Nu jävlar ska det hända grejjer!

Denhär tiden efter studenten har varit sjukt tråkig ( förutom lördagen som var hur rolig som helst !!! ). Alla mina friends jobbar, vädret är inte det absolut bästa och jag har helt enkelt INGET att göra på vardagarna. Därför bestämmde jag mig igår för att åka till bosnien tillsammans med mor,far och brorsan imorgon. Där är det iallafall varmt och min underbara vän alma är redan där nere så tillsammans kommer vi ha grymt roligt !! Blir där först cirka 2 veckor, sen blir det 1 vecka i partystaden Budva, montenegro, följt av ytterligare fem dagar i sarajevo och därefter rullar vi mot Sverige igen. Då har mina bästa slutat jobba och vi ska spendera tre superveckor här i sverige innan vi alla tar vårat pick och pack och drar till paradiset magauf! Låter väl som är sjuhelvetes grymt bra plan right ?;) Gillart!

I lördags drog jag,tessan & joss en riktigt rolig krogenkväll och avslutade det med trevlig efterfest. Älskar att det är sommar och man slipper passa busstider utan tar istället cyckeln när man känner för att åka hem, woop woop !!

Nu ska jag börja packa och sen göra mig i ordning för en kväll ute med brudarna på tant grön!

STUDENTEN 2010

Tänk, den 10de juni 2010 tog jag studenten, kan inte förstå att jag inte längre går i skolan .. känns overkligt och jättetråkigt men samtidigt skönt... minst sakt blandade känslor!
Hela studentveckan har varit fantastisk med brännbollsturnering, brännbollsefterfest på goya, barrunda, klassmys hos läraren & SJÄLVASTE STUDENTEN med champagnefruckost, marsh genom stan, bilåkning, flakåkning och en hejdundrandes fest hos alla vi besökte under flakåket samt avslutningen hemma hos jocke. En sjukt grymm vecka som slutade i fetaste förkylningen, massa blåmärken och ett antal skrapsår (SPECIELLT MITT KNÄ SOM FORTFARANDE GÖR RIKTIGT JÄVLA ONT) , TOTALT värt det dock för jag hade så obeskrivligt jävla roligt.

Tack till alla i min underbara klass NV3C som gjorde studentveckan och studenten till det absolut bästa. Kunde inte ha fått en bättre student. love you all <3

Sverige - Bosnien

Juste, har glömt att berätta att jag var och kollade på Sverige - Bosnien fotbollsmatchen i lördags tillsammans med pappa, bror , alma & hennes far. Grymt mycket folk och kanonstämning! Hade inte träffat bruden på ett år ungefär så det var riktigt roligt att se henne :)
Råsunda, Stockholm! Slutade med 4-2 till Sverige.

Idag då, solen skiner och allt är på topp! Taggningen inför studenden är STOR. Kan dock inte fatta att det faktiskt händer nu .. helt sjukt. Kom hem från skolan idag vid ett och har legat och solat på altan i tre timmar. Nu ska jag göra lite smoothie & ta en sväng ute med vovven.


looooveeee it, färgen är äntligen påväg :D

RSS 2.0