I AM ALIVE .. konstigt nog!

fy helvete vad dålig jag varit på att uppdatera, ska göra en update ikväll! jag har ju trots allt varit upptagen med att ha det grymmt roligt i både ÅRE förra helgen och Stockholm denna helg! Love my life!

16.01.11

Min nervositet har släppt och jag kan andas igen. Sommarplanerna är oförändrade!!!! ♥ Kanske hur glad som helst över det!!!!! No words.

Igår firade Linas företag Valbogatan.se (som jag brukar modella för) ett år så jag var bjuden på ett litet exklusivt firande på Goya för speciellt inbjudna gäster, hehe! Tog med mig emma, tess och matilda dit också så vi satte oss där en stund och firade innan vi hoppade på bussen mot brungan där hela grabbgänget redan var samlat. Tittade på bilder från grabbarnas GC-resa, pimplande lite vin och lyssnade på musik. Riktigt trevligt som alltid med dom :)!
Vi tjejer hoppade på bussen ner mot stan sen för en sväng på krogen där det blev ytterligare några drinkar och en massa skratt. Träffade på många roliga jävlar igår som förgyllde kvällen på sina sätt. hahah!

Nu ska jag vänta på att pappa kommer hem med mat, är supersugen på typ .. pizza? lööööve it!


Its over, for now!

Gjorde tentan i ekonomistyrning idag så nu är äntligen megapluggandet slut fram tills nästa tenta. Känns halvdant, men jag gjorde fler uppgifter än vad jag trodde att jag skulle kunna göra så har jag lite flyt så klarar jag den .. hoppas hoppas.

Kom hem vid halv nio och har legat och myst framför tvn sedan dess. Har svårt att släppa tankarna gällande morgondagen för jag väntar på ett besked som kan påverka sommarplanerna en hel del .. vilket suger något katastrofalt mycket då sommaren är den största anledningen till att jag klarar av att ta mig igenom den fruktansvärt dryga vardagen nu, jag lever för sommaren. Så jaa .. jag är lite nervös.


Dag 20 – Den här månaden

Januari, vad ska man säga? Jo, mycket! haha. Skolan har börjat så jag ska ägna vardagarna åt studier och jobb fram till den 20 för då åker Åre-eliten upp till åre för att inta jennys,lovisas och charres feta lyxvilla som dom delar med ett x antal personer! Fram till 24 januari spenderar vi våra liv där uppe. Basta, massa snö, stimm och knas är vad som står på listan. Under den helgen vi är där är det också studentveckor så studenter från hela Sverige kör feta superfyller uppe i Åre! Kan väl inte bli så mycket bättre än så va? Hoppas få träffa på en massa skånegrabbar för dom är de absolut skönaste killarna i landet (och snyggast, haha)!

Inte slutar januaris bravader där inte för redan nästa helg fortsätter stimmet i stockholm tillsammans med jossan och två av dom bästa magaluftjejerna, Emma och Frida! 28-30 janauri består utav shopping, fest och spa på ett hotell mitt på kungsholmen, nära till stu stu stureplan!!

Januari Kommer bli FETT! ;)


Turn off your brain, turn on your heart

Efter mycket strul med filmen TAKE ONE fick jag äntligen igång den och jag finner inga ord som förklarar hur jag känner nu efter att ha sett den. Jag vill dö men samtidigt leva, jag vill gråta men samtidigt skratta, jag vill ställa mig upp och skrika av lycka men samtidigt bara sitta stilla och känna lyckan och drömma mig bort dit. Alltså, SHM måste vara dom skönaste jävlarna på denna jord och deras musik, alltså deras musik .. ett ord: Öronorgasm!



TAKE ONE PÅ G

Sitter på pappas jobb nu med en kopp choklad och massa pluggpapper. Här ska jag spendera två timmar innan vi beger oss ner på stan för att hämta upp min cykel som stått där sen första snön föll här i stan och sen skjutsar han mig till jossis! Ska bränna en film hos henne, nämligen TAKE ONE! fyfan vad jag längtar till att få se den!!!!!! Kommer få damp av att kolla på den, i just know it. För er som inte vet vad det är för film så är det en dokumentär om swedish house mafia och deras turnéer som gjort under två år! Vi kollade på halva hemma hos vincy dagen efter nyår och jag blev helt fast, så nu ska jag äntligen få se HELA!

Nu blir det lite plugg, eller aah .. mycket plugg!


19. Detta ångrar jag

Jag tror inte riktigt på det här med att ångra sig. Det man har sakt eller gjort som man i efterhand ångrar är ju något som man just i den studen ville göra, det kanske gjorde dig glad just då, varför ångra det? Jag ångrar faktiskt inget jag gjort i mitt liv för jag ser allt som en livserfarenhet som jag kan titta tillbaka på och skratta åt.

Men jaa, om jag nu måste berätta om något som jag "ångrar" så är det en av kvällarna i montenegro. Jag, alma, birre och lisa fick skjuts upp till stadens största nattklubb som låg mitt uppe på ett berg. Hur stort och vackert som helst och vi var dom första där! Vi ställde oss vid ett bord och beställde en varsin tequilashot! Efter ett par minuter kommer det lite olika grabbgäng varar två killar ställer sig några bord ifrån oss och beställer in massa champagne och vin. Dom börjar flirta med oss så vi går över till deras bord och börjar prata, dom bjuder på dricka och vi har det trevligt! Efter ett tag tappar vi bort birr och lisa så jag och alma hänger vidare med grabbarna. Efter något glas champagne börjar det trycka lite på blåsan som det alltid gör, haha, så vi begav oss mot toaletten! När vi kommer tillbaka så tar jag mitt glas som precis blivit påfyllt innan vi gick på toa och dricker upp hela(Oeftertänksam som jag var!). Efter fem minuter ungefär tar en av killarna fram en liten pipett och visar mig något gult innehåll och skrattar lite lurt. Jag skakar på huvet (som ett nej tack vi vill inte ha, fattade ju att det var knark) och säger till alma att vi måste gå för dom grabbarna vi var med hade någon form av drog med sig. Vi bytte grabbgäng och började umgås med ett par andra trevliga prickar! Tillslut slog det till, en timme innan vi skulle åka hem till hotellet. Fyfan, jag hade så fruktansvärt roligt den kvällen men däremot var jag inte lika lycklig när jag kom hem. Jag trodde på fullaste allvar att jag skulle dö. Hade andningssvårigheter, världens magknip, mådde illa, svettades, otroligt låg puls, kräkningar, skakningar, kortvariga medvetslösperioder. Minns att jag satte mig i duschen och duschade med iskallt vatten i vad jag trodde var tre minuter tills alma kom och dampade på mig att jag suttit i duschen i en halvtimme... ? helt sjukt. Måste ha tappat medvetandet där ett par gånger eller så ..
Hon hjälpte mig i säng och jag somnade direkt. Vaknade dagen efter och hade jätteont i magen och kände mig allmänt konstig,  typ som att jag drömde, och så var det hela jävla dagen. Inte kul.
Men såhär i efterhand ser jag det bara som en upplevelse, dock kanske inte som en av mina bättre upplevelser. Men jag hade fruktansvärt jävla roligt den kvällen (kanske just tack vare att killen spetsade min champagne?) och jag ångrar inte att jag drack champagnen, det gav mig en ny erfarenhet att ta lärdom av helt enkelt. Hade jag däremot vetat om att han hade haft i knark i drickan medan vi var på toa hade jag ju aldrig druckit det!

Men ett tips, lämna aldrig drinken obevakad! Ni vill inte uppleva samma hemska känsla som jag gjorde efter att den bra känslan var slut, trust me.


Jag och alma tillsammans med han! Otroligt hur människor kan utge sig för att vara trevliga och supersnälla när dom egentligen smider andra planer ..


Pictures from summer

Efter en heldag av plugg har jag nu äntligen satt punkt för helvetet. Sitter och kollar på nån film på sexan samtidigt som jag håller på och väljer ut 50 bilder som jag ska framkalla! Hittade en hel del bilder på mitt usb från bosnien och montenegro resan i sommras, vet inte om jag har lagt upp så mycket kort därifrån så jag slänger upp några här nu tänkte jag! :) Saknar det verkligen!


Bosnien, Jag & Harun!

Bosnien, Jag tillsammans med min och almas idioter till vänner , haha!

Bosnien, jag & alma

Montenegro, en av våra sju störda kvällar/nätter!

Montenegro

Montenegro

Bosnien

Montenegro, jag & alma på topp hill, stadens största diskotek som låg uppe på ett berg och dessutom var ett utomhusdiskotek. strålkastarna från det stället lös upp hela staden på nätterna, så ja , det var enormt.

Bosnien, jag & alma tillsammans med bosniens representant i melodifestivalen! haha

Bosnien,, förfest hos elma innan utgång!

Bosnien, elma & jag


Nyår 2010/2011

Jag &  Jossan hade som sakt rätt stora problem med nyår men vi hamnade alltså i Västerås tillslut hemma hos Vincent! Väl framme gjorde vi oss i ordning och drack rosé tills hans två vänner gjorde oss sällskap. Vi kilade vidare till någon resturang där dom hade bokat bord för oss fem och där blev det en fet trerättersmiddag. Sjukt god mat och proppmätta blev vi allihopa! Därefter drog vi vidare till Varda där vi drack drinkar och träffade på lite fler av vincys vänner. En av grabbarna var extra trevlig och det visade sig att han var DJ och spelade nere på mallis. Förstod direkt att han var en mallismänniska, Folk där nerifrån är helt underbara, haha! Vi kilade vidare till blue moon bar där det flödade mer drinkar och vi umgicks med hela grabbligan. När bmb sedan stängde drog jag och josse hem till vincy! Vaknade sedan vid tolv alla tre och gick och köpte pizza för att sedan spendera resten av dagen i hans soffa framför en rad filmer. Det var vår kväll i stora drag, hehe ;) Slog förra årets nyårsfirande med hästlänger, helt klart!



Huvudrätten


Jossan, Vincy & Jag!


2010!♥

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja absolut!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Minns faktiskt inte vad jag hade för nyårslöften .. bara att jag aldrig skulle röka igen och att jag skulle börja träna!Höll dock ingen av dom ... hehe.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, TACK OCH LOV !

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej!

5. Vilka länder besökte du?
Kroatien, Spanien, Bosnien, Montenegro, Lettland

6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?
Nej inget alls, älskar mitt liv.

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 
10 juni - studenten (och hela studentveckan), 5-15 augusti - magaluf (13 augusti lite extra, det var fredag den trettonde men inte fan var det någon otursdag inte, ;) )!, 10-17 juli - montenegro!, 12-14 november - reunionkryssning!, 31 december - nyårsfirandet!,

8. Vad var din största framgång 2010?
Oj, hade många framgångar tycker jag :)

9. Största misstaget?
En händelse i montenegro, fast det kan egentligen inte räknas som ett misstag då det inte var mitt fel & när jag ser tillbaka på det nu så ler jag bara, en ny erfarenhet i livet lixom ;)

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Förkyld några gånger bara!

11. Bästa köpet?
Partybåtbiljetten i magaluf, hehe!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Resor och fest!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
MYCKET

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
ONE, natteravn, Dynamite, Chemistry, Fanta & Rosé, Disco Pogo, Dj got us fallin in love!

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Lika jävla lycklig som förra året!

16. Vad önskar du att du gjort mer? 
Inget!

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Inget!

18. Hur tillbringade du julen?
Hemma med family

19. Blev du kär i år?
Nix, några nördförälskelser dök väl upp men försvann lika snabbt! haha

20. Favoritprogram på TV?
Desperate housewifes, vampire diaries

21. Bästa boken du läste i år?
Carolina Gynnings två böcker Ego girl och Ego woman!

22. Största musikaliska upptäckten?
Swedish house mafia!

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Yes, pengar!♥

25. Något du önskade dig men inte fick?
Nej

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Firade med mina bästa!

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Det tvivlar jag starkt på.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Beror på vart jag befunnit mig! Jeans, linne, klännig är väl basic

29. Vad fick dig att må bra? 
Mina vänner, alla resor och massa annat.

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
haha, helt klart Edward Cullen killen!

31. Vem saknade du?
Ingen!

32. De bästa nya människorna du träffade?  
Alla människor jag träffat i Magaluf, världens bästa people!!♥


JAG LEVER

Fram till typ 13 januari kommer ni inte höra mycket från mig kan jag ju säga, ska stenplugga inför den förbannade tentan. Nyår ska jag däremot berätta om, men det gör jag när jag har fått lite trevliga bilder att lägga upp också ;)

Just nu sitter jag på jobbet med Emma som säljer hur bra som helst idag. Hon har fått iväg fyra medans jag sitter och trycker på en .. Dock är jag jävligt säljtaggad vilket alltid brukar innebära att jag säljer dåligt så jag ska tagga ner nu och börja halvsova så rullar nog försäljningarna in, haha.

HÖRS!

RSS 2.0