Summering av lördagen

Okej, jag är skittrött så jag orkar inte skriva värsta inlägget om igår. Men här är en kort sammanfattning.

* Fest hos tomas som fyllde 21 år!
* Vi mötte upp Mr. SB på city
* Superparty på slick

= GRYMM KVÄLL!

godnatt på er.


Just nu spelas ..

RIHANNA - RUDE BOY


Hade roligt igår som vanligt och träffade på roliga människor :) Torsdagar lyckas alltid bli bra!

Blir hemma ikväll tillsammans med kvällens bästa vänner, datorn & TVn! Ska kolla på filmen red eye om en timme och dega. A perfekt fredagskväll så att säga :)

tonight I´mma let it be fire, tonight I´mma let you take me higher!

Underbart att fysikprovet nu är avklarat. Kommer dock inte bli lika roligt när jag får tillbaka provet om någon vecka och det står ett fint ig på framsidan .. igen. Hatar att det inte är någon jävel som kan offra lite av sin tid och hjälpa mig litegrann (whats up with that lixom?) och läraren får man inte mycket hjälp från heller.

Menmen, nu ska vi inte låta det dra ner på humöret! Ikväll planerar jag och brudarna för en torsdagsutgång! Idag är det löning dessutom så krogen borde vara proppad, I HOPE ! Men det är ingen vanlig partydag .. mohahah, vi har nämligen lite speciella planer med lite människor :) hehehehehehehehe .. kommer nog bli riktigt roligt!

Jag ska äta litegrann och sen börja göra mig klar for the night. Givetvis börjar vi med quiz och sen vidare för att shake some ass på dansgolvet hela natten lång :)


Bjuder på en otroligt sexig bild på mig från studentkryssningen när jag, paula & Edsbyn satt och drack i hytten. Såhär ser man ut när man röjt hela natten, sovit två timmar och börjat dricka igen och precis kommit i det flummiga och skrattiga stadiet. haha !
Mådde jag bra senare på söndagskvällen?
NEJ


Studentkryssningen, 20 mars 2010

Yes, den 20 Mars gick den efterlängdande kryssningen av stapeln. Halv fyra hämtade 20 bussar upp alla oss partyglada studenter från gävle och satte fart mot stockholm. Vid sjutiden var det påstigning och vi installerade oss i hytten. Fix och don innan middagen. Vi käkade grymmt god middag och umgicks lite med mingelfotograferna som senare bjöd med oss till hytten för lite förkrök. Vi hamnade dock inte där eftersom vi glömde bort vad dom hade för hyttnummer,haha! Festen började på våran hytt där vi pimplade vin,sourz och goda cidrar. Sen tog det fart och hela 22 timmar höll kalaset igång. Personen jag åkte dit med (beloved terese) var den jag spenderade minst tid med,haha..så det kan gå:)
JAg spenderade iallafall nästan hela kvällen/natten med brungan gåendes från hytt till hytt och drack, dansade loss på de fyra olika dansgolven,träffade på andra kompisar, träffade världens roligaste underbaraste sjukaste kille, lekte titanik på däck med my new favorite och träffade min blivande man ( hahaha ). Så jaa,jag hade grymt jädra roligt!! Har dock inga bilder att visa eftersom jag lämnade kameran hemma av den anledningen att jag säkert hade tappat den om den hade åkt med .. klokt beslut såhär nu i efterhand endå ;)
Helt klart minnesvärd kryssning. Vore sjukt roligt om jag träffar på dendär killen som jag tydligen skulle gifta mig med om typ fem år! Favoriten lär man väl inte träffa någon gång igen .. vilket är lite tråkigt. Det är väl det enda negativa egentligen att man glömmer att man sen ska skiljas och glömmer byta namn/nummer när man är på partyäventyr .. menmen, man har ju alltid dom fina minnena kvar iallafall :)

100318

Okej, jag mår psykiskt dåligt just nu. Har suttit och försökt göra uppgifter i fysik och lära mig något till det förbannade provet på torsdag. Blir bara så jävla irriterad på skiten för jag lyckas inte göra en enda uppgift rätt! Förstår inte hur jag kan vara så dålig i ämnet för det går inte i närheten av såhär dåligt i något annat ämne. HATAR att inte förstå saker. Finns inget som gör mig mer galen.

Pjuh .. andas!

Idag har jag varit i Uppsala och besökt uppsala univseritet. Denna dag var otroligt givande och jag har blivit helt övertygad om att jag SKA plugga i uppsala och jag har även bestämmt mig VAD jag ska plugga! Äntligen, efter väldigt lång tid av velande och osäkerhet så har jag nu bestämmt mig, ekonomi it is! Känns väldigt lockande och verkar passa mig perfekt. Sen gäller det bara att komma in på utbildningen också. Jag har ju kanske inte världens bästa betyg direkt så det kan bli ruggigt svårt då man helst bör snitta på över 18.0 ... och jaa .. jag är långt ifrån! Men har man lite tur så går det förhoppningsvis :D

Nu ska jag kolla på troja och njuta av ögongodiset som filmen erbjuder, lugna nerverna litegrann samt ladda inför lördagens studentkyssningen som helt klart kommer bli supergalen och assssgrymm! hahah !


När det inte blir som man har tänkt sig utan ..... DET BLIR BÄTTRE!

Underbara, älskade, härliga fredagen är här igen! Jag är riktigt trött men kan endå inte låta bli att le på grund av att solen äntligen har börjat förgylla vardagen med sin närvaro!
Jag och brudarna körde en partytorsdag igår! Vi gick till krogen med tanken om att det skulle bli rätt lungt och vi skulle shake some as nyktert. Kvällen tog en rejäl vändning när vi träffade på tre trevliga uppsalakillar och vid två-tiden stapplade vi hemmåt rejält runda om fötterna. Älskar att det inte alls blev som vi hade tänkt :D hahah! Hade grymmt roligt!

Vaknade upp och mådde bra imorse, pallrade mig till skolan för att gå på fysiklektionen och nu sitter jag här och ska åka till josefine om en halvtimme. Det blir myskväll med film,godis och massa onyttigheter.
Imorgon ska jag göra en visning för alla frisörföretagarna i Gävle så det blir att sitta i sminkstolen flera timmar. ska hålla på från 13-19 om jag inte minns helt fel. Roligt, men drygt med all väntan som brukar uppstå! hahah :) Tur att min gamla vän Paula också ska vara med så man har någon att prata lite skit med.

Nej nu ska jag ta och göra mig i ordning. Ha en trevlig fredag gött folk!


100309

Sportlovet är över och skolan är igång igen. Har haft ett riktigt bra lov! Onsdag,torsag & lördag var aktiva dagar! I onsdags gick jag och brudarna och kolla på dada life som har spelat med många stora kända dj's (bland annat tiesto och david guetta!), torsdagen bestod utav 100-dagars studentfest och i lördags var det fest hemma hos pontus. Underbart folk hos pontus och vi hade riktigt kul :)

Lovet avslutades med att jag låg hemma hela söndagen och glodde på den nya serien som jag nu har blivit helt besatt av, vampire diaries! Helt sjukt bra. SKådisen Ian somerholden ( som spelar Damon ) är så otroligt jävla snygg också, går inte att ta ögonen från läckerbiten! woaah ! hhahah


Nu ska jag käka lite och åka till jobbet.



RSS 2.0