Nervositet

Kan börja med att berätta att jobbet gick jättebra igår! Nio sålda , KLIRR i kassan!

Usch, Idag har jag gått runt och varit nervös hela dagen och inte har det släppt nu heller. Först imorse för spanskafilmen, men det var positiv nervositet eftersom jag var så taggad på att se den! Den blev riktigt bra och himlans rolig. Många skrattårar fälldes i klassrummet kan man säga!

Sen skulle jag upp till sjukan för blodprovstagning, vilket var den största orsaken till min nervositet. Men det blev inget av det idag. Jag fick tid en annan gång för att gå upp till kemlab eftersom det tydligen inte kunde göras på plats. Så då släppte jag den tanken för idag. Och nu väntar fotografpresentationen. 5 minuter ska jag prata inför klassen om Henri Cartier Bresson. Om ni känner mig så vet ni att jag hatar att prata inför publik på det här sättet. så jaa , JAG ÄR NERVÖS!

Sen ikväll! Carro fyller 18 år idag så grymmt grattis till henne! Vi ska festa ikväll helt enkelt. ja jag vet att det är torsdag, men hur ofta fyller man 18? Vet inte hur kvällen kommer att sluta, hemma eller hos carro? Har lite ångest över hur jag ska göra där.

Som ni ser, en ångestladdad och nervösfylld dag. Kan den inte bara vara över ?


13.51

Vaknade imorse och kännde mig inte ett dugg utvilad. Precis som om jag hade varit uppe och sprungit hela natten! Så jag blev hemma idag och fick äntligen sova ut.
Har tagit tag i fotgrafpresentationen så den är färdig att redovisas nu. Mer än så har jag dock inte gjort ännu.
jag ska käka om en kvart och ikväll blir det jobb igen från fem till nio. Gick bra igår så jag hoppas på minst lika goda resultat ikväll.

Tretimmarsfika nere på stan med de bästa!

Känns inte alls som man har varit i skolan idag. Det blev bara en spanskalektion för mig och sen var dagen slut. Åkte hem direkt och gick ut en sväng med vovven samt handlade åt mamma. Sen var det bara att pallra sig till bussen igen för att åka ner på stan för en fika med brudarna. Vi satt på java och pratade en massa i minst tre timmar. Supertrevligt! Underbarare måndag kan man inte ha.

Om cirka en halvtimme ska jag ta mig till bussen igen. Men denna gång åker jag åt andra hållet! Ska till tandläkaren kvart över sju! Jag hatar att gå till tandläkaren men måste man så måste man. Bäst att passa på också eftersom det kommer kosta sedan när man fyllt 18!

HÖRS!

Här är två bilder från lördagskvällen på mig och jossan. haha den första är ganska i början och den andra i slutet ;D



Lördagens bravader

Gårdagen var riktigt rolig. Började med att jag och jossan gymmade och fixade lite saker inför kvällen.Jag jossis och carro mötte upp Sara och några brudar till och drog på förfest på Öster. Hade roligt med mycket prat, skratt och goda drinkar. När klockan började närma sig elva drog jag,joss och carro ner mot stan. Vi mötte upp carros kille som hon fick åka hem med medans jag och jossan fortsatte. Våra planer blev ändrade ganska drastiskt pga vissa omständigheter men vi tog oss tillbaka till Öster sen ändå. Blev där en stund och förflyttade oss sedan till Cicci tillsammans med cassandra. Träffade upp ett gäng brudar där och vi alla fortsatte mot vasaskolans spexfest. Träffade på ett gäng klasskompisar och tog oss in på spexfesten. Himla najs var det! Stort minus till musiken bara som inte föll oss i smaken direkt ;) heheh.
Sedan blev det fyllekäk på mcdonalds och sleepover hos jossan.
efter att inte ha festat på ungefär två månader så måste jag säga att det här vara det bästa på länge. Nu jävlar är man på G igen! I hope ! hahah.


Syjunta

Vid halv ett tiden möttes jag och jossan upp på stan för att handla lite inför våran syjunta hemma hos carro. Vi köpte med oss tyg och drog hem till carro. Satt och sydde och hade de riktigt roligt under minst 3 timmar skulle jag tro att det blev. Så roligt! Önskar man hade en symaskin hemma. Alltid lite extra kul när man har gjort kläderna själv plus att det är mycket billigare:) heheh. Efter det blev det lunch och mys framför tvn. Carros mamma hade gjort en grymmt god paj som vi satt och smaskade på. Hann med en kort promenad och en rolig fotostund innan jag och jossan åkte hem.

Hemmakväll ikväll IGEN! Men förhoppningsvis blir det mer roliga saker imorgon om allt går vägen.

Här är min klänning jag sydde. Mitt första syprojekt så jag är grymmt nöjd med den måste jag säga! Slänger man på ett skärp, smycken och snygga klackar så blir det prima ballerina!


Torsdag

Idag har jag och kära jossan och carro varit iväg till valbo en sväng för en shoppingrunda. Inhandlade ett linne och en klänning som jag är asnöjd med! Efter shoppingen avslutade vi dagen med att käka på mcdonalds.
Kom hem vid femtiden och har inte gjort mycket sen dess. Ikväll blir jag hemma, inte så mycket att tagga inför en torsdagskväll helt enkelt. Men ska väl kolla om det går någon mysig film på tv kanske.

Dagens inköp!


Klänning infrån Gina tricot, 249 kr. Skorna är köpta i Italien.


LInne från Gina tricot, 129 kr.

Beach 09!

Yees! jag har fått en lätt bikinipanik! Måste införskaffa mig en ganska så snart då sommaren är på G och alla resor snart sätter fart. Har hittat tre söta. Den första är från HM och de två andra från Nelly.

 




tisdagen i kort version

15.05 och jag är hemma! Det blev ingen fysiklektion för mig idag eftersom halva klassen ska laborera så jag fick åka hem mycket tidigare. Superskönt att få kunna komma hem och äta i lugn och ro innan jag drar iväg till jobbet vid fem.
Hoppas på att vi ska köra på det lättare projektet så man kanske får iväg fler ordrar. Pengar behövs!


Naturvetardagen

Idag var alla våra lektioner inställda. Istället spenderades hela dagen med att lyssna på olika föreläsare om naturinriktningen och yrken i framtiden. Samt hur mycket vi naturvetare behövs ute i arbetslivet. Intressant, men långtråkigt efter att ha suttit i ett x antal timmar. Vi fick också lyssna på treornas redovisningar om sina projektarbeten och fick lite tips och inspiration vilket var roligt och ganska givande.
Slutade klockan fyra och nu är jag äntligen hemma.

Måndag idag alltså. Jag har inget plugg att göra vilket känns konstigt eftersom det alltid brukar vara något. Så jag ska ägna denna dag med att bara ta det lungt. Helt underbart att göra det på veckans annars drygaste dag.

Ikväll blir det ballar av stål såklart och nu ska jag lyssna på lite musik! Alltid trevligt!

16/17 Maj

Kan börja med att gratulera Norge till vinsten i melodiefesivalen! Bra låt, bra drag, supersöt kille med grymm röst! Vad mer kan behövas? Klart värda vinsten :)
Jag, jossan och tessan chillade hos tess medans hon höll på och packade inför resan. Kollade på melodifestivalen, hetsade inför spanienresan, taggade tiesto , körde ett miniparty i tessans mammas bil samt träffade jimmy och alex en stund. riktigt mysig kväll !

Idag har jag bara varit hemma och vilat. Har galen träningsvärk så kände att jag förtjänar lite vila. Nu ska jag tjocka chips framför gossip girl.

Saturday night

Dagen började med att jag och jossan tog oss upp på morgonen vid det hyfsat tidiga klockslaget. Klockan elva började vårat skivstångspass på friskis. Blev en intensiv träningstimme. Grymt givande!
Efter träningen blev det fyra timmars arbete. Var ganska skojj och gick bra med tanke på att vi körde på det svåraste projektet vi har ! Blev fyra fina fiskar and I am nöjd över det :).

Nu har jag duschat och gjort mig klar för en Saturday night @ Larsson mansion ! Jag ,jossan och tessan ska köra lite mys ikväll. Många partylösa helger nu vilket är supertråkigt. Men en till kväll ska man väl få mysa. SEN VILL JAG HA PARTY, PUNKT! ;D

Ha en trevlig kväll så hörs vi  nån gång :)

Fredag

Igår avslutades matte D kursen med ett grymt svårt nationellt prov. Jag säger bara tack och hej till mitt kära VG! Blir ytterligare ett futtigt godkänt i matematik vilket suger något otroligt mycket eftersom jag pluggade mycket till det provet. Men man kan inte vara bra på allt.

Idag har jag och min spanskagrupp arbetat med våran roliga spanskafilm. Börjar bli något utav dendär B-rullen. Ska bli sjukt kul att se sig själv på tvn under redovisningen. hahah jag kommer gråta av skratt!

Ikväll blir det bara chill hemma.

tre dagar i ett

Lördagens cruising var som väntat ingen höjdare. Trevligt var ialf att det var mycket folk på stan och lite småhäftiga bilar, nothing more. Men vi lyckades komma iväg till lite roligare saker. Tessans Jimmy kom och hämtade mig,jossis och tess och vi drog på lite partaj nära mig. Mycket trevligt folk och vi hade himlans roligt helt spiknyktra! Kom hem halv två.


Idag har dagen varit proppad. Skola som vanligt till en början. Sen drog jag,carro och jossan iväg för att söka feriearbete inom komunen. Jag fick jobb inom barn och fritid. Ska jobba på ett fritids under 10 dagar och kommer väl få en lön på mellan 4000-4500 kr ! Riktigt najs för bara 10 dagars arbete :) Jag undrar hur jag ska klara av dampiga och hyperaktiva sexåringar i tio dagar, men det är en annan historia!
Efter jobbsökandet så drog jag till mitt "vanliga" arbete. Gick bra idag, sex ordrar. Jag vann också en cocacola eftersom jag var den första som sålde :) haha hade hellre velat vinna en hundring men en cola funkade väl också. hah

Nu är det Ballar av stål !

Cruising

Fixad och klar! Nu väntar en kvällspromenad på staden med Josefine och Terese! Kika på lite bilar som cruisar runt! Sen får vi se vart det bär av, OM det bär av någonstans. Ha en trevlig kväll !


Lördag

Pjuh. Efter 3,5 timmes springande på stan så är jag ganska trött. Fick med mig ett nagellack och en hårmouse. Inget onödigt slösande alltså! Jag och jossis satte oss på mcdonalds för lite käk och sedan joinade tessan oss. Blev en kort sväng till på stan och sedan hemfärd.
Kvällen är fortfarande inte planerad. Men något blir det iallafall. Det är Cruising på stan ikväll så kanske blir det så att vi brudar tar oss en sväng ner på stan. Vi får se!


Och så blev det helg

Fyfan vad jag mådde skit igår! Efter halva skoldagen höll jag på att dö! Fyfan , orkade ingenting. Kom hem och pluggade matte så länge jag orkade och slocknade sen vid 22.00, vilket är rekord för mig faktiskt !
Tur nog mådde jag bättre imorse och klarade skoldagen utan att halvsova på lektionerna.

Dagen bestod av två nationella prov i engelska följt av en superkort lunchrast. Sedan var det effektivt matteplugg i 1,5 h följt av en dryg engelskalektion. Sedan kom min käre bror ner på stan för att köpa sprayburkar i olika färger och eftersom man är en liten pojke fick jag följa med och köpa dem. haha han är söt , men himlans dryg!
När färgshoppandet var klart gick jag och jossan iväg till gymmet! JAA jag har äntligen köpt mig ett gymkort så nu blir det hårdträning hela månaden. Tränade i en timme. Känns askalas och jag hoppas på en träningsvärk imorgon!

Nu ska jag fortsätta dega! Ikväll ska jag se Mr and Mrs Smith! Har alltid velat se den filmen men det har aldrig blivit av, men nu så! Ha en härlig kväll allihopa!





Update;
Damn vad filmen är najs! Brad är så himla bra som vanligt!

Har bokat upp lite skojjs för imorgon! Jag och jossan ska nämligen ge oss ut på en shoppingrunda! Jag ska bara inhandla ett svart nagellack and nothing more.
Nu fortsätter filmen!

smile

Thank god att jobbet gick bra idag! Blev fem fina odrar som jag verkligen kämpade för att få iväg! Känns bra :) Ett tack till Anna också som gjorde mina fyra arbetstimmar så mycket roligare! ;D

Sitter och kollar på scrubs nu och myser under varma täcket. Har varit så kallt idag, både ute och inne i skolan och jobbet så jag unnade mig en lång varm dusch när jag kom hem och fortsätter nu att värma mig undet täcket. Imorgon ska jag och spanskagruppen börja spela in våran spanska film. ska bli riktigt kul! Vi ska spela in de två första scenerna imorgon och jag är med i båda! kommer bli svårt att sätta replikerna eftersom de är på just spanska, men det borde funka ändå.

Nu ska jag snart sova. Godnatt på er.


Samma gammla onsdag

jaa gott folk då var det onsdag. En dag full av vanliga,tråkiga och äckliga rutiner. Skolan håller på till tio i tre, därefter sitter jag mestadels ensam i datasalen i en timme, antingen gör jag skoljobb eller håller på vid datorn. Därefter följer en timmes språklektion igen och vid fem kilar jag iväg till jobbet för att sitta och prata med kunder till klockan nio och kommer alltid hem vid halv tio! Visst låter det bara för underbart roligt?

Jag är sjukt trött och har lite ont i huvudet och skulle göra nästan vad som helst för att få åka hem nu. Att skippa jobbet ikväll lockar mer än nånsin dessutom. Men ska man ha pengar så måste man jobba. Är rädd att det ska gå lika illa som igår ., blir det så så lär jag inte få några glada leenden från chefen. Känner fetaste pressen !


You're the bird high in the sky, Come to teach us how to fly

Gårdagen var himla najs! Började med att jag, jossan och carro tog en tripp på stan. Sedan blev det fullt ös på jobbet för mig från ett till fem och så kom jag hem vid halv sex! Skyndade mig allt jag kunde och duschade och gjorde mig klar för att hoppa på första bästa bussen till bomhus för att fira jenny på hennes 18årsdag tillsammans med brudarna. Blev supergod förrätt,varmrätt och efterrätt hos henne och lite förparty. Vid elvatiden hoppade vi alla på bussen in mot stan där jenny och jossan drog vidare till krogen och vi andra åkte hem. Riktigt trevlig kväll! grymmt tråkigt bara att man inte är 18 !! BARA 48 DAGAR KVAR!
Åter igen, Grattis jenny på 18årsdagen!<3

Jag har hunnit med att städa rummet idag och sitter nu och kollar på repriser på tvn. Greys anatomi är vad som gäller nu. Senare ikväll blir det gossip girl och wipeout! Värsta bra tvkvällen!

17 again

Jag och jossan gjorde oss klara och möttes upp på stan vid sextiden för att gå på bio. Det blev filmen 17 again. Var riktigt bra och himlans rolig! Sen är det ett plus i kanten också att en viss smått snygg person är med :) mohahah.
Kom hem vid halv nio tiden och sitter och ska kolla om det går något trevligt på tvn nu. Men det verkar inte som det. Gud vad jag hatar fredagstvn, totalt usel i de flesta fall. usch !

Jag idag!! ;)


scarf från H&M, kofta från cubus, linne och chinos från gina tricot.


Nämnde tidigare att vi är marsvinsvakt här hemma tills på söndag! bebisarna är såå söta! se själva :)
Saknar att ha marsvin faktiskt. De här två påminner mycket om min lilla sötis peppar som jag hade förut. <3


Rufsen till vänster och kurre til höger. QUTIES!

sista april firandet

Kvällen började med att jag, jenny och carro åkte hem till Karin där det satt runt 20 andra glada människor! Blev grillning och massa käk av onyttigheter. Vi drog vidare vid tio-tiden på fest i södra bomhus. Trevligt folk och najs lixom! Sen blev det en sväng in på stan. Träffade sötsahar där samt massa gammla skolkompisar. Riktigt roligt att stöta på dom igen :)
Sen blev det hemfärd. Blev en trevlig sista april ändå :)

Det är görfint väder ute! Jag och syster har precis suttit och myst med marsvinen som vi är vakt åt tills på söndag. Så otroligt söta små bebisar.  Dom får precis plats i ens hand! 
Dagen ser ut som så att jag ska skriva klart min labbrapport och posta in den. Sen ska jag, jossan och troligen jenny kila iväg på bio ikväll. Vi ska se 17 again! Ska bli kul!

RSS 2.0