24 Juni

Gick bra på fritids idag som vanligt. Skippade kvällsjobbet för jag är så trött på det och känner en liten hatkänsla för det stället just nu. Orkar bara inte. Måste ta en fet paus därifrån helt enkelt.

Efter jobbet åkte jag hem en snabbis och bytte kläder. Fortsatte sedan ner på stan med joss, carro och jenny för ett besök på ticket. Sen blev det en shopping runda för mig, JO&C ! hahah. Köpte en klänning och ett armband. Hitta också ett par skor och ett par brillor som inom kort ska bli mina.

Nu ska jag bara slappa och kika lite efter en bikini på nätet. Åker utomlands om 9 dagar och har fortfarande ingen bikini! Panik ? JAA!

Dagens köp! Klänning och armband från Lindex.



Hard work work

Då sitter jag åter igen på mitt kära ringjobb. Går helt okej över lag., fått iväg tre ordrar på två timmar. brabra!
Dagisjobbet gick fint idag också. Somnade sex gånger medans jag och jessica låg ute och solade. Har fått en riktigt ful rand på foten! haha råkade sola med strumporna på plus att jag hade korta byxor till knäna. Så jag har fått färg på benet men inget på låren och fötterna., smått sexigt sådär ! Men det ska jag sola bort imorgon tänkte jag!

Dags att återgå til jobbet !

22 Juni

Idag gjorde jag första passet på sista arbetsveckan. Ni anar inte hur skönt det är att det snart är över. Snart kan jag ta sommarlov på riktigt ! Vädret var helt fantastiskt idag och jag och jessica låg ute och solade och halvsov,spelade spel med barnen och käkade gott. Hur najs jobb är inte det? Men iallafall .,hur bra det än är så vill jag att det ska vara över.

Vid tretiden cyklade jag iväg till pappas jobb och satt där ca 45 minuter innan jag åkte till Plaza ( Ett skateställe ) där jag hälsade på bror och vidare ner till stan för att möta upp jenny! Vi betalade in våran summa till spanienresan och tog sedan en sväng till ån med en varsin glass. Hur mysigt som helst att glassa i solen!
Kom hem vid halv sex tiden och har precis varit ut med aila i en halvtimme och tänker nu bara sitta och dega framför datorn. Blir läggdags tidigt ikväll så jag pallar med morgondagen. Hörs då !

Sötpennen och jag vid ån. Kan säga att jag ångrar mitt klädval för dagen SÅ HÅRT! Höll på att dö att värme i jeansen., fyfan !

Grattis till mig som fyller 18 år idag ! :D

20 Juni, 18årsfirande med brudarna!

Igår kom tjejerna hem till mig vid sjutiden. Vi käkade thaimat till förrätt och jordgubbar med glass och grädde till efterrätt. Tog roliga bilder och hade de roligt ! Vid tio åkte drinkarna fram och musiken på högsta volym! Tagg till 100 om man säger så ! Var himla roligt ! Vid elva började vi dra oss mot stan med ett kort stopp hos tessan först. Väl nere blev det en tripp till Lucky Bar där vi träffade på ett gäng killar. En stund senare begav vi oss till Goya där vi tyvärr inte fick komma in eftersom det tydligen var 20+ den kvällen. Tråkigt nog. Men det hade tydligen knappt varit några folk där inne och de som väl var där var till största delen tjejer. Men förfesten var riktigt najs och firandet fortsätter om ca en vecka och då blir det krogen ! :D hahah. Men jag hade iallafall riktigt roligt, tack tjejer för en asnajs kväll! <3


Fick ett LITET paket ;D .. mohaha!

Detta var min present, fyra drinkbiljetter :D TACK brudisarna !<3

Jordgubbskäk med grädde och glass!

Sen åkte drickan fram :D

ÅÅÅÅÅÅ TAGGTAGGTAGGTAGGTAGG ! ;D

The fantastic five <3


Idag då, den 21 juni, fyller jag 18 "på riktigt" , haha ! Ikväll blir det till att fira med familjen med grillat och tårta. Ska bli supermysigt !
Jag har nog inte fattat riktigt än att jag nu är arton år. Känns overkligt men samtidigt jättebra. Nu är man myndig och får göra precis vad man vill. Har jag lust att sätta mig på nästa flyg till japan så får jag göra det, utan att päronen måste godkänna det. Hur härligt är inte det ? Nu har man fått en frihet som jag verkligen tänker ta vara på. Its time to spread my wings and fly ! :D

Snart är man 18 år ! :D

Första arbetsveckan är klar och nu är det äntligen helg med Midsommar och födelsedag! Har haft en riktigt trevlig dag med familjen med mys, gott käk och fotbollsspelande. 

I torsdags var jag och pappa ner på stan och shoppade lite! Älskar verkligen att shoppa med honom. Han har bra smak och är alltid engagerad och hjälper till med köpen. Så himla söt ^^ haha. Jag fick välja ut en klocka plus ett gäng andra saker som han skulle köpa till mig i födelsedagspresent. :D

Imorgon kommer mina bästa brudar hit för att fira mig på min 18-årsdag! Egentligen fyller jag på söndag men eftersom vi alla jobbar på måndag och alla krogar är stängda på söndag så firar vi på lördag! Ska bli riktigt roligt! Äntligen fyller man 18! Lovely!




15 Juni

Idag avklarade jag mitt första arbetspass på´fritidsgården källö. Tur nog var jag inte ensam utan en trevlig jämnårig tjej ska jobba med mig under dessa två veckor :)
Vi gjorde i princip ingenting! Började med film och fruktmys, sen var vi ute med barnen en stund och därefter blev det lunch, ute lite till, mellis och sedan ännu en film. Låter jobbigt  va ? haha
Känns bra att man får betalt för att sitta och kolla på film och äta frukt ! Jag klagar INTE!

Imorgon gäller samma visa, fast kanske en dos jobbigare eftersom jag på kvällen ska köra ett pass på call-up. Ser inte fram emot det alls men förhoppningsvis är det lika slappt på fritids imorgon för då kommer jag klara kvällsjobbet , annars blir det tufft som fan! Kul då att precis samma sak utspelar sig på onsdag ... kill me now!

Made in sweden Kimmen!!


Killen har bara en för ASgrymm röst och fetaste tummen upp för låten ! ENJOY !

För jag har bara ett år kvar, ett år kvar, ett år kvar!

Igår var alltså jag och syster och kollade på Baksmällan. Väljer att beskriva den med tre ord : HELT JÄVLA BÄST!
Man skrattade under hela filmen och det råkade trilla ner en liten tår under ett tillfälle också för det var bara så förbaskat roligt. Har ni inte sett den så måste ni göra det snarast ! Går inte att missa den.


Idag har jag, Carro, jossan och tessen varit ner till skolan och tittat på treornas utspark samt promenerat lite stan! Även om vädret suger så var alla så himla glada och stämningen var på topp!
Längtar så grymt mycket jag själv ska ta studenten. Stå där inne i skolan och vänta på att få springa ut och aldrig behöva sätta sin fot där inne om man så inte ville. Missförstå mig inte! jag tycker verkligen om Vasa, men det ska bli så skönt att inte vara tvungen att gå i skolan. När gymnasiet är slut väljer man själv vad man vill göra, om man ska plugga vidare eller inte. För mig blir det till att plugga vidare!
Samtidigt som det ska bli supernajs att ta studenden så känns det väldigt nervöst. Vad ska man göra efteråt ? Vad vill jag jobba som ? Det blir dags att ta viktiga beslut i livet och börja bli mer vuxen och ta mer ansvar. Nej usch , lika bra egentligen att njuta nu medans man kan, för sen kommer problemen.


Besök på biografen ikväll

Nu är alla skoluppgifter färdiga och på fredag börjar sommarlovet ! Ska bli så underbart att bara få slippa ha någon tidspress och en massa arbeten som ligger och väntar på att man ska ta itu med dem. Detta lov kommer att bli en riktig höjdare, det är jag övertygad om! Mycket resor, sol , bad och partaj räknar jag med! Som jag längtar !

Ikväll ska jag och syster ta oss till biografen för att kolla på premiären av Baksmällan. Verkar som en grymmt rolig film och jag som älskar komedier kommer nog sitta och skratta hela tiden!


Spikmattan

Säger någon spikmatta tänker jag direkt på sylvassa nålar som borrar sig in i ryggen när man lägger sig på den. Mamma och pappa kom hem med en sådan för två dagar sen och jag tog avstånd från den direkt. Allt förknippat med nålar tar jag avstånd ifrån helt enkelt. När dom sedan började tjata om hur skönt det var och hur avslappnad man blev så började jag bli lite nyfiken ändå, men fortfarande var det ett stort nej till att själv prova den. Sist pappa låg och utsatte sig för vad jag trodde var smärtsamt så somnade han. Han SOMNADE alltså på spikar. Hur kan man göra det ?
Med lite press från mammas sida så gjorde jag det tillslut. Ikväll, den sjunde juni 2009 lade jag mig på en spikmatta. Guess what? Det var inte alls så farligt som jag trodde. Det fanns knappt någon smärta förutom de två första sekunderna då man lade sig på den. Efter ungefär 15 minuter reste jag mig och kände mig jättefräsch och pigg! Tänk vad fel man kan ha om saker och ting. Nu har jag infört en ny dagsrutin - 15 minuter på spikmattan varje dag. Mycket hälsosamt och och avslappnande enligt många - och nu även enligt mig !


Precis såhär ser våran ut. Inte alls några långa sylvassa spikar som jag trodde det skulle vara. Finns att köpa lite överallt och kostar runt 600 kr.

Söndagsshopping.

idag åkte jag, mamma och syster iväg för att ta en shoppingrunda. Köpte ett linne och ett par skor. Jag är i stort behov av vardagliga och söta sommartunikor men neeeej! Fanns inte en enda som jag gillade. Alltid är det något som förstör plagget. Man undrar vad designerna går på ibland alltså. Helt sjukt!
Vi käkade på ikea och åkte sen hem vid fyratiden.

Sitter och kollar på Gossip girl nu ! Säsongsavslutning! fan vad jag kommer sakna att kolla på det varje söndag klockan sju. Får hoppas att det inte blir paus i ett halvår utan max en månad , haha.

Dagens köp!



Linne, H&M ord.pris 149kr.


Skor, Skopunkten 249kr.

Lördagskvällen

Sju ordra blev det idag. Finfint!

Sitter och fläskar i mig chips nu och pratar med alma i telefon! Helt sjukt hur vi kan prata oavbrutet om allt mellan himmel och jord! Kan pågå i flera timmar och inget avbryter oss. crazycrazy men ack så roligt! hahah!

Det går ingen bra film på tv ikväll! Så jävla tråkigt. På lördagar ska det gå bra filmer , punkt slut ! but well well ..


Här är två bilder jag fotade under min och vovvens promenad.



Live from säljarstolen

Här sitter jag på mitt otroligt roliga jobb och pratar med roliga kunder. Jag har verkligen ett supervarierande arbete där jag får prova på olika arbetsuppgifter varje gång och lära mig nya saker..... SO NOT TRUE! Samma gammla visa varje gång. Samma presentationsmanus och samma argument. blablabla ... Lite glad är jag iallafall eftersom det än så länge går bra. 1 timme och 20 minuter har jag jobbat och fått iväg 3 ordrar. good work!

Jag har en hemskt känsla av att det är söndag idag. Måste bero på att jag var hemma från skolan igår. Men skönt ändå för då känns helgen längre!
Ska inte göra mycket alls när jag kommer hem vid halv sex tiden. Blir väl mys framför någon film med the family ikväll.

Nu ska jag koncentrera mig på att få iväg fler ordrar. Känner mig grymmt otaggad men försöka kan man väl altid. PUSS!

sicksicksick ..

Blev hemma från skolan idag. Kunde inte sova i natt eftersom jag knappt kunde andas och jag känner mig halvdöd. Skönt att det är helg nu iallafall.
Har inte tänkte göra mycket alls idag. Är grymmt sugen på att ta en sväng ut och fota lite naturbilder. Får se om jag orkar.


Förkylning på gång

Näe fyfan. jag är sjuk! täppt näsa och allmänt hängig. fyfan säger jag bara.

Vi började tjugo i ett idag och kära mor var så snäll och skjutsade mig till skolan. Fysik och fotografisk bild på schemat.Vi fick veta våra betyg i foto idag vilket gav en fet guldstjärna på dagen! Blev ett fint MVG för mig då, tack och bock!

Jag har precis kikat klart på filmen Casanova! Verkligen superbra film och Heath Ledger var en riktig pudding! Så sorgligt att han inte lever längre  :( . Känns så overkligt!

Nu ska jag fortsätta glo på film. Höres!

3 Juni

Sorry för jag inte har skrivit något på snart en vecka. Men jag har kommit in i en "trött-på-att-blogga" period som jag hoppas är över snart.

Kommer inte på något speciellt att berätta. Kan iallafall säga att firandet av carros födelsedag var riktigt roligt samt att jag var och tog blodprov igår! haha två helt olika saker, meniallafall :)
Gick bra och jag överlevde fast jag höll på att spy av obehag flera gånger och blev helt likblek i ansiktet efteråt. Riktigt jävla plågande men som sakt, I did it.

Sista provet avklarades idag och nu är det över! Det är ÖVER! Kännt så jävla fantastiskt underbart och jag bara längtar till nästa fredag då skolavslutningen äger rum.

Nu ska jag njuta av att alla prov är klara genom att bara ta det lungt och kika på tv här hemma.

RSS 2.0