21.20

Jobbet gick faktiskt bra idag !! 3 ordrar , gav en lön på 480 kr. Tack och Tack.
Har tittat på gossip girl och sitter nu och håller på med matten. Det är inte lätt må jag säga .. kommer bli kämpigt för mig med matten .. har riktigt in mig på ett vg och det tänker jag satsa stenhårt på ... Göra mitt bästa helt enkelt och hoppas på det bästa också.

Angelica inspirerade mig till att göra varm oboy , så nu ska jag kila ner til köket och göra det och sedan fortsätta plugga matte. godnatt.

söndag

Söndag idag då. Innebär som vanligt jobb och rumsstädning. Pluggade ingen matte igår, orkade verkligen inte, så jag ska försöka hinna göra det lite innan jag åker till jobbet. Ha en bra dag!

myskväll

Nu är jag proppmätt på pizza och andra godsaker. Ingen utgång idag vilket var tänkt egentligen , men jag orkar verkligen inte. Kommer dö om jag måste sitta på jobbet dagen efter ... kommer få panik. Så jag hoppar det.
Fyffan egentligen.. det här är typ fjärde helgen som jag inte har festat på .. helt sjukt ! Men nästa helg blir det garanterat !

Nu ska jag fortsätta glo på film och käka onyttigheter. Ha en trevlig kväll.

Grattis papi

Vilken underbar morgon det har varit. Jag fick sova ut för en gångs skull utan att mamma kom och väckte mig.
Idag fyller min käre far år ! Jag och syster gav honom våra presenter imorse. En pyjamas av mig och en tröja av henne. Men som vanligt börja han tjata om att det var för mycket och att han inte vill ha presenter. hahaha , han är sådär ! Han vill typ inte ha presenter.. men de skiter jag blankt i för jag vet att han blir glad när han får det , även om han säger att han inte vill ha.

Aa .. vet inte riktigt vad som händer idag. Det visar sig. Måste iallafall plugga lite matte och sen kanske det blir en sväng ner på stan ? mabymaby.

NYÅRSKLÄNNING INHANDLAD

oj , hann inte skriva vid fyratiden utan de får bli nu isället, vid niotiden. Kom hem för en liten stund sedan från en shoppingrunda med angelica. Lite mer lyckad idag för en gångs skull. Köpte för det första en pyjamas till pappa i födelsedagspresent som han då ska få imorgon och så köpte jag en nyårsklänning !! ÄNTLIGEN HAR JAG HITTAT DEN! Sjukt snygg är den och jag har funderat ut en outfit nu! Så nu gäller det bara att hitta de andra sakerna som ska ingå i outfiten! Men det ska nog gå :) Efter rundan så käkade vi och tog en fika. Riktigt mysigt. Sen tog vi bussen hem tio i åtta.

Ikväll blir det somsakt en hemmakväll. jag ska titta på pirates of the carribean - svarta pärlans förbannelse, även om jag sett den ett x antal gånger förut så måste jag se den eftersom pirates filmerna är så himla bra! Älskar dom allihopa och som ett plus i kanten så spelar ju snyggingarna Orlando och Depp !! Spänning och ögongodis på samma veva. Perfekt.

Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa :)




Klänning ifrån Vila : 499 kr.

fredag

Blev en stressig dag igår. Gick ner på stan med jossan efter medicinen och köpte ett minralpuder och kikade runt på kläder. Kanske har hittat min nyårsklänning nu :) Har inte provat den än men ska göra det idag så ja får hoppas den sitter fint.
Efter stadarundan träffade vi tessan en stund och käkade på mcdonalds. Sen bar det av till skolan för öppet hus. Jag laborerade fysik medans jenny,carro och jossan agerade vägvisase för de små 93:orna som kom på besök. Sjukt tråkigt var det iallafall och jag var så otroligt trött. KOm hem vid nio ungefär, tog en dusch och började plugga medicin. Orkade inte länge eftersom hela kroppen var helt utmattad så jag gick jag la mig. Somnade typ direkt.

Imorse vad bussen fullsatt igen då. Men hade en sån sjuk tur att två passagerare fick hoppa på iallafall och jag var en av dom. Annars hade jag blivit sen till medicin provet imorse. Gick rätt okej på provet .. men tror inte att jag kommer få mvg, tyvärr. Men livet går vidare iallafall.

Idag ska jag på stan med angelica efter skolan och så blir det hemmakväll ikväll. Vi smider lite andra planer för helgen som jag verkligen hoppas bli av så ikväll blir det väl lungt.  Hörs troligen vid fyratiden. hejs så länge !

datasal

sitter i datasalen nu med brudisarna och vi ska ha våran andra mattelektion för dagen om ungefär 10 minuter.
Ska försöka ta en sväng på stan innan vi ska närvara på öppethus ikväll på skolan. Kommer inte hinna plugga mycket medicin idag alls eftersom jag kommer komma hem sent ikväll..

Inställt med party på lördag tråkigt nog. Men vi ska se till att hitta lite andra roligheter att dra iväg på så helgen är än så länge oviss. MEN HOPPAS PÅ PARTY iallafall ;)

Nu blir det matte.

heelt sjuk otursdag

Alltså denhär dagen har varit så konstig. Det började med att jag fick en stenhård volleyboll rakt i ansiktet när vi var påväg ner till våran idrottslektion och var tvungen att passera en annan klass som var mitt uppe i ett volleybollspel. Tror jag dog under 1 sekund där. fyfaan. Alltså det var ingen smärta utan en rejäl chock !! Kännde inte att de gjorde ont men allt bara försvann för ett kort ögonblick. ASLÄSKIGT !! Så fortsätter det med att jag tappar ut all min dricka på bordet där vi sitter i matsalen. Så blev de lite stress med andra saker och så gick det dåligt på jobbet ! BRA DAG JAG HAR HAFT!

Men att det gått dåligt på jobbet bryr jag mig inte om ^^. Vi har för övrigt bytt operatör nu och säljer tjänster för Universal telecom och har en provition på 160kr / såld (hade 125 kr /såld förut) vilket är äckligt bra betalt ! Sen har dom även köpt in en ny kaffemaskin på jobbet så alla har börjat missbruka kaffe och oboy. Och för att toppa det hela har dom köpt små biljardbord och airhockeybord ! Så har man lite saker att roa sig med på rasterna. Riktigt bra !
Men det kommer ta ett tag för mig att vänja mig med den nya opetatören. Det kommer bli svårare att sälja detta, det är jag övertygad om. Men de blir roligare på jobbet, det är jag också övertygad om ! Sen vaknas det lite nya arbetsuppgifter för mig och sara här om 2-3 månader. Dom ska troligen införa kundtjänst och folk som har jobbat en längre tid på bolaget kommer så sjangsen att sitta där och hjälpa folk instället för att hälla på och sälja abonemang! HELT UNDERBART !!

haha oj nu blev det långt! Men aah .. syster fyller 15 år idag dessutom. Har inte köpt något än men hon ska få en "shoppingrunda" med mig :) de blir roligt det !

Nu ska jag plugga medicin och sova. Kommer inte hitta plugga mycket eftersom klockan redan är mycket men iallafall .. något får man väl gjort. Godnatt.

dålig koncentration

Har pluggat medicin sen jag kom hem med ganska rejäla pauser (tyvärr). Har haft datorn på hela tiden och folk har skrivit på msn vilket har gjort att jag tappat koncentrationen och börjar knappa på tangenterna istället.. Så jag kan inte påstå direkt att jag har fått in mycket information och kunskap i huvudet .. usch.
Imorgon är det spanska bokredovisningen vilket jag inte har jobbat med alls idag. Jag tänker köra oförberett för min bok var verkligen svår så jag kan inte komma på något bra att säga om den. Kör på att jag svarar på de frågor läraren frågar mig så får vi se hur det går.

Sitter och tittat på desperate housewifes nu. Senare blir det dusch och sömn. Me like !

:)

Sitter i skolan och ska ha biologi om typ tio minuter. Slutar tjugo över tre idag och ska sätta mig och plugga medicin när jag kommer hem :) Ha en bra dag !!

Back on track

Känns konstigt att jag säger dethär .. men det var skönt att gå till skolan idag !! Men nu är jag frisk och har suttit sjuk hemma i fyra dagar så det var skönt att få komma ut ur huset och träffa vännerna igen :)

Har pluggat medicin en stund och ska fortsätta göre det alldeles strax men jag behöver ta en datorpaus ibland.
Ikväll blir det Prison break såklart och sen Boston Tea party !


:)

Nyduschad och klar !! Har varit duktig och översatt spanskan till svenska så nu ska jag läsa det några gånger tills jag på ett ungefär kommer ihåg det och sen blir det bara till att använda minnet imorgon då jag ska skriva om boken , som för övrigt var fruktansvärt dålig och hemskt svår. Men jag läser trots allt Spanska nivå 4 så jag borde ju för sjutton kunna skriva något om boken. Såklart jag kan !! ;) haha

aa .. somsakt. Läsning nu och sen om jag hinner blir det troligen lite tvmys. Godnatt.

Mini fotosession

Sådärja , har haft en liten minifotosession nu då. Blev rätt okej faktiskt. Här kommer mina två favoritbilder.





Nu ska jag översätta de jag skrivit på spanska till svenska och om exakt 10 min börjar gossip girl ! då blire mys framför en grymm serie med macka och oboy !!

El libro es aburrido

Sitter fortfarande med spanskan !!! Hela dagen har jag suttit. Men somvanligt, om jag hade koncentrarat mig ordentigt och varit effektiv så hade jag varit klar för länge sedan. Men icke. Är klar snart iallafall. Har bara ett litet stycke kvar att översätta.

Iallafall. MItt hår ser helt crazy ut, så efter spanskan ska jag faktiskt ta till kameran och fotografera lite. Har en liten miniidee sådär eftersom mitt hår är galet !! hahaha .
Efter fotograferingen ska jag fixa några bilder och sen kommer dom upp på bloggen, sen blir det klänningsletande och vid sju Gossip girl. Hörs sen då :)

söndag

woohooow , idag är jag rejält piggare !! Så undarbart skönt att se att mitt nyttiga ätande har börjat ge resultat !! hahaa ;)

Jag och pappa stannade uppe till ett igår då filmen the game slutade. Den var sjukt bra !! Mycket spänning och mycket action hela tiden vilket gjorde att filmen ALDRIG blev tråkig ! De blev en ganska mycket "Doughter and father" kväll igår, långprommis och sen film. Men de är alltid lite trevligt som omväxling.

Idag jobbar jag inte som sakt eftersom jag är ledig pga lite omständigheter på jobbet. Ska bli superskönt att få ha en "normal" söndag för en gångs skull. Ska städa rummet för det första och sen blire väl lite annat. Kom på att vi har spanska bokredovisning imorgon också och jag har INTE läst ut bokäcklet än. Kanske har läst 1 kapitel + att redovisningen ska göras både muntligt och skriftligt. Blir ett heldagsjobb !! usch.
Sjäälvklart blire lite pauser också. DÅÅÅ ska jag leta klänningar !! haha , gjorde aldirg det igår eftersom de blev lite andra saker istället. Men idag så !!

frisk luft är bra

Kom nyss in från en långpromenad med pappa och vovven. Inte alls kallt ute idag vilket var underbart och det ligger ett fint täcke snö på backen. Var riktigt mysigt att gå ut och gå helt enkelt, vilket jag inte gillar att göra annars.

Har suttit och kollat på den ena serien efter den andra och druckit honungsvatten+citron ! Det måste hjälpa.
ska se "tack gode gud" klockan halv tio på fyran också. Nu för tillfället ska jag leta fram några klänningar att prova nästa gång jag går ner på stan, dvs när jag är frisk !!

;(

men åååh , denna helg som var så perfekt ! jag är ledig imorgon från jobbet eftersom min chef ringde och berättade att vi ska byta operatör !! antar att vi ska börja sälja för något annat bolag än glocalnet. Så idag och igår hade varit perfekta partydagar ! men nejnej ...  jag ska vara sjuk ! alltså dethär går mig på nerverna så sjukt mycket eftersom jag aldrig annars är sjuk och just när jag verkligen inte vill vara det så blir jag det !! VARFÖÖR ?

Ska sitta och glo på tv och käka nyttigheter i form av lök och citron ikväll ( så man fortare blir frisk ) medans brudarna ska ut och roa sig ..THIS SUCKS !

På bättringsvägen

Idag mår jag lite bättre. Har inte ont någon stans men är fortfarande täppt i näsan och sådär.
Men att sitta hemma en hel dag igen vet jag inte om det gör så jag blir bättre ... funderar nog mer på att ta en sväng ner på stan och bara ta det lungt och gå runt och kika på lite klänningar med angelica. Vore inte alls fel och jag behöver ju faktiskt gå ut på lite frisk luft. aja ... så blir det nog.

Nu ska jag ta en dusch och sen blire till att ringa Angeliicaaaaaa ;) <3.

2009 is the fucking year !

Satt precis och tänkte hur fruktaansvärt BÄST år 2009 kommer att bli ! En massa resor kommer att äga rum !! shhiitaaans ! Längtar något sjukt mycket ! ett år att minnas för resten av livet !!

* 17 december 2008 - 7 januari 2009 : Min och Almas utlandsresa till bosnien. ( den räknas in på 2009 också ju ;D )
* Februari - Italienresa med brudarna och några från skolan.
* 21 Juni - Jag fyller 18 år !!!
* typ Juli - Bosnien och kroatien med alma och la familia
* Augusti - Utomlands med brudarna, vart det blir har vi inte bestämmt exakt ännu.

Sen är det lite mer saker tänkta men som inte är riktigt spikade ännu ;) haha. De kommer bli ett fattigt år för blånboken men ett grymmt jävla roligt år !

tråkiga fredag

Hemma idag igen. Är bättre idag än vad jag var igår men ändå en bra bit ifrån bra. Åkte iväg till skolan en snabbis vid ett tiden och skrev engelskauppsatsen och så åkte jag direkt hem igen. Så fick komma ut ur huset en stund iallafall.

aah.. Ikväll var det tänkte att vi skulle kolla på idol och festa. Men icke då. Bara för man är taggad på party och hela köret så slutar det med att jag blir sjuk. perfekt. Så det blir bara idol för min del ikväll. FRUKTANSVÄRT TRÅKIGT !
Hoppas ni andra har de bra :)


förkylningen vann

vaknade imorse och hade en grymm huvudvärk och näsan var helt igentäppt och som pricken över i:et så var jag helt svälld i halsen. Kul. Så jag stannade hemma från skolan idag. Ska ta till alla möjliga metoder för att bli av med förkylningen . Hellst till imorgon, men det vet jag inte om det går . Att bli frisk på en dag lixom .. lite svårt. Men jag ska försöka ;)

Ska bara ta det lungt idag. Tänkte jag jag ska kolla igenom några affärers hemsidor i jakt på en snygg nyårsoutfit !! bara 25 dagar kvar nu ! DET ÄR INGENTING! Snart sitter jag på tåget till växjö och SNART så sitter jag och alma på flyget till bosnien. fyffaan vad underbart det ska bli ! Och nyår där borta .. ojojoj .. helt grymmt !


slutet gott allting gott

Fick ett bra slut på dagen. Jobbet gick fint, 3 hemtelefonsordrar. brabra. Kunde ju blivit fler om jag hade taggat till lite men så trött som jag är på det jobbet så gick det absout inte. men 3 är BRA!

åh jag orkar inte bli sjuk. Nu är det lite värre än va det var när jag kom hem från skolan. usch ...  Det som vankas party i helgen. Är riktigt sugen på att parta lite. var ju två hela veckor sen sist. haha lite ovanligt det känns eftersom det oftast brukar bli varje helg. Men ändå skönt med lite vila från allt ! Men nu vill jag "get back on the track " och en äcklig förkylning ska inte få stoppa mig. Ska äta massvis med citron imorgon och proppa i mig strepsils halstabletter. De är helt underbara och funkar perfekt.

Sängen är mycket lockande just nu. Mjuk och varm . Godnatt :)

en bra onsdag för en gångs skull

Denhär onsdagen har än så länge varit bra. ingen B-lektion idag vilket bettyde att jag för än gång skull kunde åka hem innan jobbet och äta ordentlig mat ! grymmt skönt.

Vi hade spanskaredovisning idag vilket gick riktigt bra :) Det känns som minst Vg på det! hahah.
Sen så har även min kära klasskompis Oscar gett mig ett spel som jag ska testa och sen göra en recension på till GD ( tidning i Gävle ) "Trivial Pursuit - tjejer mot killar" heter det. Verkar lite småkul ! Sen får man ju också behålla spelet efter testet ;) hehehe.

Jag tror jag håller på och blir förkyld. Känner hur de kryper lite i halsen, såndär känsla man brukar ha när förkylningen närmar sig. Inte en bra period för det just nu men hellre nu än i december. Vill absolut inte sitta och nysa, hosta och vara hemskt trött i bosnien ! nevernever.. GÅR inte för sig.

Nu ska jag övertala mamma att hon ska skjutsa mig till jobbet. :) Hörs ikväll.

Tisdag

Idag hade vi biologiprov. Det fick faktiskt bättre än vad jag trodde det skulle göra. Gjorde alla uppgifter så nu är det bara till att hoppas att jag lyckades få med något vettigt i svaren.

Har varit himla duktig idag känner jag eftersom jag har tvättat ! haha. Men däremot på pluggfronten har det varit dåligt. Men idag behöver jag inte plugga känner jag. En vilodag får det bli helt enkelt, de förtjänar jag efter slitet med biologin.

Nu ska jag kila och duscha och fixa naglarna ^^ . Sen blir det desperate housewifes.

time to learn

Då har jag skrivit upp allt jag bör kunna så nu är det bara till att lära sig det också ;D hahah. Dethär blir en lååång kväll...

Har haft lite pauser i pluggandet också. Gjorde ansiktsmask och lyxade till det lite för mig ^^ hehe. Förtjänar ju det efter allt slit. Usch jag behöver verkligen en lång paus från skolan. Jullovet närmar sig men det är inte så långt. fast jag tror inte jag kommer ägna skolan en tanke då vilket är rätt bra. Ska bara leva livet och njuta i fulla drag på jullovet för då åker ju somsakt jag och alma till bosnien. fyhelvete vad kul det ska bli. ja kan knappt bärga mig !! :D

Nu ska jag fortsätta med biologin, dags att LÄRA sig allt nu :)


ansiktsmask mot acne och finnar:
  • 1 klyfta citron
  • 2 msk vinäger
  • 1 dl vatten.

Blanda ihop ingredienderna och badda sedan noga huden med detta. Fokusera på de delar där du ofta får finnar eller kvisslor.  Den här ansiktsmasken innehåller rikt med c-vitamin vilket gör att du  både ser piggare och fräshare ut. Dessutom arbetar den in i porerna och avlägsnar överflöd av fett som ofta leder till acne. Tvätta sedan av ansiktet med ljummet vatten.

För fler bra antiktsmasker som du kan göra med ingredienser ifrån kylskåpet , titta här :)


DNA och RNA

blablalblablbla, biologi är det enda som rör sig i mitt huvud just nu ! Det är så mycket och jag har så lite tid. sitter och skriver ner lite viktiga saker nu så jag bara kan öva på det så slipper jag sitta och läsa ALLT när man inte äns behöver kunna just allt. hehhe.

måste fortsätttaa !!!!! skriver ikväll.

trötta jobb

Det var sjukt länge sedan som jag var så trött på jobbet som jag var idag. Jag låg typ på min plats och blundade medans jag pratade med kunderna. Men ändå gick det ganska bra, Fick iväg 3 hemtelefonabonemang :)

Sitter och kollar på gossip girl nu. sen ska jag duscha och så blir det troligen biologiplugg.


horoskop är fan läskigt !

Alltså mitt horoskop idag stämer sååå jävla bra ( se inlägget nedan) ! Lite skrämmande ibland. Men här är iallafall mitt dagshoroskop !

tvillingarna

Idag satsar du på en helkväll, hemma i soffan. Det har varit många sociala evenemang den senaste tiden så nu ser du en hemmakväll framför tv i sällskap med en påse chips som den yttersta lyxen.

Så sitter jag här med både tvn och datorn på och har en myskväll med just chips ! ;D haha lääskigt !

Om du också vill läsa ditt dagshoroskop så kan du göra det här !

mysmys

Kom hem vid sjutiden ungefär :) Har varit hos jossan med jenny och tess och i princip gjort klart spanskan och så har vi suttit och kollat efter resor nu till sommarn. fyyyfaan vad jag läntar. vi kommer ha så fruktansvärt, sjukt roligt !
Vet inte riktigt vart resan blir någonstans. Vi har lite svårt att bestämma oss ;) men det visar sig hur det blir. Det är ju ändå rätt så lång tid kvar.

Sitter och kollar på spider man nu och myser lite. Orkar inte göra något skolarbete. Är rätt trött så jag ska nog sitta här resten av kvällen.

lördag

Gårdane blev riktigt mysig och förjävla kul! haha
Vi kollade på filmen click , käkade onyttigheter och pratade om allt möjligt ! riktigtriktigt trevligt !

Nu ska jag göra mig klar och åka till jossan med jenny. Vi ska göra klart vårat spanskaarbete och så kanske de blir lite annat plugg också. Vi får se.


myskväll med flickorna

Nu ska jag och angelica åka ner på stan och hyra film. Blev ingen bio för de var ingen som hade pengar eller så kunde de inte.
Sen blir det hem till angie med lite tjockkäk och så kommer söta rejjan och joinar oss.
Nu måste jag kila ! Ha en trevlig kväll :)


Im home

Sådärja. Blev bara en kortis på stan så man kollade inte direkt så jättenoga på kläderna ^^ Vi koncentrerade oss på att köpa godis typ :) heheh. Hittade sånnadär "pulverrör" som är så sjukt goda. Smakar av olika frukter och kostar så lite som 1 kr/st ! Perfekt för mig och min ekonomi nu ;) heheh.

Vet inte vad jag ska hitta på ikväll. är jättesugen på att gå på bio så jag ska höra om det är någon som är lite pepp på det. Men det största problemet är väl vilken film man ska se. Nån som har något bra tips ? så upskattas det.

Nu blir det käk :)



haha det var inte bara jag som tyckte om pulverrör. Lillvovven snodde en av mig när tod kort på dem ;D så söt älskling <3

schools out for today

Nu har vi slutat! Ingen matte och ingen engelska idag. Helt underbart. Ska kila iväg och käka med brudarna snart så fort carro och jenny har slutat från biologin och sedan blir det en sväng på stan. Efter det ska jag hem och vila lite. Blir inget partyliv denhär helgen heller. Måste prioritera lite andra saker just nu. Men får se , kanske går ivåg på lite bio mot kvällen ? det är ju alltid trevligt.

jaa , då ska jag gå och prova min shoppinglycka idag ! Hörs senare.


ett steg i rätt riktning

Jag har pluggat idag. Läst biologi och lite medicin också faktiskt. Det är ett bra steg i rätt riktigt mot min uppryckning. Men har iallafall beslutat att inte plugga efter nio på kvällen så jag inte tycker det blir alltför jobbigt. Måste kunna hålla dethär uppe nu ju under resten av terminen.

Syster håller på och städar badrummet nu och när hon är klar ska jag hoppa in i duschen. En varm lång dusch är välbehövt nu. Synd bara att man inte har badkar. Saknar det nå sjukt mycket ibland. Tända ljus, lägga sig i ett varmt bad med massor av bubblor och en bra tidning. Riktig avslappning !

Oh, nu blev hon klar !  :D

Vad har hänt med mig ?

Det är helt sjukt. jag blir förvånad över mig själv. Förut så kunde jag plugga. gjorde saker och ting bra i skolan och hade koncentrationen och viljan till att göra det. men nu? vad är det som har hänt?
Jag har tappat all min koncentration och vilja och det känns som om ingenting spelar någon roll längre. Förut siktade jag alltid mot toppen men nu är jag nöjd med ett godkänt. Det trodde jag aldrig någonsin att jag skulle bli.
Men idag slog det mig. Jag fick veta att jag hade fått näst bäst resultat i klassen på vårat medicin prov men jag kunde inte få mvg efter som jag bara hade fått G+ på min uppsats så jag har vg+ just nu. Det värsta är när läraren berättar för en att hon förväntade sig mer. Så säger hon att jag jättelätt kan höja betyder så jag får mvg. Då insåg jag verkligen hur mycket jag har skitit i att ge 100% i skolarbetet. Har varit många andra saker som distraherat mig. Jag kan ju ! JAG KAN ! Men innan idag, så har jag inte haft den galna viljan jag hade förut. Men nu idag när jag insåg att jag faktiskt kan så började jag tänka. Klart jag ska satsa på toppen och få bra betyg ! SÅKLART JAG SKA GÖRA DET , EFTERSOM JAG KAN ! Jag vill ha ett bra liv och ett bra jobb i framtiden och då gäller det att kämpa. jag ska faan kämpa ! Från och med idag ska jag skärpa mig och göra saker ordentligt ! Jag ska få det framtida livet och yrket som jag vill ha . jag har bestämmt mig för det nu och då jävlar blir det så också ! jag är inte den som ger upp i första taget.

Paella - Den spanska nationalrätten

nu sitter jag , jossan & jenny och skriver om Paella för fulla muggar ! vi har kommit en bra bit trots allt med tanke på att vi började med det så himla sent. det ska nog bli bra dethär :) hehe.

Slutar fem idag enligt schemat. Men medicinläraren är ju alltid så gullig så vi brukar få sluta vid fyra. hoppas det blir så idag igen. Idag måste jag nog börja läsa biologi för annars vet man inte hur de slutar på provet. speciellt eftersom fysiken gick botten så får ju absolut inte biologin eller medicinen göra det. Uppryckning från min sida !


Paella - ser riiiktigt gott ut , right ? ;)
Det här är bara en av de sjukt många olika sorterna som finns.

smile

Jobbet gick inte som en dans på rosor idag. Fick bara iväg en order. Men jag hade roligt iallafall och jossan gjorde mig sällskap de första tio minuterna ungefär :).

Italienmötet var lite småkul. Vi fick kolla igenom listan på de italienare som vi ska få bo hos och även välja de vi hellst skulle vilja bo hos då. Hittade en tjej som har typ samma intressen som jag har och som dessutom kan slovenska. Det är ju lite likt bosnisna. Perfect match ;D haha. Jo men det blir ju liiite jobbigt om man hamnar hos någon som inte har något över huvudtaget gemensamt med en själv så nu får jag hoppas att jag får bo hos henne då :).

Nu ska jag dega lite framför tvn och sen sova. plugga idag ? nej det blir det definitivt inte. Var varken lust eller ork till det. Ska ta itu med den biten imorgon. Godnatt :)


In the school

Sitter i datasalen nu med jenny & jossan. Vi ska plugga biologi egentligen men ingen av oss har plockat fram böckerna ;D very good !

Idag, när vi har slutat, så är det Italienmöte. Vi ska få information om flygbiljetterna och lite hur det blir med det. Kommer ta cirkus en halvtimme. Efter det ska jossan,jag och jenny sätta oss skriva klart våran spanskaredovisning. Ska även hinna med en sväng ner på stan och reklamera mina vantar eftersom jag knappt haft dom i en vecka och dom är redan helt trasiga. Så blir det jobb klockan fem också då. Kommer inte hinna plugg något idag antar jag .. men får försöka så gått det går :)

Im doing good

Jo det går rätt bra med designen. Headern är väl klar så nu är det bara lite andra detaljer som ska fixas. Det får jag ordna någon annan dag :)

Som planerat så har jag inte rört en enda bok idag! grymmt skönt att ha en pluggfri dag. Inte ofta jag kan unna mig det. Sitter och kollar på desperate housewifes med syster nu också. Ska göra lite varm oboy efter det och mysa framför nästa bra serie på tvn ;) hehe.



jag är orolig ..

Vi hade fysikprov idag ..  Pluggade igår och det känndes rätt okej lixom, nästan bra. Men väl där inne i aulan när jag satt med provet framför mig så var allt som bortblåst. Det gick inte bra alls och jag är orolig att jag ska få mitt första ig . Då vet jag inte vad jag gör .

Idag orkar jag inte plugga. Vi har inget mer denna vecka så då kan jag ägna en dag åt att göra något lite roligare. Men nästa vecka kommer en hög av plugg.. orkar inte tänka på det.

Nu ska jag faktiskt ta och göra min design :D Så jag får tankarna på något annat än fysikprovet .. :(

overload

Jag orkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar inte ! Jag har läst i boken och gjort några uppgifter i fysiken och nu orkar jag inte mer. Provet är ju imorgon så jag känner att jag måste plugga mer. men jag vet inte vad jag ska göra för jag tycker jag gjort allt ! Sen om jag kan allt .. höh .. nejnej ! Börjar få lite panik nu ..
Men det är väl bara att ta ett djupt andetag , öppna boken och läsa ! :(

Måndag

Hann inte skriva nå mer igår eftersom jag kom hem från jobbet och satte mig direkt med engelska loggboken. Skönt att ha den klar. Men nu ligger det istället en massa andra skolarbeten på lur som jag snarast måste ta tag i ... less på skiten.

Jobbet igår gick bra ! :D första halvan av passet var inte en höjdare men under andra halvan så startade chefen en grupptävling där den grupp som tillsammans sålde mest ordrar fick en varsin biobiljett.  Jag och sara hade sån tur att vi fick den riktigt duktiga människan Phi i vårat lag ! Så då taggade man till lite och fick iväg ett gäng ordrar! Vårat lag vann ju såklart så nu har jag två biobiljetter på lager ;) haha grymmt nice.

Nu ska jag plugga fysik. Prov imorgon.

Fars dag

Vaknade imorse av att pappa ropade vid tiotiden. Han hade gjort en mysfruckost till hela familjen och cappucino till honom och mig. Så himla gott. Han fick sina farsdags presenter och sen så satt vi alla och åt och pratade . Riktigt mysigt måste jag säga :) Annars brukar man oftast stressa ner fruckosten för att hinna ta sig till skolan i tid.

Håller på och städar rummet nu. Går inte så bra faktiskt. Jag måste vara klar med det till tolv för då kommer pappa och hämtar oss för vi ska åka och käka på max. Är inte sådär jättesugen på att äta skräpmat måste jag säga. Har helt ärligt blivit lite avskräckt av det ... haha sjukt konstigt att jag säger så ! Jag som älskar mcdonalds! But its true.

Lär sätta lite fart så jag hinner nu. Ska jobba idag också från ett till sex så jag är hemma runt halv sju. Ha en bra dag!

nu tog energin slut ..

Jag är äckligt trött. Sen jag kom hem från jenny har jag käkat pizza och degat lite. Men efter den korta vilan så har jag läst engelskaboken som nu för övrigt är utläst och så är jag nästan klar med loggboken. Ska bara rätta stavfel och svara på den sista frågan och så är det klart. Skönt.

Ska bli så underbart att få sova. Det finns inget bättre än att krypa ner under duntäcket och få vila upp sig. Sen vakna upp på morgonen och solen lyser in genom fönstret ( händer dock sällan nu när är vinter, tyvärr ). Underbart.
Men det är inte alltid lika underbart att vakna och komma på att man har massor att göra under dagen. usch .. Blir jobbigt för mig imorgon då eftersom det är tre hemskt tråkiga saker som står på schemat.

1. Städning
2. Jobb 13.00-18.00
3.  Plugg

Det är bara att bita ihop. Godnatt allihopa :)

We are good

ja, plugg med brudarna idag som sakt då. Åkte ner på stan och mötte upp jossan vid 1 och så tog vi bussen hem till jenny 10 i 2. Gjorde lite spanska och lite fysik. Sen kom carro och vi fortsatte fysikpluggandet. Kan inte påstå att det blev mycket gjort men fick iallafall 17 räkneuppgifter gjorda vilket är rätt bra ändå. Vi är duttiga ^^ haha !Ska inte plugga nå mer ikväll utan jag ska läsa engelskaboken istället. Måste göra färdigt bokrapporten på den nämligen.

haha vi satt och kollade igenom jennys dator där hon hade en massa ganska gammla bilder ! ;D Lite roligt att se eftersom jag inte har alla dom ! ;) Det gjorde i ett bra tag så de kan ju vart en anledning till att det inte blev så himla mycket fysik .. hehe.

Nu ska jag vara duktig och läsa. wohow ... men måste bjuda på två lite sådär gammlare bilder ;)


Jag & tessan när vi och några från klassen spelade brännboll i boloungerskogen i sommras! :D


Jag & carro påväg till alborgen med jossan,jenny och resten av klassen ! Det här var i början av tvåan !


Design

Nu vill jag ändra den igen ! Och denhär gången har jag faktiskt en bra idee för en gångs skull. Frågan är bara om jag kan lyckas få till det som jag tänker det i huvudet ! Men det ska väl inte vara så svårt hoppas jag ! Avslöjar inget än. Ni får se det när jag är klar. Hinner dock inte göra det idag och inte imorgon heller.. Vet inte när jag ska hinna eftersom det är så mycket prov och inlämningar i skolan så det kan ta ett tag. Men den som väntar på nått gott väntar aldrig förlänge ;)

Nu blir det fix och hem till jenny med brudisarna !

plugglördag

usch vad hemskt det känns att denna lördag ska spenderas till att plugga. Det positiva med det hela är att pluggandet blir tillsammans med brudarna ! Men att läsa fysik på en lördag är inget jag föredrar. Hade hellre velat kila ner på stan och kika runt. Men sånt är livet. Denhär kommande veckan och nästa är fullsmockade så det är bara att gilla läget och använda helgerna till att plugga. usch. Så som ni kanske förstår då så blir det ingen utgång denna helg och troligen inte nästa helg heller :( .

Ska prata lite med jossan om när vi ska åka och sådär och sen bär det väl av :)

Gratismode.se

Det finns så himla många sådana gratis sidor där man kan få en massa presentkort och annat genom att samla poäng. Brukar ofta vara ganska svårt om man måste samla ihop ett ganska högt antal poäng för att få sig ett presentkort.
Men nu så har jag hittat en rolig sida som det är riktigt lätt att samla poäng på faktiskt ! Genom att till exempel värva kompisar och besöka hemsidor så samlar du lätt ihop poäng ! Genom att du blir medlemm får du 50 poäng i startbonus och när du kommer upp till bara 250 poäng så kan du redan då växla in dina poäng!
Det är ju gratis och man får presentkort !! Bättre kan det inte bli ;D hahah - http://gratismode.se/?c=1254


Något är fel !

Jag kom hem från shoppingrundan med angelica för ett tag sedan. Vi hade asroligt och gick runt och kikade i affärerna. Men något ÄR fel. Jag hittar inga kläder.
Jag behöver en massa kläder både till vardags och fest och speciellt nu til utlandsresan om 38 dagar ! ( längtaar <3 )
Men det finns inget som faller mig i smaken. Jag måste skärpa mig och få tillbaka detdär shoppingsuget som jag hade förut eftersom jag MÅSTE köpa lite plagg. Bara jag har köpt allt jag behöver innan 16 december så är det lungt, men det närmar sig med snabba steg !!

Sitter och kollar på Fredag hela veckan nu! Älskar Peter & David, dom är såå himla bra ! Och det där familjen Becker & Becker är ju BÄST ! ;D haha så kul !

Jag tror jag hoppar över pluggandet idag. Borde egentligen plugga .. men det är ju fredag ;)

Nu bär det av till valbo

 .. Med Angelica ! :D Håller på och gör mig i ordning nu och sen blir det till att hoppa på bussen och åka iväg till köpis.
Det ska bli kul ! Får hoppas att man har lite tur för en gång skull på shoppingfronten. Har inte gått så bra för mig senaste tiden, hittar inget jag gillar. Men idag kanske, today may be the day !!

Nu ska jag kila iväg till Angie. Vi hörs kväll :)

Lost and found

Sådärja , nu är klassrådssammanfattningen klar och utskriven och jag och jossan sitter och degar lite i datasalen i väntan på att biologin ska börja. Vi ska laborera idag.

haha , min skåpnyckel har varit borta enda sen i måndags och jag har fått ha mina saker i mina vänners skåp. För några dagar sedan hade någon satt upp en lapp på mitt skåp där det stog "gå till vaktmästaren" vilket jag inte tog på allvar för jag trodde att det var någon som bara hade klistrat upp det bara ändå. Så då var det inget mer med det.
så idag, så tog jag tag i det hela och gick ner vill vaktmästaren för att få låset uppknippsat. Så fyllde jag i ett papper med namn och skåpnummer mm. Vi går ut från vaktishuset och så frågar han mig "Du föresten , vad var det för skåpnummer" Jag säger att jag har nummer 495 så ler han lite lurigt. Han gick tillbaka in i vaktishuset igen och jag gick efter, så pekar han på en nyckel som hänger uppsatt på en tavla och det står "495" över den ! haha ;D Så det visade sig att den lappen som suttit på mitt skåp för några dagar sedan faktiskt var sann och att nåra hade hittat min nyckel och lämnat den till vaktis ! :D lite glad jag blev ! ;D

nu börjar biologin !! hörs !

MTV music awards

Sitter och tittar på EMA nu samtidigt som jag skriver klassrådssammanställningen. Jag var sekereterare när vi hade klassråd i tisdags så då blev det ännu en "läxa" för mig då att skriva .. lite drygt men inget som kräver mycket jobb direkt.

Programledaren för EMA är ju hon Katy Perry ! haha shit vilken härlig tjej hon är ! Jag har tröttnat något sjukt på hennes låt "I kissed a girl" men nu när hon var så bra iväll så känns det som jag börjar gilla hennes låt lite nu igen ;D hahah.
Roligt att hon byter kläder efter allt hon gör också ! :D
Aa dom har kryddat till det riktigt bra. Shit vad underbart att få gå på något sådant. En rejäl föreställning helt enkelt !

Nu ska jag sova och ladda batterierna för morgondagen. Godnatt folk :)

Medicinläxan för fulla muggar

Sitter nu och jobbar med medicinläxan vi har tills imorgon. Engelskaboken ska också vara klarläst tills imorgon samt att jag ska ha hunnit göra typ en recension på den också. Blir mycket skoljobb idag.

Imorgon ska jag åka ut till valbo med Angelica. Har inte träffats på ett tag nu ( hatar att det blir så, att vi inte hinner ses lika ofta som förut ) men imorgon så blir det en shoppingrunda. Alltid trevligt och roligt :) Kanske tillochmed ett besök på ikea för lite durumvetepasta och chokladpudding :) vore inte fel!

Datasalen .. igen ;)

Ja då sitter jag här igen. Väntar på att mattelektionen ska börja. Vi har precis haft matteprov & jag kan inte säga att det gick bra. Men för att citera jenny , G är ju också ett betyg.

Jobbet gick kanon igår ! Fick iväg 5 ordrar varav 2 var mobil. Så det blev en lön på cirka 1000 kr för det passet + att jag vann en biobiljett i tävlingen vi körde. Lite glad !

Ska åka hem direkt efter vi slutat och sätta mig med medicinläxan och engelskan. Det måste göras klart idag eftersom det ska in imorgon. & imorgon är det bara att ta med fysikboken hem och börja plugga till det provet. Usch .. domhär 2 veckorna framöver blir riktigt jobbiga ..

datasalen med spanskaklassen

Vår lärare i spanska är sjuk idag så det blir inte direkt jättemycke arbete gjort. Men jag, jossan & jenny ska skriva ett litet arbete om hästkulturen i spanien eftersom spanien är känt för bland annat sin hästkultur. Jossan har hittat en hel del information så nu kan vi sitta och slappa lite :)

ska plugga matte i en timme här på skolan tillsammans med jossan efter vi slutat. Sedan är det språklektion igen och jobb klockan fem. Så jag är hemma ikväll 21.30. Jag som har matteprov imorgon också. Känns inte så roligt att komma hem så sent för då hinner jag i princip inte plugga någonting innan det är dags att sova. Men ska försöka få så mycket som möjligt gjort nu under denhär håltimmen.

Val-vakan

Mattenboken är undenslängd och jag sitter nu och kollar på val-vakan med Filip och Fredrik. Dom är härliga domdär två :) haha. Jag är inte alls särskilt insatt i politik och tycker inte det är intressant alls överhuvudtaget. Men jag vet iallafall att jag vill att Obama ska vinna dethär valet. Mc cain är som en kopia av Bush medans Obama har lite andra åsikter som jag nu råkar hålla med om mycket mer än vad jag gör med mc cains åsikter. USA behöver en förändring vilket Obama kommer att bidra till. Så nu hoppas jag på det bästa inatt.

Nu ska jag fortsätta kolla på val-vakan och sedan sova. Är riktigt trött .. tur att man har sovmorgon imorgon :) Godnatt !


Tisdag

Långa lektioner idag i skolan men jag klarade mig som tur är. Min hjärna är helt överfyllt nu av matematik. Har hunnit vila lite iallafall från mattelektionen i skolan och ska börja plugga alldeles strax igen då. Vet inte hur mycket jag kommer orka idag eftersom jag satt med boken ett ganska bra tag igår. Det återstår att :)

Måndag

Första skoldagen avklarad. Fick ett bra besked från spanskan att jag hade fått VG på provet :) finfint. Men måste säga att jag hoppades på högre. Men det gör man väl alltid ?

Lyckades få med mig mamma ner på stan idag efter skolan också. Hon är absolut bäst att gå på stan med eftersom hon är så himlans effektiv och hittar saker och ting väldigt fort. Köpte ett par vantar , skor & en jacka så nu är allt det jättenödvängida avklarat! dessutom så har hon gått med på att betala hältfen av allt det jag köpte ! Så gissa om jag är glad nu ? ;D haha.

Ska vara duktig och plugga lite matte nu och senare blir det käk och mot kvällen Prison Break<3


Vantar från Lindex, 89 kr.


jackan från Inter sport, North Brook 800 kr.


Skor från Berglöfs , 700 kr.

2 november

Jaa . då var oktober slut och november har börjat. Tiden går så himla fort, man hinner nästan inte med.
Jobbet gick dåligt idag. bara 1 order på fyra timmar ... really bad. Men jag bryr mig inte .. usch.

Imorgon börjar skolan också. Första veckan börjar med två inlämningar och ett prov. kul ?
Sedan följer fullspäckade veckor efter denhär första , men det kommer bara vara så nu denhär första tiden efter lovet och sedan löser det upp sig lite. Så jag hoppas att det inte är alltför jobbigt.

Nu ska jag kolla igenom alla bra tvkanaler efter något roligt att titta på eftersom jag inte orkar plugga matte. Hur i helvete ska det provet gå? ... jagvetinteja .. men ska ta itu med pluggandet imorgon :) hehe.

när lammen tystnar

I did it, jag har nu äntligen tittat på när lammen tystnar.
Jag är inget fan av skräckfilmer och är skiträdd för att titta på dem eftersom jag helt enkelt inte pallar det. Den ständiga nervositeten man känner är så äcklig och jobbig. men ändå på något sett lite härlig! hahah.
Alltså visst brukar jag se skräckisar, men jag blundar alltid under som läskiga bitarna ;) heheh. Men nu , denna gång, såg jag hela filmen utan att blunda en enda gång ! Den film som jag fruktat så länge, Har alltid varit rädd för att se den för den verkade så sjukt läskig, var inte alls så äcklig som jag tänkte. Blev lite smånervös under vissa delar men sen... ingenting. Inte alls läskig film heller. Det enda läskiga var väl hannibal som lixom ser så äcklig ut. Sen var det inge mer med det.. lite besviken kanske ? men ändå lättad ;P haha
Kan ju säga att jag sett värre skräckisar... usch . ryser när jag tänker på det. haha ;)

Nu ska jag sova. Söndag imorgon , alltså "städa rummet och jobba dagen". Tänk positiiiivt ....

Gårdagens Halloweenparty

Vi började kvällen hos tessan vid halv fem tiden. Hon & JannyA höll på och fixade tessans klänning medans jag och joss degade framför the doctors i väntan på de andra brudarna. Sen kom Jenny,Sanna & Carro och vi började baka pizza och göra oss klara för kvällen. Så gjorde vi bål och roade oss en jävla massa!
Taxin kom och hämtade upp oss halv elva och körde oss ner till sjömanskyrkan vid tågstationen. Där kom vi på att vi skulle köra en tävling under denna kväll , vilket var en himla rolig ide ;D haha. Kan ju medela att jenny vann och jag&joss kom på delad andraplats ;) heheh.
Men kvällen var rolig ! Första gången vi alla gick på något sådant tillsammans. Brukar alltid slutamed att vi splittras upp men inte denna kväll, nejnej, denhär gången var vi alla tillsammans :D.
Vi åkte hem med 10 i 2 bussen och jag,jossan och jennyA sov över hos tess. Men kvällen var riktigt rolig ;D haha

Hemmakväll ikväll. Sitter och kollar på film, spökhuset, Det är typ en barnskräckis men den är bra ;) haha.
Vi ska ha myskväll ikväll hela familjen. Blir till att äta massa godsaker och bara mysa. trevligttrevligt.

Bilder från gårdagen!














RSS 2.0