Helvetet handlar om ..

Alltså min pappa är typ världens skönaste människa. Han hängde med mig ner på stan idag och skjutsade runt mig exakt överallt och jag bara stressade på och han bara hängde med. Han stället verkligen alltid upp och är faktiskt riktigt rolig att hänga med! Gillar honom alltså .. :D <3

Jag fick med mig en jacka hem, finally! Har typ fryst ihjäl varje morgon när jag är påväg till skolan för att min nuvarande jacka enligt mig inte ens kan kallas en jacka. Helt förjävlig. Köpte också lite hudvårdsprodukter för min hud är fan inte lycklig just nu alltså .. beror väl på den jävla kylan i guess.

Kollade på ratatoullie och har gjort färdigt min analys, detta var vad jag skrev:
Helvetet handlar om en bla en råttjävel som gillar att laga mat med sin kompanjon, han med arabnäsan på omslagsbilden. Sen upptäcker gästerna på restaurangen att maten blivit lagad av en råtta, och då bränner dom arabnäsan på bal och dansar båldansen.


Posetivt med filmen - Jag tycker filmen var väldigt givande eftersom bla rattor är söta.
Negativt - Jag är emot att bränna folk på bål, så jag började gråta när jag såg det.

Stort tack till Angelica som är så himla duktig på filmanalys ... tur att hon finns alltså och kan hjälpa mig med sådant!


Today

Ah fyfan, jag har fått lite tankestopp. Sitter och skriver om delaktighet inför projektarbetet om filmen ratatouille som vi ska presentera nästa veckan men jag kommer inte på något fyndigt att skriva. Sen måste jag hitta en filmsekvens på cirka en minut också som visar delaktighet .. orka? Tyckte det var lite roligt att mina kära gruppmedlemmar tilldelade mig just ämnet delaktighet .. hahah ;)

Ska åka ner på stan med pappa om en timme och hyra filmen och köpa det lilla sista inför lördagen. Sen ska jag hem och kolla på helvetet och skriva klart min tankegång samt göra klart seminariuppgiften. Måste få klart allt idag så jag slipper hålla på med det imorgon och söndag. Då kommer jag avlida.


Talking makes you hungry!

Its true! Och detta är vad jag får leva på .. tuggummi och choklad!


Working!

Dyeah, då var man på jobbet. En timme har gått och vi har inte ens sålt hälften av vad vi ska ha gjort på första timmen .. inte ens i närheten. Det är så fruktansvärt illa. Jag har iallafall sålt två ja , hehe, etta på listan :)

Kom försent till jobbet idag bara för jag var så fruktansvärt sugen på en festis så jag var bara tvungen att åka till hemköp och köpa en. Men ah .. är man en stor tillgäng för företaget så får man ju komma och gå lite som vill ;) Jag slapp till och med jobba ett pass denna vecka. Behövede inte ens ge dom någon anledning, haha love it!


Effektivitet

Wooh, jag har lyckats få ihop en hel sida nu om torsk-boken samt kopplat den till de två första föreläsningarna som hörde samman med boken. STOLT!
Sen har jag faktiskt gjort en sak imorse som jag är ännu mer stolt över, JAG HAR JOGGAT! Så jävla skönt var det. Saken är den att jag gillar att göra det när jag väl ger mig ut men det är det att man ska ORKA ge sig ut också. Psykiskt påfestande att ta på sig träningskläderna och veta att man ska ge sig ut i kylan och anstänga sig .. haha!

Nu ska jag bara pumpa mallismusik och vara nöjd med livet, för jag älskar mitt liv :) haha! Vid halv fem hoppar jag på cykeln och drar iväg till jobbet. Hoppas det har gått lite bättre med försäljningen den här veckan så max slipper sitta som en jävla citron och vara så sjukt bitter hela tiden. Då blir det inte bra stämning på jobbet kan jag lova.


skolarbete .. vad är det ?

Okej, jag har inte fått ett skit gjort idag! Vaknade kl 2 för mamma inte väckte mig och sen drog jag ner på stan med jossan för att handla inför halloween! Ska bli så jädra roligt! Kom hem vid åtta och har suttit och dampat vid datorn sen dess, mycket som händer här vettni ;) haha!
Har skypat med tess och alex i två timmar också .. hejdå skolarbete!

Dagens drog


BOOM

Då var tentan skriven! Känns bättre än vad jag trodde att det skulle göra men är jävligt osäker trots allt .. man vet ju aldrig lixom. Tror att jag kan ha förväxlat några punkter vilket kan vara ganska avgörande. Såg att man måste ha mer än hälften rätt för att få godkännt .. tungt.. Så var det ju verkligen inte på gymnasiet för där räckte det med 11 poäng av 50 för att bli godkänt på ett fysikprov, haha!

På vägen hem köpte jag en fet baguette, coca-cola, jungelvrål och en solotidning och bara unnade mig en riktigt mysig tågresa hem. Förtjänar det så jädra hårt efter allt tentaplugg alltså .. även om jag kanske måste börja plugga om allt igen om jag inte klarar skiten .. damn jag hoppas verkligen jag klarade den.

Sitter och kollar på bartenderskolan nu och ska se paradise hotel efter det. Vanita är bra .. ehrm .. konstig? men hon är skön på något sätt iallafall .. trots sin .. ehrm .. barnslighet? Wellwell.

Hittade ett par bilder på telefonen från ladies night i Lördags :)


Brolle doing his thing !


LADIES NIGHT


Kill me ..

ååh jag känner mig helt grötig i hjärnan .. Har pluggat hela jävla dagen och exakt nu blev jag klar med sista punkten. Inte kan jag allt för det inte , hell no! Blir till att repetera allt en gång till lite snabbt på tåget imorgon och hoppas att så mycket som möjligt fastnar och sen får vi be till gudarna att jag klarar tentan. Tentafesten ser det ut som att jag skippar .. main reason: Jag orkar inte dricka! & alla andra kommer springa runt packade och jag hatar fulla människor .. haha, när man själv inte är det vill säga ;) Sen kommer jag missa ett arbetspass också om jag är med så det kommer kosta mig en massa pengar .. aja, kommer fler tentafester! Ska ladda upp inför lördagens halloweenfest istället, kommer bli grymt!

Nu ska jag ta en dusch och sen ögna igenom alla rapporter som man ska ha läst inför imorgon också .. har inte ens öppnat dom. Tyckte tentaplugget var liiiiite viktigare än det.


this weekend in my ♥ for ever

Precis som jag trodde så blev denhär helgen helt fantastiskt bra. Finns så mycket jag vill skriva och berätta om men som inte är made for andras ögon än dom det rör, haha !

Personalfesten i fredags var awsome! Jag och Olivia körde verkligen all in och hade så sjukt roligt. Vi började på vårat arbetskontor och drack och spelade musicquiz för att sedan gå vidare till krogen där vi var kvällens VIP gäster. Mycket folk ute så det var ett grymmt drag på dansgolvet! Vid stängning käkade vi mcdonalds och jag cyklade sedan snabbt hem till mina livräddartabletter - resorb! Vaknade trots allt på morgonen och mådde som en jävel , länge sedan jag mådde så illa och hade sådan huvudvärk som då ... uah! haha

Igår började dagen med en "modell för en dag" - fotografering! Sminkningen blev skitsnygg och bilderna likaså. Dock var dom svindyra att köpa så det blev inget på den fronten. Sedan drog vi vidare till ladies night och kollade på grabbarna som körde sin show som för övrigt var minst lika bra som förra årets .. kan inte bestämma mig för vilken jag gillade bäst!
Krogen efter ladies night blev det givetvis! Träffade på en massa underbara människor och vi ägde helt klart hela stället ;) Detta är första kvällen på riktigt jävla länge som jag hade svinroligt trots att jag var nykter! Inte ofta det händer alltså.

Ska lägga upp lite bilder också om jag någonsin får dom av tess , hon SUGER på att skicka bilder .. men vi får hoppas!


De ska va gött å leva!

Jobbet gick inte så bra idag, bara tre sålda. Men ah ... Chefen var inte där så kände faktiskt inte så stor prestationspress då, haha!

YES! Jag har varit ledig sen igår men imorgon börjar den riktiga helgen, och som jag har längtat! Helgen börjar med en personalfest med 50 andra glada tele2-säljare på vårat säljkontor! Det bjuds på mat, underhållning och dryck och därefter rullar hela gänget mot Goya där vi blir kvällens VIP-gäster! Kvällen börjar klockan sex och håller på till krogen stänger och jag och olivia tänker köra all in!

På lördag blir det till att vakna tidigt för att förbereda sig inför en fotografering! Jossans härliga mamma tar med oss fyra brudar på "modell för en dag" fotografering där vi blir stylade av make-up artister och fotograferade av professionella fotografer! Efter det gör vi oss klara för en fullspäckad show - LADIES NIGHT! Gratisbiljetter till oss infann sig även i år ;)
Det ska bli en massa dans, sång och dricka och även den kvällen avslutar vi på heartbreak! Kan helgen bli bättre? NEJ!

( ska givetvis få in en massa plugg däremellen också .. upp tidigt imorgon för att hinna plugga innan det är dags att göra sig klar för personalfesten! )



Förra årets show var galant så jag hoppas på en minst lika bra show i år!


Ska lägga mig och kolla på tv nu. Är helt slut och orkar verkligen inte läsa mer. 10 av 50 punkter har jag lyckats lära mig idag, rätt bra tycker jag faktiskt ! Godnatt, hörs imorgon :)


Kampen för pengar

Sitter på jobbet nu med Olivia. Jag ligger i fas , hon har inte sålt! Jävligt trött säljdag idag & dåligt tryck i salen .. ingen är taggad ?

Tanken var att jag skulle råplugga idag men jossan kom till mig vid tolv och sen anslöt sig tessan så jag blev inte ensam föräns vid fyra. Smått ångest över att jag inte fick ett skit gjort idag men det är alltid trevligt att sitta och snacka skit med brudarna :) Ska ta igen det ikväll/inatt tänkte jag .. har så jävla mycket att lära mig!

Längar sönder till helgen! Ska berätta senare ikväll .. eller ah, inatt! Stay tuned ;)


Olivia, när hon är som lyckligast .. haha!


Nattfundering ..

Kryssning om 22 dagar nu!! Klänning eller shorts och linne är ju frågan ... barbent blir det iallafall! Måste ju få den där sommarfeelingen ;)


Om det blir klänning, how about this one? HOT!
Nelly.com


Nya klackar till samlingen!

Fick en skön sovmorgon idag till elva. Åkte till skolan vid halv ett för att ha ett kort totalt värdelöst seminarium och åkte sedan hem. Har knappt pluggat ett skit idag, bara gjort klart min artikel .. men fan, det är kungarna av tylösand och paradise hotel (Kan inte missa ännu ett avsnitt med irriterande Lina ..) på tv nu ju så plugget får göras efter det! :)

Jag är ledig resten av veckan och många fina planer väntar denna helg! Berättar mer imorgon ;)


Kära mor kom hem med ett par klackisar till mig idag! Dom är så stört snygga, dock gör bilden dom inte rättvisa! Ska försöka ta en bättre bild att visa upp.


IM GOING BLOND

haha , näe .. inte riktigt! Men jag ska iallafall färga håret snart och är ruggigt sugen på att prova en ljusare ton! VÅGAR JAG ? Fast i och för sig .. blir det helt förjävligt så är det väl bara att lägga på en mörk toning så löser sig problemet, right ?;) MAN SKA VÅGA TA RISKER FÖR ATT VINNA! Who knows , kan ju bli skitläckert! Speciellt nu när jag och jossan ska spraytanna oss om typ tre veckor .. mmmh brun och ny hårfärg .. hey snyggt!


Tänkte mig something like this isåfall!


Skillnad på GALEN & Galen!

Alltså seriöst, nya bruden Lina i paradise hotel! what the fuck?
Visst, jag älskar lite småcrazy spontana människor som kan släppa loss och vet hur man har roligt men som sakt, det finns en skillnad på GALEN & galen. Seriöst, hon är GALEN! Hon kommer in där och beter sig som en hög tioåring .. SER UT som en hög tioåring dessutom ..
Första hon gör är visar precis hur blåst hon är för alla när hon ska presentera sig, sen flashar hon tuttarna mitt på dagen när alla badar i poolen och avslutar med att bada naken i poolen under kvällens fest. Tycker lite synd om henne alltså .. eller näe det gör jag egentligen inte. Pinsamt ..

Nu börjar det hända lite saker i programmet iallafall, ÄNTLIGEN!


Diggar refrängen i låten!


Home sweet home

Dyeah, äntligen hemma! Kom fram till Marlena igår vid åtta efter att ha suttit på tåget med ett mindre trevligt sällskap .. mhm ...
Vi stack till ICA och handlade på oss massa godsaker och kollade på rallybrudar innan vi somnade. 06.00 ringde klockan och tur nog har hon körkort så jag slapp springa som en galning till bussen. Studiebesöket gjordes på ett pappersbruk i Hallsta. Dom hade verkligen inget vettigt alls att säga .. det enda roliga var att kolla runt inne i fabriken, det rullade runt enorma pappersrullar verkligen överallt! Blev nästan smått rädd att man skulle få en sån jätte emot sig .. hade ju blivit manglad till döds!

Stört trött är jag också precis som alla tidigare måndagar så jag ska ta itu med en del plugg nu och sen ska jag se paradise hotel. Denna säsong suger faktiskt ... riktigt trötta delgatare .. menmen, man vet ju aldrig, Snart kanske det börjar hända grejjer!


Malena & jag på pubrundan :)


Mot Uppsala!

Jag & jossan somnade inte föräns fyra igår så jag vaknade vid två idag .. Dock hade vi det riktigt mysigt så det var lungt, haha! Har lyckats få mycket skoljobb gjort idag och nu ska jag åka till Marlena. Ska sova hos henne inatt eftersom vi ska på ett riktigt tidigt studiebesök imorgon och det går ju typiskt nog ing tåg så tidigt från Gävle. Menmen, jag överlever :)


I WANNA KNOW YOUR NAME!

Jag är så himla ambitiös ibland! Sitter och pluggar på för fullt inför tentan och tog en 20-minuters paus nu så jag kan lyssna på ONE litegrann! haha helt allvarligt jag knarkar verkligen den låten .. tror på fullaste allvar att jag aldrig kommer tröttna .. how could I? Den är sjukt minnesladdad som så många andra av årets magganlåtar. Love them

Ikväll kommer jossan (och jenny?) hit för filmmys och godisfläskande. Ska bli skönt att bara umgås med de älskade utan alkoholen .. vi festar typ alltid när vi ses på helgerna annars, haha :)
Vet dock inte vad vi ska se för film .. tips?

Nu ringer alarmet, dags att återgå till plugget!



Birre stod för maten idag, tacos! Visserligen den fattigaste tacosen jag ätit i litt liv .. haha , men den var god :)


Modellbildsbomben!

Satt precis och kollade igenom lite gamla bilder jag lagt upp på bloggen! Känns som det var så länge sedan jag fotade. Senast var med Tanja och dom bilderna blev sjukt bra! Det ser däremot ut som att det blir en fotografering snart för valbogatan, ett modereportage! :) Det ska bli superb!

Här kommer en liten bildbomb med gamla bilder !


Fotograf: Tanja Ellwood


Fotograf: Lina Färdig

Fotograf: Tanja Ellwood


Fotograf: Lina Färdig


Fotograf: Lina Färdig


Fotograf: Lina Färdig


Fotograf: Lina Färdig


Fotograf: Syster


Fotograf: Syster


Fotograf: Josefine Karlsson

Look forward to it !

Äntligen helg! Visst ska det bli underbart att slippa ta sig till skolan men tro inte att det blir lungt för det, tentaplugget är i full rullning och skrivandet av populärvetenskapliga artikeln lika så. Blir mycket nu denna vecka och nästa tyvärr .. förutom på partyfronten för där blir det dölungt dessa två veckor (förutom personalfest då, den kan jag ju inte missa, haha!). Festar man en kväll förlorar man direkt två pluggdagar och det har inte jag råd med just nu. Men tjejerna kommer troligtvis över imorgon för lite film och mys i guess, annars får jag spendera lördagskvällen nergrävs i organisationsboken. 

Jag ska fortsätta pumpa happy musik nu och bara längta inför de kommande händelserna!

• Personalfest 22 oktober med underhållning, mat och dryck inkluderat. Sedan vidare till krogen Goya där vi blir kvällens V.I.P! Jävligt najs !

• Tentatesten den 26 oktober tillsammans med klassen!

• Reunion med mina gamla vänner sedan högstadiet (som jag visserligen fortfarande träffar, men inte så ofta!) med middag och utgång sen 29/30 oktober!

Reunionkryssningen 12-14 november! BARA 28 DAGAR KVAR!

fan, trots att det är lite mycket just nu med plugget så är mitt liv najs, riktigt najs ;)


Föresten, det snöade idag .. Gran Canaria en vecka någon?


Glass i stora lass!

Jag har precis läst klart hela den feta organisationsboken och det firar jag med en massa glass samt desperate housewifes följt av bartenderskolan! Förtjänar det så sjukt hårt.
 
Ikväll ska jag lägga mig tidigt och ladda upp inför morgondagens redovisning. Hörs!


Så himla superroligt ...

Organisationsteori i mitt hjärta hela dagen lång ♥


Hunk på besök?

Jag vaknade imorse av att mamma kommer in i mitt rum och berättar att pappas kompis precis kommit hit tillsammans med sitt barnbarn som tydligen var en supersnygg 19årig kille enligt henne. Trodde hon drev först men sen hörde jag en massa röster där nere. Fyfan , trodde hon på riktigt att jag skulle gå ner och hälsa på honom när jag var nyvaken och såg ut som en jävel? aldrig. Lyckades iallafall få mig ett sneak peak på honom och hon hade så himla fel. Så inte min typ nånstans dessutom var han lite smygfet. Ska aldrig mer lita på mammas killsmak, hon känner inte mig nånstans. Där hade jag suttit på mitt rum hur länge som helst i väntan på att dom skulle åka härifrån så jag kunde gå ner och äta fruckost helt i onödan. Kunde ha gått ner i pyjamas och håret stående åt alla håll , han var ju inge snygg så då spelar det ju ingen roll, haha!

Iallafall, har suttit och pluggat från fyra till nio idag. Känner mig jävligt produktiv som det så fint heter på ekonomiska termer. Tenta om cirka 3 veckor. Vi fick ett tentaexempel idag samt en massa blandade frågor som dom tyckte det var bra att man tränar på och jag kunde verkligen ingen av frågorna. Kommer bli jävligt mycket nu för mig att lära in. Visst har jag läst igenom snart hela boken men jag är en såndär som måste läsa minst tre gånger innan jag börjar ta in någon information och det kan jag inte göra nu för boken innehåller mer än 300 sidor lixom. Men ah , ska iallafall lära mig alla frågorna som vi fått. Får hoppas det går bra!

Nu ska jag lyssna på musik.
Är bara 34 dagar kvar till kryssningen nu så jag är på gött humööör! LÄNGTAR!♥


Hade så himla tråkigt igår så jag bestämde mig för att platta håret bara för att do something. Lite roligt med en ny look ibland :)


PUBRUNDA I UPPSALA!

Jädrans vilken kväll jag hade igår! Gjorde min Uppsaladebut, big time!
vid tvåtiden tog jag tåget till Uppsala för att dra en pubrunda med ekonomiklassen. Fick springa runt en hel del i regnet för att hitta hem till Marlena. Vi sminkade oss och lyssnade på en massa peppmusik innan vi tog cykeln till värmlands nation vid kvart i fem där vi mötte upp resten av det taggade gänget. Det dracks en massa öl,cider och shots och vi gick runt till en hel del nationer innan vi nådde slutstationen, stockholms nation! Hade så grymt jädra roligt tills jag mot slutet lyckades tappa bort min iphone och ID-kort (IGEN!). Ville verkligen ta livet av mig. Att tappa iphonen är som att förlora en arm för mig så jag dog verkligen. Som tur var så var det någon vänlig själ som hittade den på dansgolvet och lämnade in den i baren till en ängel vid namn Erik. Fick tag på honom vid tre på natten så åtta på morgonen gjorde jag en bussfärd på två timmar för att komma hem till honom och hämta telefonen. Ibland finns det verkligen folk med hjärta, jag trodde verkligen att jag aldrig skulle återse den. TACK! ID-kortet då .. det är typ femte gången jag tappar det nu. Fick ett mail på facebook av nån tjej som hade hittat det. Sjukt gulligt att hon faktiskt kontakter mig om det. Uppsala är faktiskt en stad med godhjärtat folk! Ska se till att möta upp henne på Söndag eller Tisdag så jag kan få tillbaka det också. Hädan efter ska jag ALDRIG ha med mig iphonen ut när jag festar, ska köpa mig en skitig liten partyphone istället!

Imorse gick jag upp åtta som sakt. Kom till skolan senare än tänkte för jag prioriterade SÅKLART att få tillbaka telefonen än att komma i tid till föreläsningen. Föreläsningen sög hästballe. Efter den satt jag och gjorde grupparbete i fyra timmar och vid halv sex var jag hemma. Är så äckligt trött, sov bara fem timmar i natt. Kommer ändå inte lägga mig tidigt ikväll för jag är ju som jag är ..

Men iallafall, Riktigt grymm kväll! Känner att jag börjar gilla min klass nu alltså, haha ! ;)




TACK till alla för en grymm kväll!
(och tack till alla er underbara som stöttade och hjälpte mig med telefonen, for real!!)

Tack för idag, Slut för idag!

Stannade alltså hemma från skolan idag för att kunna ta igen det jag ligger efter med. Lyckades få klart mitt skrivarbete samt läsa ganska mycket i organisationsteoriboken. Åkte och jobbade vid fem, helt otaggad. satt mest och degade i arbetsstolen med två sålda fram till åtta då jag tog tag i det hela och slängde iväg tre stycken sista timmen. Fick sitta och lära upp en nybörjare också. Ska helt allvarligt sluta jobba på onsdagar för varje gång jag gör det får jag en nybörjare som ska sitta där och lära sig av mig .. jättedrygt .. kan inte koncentrera mig på att sälja när någon sitter bredvid och råstirrar på mig och följer minsta lilla rörelse jag gör .. nybörjarna är wierd.

Imorgon är jag ledig men ska åka till Uppsala för att köra min första partykväll därborta! Blir en pubrunda med ekonomistudenterna och våra faddrar. Tror nog att det kan bli riktigt roligt! Sover kvar där också hos Malena :)

Nu ska jag sova, godnatt.

Hej listan!

Haha, jag bara kände för att göra en lista, sjukt länge sedan.

Namn: Nejra
Piercingar: Fyra i öronen och naveln.
Tatueringar: Nej, men snart så!
Längd: 176 cm.
Skostorlek: 39
Hårfärg: Mörkbrunt/svart
Fräknar: Nej
Motto: Dont drem your life, live your dream!

Kär?
Nej, har inte varit kär sen jag gick i femman!
Önskar du att du bodde någon annanstans?
Helt ärligt, nej! Visst tröttnar jag på att bo i Gävle då och då men jag längtar alltid tillbaka. Gävle kommer alltid att vara "hemma" men jag vill inte bo här hela livet, jag vill resa och uppleva!
Tycker du att du är attraktiv?
Ärligt talat, inte för att vara en såndär nu men .. det gör jag faktiskt, haha!
Dricker du?
Ja
Röker du?
Ibland
Vilket schampo använder du?
Det är olika, men Gliss för det mesta.
Vilken parfym använder du?
Ingen, kör deodorant.
Vad är du rädd för?
Min absolut största rädsla på fullaste allvar, det är att få aids! HAHA, trots att risken i princip är noll .. men jag vet inte .. jag är bara totalt superrädd för den sjukdomen.
Gillar du att tvätta?
Absolut inte!
Gillar du berg- och dalbanor?
ÄLSKAR 


Senaste...
Filmen du hyrde?
The hangover
Filmen du köpte?
Mr and Mrs smith
Låten du hörde:
Velvet - chemistry
Låten du laddade ner?
Oj, det var allt för länge sen för att jag ska komma ihåg!
Personen du ringde?
Alma
Personen som ringde dig?
Terese
TV-program du såg?
Desperate housewifes :)
Person du tänkte på?
haha, Terese!


Favorit...

Låt: Alla låtar som påminner mig om fina minnen.
Sak att göra: Umgås med vännerna, resa!
Sport: ehh .. festa? haha
Dryck: Flaming lambourgini, helt klart!
Kläder: Mjukisbyxor
Film: Många
Bil: Bilar utan tak, haha vet inte vad dom heter.
Serie: Många


Har du någonsin...
Gråtit över en pojke: Ja
Gråtit över en flicka: Ja
Ljugit för någon: Ja
Varit i slagsmål: Nej
Blivit arresterad: haha, näe.
Träffat någon från internet IRL: Ja


Antal...

Gånger du varit kär: Varit kär i lekis en gång men det räknas fan inte, så inga!
Gånger ditt hjärta brustit: Typ .. aldrig.
Hjärtan brustet på grund av dig: Vet inte
Tjejer du kysst: HAHA, visst har jag kysst tjejer! hur många får förbli en gåta ;)
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med: ganska många faktiskt.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: En hel del. (friidrotten, cirkusen, modellsaker)


Senaste...

Boken du läste: Organisationsteori och torsk.
Personen du fick e-mail av: En gruppmedlem från skolan.
Personen du fick brev av: Lina tror jag, för ett antal år sedan!
Personen du fick sms av: Alma
Gången hela din familj åt middag tillsammans: För någon vecka sedan.
Saken du köpte: En kexchoklad.

 
Vad har du gjort idag?
Skolan, jobbet.
Var det kul?
Inte speciellt ..
Brukar du svära mycket?
Väldigt väldigt mycket.
När stiger du upp på morgonen?
Olika varje morgon, men TIDIGT SOM FAN!
Vad har du på dig?
Myskläder.
Vad ska du göra ikväll?
Sova
Vad är du allergisk mot?
Inget, tack och lov.
Var har du ont?
Ingenstans, feeling awsome!
Använder du hårspray?
Absolut.
Kan du stå på händer?
Kunde riktigt bra förut, har däremot inte provat på jättelänge så jag vet inte.
Håkan Hellström eller The Ark?
Men, död åt båda.
Salt eller socker?
Socker
Gillar du ketchup?
Jo visst!
Är du glad nu?
Är ju inte ledsen direkt, men har väl varit på bättre humör om man säger så.
Var du glad igår?
Samma som idag typ.
Vad dansar du till?
I princip allt förutom rock, hard metal och sånt.
Stockholm är... ?
BÄST.
Göteborg är... ?
BRA.
Kan du sjunga?
Sjunger som en gud på fyllan, tycker jag iallafall! hahah
Spaghetti eller makaroner?
Båda ♥ ( jag lever på spaghetti och makaroner )
Land du vill besöka?
ALLA länder, finns inte ett enda land jag inte kan tänka mig att besöka.


Dagens drog


sömn, behöver söööömn!

Fyfan vad jag är trött idag. Sov bara fem timmar inatt bara för att jag har någon inbyggd spärr i huvudet som inte låter mig gå och sova före klockan elva, helt sjukt. Somnade litegrann på tåget men väcktes hela tiden av att någon unge skrek (dö småbarn, dö), sen var föreläsaren så äckligt tråkig att jag bara ville döda honom också. Ni vet när dom pratar helt utan någon inlevelse och i samma ton i tre timmar? Ja precis, så gjorde han. 
Gick därifrån tidigare så jag kom hem vid två, sov en timme och åkte till jobbet! Fick iväg 6 stycken idag, tummen upp!

Imorgon stannar jag hemma från skolan. Orkar verkligen inte. Känner att jag måste sätta mig ner och ta igen en del organisationsteori som jag fortfarande ligger efter med och tentan är om 3 veckor ungefär. Sen mot kvällen blir det ytterligare ett arbetspass, hej pengar!♥


Världsbästa minnen piggar alltid upp!♥


Dagens drog


Grisar är äckliga varelser

Idag gjorde vi ett studiebesök med skolan på två gårdar. Den ena bonden hade bara spannmål som han odlade så det var totalt ointessant att gå runt och kolla på växter. Why lixom?
Den andra bonden hade bara lite spannmålsodling för han satsade mer på djuren: Kossor, tjurar, får och grisar.  Vi fick gå runt i djurens hagar och klappa på dom och hålla på. Det var precis som när man var på en djurpark med familjen när man var liten och alla skulle springa fram och gulla med alla djur. Alla djuren var hur söta som helst förutom grisarna som var helt borta i huvet verkligen. Så fort vi klev in i deras hage kommer hela jävla gänget rusandes mot oss (notera då att det var minst 100 grisar i den hagen) i full fart och omringar oss. Så går dom fram och börjar bita oss i fötterna och i byxorna? Kände bara vafan är dethär för vilddjur typ. Sen är dom äckligt smutsiga, stinker och är allmänt fula. Thats it! (Okej, förutom grisbäbisarna, dom är supersweeet!)




This weekend

Fredag
I Fredags åkte jag tillsammans med emma hem till rasmus för att delta på en av joels grymma musikquiz som denna gång även innehöll lekar! Senast vi körde quiz var precis innan sommaren, sen skingrade sig alla och reste iväg/jobbade osv. Men nu blev det lite som en reunion. Däremot ska vi snart dra ihop en RIKTIG reunionquiz för oss gamla gänget vilket ska bli superkul! Slutade på krogen som vanligt där jag och emma dansade till fötterna inte bar oss längre. Kvällen avslutades på MAX.



Lördag
Vaknade upp riktigt bakis och låg hemma hela dagen och halvpluggade. Var planerat att jag, jossan, tess, brungan och henke skulle ut och käka middag men på grund av min bristande ekonomi så hoppade jag middagen och joinade upp med gänget när dom var klara. Blev lite drinkar och sång på helt enkelt följt av en kort visit hem till henke där gitarren åkte fram direkt. När klockan började närma sig halv ett rullade vi mot krogen! Efterfesten hos henke slutade med att alla fem somnade i hans säng, trångt? JA , men himla mysigt. Morgonen därpå vaknade vi tjejer upp i en tom lägenhet så jossan ställde sig och gjorde pannkakor. När henke väl kommit hem packade vi ihop oss och drog oss hemmåt. Riktigt trevlig kväll!

Söndag
Slödag idag. Arbetat lite med min artikel och legat och slöat framför tvn. Ska lägga mig tidigt idag för imorgon ska jag på studiebesök på en grisfarm och ett plantage. Grisfarmen ska faktiskt bli intressant men att kolla på växter känns ju bara .. superkul?

RSS 2.0