4. Dagens maträtt

Idag fick det bli soppa och pannkakor till lunch! Ibland är det faktiskt underbart att bo hemma så man slipper laga mat själv. Man kommer hem efter en tråkg skoldag och där står maten serverad och bara ser sjukt god ut och det är bara att hugga in, hehe älskart.

Jag har lite svårt att förstå varför jag inte är superfet? För helt ärligt, jag är alltid sugen på mat! Även fast jag är proppmätt kan jag alltid småäta lite andra saker som frukt,godis,mackor eller vad som helst. Borde man inte bli BIG då? haha eller så är det den rätta metoden för att hålla sig smal, bara att äta dygnet runt? Fast i och för sig .. man ska ju äta flera små mål om dagen :) Eller så har jag helt enkelt bara en grymmt bra uppsättning av gener, hehe!


Bild från google!


Vinter, snö och minusgrader - jag hatar er!

Äntligen hemma! Min nya ekonomistyrningsbok har kommit så imorgon stannar jag hemma från skolan för att försöka hinna ikapp så mycket som möjligt av det jag missat hitils! Dagen i all ära spenderas med att repetera lite i affärsredovisningen för att sedan bänka mig framför gossip girl!

Fyfan vad jag frös idag alltså, -14 grader var det i Gävle (jaa precis som jag trodde, jag tar tillbaka det där jag sa innan om att vintern är rätt mysig ibland .. den suger hästballe)! Ville typ avlida påväg ner till stan och på tåget och bussen var det inte speciellt varmt heller. Satt med jackan på hela dagen i skolan och NU äntligen behöver jag inte frysa mer, för nu sitter jag nere i källaren. Här har vi ett brännhett element och det är alltid varmt här nere. Älskar att plugga här :) Men om allt går som planerat (pleas god låt det gå som planerat) så slipper jag frysa på nyår .. ;) hmm


? ;)


Grattis älskade pappa ♥

Har spenderat dagen med plugg och jobb och lite firande av käre far som fyllde år! Han har blivit helt kär i att åka längdskidor så jag och syster köpte ett par längdskidevantar åt honom som han verkligen älskade!
Jobbet gick piss första halvan men svinbra andra! Lyckades få iväg fem sålda på två timmar och fick även en extra timme betalt. Så jävla skönt. Kommer alltså få 150 kr extra på lönen bara för jag lyckats sälja ett visst antal produkter de två gångerna dom har haft bonustimmar att dela ut , love it ;)

Nu ska jag kika klart på scrubs och sen sova och ladda upp inför morgondagens seminarium. Godnatt!


3. Mina föräldrar

yes, dag tre på listan då och där hittar vi mina för äldrar :)

Jag tänker faktiskt inte alls ge någon ingående presentation av dom och inte heller lägga upp någon bild för jag tycker bara inte det passar att publicera en massa saker om mina föräldar , why lixom? Kan berätta iallafall att båda är födda I Sarajevo (Bosnien) precis som jag. Mamma jobbar som undersköterna och pappa som tryckare.

Dom är faktiskt världens bästa föräldrar och ställer alltid upp för mig vad som än behövs. Är väldigt glad över att jag har sånna föräldrar som faktiskt skulle offra precis exakt ALLT för mig. Däremot har vi en hel del olika åsikter gällande vad som är rätt och fel i livet osv så det blir ofta konflikter på det planet men trots det älskar jag dom över allt annat på jorden och vet att jag alltid har dom vid min sida i vått och torrt. ♥

Förresten så fyller min pappa år idag och jag ska bjuda med honom ut på middag så fort jag har tid. Ska bli mysigt :)

Gossip girl toppat med jordgubbssmoothie ♥

Så sjukt skönt att bara ligga hemma en söndagskväll med stora kuddar och filt, kolla på ett bra tv-programm som i mitt fall fick bli gossip girl och dricka en god smoothie till. Typiskt en vintersöndag .. damn .. tror jag börjat gilla vintern litegrann endå. Så fort jag kommer ut i kylan på tisdag morgon när jag ska ta mig till skolan så kommer jag däremot att ta tillbaka det jag precis sa ... haha!

Imorgon är jag ledig.
Ska plugga, skriva arbete och sen jobba. Just gotta love mondays ..


Ser den inte bara alltför skummig och god ut ? mmmmh love it!


2. Min första kärlek

Jag har faktiskt aldrig varit kär. Om jag däremot måste säga någon så skulle jag säga Jonas, en kille som jag gick i samma klass som i både låg och mellanstadiet. Oj, han var verkligen klassens hunk på den tiden och jag var verkligen helt galet förtjust i honom. Vi var tillsammans många många gånger men jag tror inte riktigt kan man kalla det kärlek ? Det är mer en förälskelse. Dessutom så bytte man ju pojkvän varje vecka när man var i den åldern och inte pratade man med varandra heller. Utan man bara lixom .. var tillsammans!

Jag är förjävligt kräsen när det kommer till killar och har hemskt svårt för att gilla någon for real. Det har väl hänt cirka tre gånger att jag haffat någon riktigt snygg kille som jag verkligen gillade men när jag lyckats få honom tröttnar jag omedelbart och allt blir som bortblåst och jag går vidare precis som inget har hänt. Jag tror egentligen att det är spelet jag gillar! Den där spänningen av att inte veta om han tycker samma sak om mig, att försöka få kontakt, den första flirtiga blicken osv .. det älskar jagDäremot har jag faktiskt träffat på en riktigt snygg och grymm kille som jag gärna skulle vilja träffa igen, men samtidigt kan jag inte sluta fundera på om det är på grund av att han är väldigt svår att få (beror på en del olika saker, tex att han bor långt ifrån ..) som gör att jag vill ha honom? Att vara i ett seriöst förhållande skrämmer mig lite för jag gillar inte att ha "skyldigheter" till någon .. det får mig att känna mig låst och det är den absolut värsta känslan som finns. Jag vill kunna göra som jag vill och när jag vill och med en pojkvän brevid mig så funkar det inte riktigt lika bra.  Men vem vet, när den snygga killen med världens skönaste personlighet dyker upp (kanske den "svåra" killen? ... Jag gillar ju utmaningar ;))kanske jag tänker helt annorlunda? Det återstår att se.

 


Sköna vintersöndag

Jag gick inte upp föräns klockan ett idag och då var det strålande sol och massor med snö på backen. I sånna stunder kan man inget annat än faktiskt gilla vintern. Käkade kinamat till fruckost och drog på mig dom varmaste kläderna jag kunde hitta i garderoben och begav mig ut på en långpromenad med vovven. Var ute och gick en timme (helt sjukt att jag gjorde det) och städade sen mitt mindre fräscha rum. Har hjälpt syster med lite kemi också då det är jag som är naturaren i familjen ;) Eller jaa .. jag var iallafall! Nu ska jag äntligen få sätta mig och plugga lite! Eller äntligen kanske jag inte ska säga för jag har inte gått runt hela dagen och sett fram emot det direkt, men det är behövligt. Ska försöka hitta med så mycket som möjligt av sista kapitlet i affärsredovisning innan ekonomistyrningsboken kommer, vilket är imorgon. Blir till att jobba på!


1. Presentation av mig

Nejra heter jag och är 19 år! Bor i Gävle tillsammans med mina 5 andra kära familjemedlemmar (vovven inklusive såklart) och pluggar ekonomikandidat-programmet på SLU i Uppsala! På fritiden umgås jag med mina underbara vänner, festar, reser så ofta jag bara kan, håller på med foto mm. Jobbar som telefonförsäljare två gånger i veckan och trivs oftast bra med det.

Jag är en väldigt glad, positiv, öppen, smått galen, äventyrsälskande och viljestark person. Däremot är jag ganska lat av mig men när jag väl bestämmer mig för något så klarar jag det! Jag hatar trångsynta människor som inte kan släppa loss och bara vara sig själva och jag ÄLSKAR galna och impulsiva människor som vågar ta risker i livet. Jag är jävligt rastlös av mig och får panik när jag inte har saker att se fram emot. Lever mitt liv i ett snabbt tempo och har svårt för att bara ta det lungt och njuta av stunden. Jag vill att allting ska gå snabbt och jag planerar hela tiden framtida event istället för att bara luta mig tillbaka och bara vara. Jag måste ha saker att se fram emot, som till exempel resor eller fester, för att klara av att ta mig igenom vardagens äckligt tråkiga rutiner.

Det absolut bästa jag vet är att resa och uppleva nya saker i livet! Jag har massor jag vill göra innan jag dör och eftersom jag är så öppen mot allt som finns i liivet så finns det nästan inget jag skulle säga nej till att prova på!


På 30 dagar ..

Jag hittade en lite smått rolig lista där man varje dag berättar om en av dessa punkter! Tyckte att jag behövde ha någon rutin i mitt skrivande! Min vardag suger ganska hårt just nu och kommer väl göra det också fram till jul och nyår så bara för att ha något att skriva om nu så tänkte jag ta och köra denna lista! :) Blir ganska perfekt för det är ju typ en månad kvar tills det börjar hända lite saker igen , hehe ^^! Kör igång med dag ett redan ikväll, stay tuned!

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick


VAD GÖR MAN?

VAD GÖR MAN en fredagskväll när det inte finns ett skit att se på tvn och man "får" inte gå ut och festa ? Shiet .. vad har jag gett mig in på alltså .. haha illa att jag redan får panik!


Taggar juldagen .. YES! Taggar sommaren och magaluf ännu mer .. YEEEES!


Fredagsstudier

Affärsredovisning in my hearth hela dagen! Ska plugga två timmar till ungefär och sen får det räcka för idag.

Syster fyller 17 år och vi har käkat god mat och ätit tårta. Så sjukt synd att hon inte fyller 18 för jag har världens lust att bara bjuda med henne till interpool på en strawberry daiquiri ála tobbe! haha, hans är grymma :) Istället blir det mys här hemma hela kvällen, precis som resten av helgen ska spenderas. Shit .. jag kommer inte klara av att inte gå ut föräns på juldagen .. känner redan hur det kryper i kroppen. Men fan, jag måste! Har lagt unda 3000 kr nu till resor osv så mitt snåla liv börjar NU och fortsätter fram till ... typ sommaren? Omg ..

NU: PLUGG!


mmh ..


En vanlig dag på Heroin.

Jag har börjat läsa en blogg som jag fastnat så otroligt hårt för! Det är en tjej som skriver om sitt liv som sprutnarkom, heroinist. Hon berättar om sin kamp mot drogen och hur hon upprepade gånger har försökt att sluta med heroinet utan framgång, hur hon gick från bråkig liten unge till heronist, hur vänner dör av överdoser i hennes närhet mm.

Jag älskar självbiografier och att läsa om människor som har gått igenom mycket i livet! Hennes blogg är så intresseväckande! Jag är själv väldigt intresserad av droger (NEJ, inte på det sättet att jag själv knarkar, verkligen inte) och hur de påverkar kroppen både fysiskt och psykiskt! Tycker det är fashinerande att en liten tablett eller ett i hennes fall, brunt pulver, kan påverka en så jävla mycket och i princip första ens liv vid missbruk. Sjukt hemskt men samtidigt väldigt spännande och fashinerande. Bara jag som tycker så eller?

Ni kan läsa hennes blogg här!

Klirr i kassan, ÄNTLIGEN!

Det är jävligt tur för mig att jag aldrig får huvudvärk (förutom bakishuvudvärk då, hehe) annars hade jag varit död av allt pluggande vid det här laget! Har fan jobbat på bra idag plus att jag faktiskt åkte till skolan .. tyckte jag var duktigt :)

Lönen har landat och jag sitter nu med fem fina laxar på kontot! Som sakt, i princip ALLT ska sparas förutom de pengar jag måste lägga på absoluta nödvändigheter. Denna månad ska jag VERKLIGEN klara det. Förra månad sa jag nämligen samma sak men jaa , det slutade med att alla pengar förutom sex ynka kronor tog slut. Men det var det värt, för förra månaden var det ju kryssningen som drog mest cash ;) hehe!

Blir lite förseningar på modereportaget som skulle komma upp idag så det dyker upp imorgon istället! Dock så har Lina gett mig ett litet smakprov and I must say, det kan nog bli rätt så bra bilder!


Går under jorden i en timme ungefär ..

JAG PLUGGAR AFFÄRSREDOVISNING, "slutar" klockan 21! HÖRS!


Smile

Åh jag blev så glad på jobbet för jag lyckades sälja fyra ordrar och fick därför en extra timme betalt! Om jag utgår ifrån att alla mina försäljningar faktiskt genomför köpet så har jag tjänat 455 kr ikväll, inte illa :) 

Imorgon ska jag åka till skolan från ett till fyra. Sen är det löning också så jag kanske unnar mig en milkshake? Fast troligtvis inte .. jag måste spara så mycket jag bara kan denna månad. Ska bara spendera pengar på nödvändigheter som busskort,tågkort, skolböcker osv. Resten läggs undan till sommaren, nyår, Åre och Stockholm! Jaa det är mycket på gång, berättar mer när det närmar sig ;)

Bilderna från dagens fotografering kommer upp på hemsidan imorgon, länkar till dom då! Godnatt.


Fotografering för valbogatan.se!

Oj vilken dag! Skippade skolan och åkte istället in till second hand butiken här i gävle, Erikshjälpen, för att göra en modefotografering för valbogatan.se! Gick bra, roligt att få träffa Lina igen som jag typ inte träffat på .. aslänge? Minns fan inte sist ..
Kläderna var ju .. ehrm .. otroligt fula. haha! inte min stil eller smak nånstans och gud förbude om det någonsin skulle bli .. då dör jag!

Nu sitter jag och jobbar med Olivia! Går bra än så länge, 3 sålda :) Säljer man minst fyra idag får man betalt för en extra timme, LOVE IT! Behöver extra cash!


Här är modeoutfit nummer ett .. HAHA! dock liiiite häftig endå, eller hur? ;)


Längtar efter mat ..

Sitter i skolan nu. Jag kom på att en sak imorse .. jag är i princip ALLTID i skolan 1,5 h innan vi börjar så jag kan egentligen sätta mig varje morgon och göra skolarbeten så jag slipper göra mycket hemifrån! Briljant idé! Det är ju bara en massa dötid som jag annars måste ta igen hemma så det blir perfekt, haha. Asglad att jag kom på dethär nu :D

Mitt tåg går hemmåt 17.19 så jag ska åka från skolan 16.50! Ska bli skönt att få komma hem och äta riktig mat för de mackor som jag har tryckt i mig idag är ju inte direkt supermättande. Hoppas mamma har gjort något gott, annars kokar jag pasta! (mmmh, looove pasta)


Godmorgon världen!

Ja då var man uppe! Ska käka massa god fruckost nu och ta mig iväg till skolan! Tåget går 10.30 från stationen och jag är framme 11.45 så jag kommer få sitta och vänta ett tag för jag börjar inte föräns 13.15! Men det är rätt bra endå för då kan jag sitta och prata sönder mobilen med vännerna, hehe!

Alltså ..
trots min motivation om att utnyttja tiden på tåget för att plugga så blir det aldrig av, bara i början för då var jag superhurtig! Det är helt enkelt FÖR skönt att åka tåg så det blir alltid så att jag sätter på lugn musik på telefonen och somnar eller spelar mallismusik, tittar ut över snön och ser hur morgonsolen tittar fram och blir helt lycklig av tankarna på de kommande planerna. ååh det är underbart, tihi!

Slutar fyra idag så jag är inte hemma föräns sju skulle jag tro, ha en awsome dag nu! :)


Två veckor av rent helvete

Awsome, bäst på jobbet idag med mina fyra försäljningar, det gillar vi!

Sitter och kikar på scrubs nu och funderar på om jag ska gå och lägga mig. Är inte alls trött och jag kommer säkert inte kunna somna men jag får ångest när jag tänker på att jag inte kommer sova tillräckling om jag inte lägger mig typ NU! faan .. man ska ju trots allt palla skolan imorgon. Usch , dör när jag tänker på det. Den här veckan och nästa kommer vara svinjobbiga verkligen. Har jättemycket föreläsningar och redovisningar ..

Ibland fattar jag inte ens varför jag åker till skolan? Jag har hemskt svårt för att ta in något genom att enbart lyssna. Jag MÅSTE läsa det själv för att lära mig något så det känns som jag bara slösar tid på att åka dit. Men nu är det så att föreläsningarna dom två kommande veckorna handlar om den boken som jag inte har köpt ( tänker inte köpa den, så jävla äckligt dyr och enligt gamla studenter kan man klara sig utan den om man hänger med på föreläsningarna ) så jag måste åka dit och anteckna så att pennan glöder.

Godnatt på er!



Hey, vill du köpa?

Sitter på jobbet utan någon Olivia eller Lina att dryga med! tråkigt .. men ganska bra egentligen för jag säljer mycket bättre när någon av dom inte är här! haha för annars blir det så mycket annat skit som inte alls rör jobbet vilket gör att jag knappt får iväg någon försäljning! ;) Sitter nu med tre stycken fina försäljningar och ligger på toppen på listan :) Ska kämpa på nu efter rasten också så jag får mycket klirr i kassan, love it!


En jävligt snygg teckning jag ritade i paint när jag hade tråkigt under ett arbetspass på mitt gamla telefonförsäljningsjobb, haha!

Harry Potter

Idag skippade jag allt plugg och tog mig ner på stan med jossan för att se första delen av sista Harry Potter filmen! Fyfan , sista delen kommer bli helt stört galet bra. Längtar tills den kommer ut! Dock kommer vi att vara i Spanien när den väl är ute och jag är inte särskilt sugen på att se den på spanska så det får bli i september någon gång, kommer bli awsome!

Jag har lyckats skriva ihop en sida om en föreläsning med lite kopplingar till en bok som vi läser och nu ska jag ta ledigt resten av kvällen. Imorgon stannar jag hemma för att plugga och jobba så då blir det hårdkörning med plugget. Tycker att jag förtjänar en ledig ikväll :)

Och för er som undrar, JAAA jag grät till Armageddon igår ..


Förjävlig bildkvalitet!
Körde platt hår idag. Najs med lite omväxling :)


Armageddon - ett roadtripminne!

Jag älskar Armageddon! Den filmen är fantastiskt bra, sjukt känslofull och spännande! Jag kommer aldrig glömma när jag och familjen var påväg till Bosnien ett år och vi hade riggat upp våran mini tv-skärm för jag var så sugen på att kolla på film. Så hittar jag argameddon i filmhögen och jag hade inte sett den på två år tror jag så jag blev lite sugen! Jag sätter på filmen och ser klart till slutet och då händer det som alltid händer när jag ser sorgliga filmer, jag börjar störtböla! Jag sitter verkligen och stårgråter hela sista halvtimmen eller så av filmen och ingen i familjen märker något föräns den är slut och jag brister ut: fyfan vad sorgliiiiiigt! och gråter ännu mer. Då får mamma panik och vänder sig om från framsätet och ser mig helt dränkt i tårar och frågar vad fan det är med mig! Vi var tvungen att stanna vid en bensinmack för mamma blev så himla rädd (?), haha!

Såg att dom visar den på femma ikväll klockan halv tio. Jag kommer sitta bänkad, helt klart!


my dear old friends ♥

Ja igår hade jag som sakt en reunion med mina gamla vänner Sara,Sofia,Paula och Cassandra! Alla var på plats förutom Linda som inte hade någon möjlighet att ta sig inn igår. Vi fick dessutom sällskap att tre killkompisar till cassie, två vänner till Paula och Linnea! Vi samlades hos cassandra och alla korkade upp förutom jag som inte skulle dricka något föräns nyår. Men ja , under kvällen blev man bra jävla sugen så det slutade med att jag tillslut stod upp och sjöng och dansade tillsammans med alla andra, hehe! Kvällen gick vidare på heartbreak där vi skakade rumpa på dansgolvet, fick gratisshots och hade superroligt! Var så himla kul att hänga allihopa igen. I och försej träffar jag alla tre brudarna förutom Sofia då, så det var extra roligt att få träffa henne, var ju lite mer än tre år sedan vi sågs ordentligt. Lyckat blev det iallafall, blir en repris snart ;)


Sara


Cassandra & Jag


Sofia, Linnea & Cassandra


Paula & Frida


promenad i snöstörmen, lets do this!

Fyfan vad trött jag är i huvet nu efter en heldags pluggande! Ska ta en promenad med vovven ute i snöstormen sen ska jag berätta om gårdagen och lägga upp lite bilder, stay tuned!

Imorgon är en ny ( jobbig ) dag!

Sleeptime. Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till skolan och göra grupparbete med min nya grupp. Får se hur det går. Den gamla var riktigt bra, gillade den .. haha, kan bero på att dom gjorde allt jobb och jag typ slöade som en riktig jävel. Men vadå? Bra för min del ... hehe :)

Imorgon ska jag och mina gamla best friends från låg,mellan och högstadiet ha en reunion! Blir lite myskäk hemma hos Cassandra och sen ska vi väl dra på krogen som det ser ut nu. Tråkigt nog har jag inga pengar, alltså verkligen INGA pengar, så jag joinar väl om jag lyckas övertala pappa att sponsra mig, haha! Någon form av dricka blir det iallafall INTE. Väntar med det till nyår ;) behövligt ..


GOOD TIMES

Älskar låten. Taggade inför kryssningen med denna låt, och jaa, good times är två awsome ord. Refrängen beskriver ju lixom hela resan perfekt ;) heheh!


Lets keep it rocking!

Skippade skolan idag för att sitta hemma och plugga, och SOM jag har pluggat! Kommit en bra bit in på kapitel två och tränat på en del uppgifter!

Nu sitter jag och kikar på paradise och ska lyssna på lite peppmusik och sen plugga en timme till. Fan alltså , livet är så jävla bra! Trots att skolan är jävligt tung nu och jag måste åka in i princip varje dag så har jag saker att se fram emot och det känns galet underbaaaart! Dyker nämligen upp nya planer hela tiden ;) ÄLSKART!


VIMMELBILDER

Lyckades fastna på 6 stycken vimmelbilder under kryssningen också!  Alla såg rätt bra ut och några var till och med riktigt snygga, likelike!


Jag,Jenny,Jossan!<3

Jag,Simon & Jossan

Johanna & Jag

Jossan,Jag, underbara Piff och Jenny! Smått förvriden bild kanke but I like it endå! :D

Älskar denhär bilden, det är såå typiskt mitt ansiktsuttryck när jag tycker nån är roligt nördig på något sätt, som fotografen tydligen måste ha varit här.
Plåtas från alla håll och kanter. Här är faktiskt den enda bilden som jag ser rätt bra ut på från min "dåliga" fotosida!


Magaluf reunion 2010, Stockholm - Riga, 12 - 14 November!



BRUUUN, I love you spraytanning <3


JA, jag har en väldigt lovande bartenderkarriär framför mig. Kolla bara hur bra jag är på flairing lixom?


Klistermärken lite överallt på kroppen , riktig mallisthing!


Jag & Jenny i vackra Riga!


Sjukt sköna typer !


<3


Jossan feeling på G!

'
Jag & Frida på .. toan ?


Sugen ? HAHA


RIGA!


sliten.se

Helgens efterlängtade jävla kryssning var kanske hur sjukt bra som helst. finner inga ord. Träffade många bekanta ansikten och en hel del nya underbara människor som gjorde resan galant. Känns fortfarande som jag är på båten för allting gungar men det var så värt det. Riga är en sjukt vacker stad! Vi var några av de tappra själarna som kom av båten och tog oss en promenix i staden och käkade sjukt god mat. Lyckades dock somna på resturangen ett x antal gånger men ah , haha, det var faktiskt förståerligt.

Nu har jag ingen nära händelse att se fram emot och det suger anusballe. Eller jaa joo nyår är ganska nära men den är inte planerad än. Jag vill ta mig utomlands, HELT KLART. Så jag ska spara alla jävla pengar som rullar in nu och sen får vi se vart vi hamnar. Spelar faktiskt inte någon egentlig roll vart bara det inte är i Sverige jag firar.

Aja, nu ska jag kolla på bortskämda barn eller vad programmet nu heter. Min nya vän JP är ju med, haha ! Han var faktiskt med på kryssningen, sjukt skön kille !

Bilder kommer :)

Spraytan & Shopping

Igår var jag och jossan en sväng till uppsala för lite shopping. Vi fick med oss ett par skinnshorts båda två som ska användas flitigt på morgondagens kryssning! Sen passade vi också på att besöka Salongen Dolce vita för lite spraytanning. Där stod vi topless och blev sprayade av en riktigt rolig och trevlig kille ( helt klart gay ) och resultatet blev STÖRT BRA. Jag är helt gyllenbrun och supersnygg. haha , ÄLSKART!

Sitter just nu och bara är sjukt glad, lyssnar på musik och taggar. Ska ner på stan med tess halv fyra och sen ska jag jobba med Lina :) 

HÖRS IKVÄLL !


NEDRÄKNING

Idag skippar jag skolan för att åka och jobba istället. Ska även sitta hemma och plugga inför en enventuell omtenta som jag är ganska säker på att jag kommer att få göra ... inte så jävla kul but thats life! Däremot har jag svårt att koncentrera mig för det är BARA FYRA JÄVLA DAGAR KVAR TILL KRYSSNINGEN! Tänker på allt som kommer hända och hur jävla sjukt roligt vi kommer att ha det. Gud .. helt jävla amazing.

Snäll som jag är så ska jag hjälpa mamma med disken nu och sen försöka plugga lite ..


Bridget Jones & Elton john en söndagskväll!

Kollar på  på spaning med bridget jones nu och ska väl snart gå och sova. Har faktiskt ingen skola imorgon .. eller jo, jag har, men jag skippar det så jag kan åka och jobba imorgon istället :)  På tisdag är det lektion som gäller och på onsdag ska jag och jossan upp tidigt för en shoppingtur och spraytanning i Uppsala. Måste ju vara brun och snygg inför kryssningen SOM ÄR PÅ FREDAG!! Kan ni fatta? FEM JÄVLA DAGAR KVAR. Jag dör av längtan .. helt obeskrivligt taggad .. jag kommer dö av hjärtklappning för jag kommer bli så sjukt exited .. ojoojoj, farligt ;)

Ska fortsätta kolla på filmen nu och lyssna på elton john i reklamen. Vet inte riktigt varför jag lyssnar på denhär låten .. kan vara för att dom spelade den i filmen i och försej .. haha!


- Fotografering 7 November 2010 -






- Backstage!



Söndagsfotografering

Jag vaknade upp och vädret var helt perfekt även idag. Fick ett sms av en fototaggad Tanja och vi bestämmer oss för att köra fotografering även idag! Hon kom till mig och vi gjorde oss klara och åkte sedan iväg för att göra vårat båttema. Dock stod inte båten kvar som vi tänkt fota vid så vi fick köra lite andra teman istället. Bilderna blev inte riktigt lika bra som igår, men dom blev bra! Mot slutet var vi bara tvungna att åka tillbaka till the place för att ta lite snabba bilder och sen åkte vi hem till mig , blev ju så jädra kallt !

Nu ska jag sitta och redigera även dessa bilder & sen kommer dom upp ! :)


Fotografering 6 November, DEL 2





Fotografering

De fem första fotona! :)






Bakom kulisserna!






Frisörbesök & Fotografering!

Kom precis in från en långpromenad med vovven och sitter och pratar med Alma nu. Sara har färgat om håret på mig idag och det blev superbra! Är tillbaka till det mörka igen and it feels good, färgen är jämn vilket är det absolut viktigaste :) hehe!

Träffade Tanja vid tvåtiden idag, vi fixade oss hemma hos mig och rev ut hela garderoben för att sedan slänga in allt i min bil och dra iväg för en fotosession. Bilderna blev helt sjukt snygga! Det var verkligen en superbra dag med perfekt ljus och vi blev assnygga. Allt var awsome! Ska välja ut lite bilder så får ni se dom sen :)


Vampire diaries

Kollade just på ett avsnitt av the vampire diaries! tårar, tårar, tårar .. FYFAN. Så äckligt jävla bra serie, så sjukt spännande och för första gången ikväll, SORGLIG! Och jaa , Damon i serien är så jävla fucking sjukt stört jävla snygg .. helt ofattbart! Att det sorgliga sen händer honom gör ju det hela ÄNNU värre ... dog typ.


Damon till höger ! (Även kallad Ian Somerhalder)


Sätter punkt!

Idag avklarade jag mitt sista moment i kursen organisationsteori ( om jag nu inte får göra omtenta vill säga! ). Känns så sjukt underbart. Däremot börjar nu våran nya kurs, ekonomistyrning! Den kommer bli tung som satan, föreläsningar minst tre dagar i veckan .. plus att jag har introduktionskursen också som är cirka två gånger i veckan. Blir mycket pluggande från 9 november - 13 januari ..

Kom hem vid tre idag, helt totalt slut (sov bara 3 timmar inatt..)! Gjorde pasta med karbonarasås tillsammans med pappa och sen åkte vi och fikade lite. Ska kolla om det finns något bra på tvn ikväll och imorgon ska jag ta mig till frisören för att färga om håret som inte blev så jädra bra förra lördagen, hehe! Topparna blev mörka medans håret vid rötterna är ganska ljust. INTE OK! Ska lägga en mörk färg imorgon så är allt back to normal :)

Halloweenfiesta!

Ojoj, i lördags var det halloweenfest och som vi hade taggat inför det. Allt var inhandlat och välplanerat. Josefine och Jenny jobbade fram till nio så jag förfestade med mina gamla vänner sara och cassandra och deras vän linnea hos Cicci :)! Vi hade riktigt roligt ihop och spelade massa drickspel och dunkade musik! Vid halv tio drog jag mig till josefine lite halvt dragen och vi gjorde oss klara med outfitsen, drack drinkar och satte på oss våra supersnygga fake-tattoos! ROCKBRUDAR on the way ! Hennes mamma skjutsade ut oss till engeltofta och hem till jennys vän där vi förkrökade ännu lite mer. Sen drog vi till engeltofta och fick stå i kö ett ganska bra tag. Väl inne bjöds det på välkomstdrink och sen var det dans som gällde. Champagne i mänger och hallonshots stod också på kvällens schema ;)! Blev en bra kväll !

Morgonen därpå vaknade jag hos jossan med en dundrande huvudvärk så vi bestämmde oss för att dra till MAX. Där satt vi i 3,5 h och bara gillade läget. Har tyvärr inga bilder att lägga upp .. ska försöka få tag på några iallafall som jag kan visa :)

Ledig imorgon, funderar på att gå upp till jobbet och jobba extra .. behöver pengarna!


hard working woman

Sitter på jobbet nu, är svintrött då jag bara sov fem timmar inatt .. kommer hem till halv tio, gör ett ordentligt inlägg då :)

RSS 2.0