Juldagen / Nyår

Jag har inte ägnat en enda dag av jullovet till pluggande vilket jag har fet ångest över just nu, men samtidigt är det nyttigt att vila ifrån läsandet.

Juldagen spenderades med mina bästa och JennyA hos terese till att börja med. Vi drack drinkar och spelade drinkspel innan det blev dags att dra ner till heartbreak där vårat förbokade drinkbord väntade. Väl nere anslöt vi oss till jonte och alkoholen flödade. Skumpa, vin, drinkar, shots .. you name it! Hade en bra kväll, den slog förra årets juldagensfirande med hästlängder.

Många tankar har det varit kring nyår och jag och jossan har varit inställda på att dra utomlands länge. Som vanligt så blir aldrig någonting som planderat så vi kommer stanna i Sverige. Fasade över att vi skulle bli kvar i Gävle där ett tag men problemen löste sig för cirka tre dagar sen, så vi ska nu spendera nyår i Västerås med ett gäng grymmt sköna killar. Tror det kommer bli sjukt jävla roligt! :D

Merry Christmas

Åh det är så mycket bra på tvn nu såhär på julafton. Massa med bra tecknade filmer och alldeles strax börjar dessutom harry potter och den flammande bägaren. Hur najs är inte det lixom?

Jag har legat helt död i typ tre dagar nu och idag äntligen så släppte det .. typ. Känner mig inte hängig och äcklig längre iallafall. Tar nog ett par dagar till innan jag kan andas normalt men ja, jag överlever.
Nu ska jag fläska chips och tagga inför HP!

God jul på er allihopa :)


18. Min favoritfödelsedag

Roligaste födelsedagarna det hade man helt klart när man var liten och bjöd över alla sina dagiskompisar på kalas. Då var det en massa ballongar, tårta, lekar osv. Nu är det ju inte riktigt samma sak. Nu blir man ju bara äldre på ett dåligt sätt, man närmar sig lixom .. gammal. Efter att jag fyllt 21 så slutar jag fira min födelsedag känner jag. uah ..
Men jag vet att min kommande födelsedag, 20-årsdagen, kommer bli helt jävla underbar. That I know for shore .. ;)


17. Mitt favoritminne

Svaret här är så himla himla himla givet. Mina favoritminnen kommer självklart från mallis, både detta år och förra året. Dock har jag inte förra årets bilder på denhär datorn så jag bjuder på en del från detta år. Tycker inte jag behöver såga så mycket mer för bilderna talar för sig själva. ♥



21 december

Min hals och jag är långt ifrån bästa vänner just nu, huvudet dunkar och jag kan knappt andas normalt. Jävla förkylningshelvete! Att man alltid ska bli sjuk när lovet äntligen kommit. Jag hade tänkt ta mig ner till jobbet senare ikväll men jag måste vila halsen så jag ska ägna dagen åt att plugga. förhoppningsvis är jag bättre imorgon så jag kan extrajobba då :)

I fredags var jag på julfest med jobbet vilket var trevligt. Vi började med lite cider-drickande och chips-ätande på jobbet innan vi begav oss till heartbreak för julbord. Maten var sjukt god och vi fick två drink-biljetter var. Sen köpte dom in en massa cider senare mot kvällen också! Jossan och tess kom också ner sen och joinade och vi stannade till stängning.

Nu ska jag gräva ner mig i boken. awsome ..

16. Min första kyss

Om jag nu inte minns helt fel så fick jag min första kyss i trean av kära J som jag var så himla in too just då. Vi hade precis blivit "ihop" (som man så fint kallade det i den åldern, haha!) igen då.

Det hela började med att skolan slog ihop tjejerna och killarna så vi började ha gympa tillsammans. Vi hade en massa ribbstolar i gympasalen precis som alla salar har och där älskade killarna att klättra och hålla på och slänga sig som apor vilket inte alls uppskattades av lärarna. Vår gympalärare Cissi var hur underbar som helst och alla tjejerna tyckte jättemycket om henne och fyndig som hon var så kom hon på att för varje steg killarna tog upp på ribbstolarna så skulle dom få en puss på kinden av en tjej, vilket inte var så jäkla populärt eftersom det fanns något som kallades tjejbaciller då som killarna var rädda för, haha! Undantaget var såklart J & hans vänner var förståss ett undantag. Dom hoppade på ribbstolarna en gång första gången den nya regeln infördes så han fick en puss på kinden av mig sen på rasten. Det här fortsatte förståss nästa gympalektion då killarna hoppade upp och ner för dom där jävla ribbstolarna så det slutade med att jag blev "skyldig" honom mer än 200 pussar på kinden (sjukt alltså .. haha) så jag,J , fia och hennes dåvarande kille (kommer inte ihåg vem det var) gick bakom skolan gör att "göra upp" med alla dessa pussar, haha! Så vi började pussa dom varannan gång och räknade hela tiden hur många som hade avverkats. Tillslut lessnade vi två och orkade lixom inte mer och då kommer J på den ideen att om jag och han kysser varandra for real så skulle jag slippa ge han alla kindpussar. Vi diskuterade förslaget ett tag och tillslut gick jag med på det. Så där stod vi och kysstes bakom skolan på ett litet avskilt område! Några timmar senare gjorde jag slut, haha! Tror nog inte jag var så himla in to him trots allt för så fort spelet slutades med våran kyss så lessnade jag & Han blev nog lite för kör i mig eller något för jag minns att jag tyckte han var så himla dryg som ville kramas och hålla på hela tiden. HAHA wierd att jag typ hatade det, men det gjorde jag så det slutade med en "skillsmässa" där! haha ;)



Live från skolans datasal ..

Jag har varit duktig idag för jag har för första gången på två veckor pallrat mig till skolan. Mötte upp min grupp vid halv elva och vi har nu gjort klart vårat arbete. Känns så jävla skönt nu såhär precis innan lovet.
Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska slå 13.15 så våran föreläsning kan börja. Vid fyra slutar den och då ska jag och Kristine slå våra smarta hjärnor ihop och bokföra ett företags hela verksamhet. Ska bli spännande att se hur det slutar ... haha.

Idag lever jag på en macka & lite yoghurt fram tills typ nio ikväll. Tänk att jag åkte hemmifrån 08.00 och kommer inte vara tillbaka föräns vid 21.00! Rätt sjukt egentlingen. Lat som jag var igår så orkade jag inte fixa mig en matlåda så jag handlade på pressbyrån för 80 kr och hoppas att jag ska hålla mig mätt.

Imorgon ska jag på julfest på jobbet och behöver ha en snygg outfit! Dom har lixom infört en dresscode som lyder: Kavaj! eller något i samma finhetsgrad. Så imorgon tar jag en tripp ner till the city tillsammans med Cat & jossan och inhandla lite schnyggt! Kommer bli näjz.


15. Mina Drömmar

Jag skippade helt enkelt nummer 14 för den har jag redan skrivit en gång och jag kom inte på något annat roligt att skriva om i just det ögonblicket, haha!

Mina drömmar .. ojoj .. Det är ett stort område kan jag säga för jag har rätt många faktiskt.
Till att börja med vill jag utbilda mig till bartender och jobba som det ett tag! Resa runt i världen och uppleva massor med nya saker och träffa nya typer av människor. När jag känner mig redo vill jag sedan få ett jäkligt bra betalt jobb på en bank, typ ekonomichef på nordea? .. haha det vore riktigt grymmt.

Jag vill bli rik och ha möjligheten att göra precis vad jag vill och köpa precis vad jag vill. Jag vill köpa mig ett hus i karibien, ett i Miami , ett på mallorca och ett strandhus på Ibiza. Jag vill äga en jacht (såndär lyxbåt, vet inte hur det stavas riktigt, hehe), resa jorden runt, bli en världskänd supermodell och vara med i en victoria secret - fashion show!

Sen drömmer jag om att få hoppa fallskärm (Önskar verkligen att jag vågade göra det, en dag kanske), dyka bland korallrev (Om jag nu vågade göra det också ..) och en massa andra upplevelse-stuff!

Det är så svårt egentligen att säga vad jag drömmer om för jag vill göra allt, precis allt. Vill i princip inte gå miste om någonting av det livet har att erbjuda. Men det jag skrivit precis står högst på önskelistan ;)


Ett hus exakt här på Ibiza! ♥

Bartenderyrket, resor och massa upplevelser!♥

A girl can dream ♥


13. Den här veckan

Såhär ser veckans planer ut:

• Måndag - Plugga&jobba
• Tisdag - Plugga&jobba
• Onsdag - Plugga&jobba
• Torsdag - Skolan
• Fredag - Julfest med jobbet
• Lördag - Eventuell fotosession
• Söndag - Plugga

Kul vardag ... ?


Jag vill vara bruuuun igeeeen


12. I min handväska

Jag har en rätt stor väska som jag använder till typ allt så där kan man hitta många saker beroende på tillfället. Här är det som oftast finns:

• Pennor & Sudd
• Skolböcker
• smycken
• smink
• pengar
• mjukisbyxor (som sakt, den är stor! Hatar när väskan ner platt ut så fyller alltid ut med mjukisar, haha)
• xxx ..
• gammla kvitton och skräp ( slänger typ aldrig saker så det samlas på en massa skit innan jag tar tag i det )


Lovely mys

Jag och my beloveds hade en riktigt mysig kväll igår med en massa tjockismat och sex and the city! ÅRE var ett hett samtalsämne och oj vad vi längtar till det. Vet att allt kommer bli så jävla galet spårat and i LOVE IT, hehe!

Jag kom precis hem från ett träningspass med pappa. Har nämligen börjat åka längdskidor för att få upp min kondition! Känner att jag måste träna hjärtat om det ska palla med alla kommande bravader ;)
Nu ska jag ta en dusch , käka och sätta mig och plugga!


Det hade typ varit hälsosammare om vi hade krökat igår .. haha!


Myskväll på ingång

Nu ska jag åka hem till jossan tillsammans med tess för lite myskväll! Vi ska handla på oss matta onyttigheter och bara sitta och fläska i soffan, kolla på inseption och sex and the city! Är lite krök på G också hos våran vän jacob men ingen av oss är partytaggade så vi skippar det (han ska alltid ha fest dom helgerna vi verkligen inte vill gå ut .. så typiskt)!


Jenny och jossan i typ .. ettan? haha


11. Mina syskon

Jag har två yngre syskon, en syster på 17 år vid namn Berina och en bror på 13 år vid namn Tarik!


Berina pluggar andra året på gymnasiet med Samhällskunskapsinriktning medans bror läser på engelska skolan.
Birre är den rätt lugna personen som är ganska försiktig av sig medans tarik i princip har damp (haha, inte på riktigt) för han är galet livlig och sitter aldrig still. Kanske lika bra att han går på en "sträng" skolan så han förhoppningsvis lär sig lite disciplin. Tarik är en riktig hockey och fotbollsnörd och är duktig på varenda sport han nånsin provar på. Birre har varit en riktig stjärna inom friidrott innan hon tröttnade, precis som jag som faktiskt var jävligt duktig i stavhopp ( de visse ni inte vaa? hehe )
Jag vet att jag alltid kommer ha en bra relation till dom här två nötterna, även fast jag hatar dom ibland.
LOVE FOR EVER!♥


10. Det här har jag på mig idag


Ett par korta mjukisbyxor och typ kofta från gina, världens glammigaste outfit! ;)


Happy feeliiiinngssss

Jag mår så himla bra nu av någon anledning trots att det är SVINKALLT ute! Kanske beror på att jag inte varit i skolan på typ hela veckan, har pluggat på ordentligt hemma och jobbat extra? Kan också bero på att jag sitter och lyssnar på mallismusik? hehe!

Jag ska snart börja göra mig klar för jobbet! Ikväll gör Ollis mig sällskap så det kommer bli good, då går tiden snabbare :)

Kan också avslöja för er att en av mina januariplaner är nu spikade! ÅRE 20 - 23 JANUARI - HERE WE COME!
Tess är helt övertygad om att vi inte kommer komma hem levande så hon har bokat in ett evenemang den 24 på trefaldighetskyrkan ... hmm ... HAHAH!;)


Fest, bastu med iskall öl, goda drinkar, lyxvilla,skoter och oslagbart sällskap! TAGGA!!


9. Min tro

hmm .. "min tro" .. antar att det är religion dom menar här, och jag är inte religiös. Jag är så långt ifrån religiös som man bara kan komma. Jag har svårt att komma underfund med att gud ska ha skapat adam och eva som dom religiösa kristna tror. Eller som budhisterna tror, att gud kan vara vad som helst, till och med ett saltkorn (?).
Vetenskapen känns ju så mkt mer rätt för mig och jag ändrar inte min åsikt föräns någon kan bevisa att gud finns :) hehe!

Sen tycker jag religioner förstör jävligt mycket! Det skapar bara en massa konflikter och splittringar världen över och fokus sätts på fel saker istället för att alla ska stå enade och försöka lösa stora världsproblem , som fattigdom! Helt ärligt hoppas jag att alla religioner bara dör ut! Troligtvis händer väl inte det .. men förhoppningsvis ..


Nu ska jag fortsätta jobba! Har fått iväg två stycken än så länge. Sitter och är ashungrig också men får inte dricka varken tee eller choklad (får i mig så mkt koffeein så jag kan inte ens sova på nätterna nu för tiden) så jag får väl leva på mitt lilla äpple jag hade med mig ..

Pengar är allt, på riktigt!

Fan vad dålig jag blivit, Har missat flera dagar på listan nu! Men så är det när man har mycket att ta igen i skolan pluss ett jävla grupparbete som ska göras. Jag HATAR grupparbeten.

Jag har insett att jag måste ha mer pengar för jag har så sjukt mycket planer här nu den kommande tiden så jag har inte ens råd att finansiera allt. Därför åkte jag inte till jobbet igår trots att jag inte skulle jobba bara för att köra ett extrapass, ikväll ska jag jobba och imorgon lika så. Måste ju, för jag tänker ju inte direkt välja bort att göra något av det jag planerat hitils? no way! Sen måste jag lägga undan till sommaren också!
Fan vad glad jag är att jag har ett jobb. Skulle aldrig palla leva om jag plötsligt fick sluta jobba och inte hade någon inkomst. fyfan .. då vore livet så äckligt jävla vidrigt tråkigt. Då hade jag bara fått stryka nyårsplanerna, De två januariplanerna ;) & Sommarflytten ! Tack och lov för mitt telefonförsäljarjobb ♥

Kommer hem vid halv tio ikväll och ska ta tag i punkt 9 då! Nu blir det workie.


8. Ett ögonblick

Jag har sjukt många minnen och awsome ögonblick i livet. Varenda dag på mallis har varit ett unikt ögonblick, alla dagarna i Budva, Kroatien, Italien, Bosnien och en massa andra stunder här i Sverige. Men ett ögonblick är lite extra speciellt och givetvis inträffade det på mallis, förra året.

För er som kanske har missat det, jag älskar tiesto. Tycker han är awsome på alla  möjliga sätt och har alltid haft som ett "måste göra innan jag dör" - mål att se honom live. Förra året på mallorcas största club BCM såg jag,carro och jenny honon live! Vi fick tiesto-tröjjor och två gratis drinkar inne på BCM och intog platserna längst fram vid DJ-båset. Clubben började fyllas och vid två-tiden när det var dags för the man himself att komma ut var det smockat. Det gick inte att röra på sig! Han kom ut och alla skrek och apploderade och fotade som galningar! I fyra sjuka timmar spelade han och vi dansade oavbrutet. Det var så äckligt varmt men ingen brydde sig, det var bara vi, tiesto och musiken. Stora feta rökkanoner sprutade ut iskall rök då och då och vid dom tillfällena blev man som helt förblindad. Man såg ingenting runtomkring i kanske tre minuter tills röken lättade! DÅ var det verkligen jag och musiken. Helt störd känsla som jag inte riktigt kan beskriva. När han slutade spela gick vi ut köpte en flaska med 2 liter vatten i och bara öste i oss. Har aldrig varit så törstig som jag var då. Fyfan, världens absolut mest fantastiska kväll. En av mina drömmar gick i uppfyllelse!


12 Augusti 2009 ♥


Totalspårning

Fredagen började för mig tillsammans med Emma hemma hos henne där vi gjorde oss klara och tog sedan bussen ner till stan för att möta upp en kompis till henne som skjutsade oss i sin superläckra sportbil till förkröket. Vi hamnade tillsammans med Sara och Ida på idas frisörsalong! Haha riktigt roligt och ovanligt partyställe ;)
Musiken dunkade på, drinkarna flödade och humöret var på topp! Min vapendragare jossan körde ett rejält krök på sitt jobb då dom hade anordnat en julfest! Taxin kom iallafall och hämtade oss från frisörsalongen vid halv tolv och körde oss till krogen! Där utanför träffade jag på Alex och vi gick in för att möta upp tess och jenny (notera att jag tappade bort dom andra tre här). Efter ett tag anslöt sig jossan och jaa .. drinkarna fortsatte att flöda. Vi var verkligen överallt och ingenstans. All in är ett riktigt mallis-tänkande, och som vi körde! Det var verkligen allll fuuckiiing in. Har ingen aning hur länge vi var kvar på krogen men vet att dom hade hunnit tända lamporna och börjat städa, vi missade bussen hem så två snälla själar ringde taxi och hjälpte oss att komma hem och sen plockade jossans underbara mamma upp oss utanför deras hus när vi satt i en snöhög av nån anledning. Vet inte hur länge vi satt där men tydligen hade dom som ringde taxin även ringt jossans mamma tur nog. Hon fick stoppa om oss med en hink bredvid sängen. Dagen efter mådde vi skit, fruktansvärt,äckligt, förjävligt dåligt. Vi gick inte upp ur sängen på hela dagen utan vi låg och drack cola och åt nudlar och vid nio fick jag lite energi och orkade ta mig på bussen hem. fyfan sägar jag bara. Fruktansvärt rolig kväll trots totalspårningen!

Stort tack till jossans mamma för allt, guld värt!

Bilder kommer så fort jag får dom av Ida :)

Upcoming

ojoj hörrni, nu har jag ett par inlägg att ta igen! Nummer 8 och 9 på listan ska skrivas och så ska jag berätta om fredagen .. haha fyfan alltså. All in sa vi ja ... tror det gick en heel del över det! haha Stay tuned!

7. Min bästa vän

Jag har inte någon bästa vän, jag har fyra bästa vänner!, några andra nära vänner och en hel del bekanta.
Josefine,Terese,Jenny och Alma är dom fyra nördagarna som tagit sig till toppen ;)


Josefine, jag , piff och jenny

Jag och Terese

 

Er tre gyldfynden älskar jag något sjukt. Tror aldrig jag har känt så mycket samhörighet med några andra vänner som jag gör med er. Vi har så sjukt roligt ihop och vi har öändligt många fantastiska minnen tillsammans och det kommer bara fler och fler. Er kan jag alltid lita på och ni finns alltid där vid jobbigare stunder. (inte för det brukar vara så många för våra liv är ju så awsome, haha ;D )
FROM THE BOTTOM OF MY HEARTH, JAG ÄLSKAR ER!


Alma, dig har jag känt sen du föddes. Våra familjen är jättenära vänner och jag ser dig som en syster. Vi har alltid roligt tillsammans och ja fyfan ... helt brutalt störda men också underbara minnen. Bara den här bilden innehåller ett fantastiskt minne och ett förjävligt .. haha. 
ÄLSKAR DIG ÄCKELUNGE! 

Jag älskar att lära känna nya människor och är öppen för alla typer (nästan, haha)! Det är mycket därför jag älskar att resa så mycket för man träffar så himla mycket nya, öppna, härliga personer. Åh gud kan inte förklara med ord hur mycket jag längtar till sommaren och till allt stört folk.

Slutligen måste jag bara nämna några som gjort ett intryck i mitt liv och som jag alltid kommer bry mig om: Caroline, Angelica, Emma, Tanja, Sara, Cassandra, Sofia ,Linda, Lina, Paula, Reihaneh.


Partymode - ON!

Jag kan inte koncentrera mig på att plugga för jag är alldeles för speedad och alltför taggad för ikväll. Fan alltså, ikväll ska vi köra all fucking in! Dör typ. shiet ..


In and out of love

Tiesto är världens absolut bästa jävla DJ och strax därefter kommer Guetta, så är det bara (Fast egentligen är  dom två lika bra, fast på olika sätt!). Sen måste jag faktiskt ge Armin van buuren en FET HYLLNING för denhär fantastiskt jävla bra låten. Kan inte sluta lyssna.


Armin van Buuren FEAT. Sharon den adel  - In and out of love


6. Min dag

Imorse gick jag upp vid nio och tog tåget halv elva till Uppsala. Fick sällskap av P också men vi båda var så himla trötta så vi somnade typ direkt. Väl framme spenderade jag en halvtimme till att skriva lite på ett grupparbete och resten av timmen till att leta lite resor med jossan i luren. Hade en tre-timmars lektion men jag drog iväg tidigare för att hinna med ett tidigare tåg hem och nu sitter jag här, mätt på lasagne, och velar på om jag ska ut ikväll och se Oskar Linnros spela eller inte. Helt ärligt har jag aldrig hört någon av hans låtar men jag vill mest ut pga att det kommer vara proppat med folk! Men imorgon står fest på schemat och jag har egentligen inte råd att lägga ut pengar för två dagar på rad ( plus att inträdet kostar asmycket idag! ), jag har skolarbete att göra,  har ingen dricka och ingen av nördagarna vill gå ut förutom tess som ska ut med sin boyfriend (mindre roligt för mig, hehe) så .. jag skippar det nog och kör på extra hårt imorgon istället :)

Satsar på en kväll med grupparbetsskrivande och lite gossip girl i pauserna :) 

5. Vad är kärlek?

Jo kära vänner det ska jag berätta med en kort mening: Kärlek är när du älskar någon så mycket att du skulle göra precis allt för den personen!

Sen behöver det ju inte vara "boyfriend and girlfriend love" man talar om utan det finns en massa andra former av kärlek. Tillexempel kärlek till familjen, husdjuret, en plats , vännerna , ett föremål osv. Kärlek till familjen är väl den mest speciella iallafall, den är väl obeskrivlig tycker jag för det finns väl ingenting som man inte skulle göra för sin familj?

Precis som med familjen så kan jag inte leva utan vännerna. Fyfan vad livet vore tråkigt och ensamt om man inte hade underbara vänner att dela alla lyckliga och sorgliga stunder med, ha någon som stöttar en och alltid finns där för en, någon att göra störda saker med, någon att resa med osv.

Sen har jag en lite "nördig" kärlek till min mobiltelefon också. Den har verkligen varit där för mig och hjälpt mig vid många tillfällen! Haha det låter lite stört, i know, men jag skulle inte klara mig utan den. Det var faktiskt tack vare min kära Iphone som jag lyckades ta mig till uppsala första dagen i skolan, lyckades komma på rätt buss och orientera mig till skolan. Utan den hade jag missat uppropet och därmed blivit av med min plats på ekonomiprogrammet! haha så det är ganska svårt att inte älska den ^^^

Jag har många störda, underbara, dåliga, sjuka minnen från många platser som jag besökt och dom minnena kommer jag alltid ha med mig. Men det finns en plats som jag alltid kommer att älska mest av alla och det är Mallorca. Tänker inte säga något mer än TRUE LOVE.


När livet är som bäst♥


Working med Oliven

Sitter på mitt work nu med Olivia, jag har sålt två och hon har sålt en, hehe ^^
Har rätt bra flyt idag endå fast jag trodde det skulle gå åt helvete så det kan sluta rätt bra tonight. Ska fortsätta worka nu och sälja massor med produkter ...wooohoow ...


RSS 2.0