DREAM BIKINI ♥



Alltså jag är kär i den här gröna bikinin och kan inte hitta någon annan bara för att den här har satt ribban så högt. Om det är någon där ute som vet vart den kommer ifrån, TELL ME! Jag dööör verkligen vad snygg den är!!


PEPPA PEPPA

Sitter och äter lite godis och kikar på BB såhär en fredagskväll innan valborg, årets fest i uppsala går av stapeln helt enkelt och jag och josefine kommer att infinna oss. Hur najs? Kan bli fett med drag och fett med awesome.
Vet dock inte vad man ska ha på sig på dagen då vi ska sitta och dricka och mysa i ekonomikumparken, typ shorts och linne? Men om det blir kallt då? ååh jobbiga liv typ .. haha! På kvällen blir det ju ofcourse skyhöga klackar och nån klänning maby ? ;) JÄÄ!


Jag hade en "söt-dag" idag. Kände mig bara söt llixom. haha


Sneakpeak från dagens säxyshoot!

Snart på valbogatan.se ;)


Dagens awesome köp!


jackaaan ♥



Hårvårdsprodukter, sminkborttagning, deo och bodylotion!

 


Tusen bollar i lufteeeen

Jag har ränt runt som en galning hela dagen! Vaknade tio imorse och gjorde mig klar och drog direkt ner på stan med mamma för lite shopping! Köpte en jeansjacka men hittade  massa andra söta saker som eventuellt blir en del av min garderob längre fram, hehe ;) Sen tog jag en promenad upp till valgogatans huvudkontor för att plåta ett modereportage! Blev tre olika outfits och som det känns så gick det bra. Hoppas bliderna blev najs så jag kan lägga upp några här i bloggen! Sen åkte jag hem och käkade och satte mig direkt i bilen igen för att åka in och handla en massa hårprodukter (sitter med hårinpackning i nu faktiskt) för att vårda mitt döda hår. Har verkligen köpt allt man kan köpa i princip. Visar bilder på allt snart men nu måste jag äta och skölja ur håret ... uah panik. Ska ringa en del samtal inför imorgon också och stämma av läget lite ... känner mig smått stressad TYP!

Valborg spikäääd!

tentan idag gick sådär .. tror inte jag fixade den denna gång heller .. är så jävla less på skolan att jag skulle kunna sjunka genom jorden, usch! Tur att valborg är nu i helgen så man kan få tankarna på lite annat. Efter många om och men så slutar det med att vi spenderara valborg i Uppsala! Jag tror detta året med all säkerhet kommer bli bättre än förra för det går bara inte att saker blir värre än förra året, haha! Det var en minst sakt sinnessjuk kvälls om jag inte tänker gå in något närmare på ... uah!! Hoppas vädret är kanon också så vi slipper bli dränkta i regn under dagen då vi antagligen kommer sitta i den proppfulla ekonomikumparken med en massa andra taggade människor! wooooohooow, I've got a feeeeeeling ! ;) Tur nog så bor ju Carro där så sovplatsen är ordnad! TAGGAAA !

Tenta-time!

Nyvaken! Idag pallrar jag mig iväg mot skolan för att skriva omtenta i mikroekonomi! Såklart så tog jag fel på tiderna för jag trodde vi hade skrivning från 8-13 men det var 13-18 men som tur var så kollade jag det innan jag la mig igår. Kul om jag hade tagit tåget sex på morgonen istället för det som går halv elva och fått suttit i skolan ett par timmar och bara dött. fyfan! Måste ringa chefen och avboka mitt arbetspass idag som börjar fem .. hoppas han inte blir tokig (som min chef på min tidigare arbetsplats ALLTID blev. Var fan skiträdd för honom alltså .. fet idiot)! Men jäjä, jag får ta igen passet nästa vecka :)

Håll tummarna för mig idag, puss&hej!



28. Det här saknar jag

Just nu saknar jag min fantastiska och underbara vän josefine! Som tur är kommer kvinnan hem på fredag och då ska jag få höra om hela thailandresan och jag ska fill her in om vad som har hänt här i lilla Sverige de tre senaste veckorna! Vi har varit med om så jävla mycket tillsammans och våra dagar i magaluf är ju de absolut bästa någosin givetvis och om lite mer än en månad är vi tillbaka på paradisön. Saknar det så fruktansvärt mycket och saknar henne så fruktansvärt mycket! ♥


I magaluf med bästa ♥ Theres nothing better then that! ♥


plättsss

Mammas plättar med ost och kalkonmortadella eller med marlemad toppat med en timmes big brother! DYEAH!


sola, klippa, träna, plugga, BB!

Sådärja, två timmars solande gav nog lite resultat för jag kan se en liiiiiten rand på brösten, så jävla awesome! Sara hämtade upp mig efter jobbet och vi åkte hem till henne och klippte mitt hår. Det försvann två cm och så fick det klippas upp lite så nu känns det mycket mycket fräshare! Förhoppningsvis kommer jag kunna fixa det som vanligt på sista april så man blir lite snygg ;)! Direkt när jag kom hem från frissan så drog jag och pappa ut på en promenad. Blev en snabbtaktsprommis på en timme! heyhey kalorier gone! Har ätit massa onyttigheter idag så det var lika bra.

Ska hoppa in i duschen nu och skölja av mig allt äckel och sen blir en timmes plugg innan big brother!


Jag har blivit kär i att ta webcam bilder .. dont know why .. kul typ.


LAPA SOL

FINALLY, sol på baksidan! Nu lägger jag mig ute och blir browniieeee!


jäää

wohooow, idag lyser solen så nu är det bara att invänta tills den kommer fram till baksidan här hos oss så jag kan lägga mig ute och plugga. Så deprimerande att sitta här i sängen med fetaste böckerna ..
Idag ska jag ta itu med deklarationen som jag har skjutit så länge på och så ska jag mot kvällen ta mig hem till Sara för en klippning! Äntligen ska mitt hår få lite liiiiiiiiiiiiiiv igen!



Bildbomb från helgen

DINO MERLIN KONSERTEN I GÖTEBORG - FREDAG 22 APRIL!

Jag & Sibela


Birre & Elma


Dino Merlin

MYSDAG I VÄNERSBORG - 23 APRIL

Jag & Elma vid vattnet


Glass och studsmattemys!

LISEBERG - 24 APRIL

Elma & Birre i karusellen


Flumride


Höjdskräcken


Atmosfere! Deras nya frittfall på 116m ♥




Flumride igen, haha!


På gbg-stationen



Makes me move like a freak

Jäääääääääääääääää

katastrofhår!

Jag har kommit in i en väldigt bad-hair period! Det går bara inte att fixa till det så lockarna blir lika awesome som de kunde bli för cirkus en månad sedan. En bra förklaring till detta är hur katastrofalt slitet mitt hår är just nu. Hur mycket jag än borstar det så är det fortfarande trassligt längst ut i topparna och då kanske ni förstår hur skadat helvetet är. Ska boka in en klipptid hos sara snarast och sen i mitten på maj får det bli en färgning också. Syns inte på bilden, men det är en hel del rödbruna skiftningar i mitt annars så mörka hår, and I dont like it! Så fram tills att jag har klippt mig ska jag köra på plattat för det blir så mycket enklare att kontrollera det, haha! Plus att det är snyggare att ha håret uppsatt i en hästsvans om det är rakt! ;)



Någon som har bra tips på mirakelkurer för torrt och slitet hår så får ni gärna dela med er! Balsam, schampo, hårinpackningar, sprayer som gör susen? You name it!

Riga-candy!

Check this out, pappa och bror kom med göttigheter till mig och syster. Det tackar vi för! ♥


26april

Typiskt att solen lyser med sin frånvaro nu när jag är ledig och tänkte lägga mig ute och plugga. Känns bara extra tungt att behöva sitta inne och göra det plus att jag har världens mensvärk. Idag är ingen bra dag att leva alltså ..
Men en bra sak är iallafall att pappa och brorsan kommer hem nu vilken sekund som helst! Däremot har jag inte saknat dom alls utan det har mer varit ganska skönt med bara oss tjejer här i huset, haha! Men visst ska det bli mysigt med hela familjen samlad igen! :)

Weekend in Vänersborg

Imorse kom jag hem till sköna gävle efter en hel weekend i vänersborg. Träffade mina sysslingar Elma och Sibela och vi hade det riktigt roligt tillsammans. Fredagskvällen spenderades i Göteborg där vi kollade på Dino Merlin konserten som sakt. Jag träffade faktiskt en oväntad person där, nämligen Elma som jag träffade i sommras i gorazde. Jag och alma umgicks mycket med henne där och festade tillsammans så det var sjukt roligt att träffa bruden igen! Lördagen blev en chilldag med promenad längst vattnet, glassätande och studsmattehoppande! Söndagen blev som vi hoppades, en heldag på liseberg! Deras nya frittfall på 116m. Sjukt najs med en utsikt över hela göteborg men jag ska inte sticka under stolen med att jag DOG av nervositet väl där uppe. Pricken över i:et var ju att killen breve mig satt och skrämmde upp mig totalt, haha!
Tyvärr blev det inga utgångar och inte heller träffade jag på grabbarna. Så typiskt att vi skulle åka dit över påskhelgen då alla umgås med sina familjer på dagarna. Men aja, det kommer fler tillfällen :)

Här är tre bilder från chill-lördagen. Lägger upp fler när jag har fått dom!


Soligt i schööna vänersböörg!

Sitter här i soliga och fina vänersborg tillsammans med syster och mina två sysslingar elma och sibella! När vi kom fram hit igår gjorde vi oss i ordning och åkte iväg till Göteborg för att se Dino Merlin spela! Måste säga att man kunde ta på den heta stämningen inne i lokalen! Helt sjukt hur najs det var och hans musik är ju verkligen så jävla awesome. Riktiga lovesongs lixom! Tror inte vi kom hem föräns typ halv tre inatt och somnade på stört.
Vaknade tolv imorse och så gick vi ner till vattnet här i vänersborg, riktigt vackert. Nu håller vi på och ska sätta upp studsmattan! Känner mig som ett litet barn igen , haha. men fan studsmatta är fett med roligt så dyeah! Imorgon kanske det blir en sväng till liseberg! VI ska försöka övertala mammorna att köra oss dit så förhoppningsvis blir det av, woop!

Nu ska vi ut i solen och hoppa lite, hörs då ! :)


Jag och Sibbe


Dino Merlin!


Mest hektiska dagen på länge!

Jag har inte haft en endaste lugn stund sen jag vaknade imorse! Var riktigt länge sedan jag hade en så hektiskt dag, men ack så najs. Älskar att ha många bollar i luften :)
Började med att jag och syster packade ihop alla våra kläder som vi ska ha med oss över helgen i vänersborg/göteborg! Sedan blev det ett besök på ikea för lite mat och en snabb shoppingtur i valbo köpcentrum. Fattiga som vi är så var mamma ett guldkorn och betalade allting! Sen åkte vi till mataffären och handlade med oss massa godsaker så vi har något att äta på i bilen, tar ju trots allt cirkus sju timmar att åka dit!
Väl hemma insåg jag att jag inte hade tränat idag så jag lyckades övertala mamma att följa med på en springtur i hemlingbyspåren! Slutade med att det blev en springtur på 2km, sen en promenad på 2 km i rask takt följt av en promenad på 1 km i normal takt. Givetvis toppade vi det med styrketräning! Tänk träningsvärken jag kommer ha imorgon, love it!

Äntligen har jag nu fått lite lugn och ro så nu sitter jag och kollar på hankock! Alltså, jag brukar inte tycka mörka killar är snygga men will smith är faktiskt ett undantag. Speciellt i filmen I am robot, där är han smokeyy hot!

Pricken över i:et på min kväll blev ett kort samtal ifrån min bästa josefine som fortfarade är i thailand! Saknar människan så sjukt mycket, men på fredag är hon back on track, caaant wait! ♥


Fisen följde med och tränade idag. Hon börjar fan bli lite smygfet så det är lika bra, hihi!


Mot Värnersboooorg! :D


27. Min favoritplats

Men åh, alltid när några sådana frågor ploppar upp om favoritställe, bästa minnena, något jag saknar osv så är alltid svaret magaluf, alltid alltid allitd. Men ja, för att inte prata om det hela tiden så ska jag säga en annan favoritplats!  Nummer två på den magiska topplistan finner vi Venedig! :)

Andra året på gymnasiet så hade vi alltså ett utbyte med en italiensk skola som ligger i Trieste. Innan vi åkte för att träffa våra nya italienska vänner spenderade vi två dagar i venedig (eller var det tre?). Där besökte vi helt magiska platser och fick vara med under den världskända venedigfestivalen. Vi köpte masker (som jag fortfarande har kvar, världens finaste souvenir) och gick runt där på kvällen och kollade på alla helt sjuka utklädnader. Vi åkte gondol, drack vin, käkade pizza och pasta (ofcourse, italien lixom), gjorde en fotografering, besökte glasblåserier, åkte massor med båt, shoppade och käkade italiensk glass (förjävla känd den med)! Har bara grymma minnen från hela italienresan. Trieste var också fruktansvärt roligt, älskade varie minut. Men ja, venedig är precis som man tror det ska vara. Det är helt sagolikt! Ni kommer inte förstå vad jag menar föräns ni besöker stället, så det rekomenderas heeeelt klart!

Här får ni ett par bilder från dagarna i sagostaden!


Utsikt från rialtobron! Kolla bara på byggnaderna,helt fantastiskt.


Festival


Sinnessjukt mycket turister under festivalveckan


Detta var precis utanför vårat vandrarhem. Perfekta läget? hell yeah!


Gondol ♥

Taggar helgen!

Godmorgon everyone!
Idag är jag lite halvtrött trots att jag sovit bra många timmar! Jag hoppas att min joggingtur när om en halvtimme får mig att piggna till lite för sedan väntar plugg och ikväll extrajobb för baraspara!

Pappa och bror packade sina väskor igår och åkte iväg mot Riga imorse. Brorsan ska spela hockeymatcher så det räcker och blir över i en hel vecka. Ganska skönt faktiskt att det bara är vi tjejer här hemma nu så man får lite lugn och ro. Vi ska ju göra våran värnersborgstripp här nu på fredag också vilket kommer bli förjäkla roligt! Vi ska faktiskt på konsert på fredagen i Göteborg ;) Taggar till tusen!

Nu ska jag läsa lite statistik & lyssna på sjukt bra pluggmusik (Westlife, haha!). Nu är det en vecka kvar tills min vapendragare kommer hem också så det kanske är dags för mig att ta tag i sista april planerna! hmm ..

klirrar fett i kassan

Gick lika bra på  jobbet idag som igår, 12 fina och ännu en kväll på toppen på säljlistan. Ja .. jag älskar helt enkelt det nya projektet. Jag tänker faktiskt gå upp och jobba imorgon igen och om försäljningen fortsättar gå såhär bra (god I hope so) så kommer fetingtpengarna rulla in fint till sommaren, likelike! :)

Hoppas på lite sol imorgon fan så man kan ligga ute och bättra på brännan medans ja tar itu med lite plugg. Sjukt jobbigt att läsa när man sitter inne på rummet och det är molnigt och grått ute, blir lixom noll-motiverad ...
Ska ut och springa imorgon också. Skippade det idag för jag pallade verkligeeeen inte .. uah. 2,5 km blir det iallafall och lite styrka på det.

Nu ska jag glo vidare på scrubs och sen how i met your mother. Hur grymm kvällsrutin som helst! :)

Dag 26 – Mina rädslor

Jag är ingen rädd människa direkt, jag älskar ju att prova nya saker och uppleva nya stuff! Allt som ger adrenalinkickar: give it to me! haha. Men visst, jag är inte omänsklig, så självklart finns det något som får mig att skaka ända in i benmärge!

♣ Jag är väl som många andra riktigt stört rädd för småkryp, speciellt spindlar! Är det en spindel på rummet (som det var här om dagen) kan jag inte röra mig eller slita blicken ifrån den föräns pappa kommit och tagit bort den. Det är något med deras äckliga jävla ben och hur dom springer snabbt över mattan .. uah, ryser i hela kroppen.

♣ Jag har en sjuk rädsla för aids. Det är den enda sjukdomen som verkligen verkligen skrämmer mig för den är på riktigt heeeelt obotlig. Får man aids går man mot en säker död, tidigare än vad det är "planerat". Tänk att veta att du kommer dö tidigare än vad du egentligen ska och du kan inte göra något åt det! Uaaaah ! Sen är ju risken att få aids jävligt liten iofs, haha!

♣ Jag är megarädd för att bli gammal. Den största anlegningen är väl för att jag är rädd att jag inte ska hinna göra allt jag vill göra nu i mina unga dagar, men sen också att bli rynkig, inte orka med lika mycket som man gör nu, och sen givetvis att man närmar sig döden. Jag älskar mitt liv och vill inte att något av det här ska ta slut, vilket det gör när man blir äldre. vill inte vill inte vill inte ..


Bästa vänner, bästa familj, bästa liv ♥




bäst

Fick sitta på baraspara idag igen and I can tell you one think, säljcoachen där loves me. Givetvis att han gör iofs .. sålde mest även denna gång (12 fina fiskar) precis som jag gjorde mitt första arbetspass ;) Känns bra att vara på topp igen faktiskt. Hoppas han lyckas ordna så jag får sitta på det projektet imorgon igen vilket inte blir en superlätt match för jag är ganska wanted på tele2 också! mohaha. Personligen känner jag: Hejdå tele2 och hej baraspara! money money money!

godnatt.

spontanitet

Ännu en gång slutar helgen precis som det inte var tänkte att den skulle göra! Vaknde på lördag morgon med partypeppande sms, så det slutade med utgång och tur var väl det för kvällen blev en riktig topp-poängare! Jag och jenny började kvällen hos brungan tillsammans med fyra andra boys! Rökte vattenpipa, spelade drickspel och hade det riktigt trevligt! Sedan drog vi oss ner till krogen där vi träffade åtta sjukt sköna sundsvallskillar som bjöd på shots! Kvällen avslutades sedan med ett riktigt fett mcdonaldsmål. Det var länge sedan mcdonalds var såååå gött, hihi!

Den kommande helgens planer är nu också spikade efter många om och men. Jag,mamma och syster ska till Värnersborg och hälsa på några släktigar som jag inte ens visste om att vi hade föräns nyligen! Där bor också våra sköna värnersborgskillar vi träffade nere i magaluf första året så förhoppningsvis är dom i stan nästa helgen så vi kan ha en liten reunion :D !

Nu ska jag lägga mig ute i solen och steka lite tillsammans med statistikboken! Ikväll väntar jobb, och för en gångs är jag faktiskt lite taggad!


Ska bli bättre på att ta bilder sen när jag köpt min kamera, men här är en dålig mobilbild från när jenny fastnade i pyramiden och i princip fick svepa på vodkadrinkar på nolltid, haha!


Fina,sköna,härliga dag!

Min fredag har varit riktigt bra! Började dagen med lite plugg. När pappa kom hem från jobbet käkade vi god mat tillsammans hela familjen. Sedan övningskörde jag till hemlingby där jag sprang 3 km och pappa powerwalkade med vovven. Fick bli en snabbdusch när vi kom hem för att sedan hoppa in i bilen igen och åka iväg till valbo! Jag kikade efter en kamera som kan vara bra att ha inför sommaren medans birre och pappa kollade efter lite datatillbehör. Min kamera måste vara smal, ta bra bilder och vara tålig! haha, den kommer med all säkerhet utsättas för en hel del i sommar. Kvällen avslutades på mcdonalds!

Nu väntar jag på att big brother ska börja. Kännde mig totalt otaggad på att dra ut ikväll så det blev inget, och troligen inte imorgon heller! Den här helgen känns bara som en riktig myshelg helt enkelt :)

Bjuder på lite bilder från efterfesten förra helgen istället, hihi!


Nattens käk bestod utav ketchup och ... ketchup.


Ehm .. gq slog sönder sin guitarr. Undrar vad fan han tänkte just i den stunden .. eller ja, han tänkte inte.


13:21

Om min kära iphone visar mig rätt så är det 11 grader ute idag och solen skiiiiner! Älskart. Jag har faktiskt varit ambitiös och pluggat och ska nu ge mig ut på en springtur på cirka 3km. Sen blir det till att fläska i sig lasagne, ta en dusch och fortsätta studierna. Vid fem blir det fyra timmars arbete igen, but this time all alone. Fett tråkigt.

Aja, inget kan förstöra mitt humör idag! Allt på grund av vädret. Så sjukt att en sån grejj som lite sol och värme kan göra så jävla mycket!

13 april

Jag vaknade med världens yrsel imorse! Så fort jag vände mig och skulle försöka sova på sidan så börjada hela rummet snurra. Sjukt läskigt. Tydligen kallas det lägesyrsel och kan uppstå om man har sligit sig i huvet så det är möjligt att jag dunkade huvudet i väggen när jag sov, haha! wierd ..

Tanken var att jag skulle ge mig ut på en joggingtur idag men jag skippar det och sätter mig med plugg istället. Får bli träning imorgon, fredag och lördag. Ikväll står det jobb på schemat också vilket ska bli riktigt tråkigt. Har hamnat i en riktig hata-jobbet-period nu .. Snälla kan sommaren bara skynda sig att komma lixom.


Sooooooon ♥


25. En första

Satt och klurade länge på denna fråga tills jag lyfte huvudet från datorskärmen och såg en bild på mig när jag var med i furuviksbarnen och jobbade hela sommararna som cirkusartist. Finns inte ord för hur mycket jag saknar det, och ja, skulle jag få chansen idag skulle jag absolut välja att gå tillbaka! Absolut de bästa tiden i min barndom. Tre underbara år av lycka, glädje och fantastiska människor.

Det hela började med att jag skrev upp mig för en veckas prova på cirkus under sportlovet, sånt där man kunde göra varje år när man var liten och det äntligen blev sportlov. Jag fastnade direkt för allt som hade med luftakrobatik att göra, vilket innabar tyg,rep och trapets! Efter en hel veckas träning och mycket beröm från mina tränare och cirkusdirektören så ville dom att jag skulle komma tillbaka för en uttagning inför sommarens föreställningar, vilket jag också klarade ock kom med mest! Minns att jag var världens lyckligaste jävel när jag öppnad brevet och läste att jag hade blivit antagen, går inte att beskriva. Jag träffade många vänner, bland dessa blev sandra, hanna, tove, amanda de jag umgicks med. Mina nummer i föreställningen var första året akrobatik och dans. Nybörjare fick aldrig något stort nummer då de äldre var duktigare och mer rutinerade. Jag strävade hela tiden efter att få ett eget luftnummer och hittade snabbt min kärlek, tyget! Redan andra året fick jag bli reserv för både tyg och trapetsnumrena så varje gång någon av de artisterna som egentligen hade det numret var sjuk så fick jag hoppa in. Samtidigt var jag med i akrobatiken, dansen, ett marionettnummer och klot!
För att komma till frågan en första, jag minns min första föreställning som igår! Hela truppen stod bakom ridån och skulle göra våran entreshow. Jag minns spänningen i luften och publikens jubel utanför! Ida (som hade till uppgift att presentera showen) stod ute i manegen och taggade upp publiken till skyarna medans vi andra stod där bakom och önskade varandra lycka till genom att göra våra små lyckisar som vi så fint kallade. Det var som små ramsor man hittade, och alla körde olika ramsor med alla. Haha, låter wierd för er kanske, men de var verkligen guld! Så fort ridån drogs åt sidan och vi sprang ut i manegen fylls man av en obeskrvlig känsla, som att man är oövervinnerlig. Det är helt sjukt .. finns nog ingen känsla som denna. Alla blickarna mot en, allt jubel och all energi. Det är fantastiskt.

Minns min första tyguppvisning också. David var sjuk och jag var första reserv ofcourse så jag fick göra mitt helt enga tygnummer inför en fullsatt publik! Jag var helt ensam i manegen också och ALLA, jag menar verkligan ALLA artisterna, stod och kikade ut genom ridån och kollade på mig. Jag var ju så himla liten så alla ville se att jag klarade mig bra med tanke på hur jävla jobbigt det är att göra ett tygnummer. Jag var verkligen helt slut efteråt men det var så värt det för jag har aldrig kännt mig starkare men samtidigt så jävla svag. haha, trött som satan efter nummret, men jävligt stark av all jävla energi publiken och mina cirkusvänner gav mig. Det var det bästa någonsin. Jag har faktiskt allt på film, så synd att jag inte kan visa det här för er för trust me,jag var riktigt jävla duktig! Lovar att jag hade jobbat som cirkusartist idag om jag hade fortsatt, men allt slutade efter tredje året då jag inte kunde vara kvar på grund av att vi åkte till bosnien varje år och det fick man egentligen inte göra, för man skulle jobba hela sommaren.

Älskade varje minut av det. Tänker ibland på de stunderna, de absolut bästa studerna evah! ♥

Gruppbilder från 2001 och 2002. Bilden året 2003 var jag tyvärr inte med på för jag var utomlands :(


The last of april ..

Sitter just nu och klurar lite över sista april, en riktigt fet partydag as you all know! Uppsala är ju en riktigt fett ställe att fira på men jag är inte supersugen på att åka dit efter förra årets bravader där. Att säga att det spårade ur är väldigt milt sagt .. finns inget bra förklarande ord på den festen. Åre känns ganska lockande faktiskt, vore riktigt roligt att göra en sista tripp dit nu innan säsongen avslutas. Känns som mina medresenärer också är mest sugna på åre så vi får se hur det blir. Kanske att vi kan få bo hos våra kära vänner där uppe igen eller så har dom fått nog utav oss, haha! ;)

Två fina bilder från förra årets sista april kan jag allt bjuda på :)


Orienterig i Uppsala!


I rummet där på morgonen satt 10 killar + jag och tess, haha! Tror ni alla mådde nå bra då? hell yeah ..


Pittan bullan

Pitbull är bara så jävla bra! Hans två senaste bombnedslag till låtar makes me go cräääzy, haha!


20:44

Har blivit cirkus 2 timmars plugg idag, brabra. Tessan fick mig taggad på att dra ner på stan en sväng för att sitta och prata skit och dricka smoothies i solen. Riktigt mysigt! Vi träffas fan inte ofta på vardagarna. Båda jobbar ju och går i skolan så det är ju inte alltid så himla lätt, men idag finally hade vi båda lite tid över :) Sen passade jag också på att posta iväg ett brev till högskolan här i Gävle, så nu håller vi tummarna!

Big brother ikväll, pricken över i:et på vardagskvällarna. Tacka gud för alla sköna idioter i huset som förgyller ens kvällar, haha!


moooorning

Smått molning idag. suger.

Idag ska jag göra massa skolärenden och plugga inför omtentan. Tisdagar är bara en såndär dag som jag typ hatar för den har inget syfte alls. Ondagar är bra för det är lixom i mitten av veckan och då känner man helgvibbarna lite, witch is awesome! Imorgon är det också exakt en vecka sen min vapendragare lämnade mig för thailand så imorgon är det två veckor kvar tills hon kommer hem. Fan vad länge .. auh.

Studytime, hörs!

Grab somebody sexy, tell them hey!

Jag är hooked. Jag är kär. Jag har hybris-feelings. Jag älskar HOUSE. Jag älskar mitt liv. Jag är lycklig. ♥

 


Lördagspääärty

Har varit utan dator nu hela helgen men bra var väl det för då har jag haft tid till annat in life, hehe!
I lördags blev det en fet utgång som började hemma hos jenny där vi blandade supergoda drinkar och spelade drickspel! Blev sedan en tripp ner till O'learys för en öl och sen mot heartbreak såklart! Avslutade kvällen tillsammans med tessan hemma hos victor och gq med att steka korv och äta ketchup, haha! Vaknade sen på morgonen vid tolv och pallrade oss ner på stan, helt äckliga, för att äta en fet subwaymacka och dricka cola. Där satt vi i fyra timmar och bara pratade skit och åt. Hur najs som helst!

Nu ska jag sätta mig och plugga i två timmar eller så. Vädret är awesome idag så funderar på att lägga mig ute i solen ... fast njae, är nog endå liiite för kallt för det fortfarande.


Tess klockan fyra på natten, när hon är som allra sexigast .. haha


tonight I'm fucking min loka

Idag var planen den att jag skulle spendera dagen på stan med angelica för att sedan röjja loss på kvällen med jennpa! Men olyckligtvis var jag tvungen att åka in till skolan och skriva hemtenta med ett gäng klasskamrater. Trots att jag frucktade detta så slutade det bra, jag hade faktiskt roligt med dom idag och det händer aldrig, haha!
Blev ingen utgång heller som planerat, men det tänker vi ta igen imorgon genom att köra extra hårt istället så därför bänkar jag mig med min loka nu och kollar på prison break. Är inne på andra säsongen, gööööörspännande!

Hörs imorgon peeps, gnight!


7 april

morning people!
Vädret är kanoners och jag är hur pigg som helst! Musiken dunkar från högtalarna, solen skiner och allt känns bara .. najs lixom! Tänkte vara lite hurtig idag och plugga. Kanske att jag ger mig ut på en springtur också innan jag bänkar mig, fast först och främst ska jag kika på två prison break avsnitt. Jag verkligen knarkade den serien när den gick på tv förut så för en vecka sedan fick jag världens lust att kolla på den igen och nu har jag precis sett klart hela första säsongen, woohow! Äckligt bra.




motivationen i botten ..

Jag har verkligen noll bloggmotivation nu pga att jag är så less på min jävla design, MEN jag har satt min kära syster på det jobbet så nu ska hon knåpa ihop något snyggt åt mig snarast I hope!

för övrigt då, fredagen var helt jävla awesome! Började med en riktigt rolig förfest hemma hos kimpa, sen dans & fireballs på krogen, avslutade med kebabfläskande & sen med soffhäng med victor och gq i deras lya, där jag också bestämde mig för att sova kvar. Lördagen bestov utav en fet myskväll hemma, precis som söndagen. I måndags mös jag och joss hemma hos victor och gq again för det var lixom sista kvällen för jossan i gävle då. Nu ska hon iväg till thailand i tre veckor och jag dör lite över det. Vem ska jag nu ringa och dampa på ? Måste hitta mig en ny vapendragare medans hon är borta, hihi!

Sitter på jobbet nu, går bra hitils. Ska kämpa på så jag får iväg en till sen är jag "klar" för kvällen. hejp.

KAOOOZ WITH HAAAOOOOS

Fyfan, nu är vi på tå! Kröket väntar och ikväll spelar tove (hon från idol) på heartbreak! Alltså, hon är totalt ointressant, det roliga är att det blir smäckat med folk ikväll, vilket är så jääävla underbart! Medans alla andra hatar att trängas med folk så är jag den som ÄLSKAR när det är trångt, hihi! Faktum är att det är alltid då man träffar på nya sköna människor, haha! Swedish house mafia spelas på absolut högsta volym och jag är taggad till tuuusen!

NU KÖR VI! SKÅL PÅ ER FUCKERS!


Shoppingdag

Sket i allt vad plugg heter idag och drog mig ner på stan med mamma för en shoppingrunda, som jossan kort därefter också joinade. Fick med mig 2 par skor och 2 par linnen hem, visar sen om jag hinner! Planerade inför kvällen också med joss och nu är det lite på G. Är så jävla taggad på en röjkväll, precis som förra lördagen för den var verkligen guldets guld! Men vi får se hur det hela sluter. Ikväll ska faktiskt hela fyrklövern ut så det kan bli riktigt äckligt, woop woop!


RSS 2.0