...

Efter en äckligt dryg dag med plugg är jag nu så sjukt sugen på att antingen spela the sims eller gå ut och kröka bort ett par hjärtceller. Åh är så fetless på allting känner jag. Dör verkligen vad jag bara längtar till sommaren, tills man får leva för dagen och inte ha några problem och få lära känna nya människor plus träffa alla fantastiska jävlar från förra året! uah .. ryser av den underbara tanken.


We dont sleep when the sun goes down, we dont waste no precious time ♥


Big brother på G

ååh taggar kvällens big brother! Kommer bli helt jävla insane känns det som och madde verkar vara den som får ta mest skit, hohohooh! Nån mer än mig som tycker hon är ofräsh? Alltså strular man med gurkan är man lite ute och cyklar, haha! Visst han är fan skön, men hallå? ...


workie

Rätt najs att sitta och glo ut på folk från jobbet. Har sålt mina två produkter nu så det känns grymmt bra för nu kan jag chilla de återstående två timmarna. Drygt dock att det är utbildning här ikväll så snart kommer dom jobbiga nybörjarna och ska lyssna så då måste man ju vara aktiv tyvärr ..


kaboooom

Fyfan vad less jag blir när planer går i kras. I helgen var det tänkt att jag och min familj skulle åka till växjö för att hälsa på alma och hennes familj. Sen skulle jag även träffa härliga magalufvänner som jag träffade nere i sommras, men icke då! Mina päron beslutade för att inte åka och jag har inte råd att ta mig dit med tåget. Sen lägger jag faktiskt hellre pengarna på en eventuell sista åretripp och en kamera! Behöver en kamera till sommaren då min jag hade innan blev snodd .. Aja. Får se vad som ersätter helgens planer.

Just nu sitter jag och ska komma igång med makro-plugget och jag är inte det minsta taggad. Vill bara att juni månad ska komma NU så jag kan börja leva typ, haha! Sen ikväll blir det ett sista arbetspass för denna vecka and thank god for that.

about nya designen ..

eheh ... alltså .. jag har idetorka. Kommer verkligen inte på vad jag ska göra så det får vara som det är tills jag får en uppenbarelse. Plus att jag inte har några nya bra bilder heller tycker jag ..

suck

Sitter på jobbet nu helt alone. Olivia ska inte jobba med mig alls denna vecka och jag har tre pass på raken att bearbeta. tror jag vill dö typ. Sen har jag varit i skolan både igår och idag så jag är verkligen görsliten. Ibland är fan inte livet en dans på rosor, även fast det i de flesta fall är det för mig, hihi! Älskar ju mitt liv as you all know.

Föresten är det möjligt att det blir lite förändringar på skolfronten men det berättar jag om när jag har bestämmt mig till 100%. Sen ser det också ut som att det blir en liten resa inom landet i helgen , guess where?


Älskade helg ♥

Helgen kunde inte ha blivit bättre! Vi började hemma hos tess med lite äckliga wiskydrinkar som jenny var helt överförtjust i (huh .. ) & sen drog vi vidare på lite förfest tillsammans med joel och grabbarna. Alltid så himla roligt att träffa dom! Vi drog vidare ner till krogen och körde verkligen all in med våra nya favoritshots: fireballs! Dom är så sjukt starka men samtidigt på något sätt goda så man bara måste ha dom. Älskar när det riktigt bränner i halsen, man ska ju känna hur det kännnsss! haha. Vid stängning mötte jag och jossan upp gq och drog hem till honom där viktor redan befann sig. Vi fläskade kebab och dampade som idioter tills vi alla hamnade i soffan, mätta och fulla. Höll igång ända till sju på morgonen innan vi totaldäckade. Gick upp typ vid ett och bestämmde oss för att köra en riktig fettissöndag. Storhandling och matlagning blev det och fyfan vad mätta vi vart. Kom inte hem föräns halv elva på kvällen. Kunde helt enkelt inte ha blivit en bättre helg! hihi


Viktor kör all in klockan 07.00 .. haha!


Fettissöndag var det ja!


Here's the situation

Gick upp 10 imorse och övningskörde upp till hemlingbyspåren med pappa där vi först tog en intensiv promenad på 2 km och sen sprang 2 km. Måste träna upp kondisen efter att den typ dog nu i Åre. Alkohol är ju inte direkt bra för den ... hihi! Har suttit och lyssnat på partypeppande musik hela dagen och ja, det slutar med att det blir fest ikväll! Fick ett peppande samtal från joel idag så vi ska köra ett förkrök tillsammans! Blir en sväng förbi tess också som ligger hemma och är sjuk innan vi möter upp grabbarna. Funderar på att get her drunk? Fast kanske inte så jävla snällt när hon har smärtsamma plågor at the moment ... he he he ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning! KÖR I VIND!


Bild från igår! Schteeeekig jag är, haha!


we do what we wanna do, and we go our own way


renovering!

Håller på att fippla om lite med headern nu när jag äntligen har tid för att engagera mig med det! Så nu kommer det se lite förjävligt ut en stund, men det får ni leva med! hehe ;)

Festivalinspirerad fotografering för valbogatan.se

Igår var jag riktigt less på livet efter att ha haft en otroligt intensiv diskussion med mina föräldrar som jag aldrig riktigt lyckas komma överens med. Som jag berättat tidigare har vi många olika åsikter om saker och ting. Somnade inte föräns halv två inatt och gick upp tidigt imorse för att göra mig klar för lite modelljobb! Träffade upp Lina vid tolv, hämtade lite kläder från olika butiker och åkte till valbogatans kontor för att göra en fotografering inspirerad av festivaltemat! Riktigt roligt! Har saknat att hänga med den människan. Vi var oskiljbara som små och sov hos varandra varje helg i princip. Förhoppningsvis drar vi en krök ihop om två veckor, kan bli riktigt roligt! Bilderna blev nog rätt bra också förutom att jag hade en sjukt dålig hårdag! Mår typ psykiskt dåligt när man går ute på stan och håret ser ut som döden. Uah .. men aja får hoppas det såg bra ut på bild iallafall.

Nu ska jag kolla på tv och vänta på att pappa ska komma hem så vi kan åka och köpa lite skolböcker. Vad som händer ikväll återstår att se, känns som det blir en mysig hemmakväll.


I ♥ ÅRE

Ännu en fetinglyckad resa till Åre, och jag vill bara tillbaka! Trots att vi nu har kört fem dagars krökande så mår jag hur bra som helst. Det är luften, stämningen och allt skönt folk där uppe som gör det, love it. Vi träffade massa nya ashärliga människor samt några av de vi träffade förra gången vi var där, vilket alltid är roligt!
Vi får se, kanske blir det av till tripp? haha, vore ju inte fel att vara där på säsongsavslutningen för då erbjuds det riktigt fett med mycket fest!

Just nu har jag inget att göra alls i skolan då min sista tenta var igår! Nästa vecka börjar nya kurser och jag tänker bara njuta nu av dessa dagar då jag inte behöver plugga. Gq och viktor är supertaggade på fest ikväll men fyfan det hoppar vi över för jag ska jobba .. plus att det känns lite som att det räcker nu ett tag framöver efter allt i åre. haha! Smått drygt att jag inte kan skriva speciellt mycket om resan, men ni får fantisera ihop lite själva ;) hihi!

juste,
 Om cirka 2 månader händer det en riktigt rolig grejj för ER! Visst, för mig också, men ni ska faktikst få lite ny & rolig läsning som jag berättar mer om när det väl närmar sig!  lovar, your gonna love it! hehe


Det är så hälsosamt och stärkande i fjälleeeeen .. eller inte.

fyfan, här sitter jag och pluggar matte medans de andra jobbar, åker skidor eller är ute och går hälsopromenader. Vi fick tillskott i huset för någon timme sedan då mathilda, moa och kerstin anlände för lite crazytime! Dom tre ligger och sover i soffan och jag är preatty shore att simon också kom hem nu. Känns bra att jag börjar lära mig namnet på de flesta som bor här, tydligen har dom fått två nya stockholmare i huset också men dom vet jag inte vad dom heter och pallar inte lära mig heller .. dom var inge najs, haha!

Igår var riktigt bra! bygget levererar som alltid och stämningen var på topp. Jag och jossan träffade på PS och lite andra schöööna prickar, vilket alltid är awesome. Ikväll spelar september på bygget och HELA kollektivet ska festa. Det kommer bli sånt fruktansvärt stört bra drag!! CANT WAIT :D
Sen får vi se vart kvällen slutar, kanske i en jacuzzi som under en av kvällarna när vi var här senast? haha vore inte fel!

ÅRE BITCHES!

Vi kom ivääääääääääääg till vinterparadiset trots allt och nu sitter jag här och äter yoghurt och pluggar matte i den underbara villan. Galet bakis efter en fetlyckad gårdag som blev allt annat än som planerad (blev ett x antal drinkar och shots mer än tänkt, hihi) så somnade jag och jossan på tåget och vaknade precis när vi var framme. sjukt bra. Blev direkt en sväng till max där vi spenderade två timmar i väntan på att jenny skulle sluta jobba. Sen blev det lite matshopping och systemetbesök! Jag ska faktiskt ta och sova nu en snabbis tror jag och fylla på lite energi så kroppen pallar med kvällens bravader. Ikväll skålar jag & joss för våra awsome lifes och drar oss in till byn för ett besök på BYGGET! HÖRDE JAG KÖR?


ja juste ja

uaaaah vilken dryg dag. Åkte till skolan och gjorde tentan, känns bra faktiskt men jag ska verkligen inte hoppas för mycket. Har haft världens huvudvärk under tentan och den håller i sig än ... får hoppas att kvällens dryck lättar upp det hela lite. Ska ta mig iväg till Gq och viktor för lite dryck och sen blir det väl en utgång på det. Minns fan inte senast jag var ut en torsdag, men det ska bli najs. Blir dock inget hejvilt party för imorrn åker jag och jossan till åre! Förhoppningsvis då såklart, för jag har fortfarande noll kronor på kontot och vi ska boka biljetterna nu ... tjoho!

16 Mars

Kom precis hem efter att ha varit ute och övningskört samt sprungit 2 km och gått 2 km i snabbt tempo med papi! Han är helt klart en asbra träningskompis för han puschar verkligen på, love it!  Väntar på att far ska komma hem med lite mat nu för jag dör verkligen av hunger. Sen blir det att göra lite gamla tentor och kolla av mina kunskaper inför imorgon som förhoppningsvis ligger på topp, och så avslutar vi kvällen med en repris av gårdagen: Big brother, srubs och how i met your mother. WOHO!

tvmyyys

Alltså det skönaste som finns är när man har varit och flängt, pluggat och jobbat en hel dag och så kommer man hem och bara myser ner sig med datorn och bra tv-program! Big brother är avklarat och nu följer scrubs och how i met your mother. Så sjukt underbart. Har insett ikväll också att jag verkligen ÄLSKAR BB! Hatade det programmet förut för jag tyckte alltid att de som deltog i sådana program var dum i huvet, men what tha fuck människorna är verkligen hur sköna och roliga som helst! Älskar också att dom har temaveckor, sjukhustemat kommer vara cproligt att följa, haha!


Våååår

Det är helt otroligt, jag gick upp innan klockan 10 idag! Brukar ju annars aldrig någonsin ever bli innan halv tolv iallafall, men det är najs för nu har jag hunnit läsa i 1,5 timme och ska springa ett ärende på stan lite snabbt för att sedan bänka mig med böckerna igen i minst 2 timmar innan det är dags för veckans sista arbetspass. Vädret är hur underbart som helst så ingenting känns jobbigt längre. Helt otroligt vad lite sol och några plussgrader kan göra, haha!

Nu ska jag lyssna på enrique iglesias stört grymma låt och fläta mitt katastrofhår! Ni ska bara se hur det ser ut .. fågelbo är inte en överdrift!

Schöööön


OH-REY IN MY ♥

YES, på fredag far jag och jossan till ÅRE över helgen! Vi åker tidigt på morgononen och stannar tills på måndag! Ska bli så jävla underbart med fest varje kväll, schööööna människor, bastu, snö och en underbar miljö! (Dock har jag mattetenta som jag ska plugga till på dagarna där borta men det kommer funka hur bra som helst med tanke på hur bra man mår där, so im not worried!) Har verkligen saknat stället och inte minst jenny! WIIHOOOW , ÅRE HERE WE COME, FAVORIT I REPRIS!♥


16:16

Har fetaste träningsvärken idag och det känns så jävla bra! Älskar känslan av att ha ont i varenda muskel för då vet man att man har kämpat på bra .. GULD! Har städat mitt rum och pluggat hela dagen och tar en liten paus nu för att mentalt förbereda mig för ett arbetspass. Idag jobbar Olivia också som tur är så vi ska väl sitta där och dampa och dricka choklad. Dock ska jag få iväg två ordrar innan jag börjar slappa , hehe ;)

Ser fram emot fredag, då är allt över och jag och jossan far iväg!! Juste .. det har jag glömmt berätta! Äh, ni får vänta nån timme till ;) MOHAHA!


Träningen inför sommaren IS ON!

Av någon sjuk anledning blev jag sugen på att ge mig ut och springa! Lyckades övertala pappa att övningsköra med mig ut till hemlingbyspåren där det fick bli en springsväng på 2 km följt av lite styrka! Känns så sjukt bra nu efteråt. Ska försöka hålla det här nu och köra 3 gånger i veckan, måste ju vara fit for fight inför sommaren! Tänk lixom brun och smaltränad kropp med en apsnygg bikini på stranden, Älskart!

Nu blir det solsidan och hallonpaj följt av big brother!

12.03.11

Gårdagen var verkligen hur mysig som helst! Vi käkade godis, kollade på film och hade det trevligt hemma hos gq och hans room-mate viktor. Att dom sedan bor i en perfekt lägenhet i ett perfekt område gör ju inte saken värre! Ser fram emot att spendara fina vår/sommarkvällar i maj på deras balkong och känna solen värma och dricka en öl! mmmhhh, awesome!

Spenderat hela dagen framför plugg och nu ska jag vila hjärnan inför morgondagens session. Blir lite melodifestivalenmys och chipsfläskande. Skadar ju aldrig :)

Mysmode on!

Så sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt nöjd med mig själv idag. Har pluggat som en jubelidiot från klockan 12 - nu! Förståååååååååååå hur länge det är. Så nu ska jag faktiskt byta om lite snabbt och hoppa på bussen ner till stan för att möta upp jossan, inhandla lite godis och sen pallra oss hem till GQ för filmmys. Han är sjuk och hans kompisar ska supa loss ikväll och jag&jossan har en vilopaus denna helg pga att jag har plugg att göra, men även för att vi laddar inför nästa helg .. mohaha undra vad som händer då vaa ? ;) Berättar imorgon! hehe.

Lets go big, lets go mental ♥



totalt slut

Jag är så fruktansvärt äckligt trött att jag bara vill dö. Idag har jag faktiskt aktivt pluggat i 9 timmar (ja, ni läste rätt!) varav två av de timmarna var tillsammans med fem andra i klassen. Var faktiskt givande att plugga i grupp måste jag säga! Jag är verkligen på helspänn nu och har världens ångest över kommande torsdag. Helt ärligt så är jag faktiskt sjukt rädd att jag inte ska klara denna tenta heller, och sen inte mattetentan? Psykiskt påfrestande verkligen det här för om jag inte skulle klara dom så byggs bara högen av oklarade tentor upp och det blir som ett bortkastat studieår för har jag en fet tentahög kvar så kan jag lika gärna gå om hela året. Nej fyfaaaan ..... mår dåligt över det här på riktigt.

Ska kolla på big brother nu, sen sova och gå upp tidigt och gräva ner mig i helvetet ..


Snön var blå utanför skolan idag av någon anledning .. huh?


Upp och hoppa

God morgon peeps!

Japp, 05.00 går jag upp idag för att ta mig till skolan! Har inte varit där sen 17 februari fan .. haha! Ska gå och vara med på kurssammanfattningen, lämna in biblioteksböcker, göra kursutvärdering och sen sitta och plugga lite med ett gäng från klassen :) Kan vara bra att få höra lite hur de andra uppfattar saker och ting helt enkelt.

Vet inte riktigt hur jag ska palla med denna dag. Jag går aldrig upp före elva såhär på vardagarna och nu plötsligt blev det fem. Kommer verkligen ta på krafterna kan jag lova. Vet inte när jag kommer hem heller men chansar på att det inte blir tidigare än 19.00 iallafall .. känns ju jättebra sådär .. ehrm.


Studiemotiverande


SMOOOOTHIEEE ♥
Kände direkt hur hjärnan kvicknade till litegrann, hihi! Ibland är min mamma awsome.


VILL HA !


Är det någon människa där ute som vet vart man kan hitta den gröna bikinin här på bilden? Den är så sjukt snygg! HELP ME OUT HERE!

Update

Solen lyser med sin fråvaro idag men inte är jag depp för det! Jag har snart läst färdigt HELA JÄVLA mikroekonomiboken på 600 sidor så det känns så jävla bra. Kanske att jag lyckas klara denna tenta tillochmed? Really hope I do ..eller näe .. JAG SKA klara den.

Nu sitter jag med en ansiktsmask på (var evigheter sedan) och lämnar in en rapport för ett liten kampanj jag har varit med i. Ska snart skölja ur gegget i ansiktet och gå ner och göra lite mysfika! Borde lägga i en hårinpackning också med tanke på allt skit mitt hår varit med om den senaste tiden, haha! Bara med tanke på i fredagens då min,jossans och dennis vurpa resulterade i ett snabbt bad för håret i en vattenpöl ... inte det mysigaste kanske.


7 Mars 2011

Vi började faktiskt med ett "nytt" projekt idag .. eller ja nytt och nytt .. en ny version av det gamla. Jävla mobilt bredband, vill inte sälja den skiten längre. Är trött på att ha massa nya säljera som håller på och utbildar sig sittandes bredvid mig för att lära sig säljandet. Inte fan blir man tillfrågad av cheferna heller om det är OKEJ att dom sätter dom jävlarna bredvid en .. nejnej. Sen ska dom alltid sitta överdrivet nära, kan fan inte koncentrera mig på att göra mitt jobb. usch ..

Sitter och myser framför tvn nu och är glad. Planerna börjar falla på plats mina vänner och snart ska ni få veta vad som komma skall! Hoppas innerligt att allt blir av för jag hatar när saker och ting skiter sig vilket dom tyvärr har en tendens att göra. But yeah, We'll se ;)

Just nu ...


Lugn helg my ass ...

Den här helgen blev inte alls som jag hade tänkt, haha! Tanken var att jag skulle stanna hemma och ta det lungt och plugga på kvällarna. Slutade med en tvådagars-helg där ingen av kvällarna direkt var lugn .. haha! I fredags drog jag och jossan iväg hem till josef på förkrök med riktigt skönt folk! På vägen ner bjöd jag, jossan och dennis på århundradets stördaste vurpa som jag kommer få höra om i all framtid typ .. Hamnade på goya som faktiskt sög rätt hårt (Slick är verkligen the place to be här i stan!), förutom att det fanns en och annan riktig pudding. Inte ofta dom dyker upp här i stan, hehe. Lördagen spenderades ihop med tess och jenny på heartbreak från klockan halv elva till Stängning! Drack en massa drinkar och shots hela kvällen lång och hade det så stört roligt! Kebabfläskande tre på natten är galet uppskattat också. Vi kom inte hem föräns vid halv fem den natten! awEsoomeee!


På något konstigt vis har inte skolan fått lida på mycket pga mina bravader ändå och tur är väl det! :) Nu ska jag pallra mig iväg till jobbet! Ryktas om att vi ska börja med ett nytt projekt ikväll, and god i hope its true! Så jävla less på mobilt bredbandshelvetet.

PUSS DÅÅ FUCKERS!

Shopping & partytime!

Jag har spenderat hela dagen i valbo med angelica! Vi har letat efter träningsskor som tydligen är helt omöjligt att hitta utan att dom ska kosta typ 2000 kr. what the hell lixom?! Jag lyckades iallafall få med mig en söt tröjja och mina absoluta drömklackar hem. Dom har funnits i butik bra länge men kostat typ 800kr, men som tur var hittade jag dom på rea idag för 300! Lycklig giiiirl! Dom blir awsome till sommaren ^^

Nu har jag pluggat ikapp veckans matteplugg så jag kan gå ut utan dåligt samvete. Jossan är supertaggad på party men själv ska jag köra en medelkväll idag. Kör jag all in kommer hela dagen imorgon gå till spillo och det har jag inte råd med för jag måste ju plugga. Fyfan, skithelvete ungefär.

Aja, ska hoppa in i duschen nu ja!

24. Det här får mig att gråta

Det är fan inte mycket som gör det faktiskt. Sådant som gör en ledsen är inget som är värt att lägga någon tid och energi på så det bästa är att bara släppa det och gå vidare med livet! Onödigt att lägga energin på att grubbla om saker och ting när det finns så mycket annat trevligare att göra.

Men en sak som verkligen får mig att gråta är när jag har kämpat för något så himla mycket och verkligen vill det av hela mitt hjärta, och så skiter det sig! Det är nog det absolut värsta som finns. Men samma sak gäller ju här, har det hänt så har det. Det är bara att ta sig samman och köra vidare! :)

Torsdag

Tröttsamma jävla torsdag, orkar inte leva idag känner jag.  Plugga ska jag göra i feta mängder och mot kvällen kommer jag bli så jädra trött så då skippar jag helvetet och åker med mamma och pappa till ikea, om dom nu ens åker! Annars blir det väl typ .. filmmys?

Föresten, börjar äntligen hända lite här med resor och äventyr (Thank gooood!)! Tänker dock inte berätta riktigt vad det är än förens allt är spikat och klart, men det är ett par planer på G! :) Älskar det. Förstår inte folk som bara är hemma och aldrig reser, vad fan är det för liv lixom? fyfan, synd om dom!

Pluggtime, hörs senare!


svullis .. ?

Jag är ju inte världens största träningsälskare direkt så jag har inte tränat på ett bra tag och har svulla som en jävla gris nu den senaste tiden. Ligger bara hemma hela dagarna och pluggar, äter, sover och festar på helgerna (och där blir det ju alkohol som typ är lika onyttigt som allt skit jag har i mig på en hel vecka)!
Trots att jag har svårt för att gå upp i vikt så känner jag mig smått svullen! Har beslutat mig för att köpa ett gymkort så fort de två kommande tentorna är ur vägen och börja träna! Sen måste jag börja dra ner på mitt dagliga kaloriintag och börja slimma lite redan nu utan träning. Får se hur det funkar! Har hittat en grymm iphone-app som räknar kalorier åt en så nu jävlar ska det hända grejjer, hejdå svullisfeeling!

Räcker nog med att ta bort ett kilo på vikten för att bara slimma ihop lite i guess och enligt kaloriräknarappen kommer det ta två vecka, stay tuned! ;)


DYEAH!


23. Antingen-Eller

bil/moppe
smeknamn/ditt vanliga namn
bästavän/pojkvän
Guld/Silver
dusch/badkar
tacos/kebab
mascara/foundation
hanboll/fotboll
sjunga/dansa
singel/pojkvän
godis/chips
tälta/husvagn
katt/hund
tatuering/piercing
bok/tidning
yacht/färja
täcke/kudde
thailand/hollywood
shoppa/blogga
sommar i sverige/sommar utomlands
vänner/pojkvän


Live från arbetsstolen

At work just nu och humöret är på topp trots att försäljningen går rätt dåligt .. haha! Jag totalskämtade om det där med att jag ska vara engagerad på jobbet .. det går faktiskt inte. Telefonförsäljning är ett enformigt jobb där man säger samma sak till cirka 100 personer per kväll så nej , det går inte att hålla engagemanget uppe. Nu är det bara en tidsfråga om när jag och Olivia flippar ur, skiter i säljandet och börjar knarka varm choklad istället! Synd att man inte får betalt för det .. hehe ;)

Föresten åt jag nyss en macka här på jobbet som jag tror stått godisautomaten bra jävla länge .. kul om jag får matförgiftning nu? hmm .. det visar sig :)


sunshine

Vaknade upp till solsken imorse och fick lite pirrande sommarfeelings , inte långt kvar nu !
Jag ska plugga hela dagen och ikväll blir det fyra timmars jobb. Har faktiskt bestämmt mig för att börja vara engagerad på jobbet och verkligen kämpa för att öka mina försäljningar! Varje såld ger ju 160 kr så varför inte bara försöka lite mer än vad jag gör i vanliga fall ? Så känner jag nu, men när man väl sitter där är det inte lätt att hitta motivationen. Tur att Olivia jobbar med mig ikväll :)


RSS 2.0