Härlig dag och mysig kväll <3

Åkte ner på stan och kom 20 minuter för sent ^^ hehe, Mötte upp jossan och jenny och pauline som stått och väntat så snällt på mig. Vi köpte lite godsaker och åkte iväg till Bollan där vi mötte nåra från klassen :) Sen kom nåra till. Vi spelade kubb och glassade i solen. Rökte vattenpipa och lyssnade på musik :) Grymt trevligt. Farbod tittade förbi en sväng också :) Men han drog efter en kort stund.
Vi bytte plats, cyklade iväg till en fotbollsplan där vi bredde ut filtarna och spelade brännboll. Usch , de är jag inge bra på . Men fick väl in 2 okej träffar. resten var bara BUU! hehehe.
Vi tog en hel del roliga bilder ;D haha. Ni ska få se dom! Så sjukt braaa (;
sen spelade vi tecken och solade mer , tillslut så kollade vi klockan och såg att den redan hunnit bli 6. Så vi hade lixom chillat i solen i sex timmar. Så alla började dra tillslut en efter en.
Grymmt trevlig dag!!!! Sofia, Maria, Irene, Jonas, Andereas, Oscar, Tessan, Jossan, Jenny, Cia, Charlotta och Klara :) Thanks for a great day. hehe ^^

Efter bollanstunden med folket så åkte jag hem och bytte kläder. Sen kilade jag och angelica ner på stan och tog en fika :). Jo, blev utstirrade av några äckliga gubbar som inte kunde ge sig. Satt och stirrade in genom fönstet så man typ dog av irritation. Först satt dom bakom oss, men gick sedan ut till uteplatsen och satte sig precis vid oss fast bakom fönstret. Så vi bytte plats direkt ;) lite diss! hehe ^^ usch.
Sen på hemvägen räckte nån kille i 20 , 25 års åldern fram nån kramlapp :) Asså ni vet sånt som man ger folk och skickar vidare. I detta fall en kram. Så vi fick en varsin kram av han men glömmde ta lappen ;) heheh.
Väldigt trevlig kväll <3, förutom gubbäcklen. Menmen ..

Sitter och kollar på Bond nu lite halvt. Men ska sova snart antagligen, Är jäkligt trött efter en hel dag utomhus. Har fan inte varit inne en enda liten stund förutom när jag kom hem och bytte kläder. Men det är niiice ^^Inte fan sitter man inne när vädret är så underbart som det var idag <3 

Godnatt allihopa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0