27.04.10

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa men då blev det såhär igen då. Är bara för er att vänja er att inläggen kommer med sånna här stora mellanrum.
I lördags åkte jag, tessan & jossan till stockholm tidigt på morgonen för en shoppingrunda som inte alls blev så lyckad som vi hoppades. Dock hade vi det roligt och vädret var på våran sida så inget att klaga på. Mot kvällen taggade vi till och drog oss till joel för lite förfest och quiz! Istället för att sedan dra vidare på krogen drog vi hela gänget till henkes place och körde vidare där till klockan närmade sig tre,fyra tiden! då rullade jag&carro hem med joel för lite sömn. Morgonen därpå blev det ett återbesök hemma hos henke för att hjälpa honom att städa, såg verkligen inte okej ut där alltså! hahah! Sen drog jag, carro och tessan till vårat nyfunna bakisställe, naked juice bar, och drack den underbara smoothien verry berry! Helt lyckad kväll åter igen :)

Blir en rätt lugn vecka i skolan för mig. Har bara svenska nationella talet på fredag som jag började att skriva på igår.
På fredag är det sista april och jag har rejäl beslutsångest. Ska man stanna i gävle eller dra till sista aprils största partystad uppsala? Uppsala lockar rejält måste jag säga ..  två dagar kvar tills det måste vara bestämmt till 100% !

Nu ska jag ta och duscha av mig stekta fläsklukten ( solade med jossis idag ) och sen skriva vidare på talet innan jag rullar mot jobbet vid 16.30! PUSS.


18.04.10

Gårdagen var riiktigt rolig ! Vi började hemma hos joel där vi drack och spelade qiuz i ett x antal timmar. När klockan började närma sig tolvslaget rullade vi in mot stan och krogen. Blev som alltid väldigt mycket dansande och en en hel del häng i baren :)
vid tvåtiden drog vi oss hem till joel igen för efterfest och vid 06,00 lyckades vi somna.
Vaknade upp och mådde rent ut sakt piss och hade knappt fått någon sömn då jag och rickard delade på soffan, så det var förjävla trångt! Jag gick och mötte upp tessan och vi satte oss på stan och väntade i 1,5h på att gallerian skulle öppna bara för att vi skulle köpa hallonsmoothies! hahah helt klart värt väntan.

Somnade direkt när jag kom hem och har vaknat ganska nyligen. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av the vampire diaries. Blir inget fysikplugg ikväll, orkar verkligen inte idag alltså.

16.04.10

Äntligen helg! Vi slutade 11.00 idag och valde att ta en sväng på stan.  Köpte ett par asläckra shorts som jag typ kommer bo i i sommar. Blev lite fika på nya favoritstället naked juice bar också.
Fredag idag då och jag ska spendera resten av dagen till att plugga, vilket SUGER! Men jag har inte råd att få ett till lågt betyg i fysik så jag måste ligga i.
Ikväll blir det mys med familjen :)

Mina nya beloved shorts, Vila 349kr!


Asläckra tessan på naked juice bar ! hahah

13.04.10

Sommaren närmar sig med stora kliv! Känns helt klart underbart. Jag och brudsen satte oss ute på lunchrasten och solade lite.
Kom hem för en halvtimme sedan och jag ska börja lite på min bokrecension nu och sen iväg och jobba.



12.04.10

Påsklovet har varit hur avslappnande som helst plus att solen har börjat titta fram nu dom senaste dagarna, undebart eller vad?
Jag och brudarna hade en rejäl myskväll i lördags med pizza och film i åtta timmar. Bara en försmak på hur det kommer vara i sommar då vi i princip kommer att bo här hemma hos mig :)
I söndags trippade jag och Tessen ner till stan för lite shopping och smoothie i det underbara vädret. För första gången på 3 månader fick jag med mig nånting hem!

Nu är skolan igång igen. Känns faktiskt inte helt förjävligt då vi inte har speiciellt mycket att göra nu! Jag åkte dit och hade samhällskunskap och åkte hem igen, så ser mina måndagar ut varje gång ( looooove it ). Tog med mig vovven ut på en promenad och nu ska jag sätta igång och läsa den förbannade svenskaboken som ska vara färdigrecenserad tills på torsdag och så avslutar vi kvällen med lite jobb :)



STEREO LOVE

Hämtade min efterlängtade iphone igår och är som besatt nu! Det går ju verkligen inte att låta bli att hålla på med den lilla jäveln, loooooove it !! :)

Igår var jag ute och övningskörde tillsammans med pappa och syster. Gick riktigt bra! Dock var jag nära att kära på en liten kille som höll på och lekte jaga med sina två äldre kompisar. Fattar inte hur idioten tänkte egentligen?
Han bara sprang RAKT UT framför bilen ( var typ cirka 10 m framför mig) och jag körde väl rätt snabbt så jag fick lixom TVÄRNITA för att inte köra på honom. Helt sjukt vad barn är dum i huvet.

I väntan på att birres piroger ska bli klara så ska jag fortsätta lyssna på värsta peppmusiken och dryga framför datorn. Vi får se vad kvällen har att erbjuda. Tror då inte att det är särskilt smart att dra ut ikväll eftersom jag ska skriva högskoleprovet på lördag ... vill ju få bra resultat. Menmen, vi får se vad som dyker upp :) hahh!


Bara för denna låt får mig att tänka på sommar 09. sol,värme,party,vänner,magaluf <3

liten update

Det känns som jag har varit ute igår och dunderfestat fast jag egentligen legat hemma och kollat på nån halvbra film. Kroppen är helt sliten och huvudet känns tungt .. & jag som ska jobba ikväll! wiho ...

Idag ska jag försöka få så mycket av mitt samhällsarbete klart som möjligt och ikväll hoppas jag att pappa har tid att övningsköra med mig. Gå riktigt bra för mig faktiskt. Det enda jag har problem med just nu är att starta i backe så det är det vi ska träna på ikväll.

Nu ska jag äta pannkakor och läsa på om övervikt bland vuxna i Sverige. Och föresten, imorgon får jag min nya telefon !!!! :D CANT WAIT!


hellyckat!

Igår körde jag och Cia en riktigt jädra partykväll. förkrökade tillsammans med sara och hennes vänner först och mötte sedan upp cia utanför slicken. Vi dansade loss hela kvällen lång och hade grymt roligt. Var ett tag sen man hade en SÅNHÄR lyckad kväll :) LOVED IT!

Mådde SKIT imorse men som tur var gick det äver rätt snabbt. Har nyligen varit ute och övningskört med pappa och ska snart kolla pirates of the carribean.

PUSS.


RSS 2.0