GÖTEBORG

AAAAAH OM 9 TIMMAR ÅKER VI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ITS GONNA BE AMAZAING!!!!!!!!!!! WIHOW WOHOW WAHOW WEJOHOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D
NU KAN MAN CITERA OLAS NYA LÅT FEELGOOD MED LITE ÄNDRING DÅ ;) " THIS MAKES ME FEEL GOOD"<33

Om jag inte lyckas klämma in något till inlägg så säger jag tack och hej här tills på onsdag!!! Jag ska ha så fruktansvärt roligt i gbg med brudarnaaaa!!!!!!! ;D inget kommer slå våran resa!! iallfall , HEJ SÅ LÄNGE !!!!!!!!

GÖTEBORG HERE WE COME!<3


regn och åter regn

Det regnar , Slutar en stund och börjar sedan igen. Jag hade planer på att träffa Rejjan idag men ingen av oss har hört av oss till varandra och vädret verkar ju inte så lovande så det ser inte ut som att det blir något där va .. Det öser ju värkligen ner. Så himla tråkigt. Förhoppningsvis slutar det snart och solen tittar fram så man kan gå ut och göra nån nytta av denna fredag.

Idag ska jag troligen börja packa till Göteborg  ! tänkte sätta mig ner och skriva ihop en lista på allt jag måste ha med mig så kan jag packa ner hela köret imorgon. För natten till söndagen åker vi ju !! ;D AAH! ska bli så kul , längtar längtar längtar söndeeer! wiiiiee !!!!!!!!!!!!!!!! ;D

2 dagar till göteborg!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13 dagar till utlandet !!!!!!!


Nyklippt / KAMERA NU TACK!

kom precis från Sara nu !!:) Har klippt mig!! Gick jättebra och jag är supernöjd! Hon tog inte förmycket på längderna elr nånting så det blev superb :D

Jag vill göra nånting idag men har ingen aning om vad ? Om det blir så att jag absolut inte har nått att göra idag då får jag väl ta och gå in och köra lite extra på jobbet ... om jag orkar vill säga.

Ska ringa pappa nu och försöka komma överens med honom om hur vi ska göra med kameran jag skulle få i födelsedagspresent för han har nämligen fått för sig i att strunta i att köpa den åt mig. För honom är det tydligen jätteviktigt att vi köper en kamera på elgiganten men den jag vill ha finns ju bara på expert !
Ska ringa honom nu och kolla om vi kan försöka ordna det idag så jag kan få kameran nångång!

Klippning!! och Jobb?

Godmorgon!!
Idag vid 12 tiden ska jag äntligen ta mod till mig och klippa håret lite. Hatar värkligen att göra det för jag är alltid så rädd att det ska gå snett. usch. Men Sara ska få toppa mig litegranna vilket känns lungt att det är hon som gör det ^^ hehe. Blir en femtilapp för den klippningen! Kompispris vettni ^^

Ikväll kanske jag ska ta och pallra mig in till jobbet och köra ett extrapass eftersom jag ska till göteborg på söndag så då missar jag söndagspasset. Känns nästan som det är lika bra att ta igen det så jag får mer pengar i Juli. Annars blire till att leva lite snålt den månaden.

Nu ska jag göra mig i ordning lite tänkte jag. Blöta ner håret lär jag också göra !

3 DAGAR TILL GÖTEBORG!!!!!!!!!!!
14 DAGAR TILL UTLANDET !!!!!!!!!

Stadsmys och jobb

Pjuh, blev ingen dryg hemmadag idag :) Jag och Sara tog oss en sväng ner på stan för att kika runt lite på rean och vi mötte även upp Cassandra där. Sara handlade ganska rejält. Själv vågar jag inte köpa något, ska spara allt till göteborg !
Käkade på mcdonalds innan jobbet så man slapp dricka kaffe för att mätta magen. Men det gick iallafall riktigt bra! hade 1 order innan rasten och fick in 4 stycken till!! varav 1 var mobilt ;D så en lön på 800 kr för detta pass alltså :) Inte fel alls!!!

Ja imorrn är ingen 100 % bestämmt. Men Sara ska iallafall klippa mig , det tror jag nog är ganska säkert iallafall. Sen kanske det blir jobb och kanske bad på dagen också med Sara :) trevlig trevligt.

Lön på fredag!!!!! Lycklig för det. Ska ta och se vidare på Die Hard II nu ;) så bra film.
God natt fölk!


Onsdag And Sum 09!

Idag ser dagen ut som så att jag ska jobba ikväll. Rätt okej. Får iallafall träffa Sahar , rejjan , nelly , sara och cass :) trevligt det. Sen har jag inga som hellst planer på dagen så vi får se hur det blir här nu då. Kanske en sväng ner på stan innan jobbet? Neej! ingen bra ide alls!! Men jag vill ! ^^ hehe.

Nu är det en jvla uppståndelse med P&L! Hade det inte varit för att jag och brudsen ska till Göteborg om 4 dagar så hade vi nog också packat väskorna och dragit på festival !!(; Men det får bli nästa år!! ;)
Vi har dessutom börjar planera in Sum 09!
aa P&L till att böra med! Sen ska vi utomlands också, vart har vi ju absolut inte bestämmt men något partyställe blir det defenitivt !! ;D Jag tänker Ibiza elr något ställe i Grekland där det också var grymmt bra partydrag! ;D haha. Blir underbaart!

Dags att göra sig i ordning lite :) Hörs senare.

4 dagar til göteborg!!!!!!!!!!!
15 dagar till utlandet !!!!!!!!!

Tisdag

Ojojoj , det här kräver en riktig applåd! I morse var jag ut och joggade! Det är helt sjukt och händer aldrig nu för tiden. Men jag kände att det kunde vara skönt att röra lite på sig så varför inte! Sprang 2,5 km :) Bradet!!
efter träningspasset åkte jag ner på stan där jag träffade upp brudsen.:) mkt trevligt. Vi satte oss på George och åt varma mackor. Underbart gått.
Sen blev det en promenad i affärerna där det pågår rea för fullt ! Jag köpte ett par skor på Dinsko och tessan 2 par på scorett :) bra skodag må jag säga! Sen efter det blev det åter en fika, fast denna gång på mcdonalds :) Jag och Carro blev sugna på en Kaffe Cool. Så tog jag 10 i 7 bussen hem och har nu suttit och fixat klart min bloggdesign. Kände att jag inte orkade med den förra längre såjag kör på något enklare och lugnare nu känner jag. heheh.

Åååh!!!!!!!!!!!!! Snart är det Göteborg! Om 5 dagar! SHIT! Längtar nå otroligt mycket!! Vi ska ha så roligt så!
Sen blir det även utomlands nudå om 16 dagar! Mycket som händer nu känner jag, LOVELOVE !<3


Stark jobbsvacka!

Åkte till jobbet idag iallafall! Varken sahar, Nelly eller Rejjan var där men jag lyckades få med mig Sara dit :) Gick sjukt dåligt. Sålde 1 order och jobbade i tre timmar. Det är inte bra. Jag har precis kommit ur min bra period och hamnat i en svacka. Usch, det kom inte längligt eftersom jag ska ju utomlands och till göteborg snart så jag behöver pengar! men får hoppas att svackan snart är över så jag kommer upp i "den bra tiden" igen !;) Saknar den fan! ;)

Imorgon ska jag fika med brudarna på stan. Ska bli mkt trevligt. Har inte träffat dom på snart 2 veckor nu and I miss them!<3 Sen kanske jag drar ner tidigare om jag får med mig nån så man hinner kika runt lite på stan innan de blir dags att möta dem. Är så himla sugen på att shoppa fast jag vet att jag inte borde! Men kanske ett plagg iallafall .. vilket säkert kommer resultera i fler i slutändan ^^ hehe.

Nu börjar hungern komma krypandes så ska ta en macka. Hörs!

6 dagar till göteborg !! ;D<3
17 dagar till utlandet !! ;D<3

Måndag

Måndag idag och bara 6 dagar kvar till göteborgsresan med brudsen! Längtar så sjukt mycket.
Födelsedagen var superb! Jag och sahar gick ut och käkade middag och hade de riktigt trevligt och roligt :) Så de var perfa. Nån kamera har jag inte fått ännu eftersom jag har så svårt för att bestämma mig för vilken jag vill ha. Men jag tror jag har hittat min favorit. Nu gäller det bara att få med sig pappa ner till staden så han kan köpa den :) hehe.

Är väldigt sugen på att åka ner på stan en sväng idag. Fast det är egentligen ingen bra idee eftersom jag då bara kommer slösa pengar och det är något som jag bör spara med. Men funderar på att gå upp till jobbet och extrajobba lite. Kanske 2 timmar, Orkar absolut inte köra hela passet. Det gick dåligt igår såjag känner att jag måste jobba upp de på nå vis. Men om jag inte säljer nått på de 2 timmarna så ... aa då blire inte glada miner från min sida. Men jag får göra så gött jag kan :) hehe.

Ska ge mig ut på en promenad med hunden nu i det fina vädret. :)

6 DAGAR KVAR TILL GÖTEBORG!!!<3


GRATTIS JAG 17 ÅR ! ;D

Japp ! idag fyller jag 17 år! Inte så tokigt de. Bara 1 år kvar tills man blir 18!! Gu va jag minns när man var liten och bara längtade så sjukt mkt efter att få fylla 18! och nu är det bara 1 år kvar! ;D hahah
Har fått lite smått och gått :) 2 Par linnen , 2 Par skor , 1 par sov skjorts , 1 väska , blommor och toffeefee ;D. Sen ska jag få en KAMERA också ;D hahah. Ska åka och välja ut en imorgon :). wihow!

Jaa dagen i all ära. Ska inte göra mkt alls. Ska ut och käka ikväll iallafall med Sahar och Reihaneh men mer än så är inte planerat. Det känns som alla är bortresta! det är det negativa med att fylla år dagen efter midsommar eftersom folk har väl antagligen partat kvällen innan och är inte så himla pigga på att göra något. Sen är jossan borta i grekland så de blir nog bäst om vi väntar tills hon kommer hem så kan vi alla fira tillsammans! ;) hehe. Roligare så !

Fotografering med Lina :)

Midsommar

Glad midsommar allihopa!
jag har varit och handlat med pappa och syrran imorsen. efter det har jag övningskört och vi körde i trafiken för första gången ;D hahah. Gick braaa !
Snart ska jag ta mig en långpromenad med angelica och ikväll blir det bara mys :). Är sjukt opepp på party och sådant. usch ..  haha! Jag tror jag lär ta en paus från det faktiskt. Kanske 3 veckor. haha ;P de tycker jag är lång paus nog :)

Ja imorrn är det 17 års dagen för mig då !!!!!!!!! Ska ut och käka och sen blire troligen filmmys :) trevligt trevligt.

Ska ta och käka nått, känner mig hungrig och sedan blir det  ut på en promenad med angelica !!

9 dagar till göteborg!!!
17 år imorgon !;D


varför ?

JA åkte till jobbet idag med sahar och Nelly som var på utbildning och jag jobbad en timme och fick iväg en order :) Så ringde pappa om att han ville hämta upp mig så vi kunde dra till valbo och kolla på en kamera. Den de hade hittat var rätt okej men jag vet hur jag vill att kameran ska vara och den hade väl vissa kvaliteer men inte allt de jag villle ha ;) hehe.
Så hittade vi en på elgiganten, en Olympus kamera som var riktigt bra. Så bestämmde vi oss för att köpa den ( som födelsedagspresent till mig ) och killen började leta fram den på datorn. Så visar det sig att den är slut i lager!! OMG! jag fåår damp! alltså det går inte att den ska vara det. När jag äntligen hittar en som är bättre än den jag ville ha från början. Så sjukt irriterandeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Och han visste inte heller när de skulle få in den. Det kan ju ta flera månader!! ÅÅH!
Varför ska allt alltid drabba mig för!??

Alltså om det är någon som har en digitalkamera som ni är nöjda med och har en riktigt bra kvalitet och inte överstiger 4000 kr i pris så sägtill !!! Jag måste ha en innan jag åker utomlands!

Ska se vidare nu på 50 first dates. Hejs!


Valbo / 2 dagar frammåt

Vaknade halv nio imorse på grund av att jag och mor bestämmde oss för att ta en tripp till valbo :) . YES! jag hittade ett par söta skor, äntligen! är nöjd med köpet må jag säga.

Ska inte göra så mycket mer under dagen. ikväll blir det troligen extrajobb i ungefär en timme medans sahar är på utbildning vid fem. Så de blir till att tjäna ihop lite extra peningar, vilket behövs starkt!!
Midsommaren imorgon ska tillbringas med Angelica. Vad vi ska göra vet ja inte men det löser sig alltid! Sen på lördag fyller jag 17 år ! ;D Har ingenting planerat för den dagen. Eftersom det är midsommar dagen före så vet jag inte hur pepp folk är på att göra nånting och ska jag vara helt ärlig så jag är inte alls sugen på att festa. konstigt nog. Jag brukar alltid vara pepp på det ;D haha.  Men jag vet inte. Bio och middag låter inte så tokigt i mina öron. Får se om de kanske blir det. Sex and the city har ju premiär på lördag iallafall :)

Nu blir det godaste maten , Spagetti med köttfärsås!<3

10 dagar till göteborg!!
2 dagar till födelsedag !!

City and work

Vart ner på banken idag och ordnat upp allt till mitt leg :) Bilden blev så otroligt ful kan jag ju säga. But hey , äre nån som nånsin blir bra på sådana bilder !? hahah
Behövde inte betala ett öre för att göra legget. det enda som kostade var kortet på 70 kr , de andra ingick i ungdommspaketet på banken :) trevligt.

Ja nu har jag dessutom tagit tag i min mobil. Har varit in till telia för att höra med dom hur det är med bindningstid och grejjer. Fick veta att man inte kan vara bunden om man har kontaktkort utan problemet var att min telefon är operatörslåts. Så jag får pröjsa 300 kr för att låsa upp den, vilket jag SKA GÖRA! Telia ruinerar mig! De tar 5 kr per minut när man ringer till allt och alla. öppningsavgift på minst 2 kr och smsar för 89 öre!! sjukt dyrt!

Jobbet gick okej idag. orkar inte skriva nå mer känner jag. Ska ta med sahar på utbildnng imorrn och troligen jobba nån timme. Sedan blir det valbo med antingen mamma eller rejjan och sahar :) det visar sig.

Nu ska jag sova snart. PUSS!




legetimation!

åh vad dryg min mor kan vara ! Hon var bara tvungen att väcka mig halv nio i morse! men jag envisades med att ligga kvar till tio så hon tjatade bara i onödan. Alltså jag kan inte gå upp så tidigt, DET GÅR INTE! Det är nog på grund av att det är sommarlov och man har som en regel att inte gå upp föräns klockan tio ungefär. hhehehe

Idag ska jag jobba som vanligt. Men innan dess så blir det en tripp ner på stan med Rejjan vid två tiden. Ska ta tag i dethär med legetimation nu. Ska gå och ta ett kort och promenera till banken med det så att de fixar ett leg åt min nu innan jag åker till göteborg. För man måste kunna legetimera sig när man checkar in på vandrarhemmet och att ta med passet kanske inte är det absolut smartaste eftersom jag åker utomlands ganska snart efter att jag kommer hem från göteborg :) heheh.
Så ser min dag ut idag.


11 days to göte !! ;D
3 days to min 17års dag!! ;D


Skolavslutningskvällen & Lina , plåtning

Skolavslutningskvällen blev helt underbar! Började med att jag jossan jenny tess och david möttes upp hos tess och tog sedan en promenad ner till polhemskolan där vi skulle ta bussen till bomhus. Så visade det sig att bussen inte skulle gå föräns om en halvtimme och ettans buss skulle gå om fyra minuter från polishuset. Å ni som bor i Gävle vet att det är en bit dit! Så vi tog väskorna och kutade allt vi hade genom gamla stan mot hållplatsen! Helt sjukt men sant, VI HANN! Satte oss på bussen och efter cirkus 20 minuter var vi i bomhus. Vi kilade hem till de som hade fest. Var ganska mycket folk där när vi kom. Till en början var vi alla ganska skeptiska till stället men efter ett tag blev det roligt. Ju längre man var där desto roligare och roligare var det ;D Mkt trevligt folk å ja.. det blev skitkul tillslut :D.
jag och jossan tog bussen ner till stan vid typ ett tiden? minns inte riktigt. på grund av nåra dryga filurer... hehe.
När vi stod vid hållplatsen så kom jenny även dit med de dryga pöjkarna ^^ hehe.
Men ialf,vi alla åkte ner på stan och väl nere lyckades vi skaka av killarna och drog vidare. Vi mötte angelica en stund och sedan Tessan dessutom ;D Så va vi nere på stan och hade kul. Så kvällen slutade riktigt roligt ! Vi alla åkte hem med sista bussen :) Tack för en underbar kväll joss, tess & Jenn!! <33

Idag och igår har jag varit med Lina :) Vi har plåtat en hel del bilder , bakat, kollar film och haft de sköjj !! :D
´Har inte fått bilderna än men får hoppas hon skickar nåra snart.

Nu ska jag ut med vovven :) Hare braaa!

12 dagar till göteborg!!!!!!!!!!!!!!
4 dagar tills jag blir 17år !! ;D


Skolavslutning

Ja då har man äntligen nu fått SOMMARLOV! Så underbart och sjukt behövligt. Hade en trevlig avslutning idag med sång inne i Aulan med alla ettorna och sedan betygsutdelning inne i vårat hemklassrum där vi aldrig brukar vara. hehe.
Så ikväll blir med partaj med jenny, jossan och tess :D Ska bli riktigt kul ! har en good feeling about this faktiskt! hehe.
Hoppas ni får en bra kväll :)

16 dagar till göteborg!
8 dagar til min 17års dag!

sminkproblem!

Yes! Lyckades hitta en fint smycke idag som jag tycker passar bra till klänningen och skorna. Fick pröjsa 100 kr för det vilket inte var så jättekul. usch. Men hittade värkligen inget annat så då får det faktiskt kosta lite känner jag ;) hehe.
En himla massa folk som var på stan idag. MEn troligen för att det var utspark för studenterna idag också så de åkte runt på stan i sina flashiga bilar och stojjade :) fast de bir nog mer fart imorrn eftersom de slutar "på riktigt" imorrn (; hehehe.
Större även på Linda och träffade även tessan en stund ;D <33

Nu har jag stått och provat lite smink till imorrn och upptäckt att alla mina foundations är för mörka!! Känns ju jättekul. Men tror nog jag tar och kör på den nya Mary K foundationen jag köpte. Den är iallafall den som är närmast min hudton så det kommer nog inte se fucked up ut hoppas jag. ja menar, det får ju vara en liten skillnad bara det inte ser helt fucked up ut right ? ;)

Känner för att kolla lite på vänner nu så de ska jag ta och göra. Ha en bra dag imorrn allihopa! ;D

Fottona :)

haha jag är så seg. Har inte lagt upp bilderna från min och tanjas fotografering än. duktigt! Men ska göra det nu.

Jaa , alla slutade i princip skolan igår och nåra slutar idag. imorrn har jag avslutning. Lite efter ,men det funkar :) har ju varit ledig idag ändå så det känns nästan som man har fått sommarlov iallafall. ska bli riktigt kul imorrn (; Ser fram emot allt :) Wihow! hehe !

Ska ta och hoppa in i duschen nu. Håret behöver en tvätt. Angelica kommer också hit snart. Ska göra mig i ordning så drar vi ner på stan och kollar runt. Lär väl köpa det sista inför avslutningen imorgon.Ska försöka hitta ett armband att ha tänkte jag. sen ska jag köpa fransk manikyr lack också tror jag. är inte säker på den fronten än.
Lär skynda lite! hörs senare.

17 dagar to göteborg!
9 dagar till min födelsedag! :D

   

Skola och fotografering

Regnade idag, för första gången på väldigt länge. De var nog daks för en skur så det kom inte direkt som värsta chocken. De enda vi gjorde i skolan idag var att kolla på filmen 21. Riktigt bra film! Sen pallade ja inte vara med på idrotten så jag åkte hem . slutade två idag alltså :) hehehe.
Kom hem och degade en stund och bara tog det lungt. Sen åkte ja hem till Tanja där vi tänkte göra lite ansiktsmasker och grejjor men vi beslutade oss för att fotografera lite istället ( bilder kommer under kvällen ). Så de va väldigt trevligt ^^ inte träffat människan på minst 1,5 månader så de var trevligt att ses nu igen :)

Ikväll äre Sverige som spelar. Vet inte om jag ska se det. Hatar värkligen fotboll. Men eftersom det är Sverige så kanske jag tar och gör det ändå. Blir kanske roligt eftersom alla andra i familjen gillar fotboll och dom drar upp stämningen så även jag kommer in i dendär "känslan" ;) hehehe.

Nu ska jag ta och få bilderna av Tanja och sätta mig och redigera dom lite. Alltid roligt :)

19 dagar kvar till göteborg!!<3


Helgen

oj , tre dagar sen jag sist skrev. Har väl inte hänt direkt jättemycket sen dess.
I fredags åkte jag och angelica ut till åbyggeby där vi solade och badade på en av deras riktigt mysiga badplatser. Fick lite färg och tog årets första dopp :) trevliigt!
Sen så tog vårat vatten slut så vi gick förbi Lina för att fylla på och blev kvar där :) hehe. Rökte vattenpipa, käkade middag och tårta. Riktigt mysig dag.

Sen igår, lördag, var ja ner på stan med angelica och sahar. Länge sen man träffade saharich så de var kul :) Gick runt och chilla en stund och mötte upp tessan en snabbis också.
Sen fick ja äckligaste huvudvärken och blev yr och kände mig konstig så de blev ingen fika på kvällen med brudsen som planerat tyvärr. Menmen , de blir väl nån annan gång istället. :)<3

Idag blire jobb och städa rummet som vanligt. Känns som de kmr bli roligare på jobbet nu när angelica och Rejjan också ska jobba där :D hehe.
Men de blir nice, tjäna lite pengar till sommaren vilket jag känner att ja måsta ha. kommer gå minst 2000 till göreborg nu 29 Juni och sen till kroatien och bosnien går det en del också, fast inte mycket. men ändå. Om ja inte får en kamera när jag fyller år så måste jag köpa en själv, för jag SKA ha en bra kamera när jag åker utomlands. har riktigt nice fotoideer :) heh. Så då kommer det gå cirka 3500 kr på bara den. Men det är det värt!

Nä nu ska jag städa rummet.

21 dagar kvar till göteborg!!!!!!<3

  
åbyggeby                    rejjan angie jag           angie jag sahar

30+

Gick bra på jobbet igår :) Sålde 6 ordrar varav 1 var mobilabbonemang. Lön på 925 kr för de passet :) nicenice.

Hade bara två lektioner idag, Fysik och Kemi. Sen tog jag med Rejjan och angelica till jobbet på utbildning och jobbade samtidigt en timme medans de "utbildades", fick iväg 2 ordrar på den tiden :) nöjdnöjd!
Sen åkte vi hem till angelica och satt ute och pratade och hade riktigt skojj ett bra tag! Sen kom jag hem vid tio tiden och sitter nu och kollar på tv, scrubs ;) hehe. så bra!

De har varit himla varmt idag! minst 30 grader var det! Så sjukt underbart , fan vad jag älskar sommareeen!, Lovelove <3

Ja imorrn är inget fastställt än. Men ska iallafall vara med angie :)

24 dagar kvar till götebooorg ! :D<3

The datasal

Sitter i datasalen nu med joss och jenny.  Har haft svenska nyss och jag och min redovisningsgrupp har skrivit klart manuset till våran spökhistorie teater som innehåller en hel del komedi :) haha. Den blev bra! Det ända är att jag har värsta pinsamma slutrepliken .. men ska nog få till den (;
Så på måndag ska vi spela upp den för klassen.

Nu har vi håltimme från matten. Sköönt. Vi ska nog kila ner på stan rätt snart och titta på skor. Känns som man behöver det faktiskt. Har inte så mycket att välja på når det gäller skor. Måste ha lite mer öppna skor istället för bara ballerina hela tiden.

Vädret är gallant idag också. Ska vara över 25 grader idag och över 30 imorgon. Har nog aldrig varit såhär varmt denhär tiden på året som nu :) Helt underbart.

Ikväll blir det jobbet. inte direkt superkul. Ja ska ta ett snakk med chefen , har två tjejjor som ska börja jobba där som sk amed mig dig på utbildning på torsdag :) Rejjs & Angie <3 heheh. Det ska bli kuuul ;D

25 dagar kvar till göteborg!! <3 Längtaar!

Tisdag

Söitade en timme tidigare idag :) riktigt skönt! Så vi, tjjc och jaag drog ner på stan en sväng igen :) köpte inget denna gång. Men de blir väl mer nån annan dag ;) heheh.
Ska kila ner och fixa ett leg också nu till göteborg. Då lär man tydligen ha det när man ska shecka in på rummet :).

Tog en promenad nyss med lillvovven och träffade på Angelica :) Så vi gick runt lite tillsammans<3.
Ska in i duschen nu, köra lite ansiktsmask tänkte jag :) Puss<3

26 dagar till götebooorgg !!!!!!!!!!!!!!!! <3

Måndag

Bra dag i skolan idag. dagen gick fort så då vare bra :) hehe.
Jag, jenny , Joss , tessan och carro tog en prommis ner på stan efter skolan. Käkade på mcdonalds sen köpte jag 2 tröjjor på H&M. En som jag ska ha vid stranden i Kroatien i sommar och en till lite allt möjiigt :) hehe.

Jag ska vara lite duktig och plugga lite matte nu tänkte jag. Har litet test imorgon, absolut sista saken som görs i skolan nu som lixom är typ "viktigt".

27 dagar till Göteborg<3


riktig värme !<3

Åh , pappa väckte mig vid nio. Jag som tänkt sova till tio. MEn man får se det positivt. Nu hinner jag städa rummet ordentligt och göra klart till Biologin imorgon. hur seriöst nu den redovisningen blir .. :)

Sjukt underbart väder idag. 27 grader och sol !!!!!! ME LOVE!
Ska dra ut med angelica och göra nånting. troligen blir det sola ett tag (; inte helt fel det.
sen är det jobb som vanligt ikväll då, Kanske något jag ser mindre fram emot.
Nu ska jag ta tag i dagens trökiga sysslor. Ha en bra dag ! :)

28 dagar till göteborg <3

RSS 2.0