work

Gick bra på jobbet idag !! 1 timmes längre arbete och fick in 6 ordrar! Bra avslutning på denhär månaden ;)

Ska sätta mig och plugga in engelskaglosorna nu tänkte jag och så lär man väl titta lite på biologin.. kanske ..  haha shit vad jag alltid ska skjuta upp saker! Gör allt i sista sekunden när det gäller skolan. menmen .

Söndag

Söndag innebär alltid städa och jobba & kanske plugg berodende om jag har lust elr inte ;). Men inge plugg idag känner jag.. orkar inte!

Håller på och fixar litegrann för ska åka till jobbet om cirka 15 min. Får se hur det nya arbetspasset funkar. Hoppas det är bra egentligen eftersom jag hellst inte vill byta dag faktiskt.

lär kila !! heejs !

I <3 my new shoes

Jag älskar mina nya skor ! Dom är så sjukt sköna och så fina !! ;D Vagabondskor är faktiskt mina favvosar måste jag säga.

Mor och far står och gör mat i köket så ska äta snart och eftersom jag inte har nå att göra nu emellan det så slänger jag upp en dagens outfit för första gången typ ;D


Vagabond , 550 kr.


Svart kort kofta , H&M 149kr
Grå kuvertklänning , Gina tricot 49kr ( ord pris 149kr )
Svarta tights , Gina tricot 79 kr.

Lördag

Har varit ner på stan idag med Angelica. Köpte ingenting utan vi gick mest runt och bara kollade lite :) Längesedan man träffa henne nu tycker jag. Men skolan tar ju en sån himla tid så man hinner helt enkelt inte.

Ikväll ? Har ingen aning om vad som händer. Cruising på stan iallafall så antar att det blir folk där nere. Men vet inte riktigt om jag är pepp på party eftersom jag börjar jobba kl 1 imorgon !! Och om jag är trött och sliten då så kommer domdär 5 timmarna att kännas som 10 dagar! Och då dör jag, för jag orkkkaaar inte sitta där då , det är så fruktansvärt. Ni skulle förstå mig om ni  provade någon gång ;) heheh. Men kanske ska åka med pappa till hans jobb och fixa några bilder. Sen kanske vi ska övningskörs också !:D Han frågade om jag ville det när jag kom hem och JA ! Det var ju aslänge sedan jag gjorde det så är nog lite ringrostig nu. Behöver slipa på färdigheterna ;).

.. trött !

Är inte klar till 100 än tror jag, men nu närmar sig klockan tolv och jag är döötrött. Godnatt allesammans :) <3

Under ombyddnad

Håller på och gör om designen lite för jag tröttat på denhär som jag nu har! Så ni vet :D hahah



Fredag

Nu har magen svällt !! Har tjockat tacos med familjen nyss och det var helt underbart gott. Ikväll blire chill. Ska inte göra någonting och jag är så sjukt trött så det blir väl troligen en film.

Gick på stan med mamma idag efter skolan. Blev en trevlig shoppingsväng som varade riktigt länge. Vi gick in i princip alla affärer. Dock köpte jag inte så mkt. Blev ett par skor från vagabond och ett par strumpbyxor på Gina :) Viktiga var ju att jag hittade SKOR ! Har varit i behov av det ett bra tag men nu äntligen fann jag ett par fina ! TACKOCHLOV!

Nu ska jag se om det går något bra film på tv.

In the skolan

Hann inte skriva nått igår, var knappt hemma ;) .

Men första lektionen i Medicinsk grundkurs gick bra och shoppingen på H&M gick bra ;D Köpte en hel del, minns knappt själv va det va.


Ska på stan nu efter skolan med mamma också. kika runt lite. Sen tror jag pappa har planer på att vi ska käka tacos ikväll vilket inte är allt för tokigt. Men får se hur det blir, beror på lite detdär :)



Skolan

Sitter i skolan nu, ska ha matte om ungefär 10min. Sen är det lunch, fysik och medicinsk grundkurs, som är en tre timmars lång lektion !! ( jobbiggt ).
Men efter det ska jag och jossan ner på stan och gå loss på H&M vilket jag ser fram emot enormt ;D haha. Fick lön igår. Även om det inte var nå mycket alls eftersom jag inte jobbade nånting i pricip i augusti för jag var utomlands, så lär jag iallafall ha fått 800kr :) Får leva lite snålt denhär månaden helt enkelt.

5 min till matten. Ska kila dit nu . Hejs!


Onsdag

Jobbet gick botten idag. Det kändes som en hel evighet att sitta där i fyra timmar. Tiden gick så fruktansvärt sakta. Sålde bara 1. suck ..
Skolan var väl okej.. Idrott, biologi och spanska. Biologin är absolut värst, så himla lång lektion med en sjukt tråkig lärare. 1,5 timme känns som 3 timmar helt enkelt.

Imorgon är schemat fullspäckat !! Skolan är från halv nio till klockan fem. Sen ska jag hinna iväg till sjukan och efter skolan ska jag och jossan på en rejäl shoppingrunda på H&M. De har klubbdag imorgon med 10% rabatt på allt. Och eftersom jag behöver en massa saker så äre väl lika bra passa på och köpa det nu ;) Underkläder ska jag lungt köpa iallafall !! Sen hittar man alltid en massa saker man vill köpa där så det lär nog ryka ett par hundralappar skulle jag tro ;) Vi får se.

Har inte pluggat ett dugg idag, känner att jag förtjänat det på något sätt. :) Men ska ta och lägga mig nu så jag orkar med den hektiska morgondagen. Good night <3


Tisdag

Slutade 20 över 3 idag och tog första bussen hem. Tisdagar består enbart utav lååånga lektioner. Alla är på minst 1 timme !! Lite småjobbigt ..

Nu är i princip Italienresan spikad för min del !! I min klass har 20 pers tagit intresselappar och i den andra klassen har 5 st tagit. Den tredje NV klassen har inte äns fått någon information om det än. Å det är redan 25 pers som är intresserade och endast 26 får följa med. Så berättade våran fysiklärare att om dom får in fler än 26 lappar så kommer dom gå efter "först till kvarn". Jag lämnade in min lapp idag och de visade sig att jag var den första av alla som lämnat in!!!!!!! Så ..... jag kommer nog få åka med ! ;D Eller jag är typ säker på att jag kommer få göra det ;D hahah :D:D:D Hoppas somfaaaan nu att jenny, jossan och carro också får åka med !! Gäller att skynda sig med att lämna in lapparna helt enkelt ;)

Nu lär jag sätta mig och skriva klart spanskan.

Good me

Idaag har jag vart rätt duktig faktiskt. Har jobbat klart mattesidorna som ska vara klart till imorgon ( HJÄLP med nollpunktsmetoden!!!! ) och så har jag i princip gjort klart spanskaläxan til torsdag. Hade inga som hellst planer på att börja göra den idag, men efter jag tröttnat på att sitta vid datorn så gjorde jag den. Man skulle skriva om sitt sommarlov, fick korta ner den rejält för annars hade det blivit en hel novell !! ;D hahah. Men jorah , det blir nog bra detdär. sen stavningen och grammatiken är ju inte den bästa direkt.
Fick korten av jossan från i lördags , våran myskväll !! Ska bjussa på några stycken tänkte jag och sen ska jag sova. Godnatt folket.


Carro, Jossan, Jenny & Jag<3 , Tessan var inte me för hon var i stockholm :( <3


& jaa, denhär bilden gillar jag starkt !!


wohow !! ;D haha <3


Peddy och Jocke somna strax före oss kl 04.00 ;) hahah trötta va dom !


Hej favoritskoldag!

Slutade kvart i elva idag. Jag och jossan gick ner på stan och käkade på mcdonalds och handlade lite. Köpte en grå fodral på Gina för 49 kr och även en kofta på Gina för 149kr :). Sen träffa vi även carro,jenny och tess som hade vart och käkat på ett annat ställe för de är nämligen inte lika förtjusta i mcdonalds som jag och joss är ;D hahah.
Så kom jag hem vid ett och har suttit och jobbat lite matte nu också. Bliiiir galen på dethär med nollpunktmedotden ( ett stört räktesätt ) . Får fan inte en enda uppgift rätt med detdär. Men tuuur att jag har folk som är bra på matte som kan hjälpa mig (A)<3.
Ska äta snart också, tror mamma gör pyttepanna. Inte min favoritmat direkt men det går väl i :)



Söndag

Var ganska pepp på att jobba när jag åkte hemmifrån men så fort man satte sig framför datorn i dedär stolarna så sjönk humöret direkt. Men lyckades iallafall få iväg 3 ordrar. ett okej resultat.

Börjar 08.30 imorgon och slutar 10.45 ! Älskar måndagarna. Ska gå och hämta ut mitt leg som nu lekat på banken i över en månad och väntat på att jag ska komma och hämta det. Sen ska jag även låsa upp min mobil så jag äntligenkan byta bort dyyyyra telia !!! Sen måste jag ta en sväng på stan och leta kläder och allt annat ! Behöver så sjukt mycker saker nu så det är läskigt ... hejdå pengar säger jag bara.

Nu måste jag lägga mig och sova så jag orkar upp imorgon. Godnatt .


Sommaren 2008

Ja den är ju i princip slut nu tyvärr. Men det har varit en underbar sommar så nu blire en liten sammanfattning av det hela ( har trööök så fick lust att göra en sånhär sammanfattningslista , haha )

sammanfattning sommaren 2008

-gjorde du något i sommar som du aldrig gjort för?
Jaa

- dog någon som stod dig nära?
Nej

- vilka länder besökte du?

Bosnien,Kroatien, Ungern, Slovakien, Tjeckien, Tyskland, Österrike, Slovenien ( åkte igenom dom kursiva ialf+ övernatta i Ungern ;D hehe )

- är det något du saknar sommaren 2008 som du vill ha sommaren 2009?
jaa, "gänget" i gorazde.

- vilket datum från sommaren 2008 kommer du alltid att minnas?
Hela veckan i Gorazde, 27 Juli - 2 Augusti.

- största misstaget?
inget

- har du varit sjuk eller skadat dig?
nej

-Bästa köpet?

hm, svårt. köpte ganska mkt bra :)

Vad spenderade du mest pengar på?
typ kläder

- gjorde någonting dig riktigt glad?

jaaa

-vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2008?
Armenia - Qele Qele och Yves Larock - Rise up, min och almas favoritlåtar på bomerang <3

va du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
hmm , gladare !

- vad önskar du att du gjort mer?
Vart mer i Gorazde .

- vad önskar du att du gjort mindre?
vetinte

- hur tillbringade du midsommarafton?
minns inte xD

- blev du kär i sommar?
njaaaa (A) ^^ maby.

- hur många förhållanden?

inget :)

- favoritprogram på tv?

svårt, finns en hel del bra.

- bästa boken du läste i sommar?

ingen

- största musikaliska upptäckten?
vetinte

- något du önskade och fick?
åka till Gorazde

- något du önskade dig men inte fick?
tror inte det.

- vad gjorde du på första dagen på sommarlovet?
var hemma och var döötrött efter festandet på skolavslutningen ;)

- finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
det tror jag inte, kanske lite bättre väder ?

- hur skulle du beskriva din stil sommaren 2008?

haha xD vanligt!

- vad fick dig att må bra?
Vännerna i Sverige och gänget i gorazde !!;D<3

- vem saknade du?

ingen

- de bästa nya människorna du träffade?

folket i Gorazde ofcource!!<3

- sommarens sötaste?

Många !!
- sommarens hetaste?
HAN ! <3

- sommarens största kärlek?

ingen direkt ;P haha, han kanskeeee ^^

- sommarens besvikelse?

inget
- sommarens bästa?
GORAZDE!!!!!

- sommarens snällaste?
Många !!


Myslördagen

Halloj !
Det blev en riktigt mysig kväll med budsen igår. Vi åkte hem till jossan och lagade tacos och kollade på Hancock. Sen blev vi lite partypepp och snakkade lite med folk men denna lördag var ganska död för de flesta satt hemma precis som oss och kollade på film. Så viblev hemma. Värmde tacospaj och började kolla på Förtrollad. Så kom Peddy och Jocke förbi en stund så satt vi ¨där och såg film och pratade. Sedan vart alla så trötta. Jocke och Peddy somnade i soffan så vi fyra gick upp och la oss också. Blev en riktigt mysig kväll <3
Imorse gick vi upp tiiidigt ! Vid halv nio trots att vi lade oss fyra inatt. Vi gjorde oss i ordning och åkte och kollade på fotbollsmatchen mellan GIF och Hille. Det var kuul! Efter första halvlek var jag tvungen att kila hem eftersom jag ska jobba ikväll. Så jag tog en proemand hem :) Har hunnit städa klart mitt rum nu också och har precis satt mig vid datorn för att vila lite ;D heh. Ska snart äta med dessutom och mamma har varit så gullig och kokat majskolvar. Love it!

Hoppas ni också hade en trevlig lördag :)

Lördag

Yes, fin dag idag med lite solsken :) Skulle ha fotograferat med Lina idag men de får bli nästa helg eller nått för hon är förkyld . Har gjort mig i ordning nu och ska snart bege mig till bussen och åka till jossan där jag, joss carro och jenny ska köra en liten myskväll :) Ska bli riktigt trevligt. Sen sover vi allihopa över hos henne också :) MYYS!

Hinner inte skriva nå mkt eftersom jag måste kila till bussen. Hörs antagligen imorgon. Har en rolig lördagskväll allihopa!!

Italia Baby !!

Idag berättade våran fysiklärare en rolig sak för oss :) Han började berätta att han skulle åka till Italien på sportlovet. Han skulle tillbringa 2 dagar i venedig och 7 dagar i Tieste. Så frågade han om det var någon i klassen som ville följa med och alla tänkte ju såklart att han skämtade. Så tar han fram en bunt papper med intresseanmälningslappar !! WHAT?
Så visade det sig att man fick följa meeeeed !!!!!!!!!!!!!!
Man får göra en intresseanmälan nu om man är lite sugen på att åka med så blir de uttagning i september.
Man åker bort på sportlovet, 2 dagar i VENEDIG och 7 dagar i tieste. I Venedig bor man på hotell och i Tieste bor man hos värdfamilj. Sjukt bäst till ett sjukt billigt pris ! SJÄLVKLART så ska jag, jossan och jenny anmäla oss. Det bästa är att alla som går 2an på natur har förtur till dethär så sjangsen är stooooor att man faktiskt kommer med. 3 lärare och 27 elever ska åka.

OMG ITALIEN !!!!!! Det är ett av de länderna som står högt upp på listan som jag vill besöka så jag hoppas stoooort nu på att vi blir uttagna och får följa meed!
HOPPAS SOMFAAN NU TJEJOR !!!!!!!!!!!! DET LÄR BLI EN GRYMMT ROLIG RESA !!!!!!!!!!!<33

( haha , värsta exited jag är )



Venedig !

 

Fredag

Tack och lov för fredagar. Älskar värkligen dom dagarna. Skolan slutar och man har 2 dagars "lov" framför sig :) Rikigt trevligt.
Efter skolan idag åkte jag ut till valbo med familjen. Vi käkade på Ikea och gick sedan runt tillsammans och kollade lite i affärerna. riktigt mysigt var det. sällan vi umgås sådär allihopa tillsammans så det var riktigt skönt att få göra det idag. Sedan var tanken att jag och brudarna skulle åka hem till Jenny för att kolla lite på film och mysa. Men klockan blev lite väl mycket och bussarna går sällan nu så då hade klockan hunnit bli 22.00 innan vi var framme hos henne. Så det vart inte av. Så nu sitter jag här hemma och mysar framför datorn med doftljus tända. Tittar lite halft på filmen Casanova också. Aldrig sett den förut men den verkar vara bra. Heath Ledger var ju bara så himla snygg.

Imorgon får vi se vad som händer. Beror på lite detdär. Kanske ska fotografera med Lina Å kanske ska se film med bruds imorgon. Allt beror på helt enkelt :) Hörs senare ikvälll !!


Alborgenskojj / Fotografering

Idag var vi med klassen till alborgen för att lära känna de nya som börjat.
Vi var först i Boulongerskogen där vi gjorde sharader och lite annat som var rätt kul. Sedan cyklade vi vidare till alborgen. Var riktigt roligt ! Det dåliga däremot var att vi hade för lite tid på oss att vara där och dessutom att vi bytte grupper efter halva tiden. Det sög rätt hårt. Men det blev bra iallafall och det var roligt, vilket är huvudsaken !

Väl hemma så åkte jag till Tanja där vi gjorde oss i ordning och gick ut och fotograferade lite. Det blev lite Cowgirl och 60/70 tal tema denna gång. Blev inte direkt superbra bilder för min del, inte direkt den bästa fotograferingen för mig. Men de blev väl okej iallafall.

yes, har inte fått alla bilder än men några har ramlat in. Bjuder väl på 1 ikväll iallafall :) Godnatt , Vi hörs imorrn ;)


Skolstart

Första dagen i skolan idag gick finfint. Träffade tjejorna utanför ingången kl 10 och vi gick in där vi hade möte i Aulan först och fortsatte sedan upp till klassrummen :) Där fick vi vårat schema ( som är heeelt underbart bääst ) och lite annan information. Slutade klockan 12 idag iallafall och då gick jag , jenny, jossan och carro ner till stan och shoppade lite kläder och köpte lite skolsaker. Sedan käkade vi på mcdonalds och efter en stund kom tessan också dit och joinade oss :)<3

Imorgon ska vi åka till Alborgen med klassen för att lära känna de 6 nya personerna som har börjat i våran klass ( + 1 utbytesstudent som är från BARCELONA !!!!!!!!!!!!!!! ). Vilket ska bli riktigt roligt. Alborgen för er som inte vet är som "fångarna på fortet" som dom visade på tv för ganska länge sedan. Det är olika banor med olika utmaningar som man ska klara. Riktigt kul ;) hehehe.

Jobbet ikväll gick riktigt bra ! första två timmarna sög och jag sålde ingenting men efter rasten fick jag iväg 6 ordrar vilket ger mig en lön för det passet på 750 kr. nöjdnöjd.

Nu ska jag sova. Känner tröttheten komma krypandes. Goodnight.


Tisdag

Har varit och handlat åt mamma nyligen och passade på att köpa lite godis till mig också, som ett tack från henne för att jag handlade ^^ Fast det vet hon inte om , hahah!
Så nu sitter jag här och käkar godis och lyssnar på FloRida - low. Den får mig att tänka på Stockholm ( där vi skulle sett dom live ) och Cityfesten där vi dansa loss till den låten vid Extream fly ! haha det var riktigt kul ;).

Jag har kollat vårat schema nu under höstterminen!! O shit det ser sjukkt bra ut ! Våran måndag !!! OH jag älskar den! ( helt sjukt att jag säger att jag älskar måndag ) Vi börjar kvart i nio och slutar kvart i 11 !!!! Bara två timmars skola på måndagarna !!!!!!!!! Vadå bra! Sen är resten av dagarna också rätt bra så nu känner jag mig lite lättat på något sätt. Kanske inte blir såå himla jobbigt ändå som jag förställt mig. Hoppas iallafall det inte blir det.

Funderar på att ta mig ut och fota lite senare, men det kommer nog inte bli av för jag är inte så pepp på att sminka mig och fixa håret och grejja nu heller. 
Nu ska jag återgå till mig godisätande :)


Shoppingsväng

Denna måndag blev inte till en "sitta inne dag och deppa pga att det regnar"- dag som jag var ganska inställd på till en början. Pratade lite med Angelica och vi bestämmde oss för att ta en tripp ner på stan. Köpte ett par jeans ( Cheep Monday sååklart ! ), Sedan ett linne från Gina Tricot och ett par varmare tights. Så det blev en rätt lyckad shoppingsväng.
Nu fattas skor, jacka och mer tröjjor ^^ heheh.. Har en bra bit kvar innan jag blir klar helt enkelt.

Nu har hela familjen gått och lagt sig och Aila ligger här bredvid mig och drömmer. Hon vrider sig och gör så himla söta små ljud. Undrar vad det är hon drömmer om ! heheh.

Nu ska jag se på vänner , sista kvällen nu som man värkligen kan ta det lungt eftersom imorgon är kvällen innan skolan och då måste man lägga sig en aning tidigare :( . Godnatt !


tröök

Regn idag igen. Sitter här och trökar. Ska ta och lägga in bilderna jag tog från The Voice konserten och kanske göra om lite i photoshop om jag får lust. Vi får se. usch .. vet inte va jag ska göra. Vill gå ner på stan och handla lite men orkar typ inte göra mig i ordning, ingen lust alls idag. Men imorgon måste jag eftersom skolan börjar tyvärr på onsdag.


Hard work work work

Slapp dag idag, vädret har varit sjukt dåligt så man är ju inte direkt pepp på att göra så mycket. Sen är det ju Söndag vilket alltid innebär fyra timmars arbete. Gick dåligt första halvan av passet men efter sju fick jag ivåg 2 hemtel och 1 mob vilket gav mig en timmlön på 140 kr. Inte dåligt !

Måndag imorgon och på onsdag börjar skolan. Blir depp av bara tanken. Måste köpa en massa saker, behöver en massa kläder, skor, väska och hela köret. Sen behöver jag skrivhäften, pennor och sudd. så hejdå en stor del av min lön. usch ..

Är vädligt sugen på att kolla på något avsnitt av vänner så jag ska nog ta och göra det nu :) Hörs imorgon. Godnatt !


Stockholm - The Voice !!

Igår ! Igår var jag , Angelica och Sahar i Stockholm och shoppade och tittade på The voice konserten som ägde rum på kungsträdgården.
Vi tog tåget på morgonen kl 09.06 och var framme i storstan ungefär halv 11. Då började vi med våran shoppingrunda som var rolig, men inte så lyckad eftersom vi inte köpte så mycket. Alla tre köpte bara ett varsitt plagg. Senare när klockan började närma sig 19.00 så gick vi ner mot kungsträdgården för att titta på the voice konserten. Vi tog riktigt bra platser ! Ganska nära scenen. MEN jag blev kissnödig ungefär 20 min innan allt började så ANgelica stannade för att paxa platserna medans jag och sahar sprang runt i stockholm för att hitta en toalett !!! vi hann tillbaka iallafall ungefär fem över sju och då var det heeelt packat !! man kunde inte ta sig fram , det var så sjukt mycket folk. Så var de nå sjuka människor som höll på och knuffades och skulle göra en stor jvla ring där en och en skulle upp och dansa. Dom bara knuffade undan alla och gjorde en ring !! Helt sjuka, har inte blivit så irriterad på någon på ett bra tag. Men vi kunde iallafall inte hitta angelica pågrund av dem för det första eftersom dom blockade ALLA vägar man kunde ta sig in på och det var så sjukt packat. alla stog ihopmosade som sardiner, haha. Men Vi gick ut därifrån och mötte upp henne sedan utanför allting. Då upptäckte vi lasbilar som körde runt och spelade en massa bra utländsk musik !! O JA! Vi hänkade på människorna som dansade efter lastbilen och vi släppte loss! Riktigt roligt va det! Efter att vi följt lastbilarna en bra bit så gick vi tillbaka till the voice och kollade en stund till och dansade där också :) Sedan gick vi till tåget.

Tåget gick 21.30 från stockholm. Allt där gick bra och vi hoppade på och åkte till västerås där vi skulle byta tåg. Väl framme i Västerås meddelar som i högtalarna att tåget hade blivit 1 timme försenat !!!!!!!!!!! SÅÅÅÅ IRRITERANDE, eftersom vi alla var trötta och man orkar bara inte med såntdär då. Vi väntar en timme på perrongen och när det nu är dags för tåget att komma så meddelar dom att det blir ännu 45 minuter försenat ! Då sprack det för mig iallafall. Jag ficklust att bara slå sönder allt i min närhet. Då fick man ju direkt sådanna tankar som "varför stannade vi inte i stockholm hela natten och bara partade loss där med alla glada människor" , men hur kunde vi veta att tåget skulle bli försenat och att vi skulle få sitta på en perong i 1 h och 45 min? ..
Men så blev det, inte vårat fel direkt. Iallafall så kom tåget 00.15 och vi slapp fler förseningar. Vi kom fram till Gävle halv 3 ungefär där mamma kom och hämtade oss. Väldigt snällt av henne att göra det :) <3

Men i helhet har resan varit väldigt bra !! Vi hade grymmt roligt ! ;D Nästa gång tror jag nog vi sover kvar i Sthlm över natten ^^ hahah.

Bosnien och Kroatien - resan 2008

Nu ska jag börja berätta om min 1 månads långa resa. Har inte orkat ta tag i det ännu för det känns som att det finns en massa saker att skriva om. Men okej, here it goes.

På morgonen den 9 Juli lastade vi inn alla våra saker i bilen för att börja våran resa. Dagens mål var att ta sig till Växjö där vi skulle sova hos Alma och hennes familj. Efter sju timmars bilfärd var vi äntligen framme hos dem. Vi satt och pratade och hade det trevligt under kvällen och gick och lade oss lite för sent faktiskt. På morgonen vaknade vi av att våra mammor ropade att vi måste skynda oss. Vi lastade inn sakerna i bilen och började köra på threlleborg där vi skulle ta båten över till Tyskland. Som tur var slapp vi vänta länge på båten vilket vi alltid annars har fått göra. Väl på så gick Jag, Birre och Alma och kollade i taxfreen och bara degade. Efter ungefär 3 timmar var vi framme i Tyskland.

5 timmar senare hann vi fram till Tjeckien och vi åkte igenom Prag. Tog en hel del kort eftersom pappa satt och skrek att han såg en massa kända byggnader hela tiden som jag blev tvungen att fota. haha. Vi körde hela natten och kom fram till Slovakien på morgonen. Mot kvällen hann vi fram till Ungern där det var himla fint. Massa berg och skogar och riktigt vackert helt enkelt. Både min och almas pappa var riktigt trötta så vi övernattade på ett motell nära huvudstaden Budapest.
Morgonen därpå passerade vi Kroatien och kom sedan fram till Bosnien och till huvudstaden Sarajevo. Alma och hennes familj fortsatte färden mot Gorazde.

Den första veckan i Sarajevo åkte vi runt och besökte släkten. De flesta dagarna spenderades ändå hemma mos mormor och morfar med filmtittande på balkongen. Rätt tråkigt om jag ska vara ärlig.

Den andra veckan åkte vi till Neum tillsammans med Almas familj för att slappna av lite, sola och bada och allt som har med rikig sommar att göra. Vi hade riktigt roligt och fick oss en del roliga minnen därifrån ;) Tyvärr blev vi bara kvar där i fyra dagar trots att det var tänkt att vi skulle stanna i 7 dagar. Anledningen var den att vädret framöver skulle vara hemskt, regn blåst och åska var det som väntade oss om vi hade stannat. Så vi bestämmt oss för att packa ihop och åka tillbaka till Sarajevo.

Almas familj stannade i Sarajevo i två dagar. Jag lyckades övertala mamma och pappa om att låta mig följa med dem till Gorazde och jag är så fruktansvärt glad att jag gjorde det. Har aldrig haft så himla roligt nånsin. Jag var där i en hel vecka tillsammans med Alma. Träffade hennes släkt och hade det mysigt. Alem och hans vänner hade också kommit till staden vilket var riktigt passande (; Vi festade varenda kväll i en hel vecka och träffade en massa underbara nya människor. Vi var alltid på klubben Bomerang där våra nya vänner också alltid håller till. Vi dansade och skrattade och hade det helt enkelt bäst. saknar redan allt som har med det stället att göra. Det var helt underbart helt enkelt.
Den 2 Augusti var tyvärr den goda tiden slut och jag blev tvungen att åka hem till Sarajevo igen eftersom vi skulle åka tillbaka till Sverige den 4 Augusti. Så jag var tvungen att åka dit så jag skulle hinna träffa släkten lite till. De sista dagarna spenderades då i Sarajevo med släkten och den 4 Augusti lastades bilen på och vi åkte hem till Sverige igen.

Resan har varit helt fantastisk med både + och - sidor. Gorazde var det absolut bästa jag gjort och som jag absolut till 1000 vill göra om. <3 TACK alla härliga människor som gjorde detta till ett underbart minne.<3



Sådär ^^ det var den historian de :)

Stockholm - The Voice

Nu på lördag vare tänkt att jag och brudisarna skulle kolla på film men jag hade nästan glömmt att jag, Angelica och Sahar skulle till stockholm i helgen ju!! ;D haha . Vi ska shoppa och kolla på The Voice konserten!!!! WOHOW vadå kul !
Ser fram emot det. Så jag och angelica gick ner på stan idag och kollade lite på tågbiljetterna dit och sådär. kommer gå på typ 400 kr för bara resan... damn , men det är värt det ! DET SKA BLI GRYMMT ROLIGT !! MKT FOLK OCH BRA MUSIK ! YEY!

Pratar i telefon med Alma nu ;D Fan vi kan mala på i flera timmar utan några uppehåll !! Nu ska jag sluta skriva så jag kan konsentera mig på våran konversation !! ;D Älskar snakka med ungen i telefon alltså !!^^ Godnatti !<3


Jobb

Första arbetspasset avklarat. Gick ganska bra första "halvlek" då jag sålde 2 ordrar. men efter rasten rasade det, fick inte iväg en enda , kände mig yr och helt svag i benen. Trodde jag skulle svimma. När vi slutade klockan nio så gick jag sara och rejjan till mcdonalds och köpte mat och tog en promenad hem så jag kände mig bättre redan efter vi köpt mat. Tur det. Har Aldrig svimmat i hela mitt liv och är livrädd för att göra det.  Så ja hade väl tur idag antar jag :)
Har inte gjort nånting annar i princip idag så det har varit slappt. Rätt skönt faktiskt.

Får väl se vad som hittas på imorgon, beror på hur vädret blir :) Godnatt .

Lördagspartaj !

Trots gårdagens fruktansvärda väder så blev det fest tillslut. När vi alla hade samlats hos tessan ( jag, joss , jenny, carro & tess) Så blev det en hel del funderingar kring om vi skulle strunta i att festa ikväll och köra filmkväll eller något för alla förutom jossan var väldigt otaggad pga vädret. Men vi drog på lite partymusik och fick upp stämningen ganska rejält och bestämmde oss för att festa ändå :)
Det blev förfest hos tessan först och så fick hon vår fina present också ;) hehehe ....
När alla kommig igång rätt bra så drog vi ner på stan där vi träffade lite folk. Sen mötte vi upp josef,stefan,erik & john och åkte karuseller med dom ;D riktigt kul var det! Har aldrig tyckt det har varit så roligt att åka virvelvinden som igår ;D haha.
Tessan gick hem rätt fort och jenny och carro drog sedan också hem medans jag och jossan var kvar på stan med dom. Tanken var att alla skulle sova hos tess men pga lite olika anledningar så kunde vi inte göra det tillslut så jenny och carro blev tvungna att gå därifrån och så ringde de oss och berättade att vi inte hade nånstans att sova . Tillslut så sov jag och jossan över hos Stefan och carro och jenny drog hem till carro , så det löste sig tillslut :) heheh.
Men det blev iallafall en lyckad och riktigt rolig kväll !!! ;D

Å GRATTIS TESSAN SOM FYLLER 17 ÅÅÅRRR IDAAAAG !!!!!!!!!!!!! ;D <33

Nu ska jag äta kladdkaka :) höres!


Lördag

Hade mkt trevligt igår hos rejjan på 18 års festen och även på cityfesten som tillbringades med brudsen och angelica<3
Trots att jossan lyckades stuka foten och några andra saker också inträffade så blev kvällen bra i helhet. Ikväll blir det party igen , sista dagen på cityfesten och tessan fyller år imorgon så då finns det två anledningar till att köra ett riktigt parjat!! ;D


Party tonight!

Alltså jag orkar inte med regnet mer. Det öste igår och det öser ännu värre idag !!! TA MIG TILLBAKA TILL VÄRMEN säger jag bara !<3 faan .. känner att jag saknar det redan alltså. Helt sjukt. Har aldrig längtat tillbaka förut lixom men nu gör jag det. Kan väl ha att göra med att jag hade så grymt kul sista veckan med killarna och alma!! bäst nånsin !!<3

Japp !! Idag ska jag först på 18 - års kalas eftersom Rejjan fyller 18 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D så vi blir några brudar hos henne som ska fira lite. Senare på kvällen blir det cityfesten med brudarna - PARTY!
Men det jobbigaste av allt är ju att jag inte har nån aning om vad jag ska ha på mig. Hatar värkligen klädproblemen som jag alltid brukar ha när jag ska ut . usch.
Ska ta och kolla igenom garderoben redan nu tror jag så jag slipper stressen ikväll :)
Vemvet , eftersom vädret suger så hårt så hinner jag kanske skriva om resan idag :) hehe

Hejs!

Cityfesten

Imorse vad jag syster och pappa och joggade i Hby :) helcoolt att jag gjorde det. Riktigt skönt var det faktiskt.
Ska göra mig i ordning och gå ner på cityfesten med Angelica idag. Gårdagen spenderades på Cityfesten med Tess,jossan och jenny :)<3 mkt trevligt var det. Så helgens planer blir party party ! ;D

Har inte orkat skriva om resan ännu (; men jaaaaaa , jag ska idag ^^ Hinner inte nu lär göra mig i ordning :) Hejs så länge.


Hemma

I natt kl 12 kom jag hem från min 1 månads långa utomlandsresa till Bosnien och Kroatien. Jag vet inte om jag var så glad över att få komma hem. Visst har jag saknat sönder alla vänner sjukt mycket. menn jag har haft det så grymmt roligt den sista veckan så det var värlidigt tungt att behöva åka hem och jag saknar folket där borta. Så grymmt sköna nya människor har jag fått träffa.  Jag ska ta och skriva om hela resan lite senare, elr kanske imorgon, beror på :)
Men Cityfesten har iallafall dragit igång här i Gävle nu så på fredag och lördag blir det STORPARTY! :D ska köra lite lungt nu och bara gå runt och chilla imorgon och samma sak gjordes idag (; Men sen så ! hehehe ^^

Ska få Alem att skicka bilderna från mitt nya älsklingsställe Boomerang ( uteställe ) ! tog inga bilder själv när vi var där utan han och Alma har allihopa och jag MÅSTE ha dom. ^^ Hörs senare .. troligen ;)


RSS 2.0