt klart. Ska bara köpa ett par röda nätstrumpbyxor så är det färdigt sen :) Ska vara djävul föresten !  Å de kommer bli såå kuul !! ;D haha

Nu ska jag göra lite annat vettigt . Hörs senare då :)

48 DAGAR KVAR ALMA !!!!!!!!!!!<3

lovely

Nu är jag hemma ! Jag, Jossan & Jenny sov till halv ett idag. Rekord för mig, brukar aldrig sova längre än typ 10, max halv 11. Hade en riktigt mysig kväll igår med pizza, kladdkakan och nudlar. Det var väl den enda kvällen vi någonsin har haft då vi bara har suttit och haft en mysig hemmakväll. Brukar alltid sluta med att vi drar iväg någonstans, oftast på något party, men inte denna gång. Skönt :) hehe.

Ska inte göra mycket alls idag. Eftersom jag inte har något planerat funderade jag på att vara lite duktig och repetera liite matte men det känns absolut inte lockande. Känner mest för att sätta på någon bra film och göra varm oboy :)
jaaa , vet ni vad, jag tror jag gör det faktiskt ! film och varm oboy !!!! Spikat !


Bilden är från fredagens miniparty ^^ <3

nudlar är från asien

Jossan & jenny tog en powerwalk nyss, själv är jag inget fan av promenadet så jag satt kvar hemma :) hhehe.
Nu lagas det nudlar för fullt i köket , plus att jag och alem sitter och pratar lite scrubs ! Serien är bara för härlig.;D


tjejkväll

Sitter hemma nu hos jenny med jossan och carro. Tess gick för inte så länge sedan. Jag och joss åkte ut hit till jenny vid halv ett. Väntade på carro & så gjorde vi pizza och pluggade lite matte. riktigt duktigt av oss :)
Sen har vi mest tagit det lungt och kikat på tv , pratat och haft det allmänt trevligt. Nu håller dom tre på att göra kladdkaka och lite andra godsaker. haha så sitter jag här och degar xD. Senare är det prison break !! SKA SES VAD SOM ÄN HÄNDER ;D HAHA woohoow I Love that serie ;D

Nä nu ska jag gå och kolla hur det går för tjejerna ;)

söndag

Idag har jag hela tiden haft en känsla av att det är skola imorgon. Så kommer man hem efter jobbet och inser att det inte är skola ! Det piggade upp en en hel del. Jobbet föresten gick inte bra. Fick iväg 1 mobil bara . så 300 kr blev det .. vilket är ganratilönen också .

Ska fortsätta titta på film nu. Imorgon bär det iallafall av till Jenny med brudisarna <3


city / miniparty ;D

Lördag. Vaknade klockan 11 idag och låg och degade rätt länge i sängen. Så skönt ! Speciellt när solen lyser .
Åkte ner på stan  en sväng med jossan och jenny. Hittade en jacka som jag känner mig lite sugen på. Ska försöka dra med mig mamma på stan på måndag så får se vi hur det blir med jackan.
Åkte med jenny hem efter stan. Käkade pizza & satt och degade lite. Sedan kom Tessan & Carro och hennes brors kompisar och vi började tagga upp litegrann. Sen kom jossan också efter att hon hade varit på hockeyn. Så blev det lite party hos jenny tillsammans med hennes bror och hans kompisar. Trevligt trevligt :)

Nu sitter jag här med syster och tittar på filmen med Ben Affleck på 5an. Nån Actiontriller som heter Paycheck. Den verkar riktigt bra så jag ska koncentrera mig på filmen nu istället :) Godnatt <3


HÖSTLOOOV !

Då var sista skoldagen avklarad och nu är det lov !

Äntligen , en vecka av dagar där man inte behöver besöka skolan ;) Helt underbart !
Efter skolan åkte jag hem och tog en dusch och gjorde mig klar. Så tog jag bussen till valbo där jag mötte upp sahar och Angelica. Vi åt middag på ikea tillsammans och kikade runt lite i affärerna. Har faktiskt en liten ide om vad jag vill ha på mig på nyår som ska firas tillsammans med Alma och dom underbara människorna i bosnien i år. Vill ha en klänning iallafall , men vintrarna där är väldigt kalla så vi får se hur det blir med den saken iallafall.
Köpte inget i valbo iallafall . Ska försöka få med mig mamma så hon kan hjälpa mig hitta en bra vinterjacka att köpa och kanske betala häflten ^^ heheh.

Lönen kom idag också. Inte alls som förväntat. Fick mintre än 2000kr och jag hade räknat ut att jag skulle få runt 3000 ( ej räknat med ånger) . Helt sjukt att jag fick 1000kr mindre än väntat. Ska ta och höra med chefen om det där.

Nu blir det lite tvmys. Kanske ska ta och kika på idol för en gångs skull :)

pjuh

Nu är labbrapporten helt klar. Så sjukt skönt, en rejäl lättnad. Nu kan jag bara sitta och ta det lungt innan det blir sovdax. Imorgon så ska jag iallafall till skolan. Efter skolan blir det valbo med Angelica & Sahar också. Ska bli roligt !
Sen så är det lön imorgon också !! ;D Är i stort behov av pengar så lönen är efterlängtad.

Nu ska jag sitta och kolla igenom lite bilder. Godnatt :)

ilska

Jag blev så fruktansvärt arg igår ! det var sjukt länge sedan jag kännde sådan ilska så jag blev heeelt gaaaaaalen !
Jag kom hem efter jobbet och satte mig för att skriva klart min medicinrapport vid cirka 11 tiden. Skrev och skrev ända fram till klockan ett då jag sparade allting och skulle skicka den till min mejl. TROR NI INTE ATT DEN ÄR BORTA DÅ?
Jag sökte efter den och letade igenom alla mappar på datorn, men inte ett spår. Tittade i papperskorgen också men där var den inte heller !!! HELA TVÅTIMMARSARBETET HELT FÖRJÄVES ! fyynfaaaan vad arg jag var. Är irriterad över det fortfarade idag, lite svårt att släppa eftersom jag tyckte det blev rätt okej ändå med den uppsatsen.
Efter att jag lugnat mig lite så började jag skriva om. Allt från börja. Så jag var inte i säng föräns halv 3 och skolan böjade vanlig tid idag. Så NEJ ! jag orkade inte äns resa mig upp ur sängen imorse så det blev en stanna hemma dag för mig idag. Det tycker jag att jag förtjänar med tanke på nattens slit.
Nu är jag iallafall klar med medicinuppsatsen och har skickat den till lärarens mail. Får hoppas att den blev bra.

Nu ska jag försätta skriva rapporter , fysiken står på tur. Hörs :)

Home

Sådär , nu är jag hemma. PÅ jobbet idag då , de två som hade sålt mest efter rasten ( från klockan sju till nio ) skulle få en biobiljett & 100kr. Trean och fyran skulle få 100 kr var. Å jag var så grymmt taggat på att vinna dendär jävla biobiletten eftersom jag vill se filmen Patrik 1,5 men har inte råd med det för tillfället. Sedan 100 kr , JA TACK TILL DET ! Men självklaaart , bara för jag blir supertaggad och kämpar på för att sälja så går det inte . Varför ska det alltid vara så för ?:(
Kan ju kanske bero på att kunderna hör hur himla uppspelt man är och tycker det går för fort fram eller något. Varannat samtal blev det så att jag berättade allt jag hade att säga och frågade om de ville ha tjänsten, men alltid så resulterade det i att jag skulle återkomma. Varför kan dom inte bara ta det på en gång för !??!?! Då hade jag ju fått dendär biobiljetten och pengarna !! ÅÅH!

nog om det. Jag ska iallafall börja skriva medicinrapporten som för övrigt går mycket segt ! Jag blir gaalen på dethär. Skolan suger rejält just nu.
Godnatt.

!!!!!!!

När man vill något för mycket så går det aldrig. Självklart gick det inte idag ! Ska aldrig bli peppad på jobbet igen för då säljer jag inte. jag måste vara dötrött och as otaggad för att sälja .. äckel.
Nu slutar jag .. skriver mer när jag kommer hem.

In skolich

Sitter i datasalen och skriver på medicinska grundkursarbetet. Har bara fått ihop 1,5 sida vilket är himla lite. Men jag tycker ändå att jag har fått med allt som behöver vara med, det viktiga. Det får duga helt enkelt. Skulle behöva invervjua en person med astma bara för att få en bild av hur det är att vara astmariket .. lite svårt eftersom jag inte känner någon. menmen .

Biologiprovet är avklarat iallfall. Gick inte så bra, men kommer iallafall uppnå G. Sen får jag hoppas på att poängen räcker upp till ett VG.

Jobb efter skolan idag då. Så blir hemma sent. Får se om jag hinner slänga in ett inlägg till. Måste nämligen göra klart medicinen när jag kommer hem så vi får se ;)

rubrik

Plugg klart för ikväll. skönt. Nu ska man bara oroa sig för att visa sina kunskaper imorgon. Men nu kan jag inget mer göra utan nu går det som det går.

Imorgon ska vi simma på idrotten. Det blir livräddningsprov för dom som inte har gjort det och vi andra och ska väl få hålla på med någon konditionsövning tror jag. Blir väl trevligt de :) Får hoppas på lite träninsvärk !;)

Nu ska jag sova så det inte råkar bli så att förra natten upprepas. en till dag med att ögonen rinner av trötthet pallar jag inte , speciellt eftersom onsdagar är veckans jobbigaste dag!
God natt :)

trött!

Jag sov dååligt inatt .. :( Kännde att ögonen rann hela tiden idag i skolan vilket oftast brukar vara ett tecken på att jag sovit dåligt. Jag funderar på att lägga mig & sova en timme men nejnej, måste plugga. Ska nog bara gå igenom det viktigaste .. orkar inte sätta mig och läsa en massa biologitext nu alls.. it sucks..

Återkommer ikväll :)

Prison Break ikväll :D

Jag är sjuuukt trött. Jag sover på tok för lite om nätterna tror jag och inte minst på helgerna. Men vi brudar har beslutat för att köra vit helg x 2 fram till halloween för blire rikligt med fart ;) hahah. Så jag antar att jag får sova i helgen istället :)

Nu ska jag göra lite varm oboy och mysa till det riktigt för ikväll hörni .. IKVÄLL börjar den starkt efterlängade serien Prison Break ! Ortoligt glad att den börjar nu igen, en stort plus på mina annars så himla bra måndagar. heheh ;)


oh no ..

Känner paniken komma krypandes .. Biologiprov på osndag & här sitter jag ! Jag kan inte .. det går inte att sätta sig och plugga . Det är som om det vore en vägg mellan mig och boken för det går inte att ta den och börja läsa. ååh jag vet inte vad jag ska göra. Jag måste ju läsa iallafall ..men det är så fruktansvärt långtråkigt och jag håller på att somna hela tiden. usch.. bara denhär fullspäckade veckan kvar sen är det äntligen lov.

mhm .. jag ska väl ta och plugga då. Hörs ikväll :) heheh.

:)

Jobbet gick toppen för alla idag ! Vi slog väl något rekord på söndagar & vi lyckades uppnå chefens annars ouppnåerliga mål och fick sluta 20 minuter tidigare :D wohow!! 20 min kanske inte låter sådär jättemycket men för oss som jobbar där vet hur det är , det betyder guld ! haha ;)

Nu ska jag äta och ta en dusch. Senare blir det väl till att läsa biologi. Jag måste göra det annars kommer det gå åt skogen på onsdag. Ligger redan risigt till eftersom jag börjar plugga 3 dagar innan provet , men det har varit en massa annat så då skjuter man tyvärr upp plugg hela tiden.
menmen .. Hörs imorgon :)

Söndag

Söndag ..Pappa väckte mig klockan nio imorse och tjatade om att vi skulle äta fruckost tillsammans. Han hade gjort en supermysig liten dukning och jättegod cappucino.
Jag har precis blivit klar med rumstädningen och ska åka till jobbet om 1,5 timme ungefär.
Men NÄR ska jag hinna plugga ?
Jag har ju en massa andra saker jag gör hela tiden så pluggandet kommer alltid efter .. är orolig för biologiprovet på onsdag ... Det är inte alls bra att börja plugga 3 dagar innan provet är . Det blir tufft .

Nu ska jag göra mig iordning och göra lite mat att ta med till jobbet. Hejs !


Stockholmsfredag - myslördag

Jag & joss fick skjuts fredag morgon till stockholm, Kista centrum. Där gick vi runt en stund och kollade i affärerna och hittade en tröja på bikbok som vi båda kärade ner oss i men såklart fanns inte storleken för oss. Vi fortsatte in till stan där vi kollade runt och leta efter tröjan som inte fanns i våran storlek på någon av bikbok affärerna tyvärr .. himla drygt när det blir så. Sedan käkade vi på mcdonalds. Jossan köpte en tröja på gina och själv köpte jag ingenting. lite smått pinsamt att jag kommer tomhänt från stockholm men vafan .. det fanns ju ingenting jag ville ha så då blev det så. Positivt ändå på ett sätt för då gjort jag ju inte av med pengar ;) hela resan kostade mig 60 kr !! sjukt billigt !
efter "shoppingrundan" träffade vi jossans mormor som bjöd oss på en liten kvällsmiddag på teaterns resturang inne i staden. Riktigt mysigt och gott :).
Sedan tog vi pendeln in till upplandsväsby där vi hoppade på tåget mot skutskär. I skutskär bytte vi till bussen & kom hem vid runt nio-tiden.
haha roade oss en hel del på stationen i väntan på tåget mot skutskär och hade en riktigt rolig tid på tågen ;D hahah !
Tog en hel del kort gjorde vi också ! Dom kommer upp när jag har fått dom.
Men det var en riktigt trevlig och rolig dag trots att vi typ inte köpta någonting. Men So what? det viktigaste är väl att man har roligt, vilket vi verkligen hade ;D <3

Nu ska jag fortsätta dega. Sitter och kollar på high school musical. Har aldrig sett filmerna förut men dem är en klassiker så nu är det ju dags för mig också att se dem. Borde egentigen plugga biologi eller något .. men det är ju lördag & på mina lördagar pluggas de aldrig !!! ;D haha.

underbara, lugna dag

Det har varit en riktig degdag idag & det har varit heelt underbart.  Har lagt upp bilderna från 4 oktober - fotograferingen och så har jag hunnit göra design .. inget speciellt alls med den men jag känner att ja trivs bättre med denhär än den jag hade innan. Jag är inte duktig i photoshop så det blir ofta det vanliga som jag alltid gör. Kanske lite färgändring och nya bilder .. but the rest is just the same shit. menmen ..

Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon blir det en shoppingdag med jossan i stockholm !! Ha de så bra folks !

PS. NU ÄR TÅGBILJTTERNA BOKADE TILL VÄXJÖ OCH DEN 17 DECEMBER BÄR DET AV TILL UTLANDET MED ALMA!!!! LÄNGTAN ÄR ENORM !


"gammla england"

Här kommer lite bilder från fotograferingen 4 oktober.










Spanskaprov klart & långhelgen inleds !

Nu var spanskaprovet avklarat och jag & jossan har tagit helg för imorgon bär det av till storstaden, wohow. Blir shopping i Kista & inne i stan, käk, eventuellt ett besök hos jossans mormor och såklart , en massa kortknäppande :D hahah.

jo spanskan, Känns som provet gick ganska bra faktiskt .. men självklart , när det känns bra för mig så är det oftast så att det har gått som sämst. Men jag får hoppas att det vänder och blir superdupertoppenbra på detta prov. Ett mvg i spanska skulle absolut inte sitta fel.

Idag ska jag inte göra någonting utan jag ska sätta mig och fixa med min design till bloggen. Denhär är usch rent ut sakt tycker jag och det känns akut att byta helt enkelt. Sen ska jag också bjuda på bilder från min och linas fotografering vilket var för cirka 1,5 vecka sedan. 

Men först , en promenad med hunden. Sen kommer bilderna upp :)

onsdag

yes. cirka 1000 kr intjänade på jobbet idag. Hade en riktigt bra motivation och bra flyt idag. Tror nog att det beror på att jag har en ganska stor press på mig att tjäna pengar nu eftersom jag inte vill att någon av mina framtidsplaner ska ställas in. Det finns inte äns i mina tankar. Jag ska ha råd och så är det bara.

Har suttit och pluggat spanska nu och är fruktansvärt trött. Alla mina onsdagar slutar med att jag kommer hem halv tio och lägger mig ungefär 00.00 . Inte så jättebra men der finns ingenting jag kan göra åt saken. Sånt är livet just nu.

Nu ska jag få lite efterlängtad sömn. Morgondagen kommer vara helt underbar då jag slutar klockan tolv eftersom vi inte har någon fysik eller medicin lektion.
Godnatt.

stockholm på fredag :D

mattetest avklarat. Då är det bara spanskaprovet man ska rikta in sig på denna veckan.
Jag ska faktiskt sätta mig nu direkt och plugga till det.

På fredag föresten så ska jag och jossan ta en tripp till stockholm för lite shopping ;D efter det är det SLUT med allt handlande några månader frammåt. Hela oktober,november,december & januari ska jag INTE shoppa någonting utan BARA det nödvändiga. resten får hållas till februari eftersom om det inte gör det så kan jag ju glömma alla mina reseplaner, och det är ingenting som jag är beredd att ge upp. Så nej , nu ska pengarna stanna i plånboken !

Plugg var det ! hörs ;)


..

åååh jag har så lågt tålamod. Så fort jag fastnar på något och om det tar för lång tid att lösa problemet så blir jag galet irriterad så nu har jag lagt undan matteboken för att kunna spara lite nerver till spanska plugget. Så nu är det slutpluggat på matten !

Jag ska ta en välbehövlig paus framför tvn och äta mackor. Sen ska jag börja med spanskan . cirka 120 glosor står på schemat för inlärning.. KUL!


gäsp ..

usch .. Inatt sov jag inge bra alls. Hade supersvårt att somna och när jag väl var nära till sömns så vaknar jag av att pappa har nån rolig lite drömm och sjunger! Så då tog det ytterligare en halvtimme tills jag somnade.... då hade klockan hunnit bli 2 . Så jag är supertrött idag.

Aa ,
Ska ägna dagen till att plugga matte och spanska. Har test i matte imorgon och spanskaprov på torsdag.

"en halv utekväll .. typ"

Aa .. efter filmens slut igår så vart både jag & en kompis lite pepp på att dra upp till hemsta och kolla in partyt som nåra vänner skulle hålla i :) Så vi åkte dit vid typ halv elva tiden. hahaha aa .... har ingenting att säga om det direkt, men kan ju iallafall berätta att vi åkte därifrån ganska fort.

Idag ska jag jobba som vanligt & städa rummet.  Ska försöka få iväg många ordrar idag också. Upprepa onsdagens goda försäljning ;)

Lördag

Sitter här med syster och kollar på Ace Ventura. Älskar Jim Carry´s filmer. Han är bara fööör bra !

Hade en riktigt trevlig stadsstund med angelica. Köpte däremot ingenting förutom foundation då. Har ingen tur alls i shopping nu för tiden ALLS ! Finns ju inget snyggt nu .. usch.

Ska fortsätta se filmen nu ! Ha en bra kväll.


last night

Wohow , gårdagen blev ju inte exakt som de var tänkt. Vi var hos jossan först och förfestade lite. Sedan åkte vi ner på stan och var nere halv 10. Där träffa vi lite folk som skulle till sbn. Vi skulle upp till sätra och dra på någon 20års fest. Men när vi var nere på stan fick vi veta att de inte skulle bli något så det sket sig där. Men eftersom jag och jossan var så himla partysugna så slutade det med att vi drog till sbn iallafall och jag är glad att vi gjorde det för det vart riktigt roligt ! Mycket folk  och nice musik !
Vid kvällens slut hade vi så sjukt ont i fötterna så vi tog en barfotapromenad hem till jossan och somnade direkt !

En lyckad kväll på jag säga !<3

Idag blir det stan med angelica :)


jossis <3


jag ;D


jag, tessan, jenny & Sanna :D

party party

Rätt sköönt dag idag men ändå med ganska mycket oro över hur kvällen ska spenderas. Lite problems med saker hit och dit .. men det blir iallafall fest med brudarna ikväll :D ALLTID  lika jävla kul !

Imorgon ska dagen spenderas med angelica :) Vet inte vad vi hittar på men jag skulle värkligen behöva ta en sväng ner på stan och handla lite, har inge kläder alls & jag vet ABSOLUT INTE  vad jag ska ha på mig ikväll ... nä usch , där kom en till orohetsfaktor upp . Vi får se hur de blir.

Time to start fixing ! ;) Ha en häärliig kväääll !!!!!!!


Home

Vi slutade fyra idag men jag var inte hemma förän halv sex eftersom jag mötte angelica på bussen påväg hemmåt och vi stog och pratade en rejäl stund utanför henne. Ska ses i helgen också så då kan man catch up mer ;) heheh.

De visade sig att vi inte har NÅGONTING mer denna veckan så ikväll blir det inget pluggande. Ska bli skööönt att ta en ledig kväll :)

Juste, medicinprovet gick perfeeekt !! Mvg ! känns superb :)


datasalen ... igen

Jaa , här sitter vi nu. Matten börjar om typ en kvart.

Jag,jossan och jenny har precis haft spanskaprat, vilket faktiskt inte alls var så farligt som man föreställde sig. Det gick ganska bra ändå.
Har även skrivit ut lite papper som man behöver till medicinen idag. De blir antingen matspjälkningsorganen eller ämnesomsättningsförmågan som står på schemat idag under medicinlektionen. & PROVEN ska vi få tillbaka !

Blir matteplugg ikväll också. Så har väl inte mkt tid över för annat men något blogginlägg hinner jag nog med ;)

jobbig dag

Sådärja , äntligen hemma och nyduschad och fräch ! skönt.
Dagen började med en riktigt rolig idrottslektion i HipHop dans som leddes av Klara och Farzana. Man blev riktigt peppad på att börja dansa faktiskt! Men jag tror jag är lite för gammal för att starta en karriär i det nu. heheh.
Efter det blev det biologiredovisning om våran vattenexkursion inför klassen vilket gick ganska bra. Jag var inte ett dugg nervös innan men så fort de blev min tur att komma till tals då kännde man hjärtat snabba upp lite ^^ heheh men de gick fint, hoppas jag :)

Efter lektionen i hemspråk så drog jag till jobbet och körde 4-timmarspasset. Gick riktigt bra idag! 5 ordrar varav två var mobilabonemang. Fick även två lotter där jag vann 10kr på den ena ! ;D haha inte mycket men alltid något !

Jag är helt slut ! Det ska bli underbart att bara krypa under täcket och få sova. Men innan dess måste jag ta och läsa igenom det jag har skrivit om filmen som vi såg på spanskan för en vecka sedan. Vi ska nämligen sitta två och två och prata om filmen imorgon med läraren. Sitta och verkligen diskuetra den .. PÅ SPANSKA ! Lycka till säger jag bara.
Det är även medicinsk grundkurs imorgon vilket ja faktiskt ser fram emot för jag vill veta hur de gick på provet !;D hahah, btw nu när jag kom in på prov så gick fysikprovet vi gjorde för ett tag sen riktigt bra, klarade ett VG! really happy. Det är en ökning mot vad jag gjorde på första provet.

Ja nu vart de mycket här . Sängen ser lockande ut ! Godnatt <3

in the datasal

Jag har skrivit klart min loggbok till biologin och så har jag sammanfattat det jag ska berätta om imorgon på redovisningen. Det ska nog gå bra det här. Jag har inte så jättemycket att säga. Kanske ett halvt dataskrivet papper bara så det är lungt. Det jag däremot oroar mig för är att min lärare ska få för sig att ställa frågor till mig om det vi gjort eftersom jag då INTE kommar att kunna svara på det .. lite jobbigt läge då. heheh.

JAG HAR TRÄNINGSVÄRK
& det är jag glaad för ! Nästan hela kroppen gör ont efter träning igår. haha jag låter säkert sjuk, att jag tycker om att ha träningsvärk, men det var så himla länge sedan jag hade en riktig sådan så jag har faktiskt längtat efter att para köra hårt på gymmet någon gång och sedan vakna med träningsvärk och känna att man värkligen har tränat och att de har gett lite reslutat. Så härligt !

Vi slutar 15.20 idag & jag ska åka hem direkt efter skolan. Ska sätta mig och träna in det jag ska framföra på biologin imorgon och sedan så blir det deeg ! Vi har ingenting i skolan denhär veckan, så himla härligt. Men det kommer, nästa vecka är det spanskaprov. Det är det som är starten på " the really hard part of höstterminen " . Det kommer bli jobbigt och krävande och dagarna kommer spenderas hemma i rummet nergrävd i skolböcker. kul ?
Men man får göra sitt bästa helt enkelt och gilla läget.


Äntligen hemma

haha, De blev visst inga fler inlägg där nämligen eftersom jossan kom cirka 10 min efter och var klar med arbetet. De skulle göra klart allt hemma tydligen ^^. Så vi packade ihop oss och drog till gymmet ! Gymmade i 1,5 timme och körde på rätt ordentligt hela tiden så träningvärken hoppas jag kommer imorgon !! ;D Efter träningen mötte vi upp jenny så gick vi och tog en lunch inne på gallerian nian. De blev wookade nudlar med kyckling. MIn absoluta favorit inne på gallerina :) love it ! Sedan så kom tessan ner på stan en sväng och vi kilade runt och kollade litegrann. Vid halv sex tiden tog vi oss tillbaka till skolan där vi satte oss inne i datasalen och gjorde några mattetal och pratade tills våra föräldrar kom vid halv sju. Då var de Italienmöte där vi fick en hel del information om den kommande resan i februari ! Jag läängtar så mycket :D det kommer bli sååå kul !! ;D . Så tog jag bussen hem 10 i 8 och nu sitter jag här och är riktigt trött. Ska hoppa in i duschen snart och sedan blir det BARA till att ta det lungt & INGET annat. 

En hetsig men rolig dag. Hörs imorgon. Godnatt med er <3


Späckad måndag

Sitter nu i datasalen och andas ut ( liite ). jag och min grupp har precis blivit färdiga med vårat biologiarbete som ska presentaras muntligt inför hela klassen på onsdag. & nejnej jag är veerkligen inte nervös. JAG ÄÄÄR NERVÖÖS ! ussch .. kommer ha värsta paniken innan jag ska kommat till tals och börja prata teori och säga lite saker på diskussionen sedan också . usch det ser jag inte fram emot. Men det som är bra är iallafall att man inte är själv där uppe framför klasskamraterna utan jag har fem personer med mig där uppe :) Tack !

Jag sitter och väntar nu på att jossan och hennes grupp ska bli klara, de hade ganska mycket kvar tydligen. Sedan ska jag och jossan kila iväg till friskis och gymma. Ska bli riktigt skönt att få känna den feta träningsvärken imorgon . En känsla som jag inte har känt på minst ett år. Ser fram emot det faktiskt ;) hahah.

Sen klockan 18.30 så kommer min kära far hit till skolan för då är det föräldrarmöte angående Italienresan på sportlovet. Liite peppad man kommer bli att få åka när dom ska sitta där och ge en en massa information !! ;D ITS GONNA BE FUN! :D

(Jag har rätt tråkigt så de kan hända att ja slänger in lite fler inlägg ;) hehe.)

japp

Jobbet gick ganska dåligt igen då . usch vad jag blir less när det går så dåligt. två ordrar. Bättre än vad de gick förra gången iallafall men det är absolut inte bra så jag är inte nöjd alls.

Har tittat lite på Hål i väggen och så ska jag ta en dusch nu , och om lina loggar in på msn senare så kanske jag tillochmed lägger upp lite bilder från våran fotografering i lördags ;)

söndag

Pjuh , har precis städar klart rummet. Gick ganska fort denhär gången härligt nog !

Om cirkus en halvtimme ska jag kila iväg till bussen och åka till jobbet. Är faktiskt lite taggat på att sälja idag men så fort man sätter sig i stolarna och loggar in så sjunker motivationen direkt ! Men ska försöka hålla motivationen uppe !  Denna gång ska de säljas ett antal ordrar, blir det som förra gången ja då hoppar jag ut genom fönstret ! hahah ;D

Idag fyller även min lilla mamma år ! GRATTIS GRATTIS ! <3


Fotografering med Lina

Idag blev det fotografering med Lina. Jag åkte ut till åbygge vid halv tre tiden och var väl lagom där till tre. Så plattade jag håret och fixade smink medans lina stod och fixade med kläderna. Sedan begav vi oss ut på en plåtning. Blev cirka 500 bilder! Tror nog de vart ganska bra, hoppas jag iallafall. Ska bli roligt att se resultatet snart. Lina brukar vara såå seg på att skicka bilderna men denhär gången har hon lovat att vara snabbare :) heheh. Men de va en riktigt trevlig fotosession.

Så fick jag även en födelsedagspresent i efterskott av henne :) Riktigt fint va det ! Jag har kommit på att ja inte har köpt nått till henne när hon fyllde år för jag var ju i bosnien då så har jag lixom glömmt bort och göra det efter det helt enkelt. nä usch, jag ska köpa en vääldigt snart !! Promiss !  ^^ <3


My present ,Lite grejjer från London och Estland
?:D

Bilderna från fotografering ploppar upp så fort jag har fått dom. Hörs !


Fredagsmys

Jag och joss träffades nere på stan kvart i sju och vi gick och köpte godis. Sedan mötte vi upp jenny och tess vid sjutiden. Då bar det av till mcdonalds för att köpa med sig mat. Såklart så var de bara jag ochjoss som köpte för de andra tycker typ inte om mcdonands ^^ hahah. De blev en varsin QP-cheese meny ! Sjukt gott ! Vi mötte upp carro vid busshållplatsen så tog vi 19.20 bussen hem till jossan där vi hade en tjockarkväll och tvmyskväll. Idol, fredag hela veckan och hål i väggen var de som stod på schemat. Riktigt mysigt var det ^^ <3

Today, jaa jag vet inte ja, får väl se vad som hittas på.



Todays pix

Här kommer de lite bilder på dagens styling och fotografering med sara :) Rolig dag !


Sara plattade igenom hela håret innan hon gjorde uppsättningen. Sjukt lååångt !:D



Smink och hår klart !


Sedan blev de lite fotografering . Sjukt svårt att komma på nån bra pose
som lixom såg "gymastig" ut ;P hahah men de blev väl nåra bra bilder ^^





haha å denhär var ju bara fööör snygg! men dock lite kul xD hahah


Styling / fotografering

sitter i skolan nu med brudarna och ska snart ha matte. Har haft en rolig dag än så länge. Imorse sket jag i medicinska grundkursen och satt modell åt sara istället på deras sportstyling som de hade idag på deras individuella val. Jag fick vara Gymnast! Fick en snygg make med , ganska neutral , runt ögonen blev det lite vitt,brunt och grönt . riktigt fint !
Håret plattades igenom helt och så klipptes de värsta topparna av. Kläderna blev tights och en svart/vit body. sedan blev det fotografering med lite snygga  poser ;) hahah. Bilder kommer upp på bloggen ikväll skulle jag tro! Beror på när jag får dem. Men de va riktigt roligt ! Älskar värkligen att bara sitta där och bli fixad med hår och make och sedan ta kort ! BÄST !

Så nu sitter jag i skolan med rakt hår och ganska mycket smink !! Väldigt ovanligt för mig. har aldrig rakt hår  i skolan och brukar aldrig bära så mycket smink som jag gör idag. Men det är härligt med lite förändring och alltid kul att höra folks kommentarer, hahah ;) I love it !

Ikväll blir det filmkväll med brudarna hos jossan. Jag och joss ska köpa med oss mcdonalds hem till henne också eftersom vi har rabattkuponger ! Så då passar det bäst att köpa det idag kände vi (; heheh.

Matte om 10 minuter, sista lektionen! Hörs senare !

ingen kreativitet och inga bilder

KUL! nu när jag faktiskt tänkte sätta mig och fippla med designen så har jag för det första inga bilder ! Känns som jag har använt alla de ja faktiskt gillar nu och då känns det inte så jättekul att använda dom igen. Sen kan jag värkligen inte komma på något att göra. Orkar inte köra det i pricip vanliga utan jag vill ha något lite roligt. Men tillslut så kommer det säkert bli så att jag kladdar ihop något som är ganska likt det gammla vanligt. menmen.. NYA BILDER BEHÖVS !

Jag låter denhär designen vara så länge så får vi se efter helgen :)

Längsta skoldagen

Tog en promenad hem idag. Riktigt sköönt att vi slutade en timme tidigare Det brukar vi alltid få göra. Fick inte se resultatet på proven idag eftersom hon inte var riktigt klar än med rättningen men hon tyckte att de såg riktigt bra ut så man får väl hoppas ^^.

Idag ska jag inte göra ett dugg. Vi har ingenting att plugga till så det ska bli en riktigt härlig myskväll. Funderar på att göra nån ny rolig design men jag är inte så kreativ av mig så jag har absolut inga ideer ! Är riktigt dålig på att komma på bra och roliga saker man kan göra. nä usch .. vi får se.
Nu bär det av på en promenad med hunden och sedan blir det deeeg !




first time!!

Ja vad ska jag säga? efter skolan gick jag till jobbet och det kunde inte ha gått värre. Gick absolut botten detta arbetspass. JAG SÅLDE NOLL! En stor fet vidrig nolla. NOLL!
Under hela den tiden jag har arbetat där vilket är snart två år så har jag aldrig, ALDRIG, nollat någongång. Inte äns första passet jag jobbade. Och så idag, den 1 oktober, nollar jag för första gången. Besviken är rätta order för att beskriva mina känslor. Men egentligen, klart jag skulle nolla någon gång och så blev det idag. Inte så mycket att göra åt. fick iallafall garantilön på 300 kr. :)

Ska lägga mig nu och sova. Är väldigt trött ! Onsdagar är pest och pina. Punkt slut.


dryga dag

Sitter i skolan nu med nåra tjejer och peddy. Dom håller på och gör klart sitt biologiarbete medans jag och jossan chillar litegranna. Ska ha lektion kl 4 och jobba kl 5 så det blir en lååång dag idag. urk. Kommer komma hem vid typ halv 10. Så jävla jobbigt!

menmen , ska försöka hinna plugga lite matte innan lektionen klockan fyra börjar. men det blir troligen inte av ^^ hahah.

RSS 2.0