Promnight

Balen kunde inte ha blivit mer lyckad. Vi började hemma hos jenny med skumpa, ckoklad och jordgubbar. Tog en massa fina bilder och hade det jättetrevligt. Sedan skjutsade jennys föräldrar oss till båten (lyxbåååt!) och vi drog på musiken,cruzade runt på havet,drack skumpa, sjöng & dansade! Helt sjukt roligt. Väl framme vid engeltofta blev det fotografering med klassen och sedan gick vi in och käkade grymmt god trerättersmiddag och drack vitt vin. Vin har faktiskt aldrig varit godare än då :) Det var nog stämningen och människorna som gjorde att det smakade gött ! heheh.
Efter maten började bandet spela! Vi rullade dock in mot på stan klockan tolv för att dra en krogsväng. Totallyckad kväll som jag så gärna vill återuppleva. Tack till alla som gjorde kvällen till det den var <3

28 Maj 2010!






STUDENTBAL

Jag är supertaggad! Kom precis hem från frisören och ska börja sminka mig nu för att sedan bli upphämtad av jossan och dra vidare hem till jenny för jordgubbar och champagne! Båttur över till Engeltofta, fotografering, PARTY! Ser ut som de kommer bli en grymmich kväll. Dessutom är vädret greeeaaat för tillfället så jag hoppas verkligen det håller i sig.

TAGGA!


Supernöjd med min uppsättning! lite dålig bildkvalitet dock .. :)


Lets go to prom baby

Imorgon är det äntligen dags för den efterlängtade studentbalen. Klänningen,smyckena och skor är fixade, champagnen står i kylskåpet och jordgubbarna bara väntar på att få plockas fram! Ser verkligen fram emot morgondagen. Vi ska samlas ett stort tjejgäng hemma hos jenny för lite fördrinkar och mys för att sedan ta båten ut till engeltofta där en trerättersmiddag och party väntar. Ska bli en kväll man sent glömmer hoppas jag. Ber till gudarna att vädret är på våran sida så vi slipper se ut som blöta katter när vi kommer fram.

Idag har jag & jossan varit ner på Gävles tjejkväll där alla affärer hade grymma rabatter och bjöd på dryck och tilltugg. Köpte på mig en hel del saker för inte alls dyra pengar. Love rea! haha.

Helgen var helt sjukt grymm, lägger troligen upp lite bilder från det senare. Började i lördags hemma hos henky med grabbarna och drog sedan vidare på krogen där drinkarna flödade & massa tokigheter inträffade .. mohaha! Sedan blev det vidare på efterfest hos robbin tillsammans med jossan,tessan & tomas som minst sakt spårade! CRAAAZYYY SATURDAY! haha, Grymmt jävla roligt :D

Nu ska jag fixa naglarna så de blir lite fina inför morgondagen :)


Celebration time

I lördags var vi brudar hem till jenny för lite firande. Kom dit vid sextiden och alla droppade in en efter en. Grillandet körde igång och vi käkade grymmt god fläskfile och potatisgratäng! Sedan åkte drickan fram och det börjades! En ganska stor del av kvällen spenderades inne på toan med att dricka och sy in tessans nyköpta klänning som var en aning för stor men tack vare jossans skillade erfarenheter inom syslöjd så blev det riktigt bra :) Vid elva satte vi oss på bussen mot stan och vidare mot slicken! Vi missade sista bussen hem och promenerade istället hem till jossan. Vaknade inte föräns ett dagen därpå. Så sjukt skönt att få sova ut och vakna utan bakfyllan vilket jag inte hade förväntat mig, haha :D
Trevlig kväll? YES!


14.05.2010

Medans andra var ute och festade så hade jag och tjejerna en riktig myskväll där bastu,smoothies och SATC-maraton ingick. Vi bröt trenden lite och körde lite kvalitetstid utan alkoholen, heheh!
Imorgon ska jag och jossan ta en tidig sväng ner på stan for some shopping och på kvällen rullar vi mot jennys place för att fira henne med tio andra brudar och så får vi se vad för sorts bravader den kvällen har att bjuda på :) Its gonna be great!
Ikväll ska jag troligtvis bara ligga hemma och kolla på film .. men man vet ju aldrig, kanske dyker upp något trevligt.


Säxy Carrow igår ;)


Juste, vi hade en liten fotosession för nån dag sen på alderholmen. Blev inga direkt asbra bilder , men dom duger:)

10.05.2010

Jag vaknade inte när klockan ringde imorse vid halv nio utan jag sov vidare till klockan 12 så det blev ingen skola för mig. behövde verkligen den sömnen kände jag med tanke på att jag inte sov särskilt mycket i lördags natt. Jag, tessan och jossan bestämmde oss för att köra en krogkväll eftersom det var så himla länge sen vi var på krogen. blev lite förkrök hos tessan och sen rullade vi mot heartbreak :) träffade på grabbarna där och dansade loss. Efterfesten spenderades på henkys balkong och tillslut hos grannen där jag, tessis och brungsan somnade på soffan. Vaknade vid tolv och gick och köpte våra älskade smoothies som vi drack upp i morgonsolen. Helt okej kväll. Dock måste jag säga att jag tröttnat på krogen riktigt ordentligt. Känns som jag behöver ta en lite längre paus därifrån .. hemmafester är så mycket roligare :)

Nu ska jag fortsätta skriva min religionsessä som handlar om lycka. Ikväll blir det till att jobba 17-21 också .. feels good , måste ha pengar till MAGALUUUUF! helt sinnes vad jag längar ... obeskrivligt.


mmm, summertimes :)


happy days!

Jag är på riktigt bra humör idag! Vi hade sovmorgon till ett så jag tog mig ner på stan en halvtimme innan för att göra lite ärenden. Fysiklektionen gick snabbt för en gångs skull och efter det tog jag och jenny en femtionminutare i solariumet, så ligger jag där och känner värmen och så spelar dom magaluflåten: tonigts gonna be a good night! Just i den stunden dog en liten bit av mig. Kännde mig bara så fruktansvärt lycklig :D hhahah!
Sen blev det mcdonalsdkäk och nu är jag hemma. Tänker bara sitta och ta det lungt ikväll med godis och film.
Kan berätta också att jag och tessan har nu bokat våran resa till magaluf !!! :D Finns inte ord som kan beskriva hur mycket jag längtar!! Kommer bli helt sjukt grymt!

Nu ska jag kika på vampire diaries och dreggla över Damon .... mmmhhmm ...


Bjuder på bild på tessan när vi försökte orientera oss i uppsala på sista april :)


Sista april

Vilken kväll.
Jag och tessan tog tåget mot Uppsala klockan halv fem. Fixade oss på tåget medans vi pratade om allt mellan himmel och jord och taggade kvällen! Klockan sex var vi framme och tog oss en sväng på stan i väntan på att våra vänner skulle anlända till staden. Dom ringde när dom kommit fram till David och jag och tessan kirrade en karta och stog på stan och försökte orientera oss rätt! SKulle vara en tio-minuters promenad hem till David men det tog en halvtimme för oss! Kände mig som en riktig turist ja, haha !
Väl framme åkte drickan fram och humöret var på topp! Senare nångång drog vi oss mot stan och första stopp blev ekonomiparken. Sedan splittrades vi allihopa och möttes inte föräns vid läggdags igen. Jag, tessan och rickard hamnade iallafall på EN trevlig fest med ritkigt roliga människor, annars blev det en hel del taxiåkande hit och dit..  Kvällen avslutades med en pizza tillsammans med grabsen och sen åter hem till david.
Jag, tessan, joel och tomas trängde ihop oss i en säng, andra sov på golvet och stackars henke sov i bilen, haha david bodde inte stort helt enkelt :)

Sådär, det var kvällen i stora drag. Vädret & umgänget finns det inget att klaga på. Dock kunde andra saker och ting blivit bättre :) , menmen  .. kan ju inte alltid gå som man vill!


RSS 2.0