Hos Alma i Växjö<3

Oyeah, kom fram till växjö och Alma igår vid halv åtta  tiden ;D Satt och pratade och gick en promenad med Aila. RIKTIGT NICE! Alma är underbaraste ! :D<33 Har alltid så jvla kul med ungen (; <3

Sitter och väntar nu på att Birre och Alma ska komma hem från promenaden med Aila så ska vi dra ner på stan och köpa det absout sista :) Bikini kanske? får se om jag hittar nån roig (; heheh. Sen tidningar att ha till bilresan som kommer ta typ 2 dagar, 3 egentligt, men den första dagen avverkade vi igår ^^ Ska bli så kul, ser värkligen fram emot dethär nu.

Men nu måste jag kila för de kommar när som hellst. Blir väl ett inlägg till sedan när jag sitter i bilen :) HÖRS GÖTT FOLK !! <3

Påväg mot växjö och Alma <3

Nu sitter jag i bilen påväg till växjö och Ola - feelgood spelas för fullt på radion, vädret är underbart och vi är just nu i stockholm!! KAN DET BLI BÄTTRE !!?? ;D LOVE IT <3

Igår packade jag för fullt till resan och träffade angelica en stund på kvällen , vi tog en fika :) mysmys.
Men hann åka till stan , valbo , Maxi och överallt faan .. shit :P

Tack och lov för att pappa lyckades fixa så man kan surfa i bilen ;D GOGOGO !:D Men kommer bara funka så länge vi är i sverige, elr de funkar utomlands ute också men det är fruktansvärt dyrt. Så det blir bara till att glömma det ^^ heheh.


haha måste bara tillägga att hunden är med oss också, såhon ska följa med utomlands. Hon hoppar runt i bilen på all packning och så käkar hon vindruvor ! men hon tappar dom hela tiden så dom åker ner mellan packningen så när vi packar upp lär vi hitta en massa vindruvor här ;D hahaha , älskar lillvovven mäst <33Måndag

Japp , Stan idag somsakt. Blir med Angelica :) Ska köpa en kofta och så ska jag försöka hitta passande uppladdningsbara batterier också. Sen kanske en concealer med om jag känner för det (; heheh.
Sen ska jag träffa bruds ikväll halv sex för bion :) Ska bli mysigt det.

Nu är det bara en hel dag ( förutom denna ) kvar här i Gävle, sedan bär det av till Växjö där vi är i en dag och på torsdag blir det byebye Sverige! Ser faktiskt fram emot att åka. Tror inte jag skulle palla vara här en hel sommar faktiskt. Men det ska bli kul dethär , speciellt eftersom vi ska åka tsm med Alma och hennes famlij :D<3

Nu blire fix.. Hörs ikväll. PUSS<3


Good job / 2 dagar kvar!

Skönt att sista arbetspasset gick bra. Fick iväg fyra ordrar vilket känns bra.
Planer för imorgon? SHIT FÖRDET FÖRSTA , jag åker utomlands om 2 dagar och kommer vara borta i en månad. Jag har inte börjat packa ännu så det ska jag ta och börja med imorgon. Sen måste jag ner på stan för att köpa typ det  sista jag behöver inför resan. :) älskar att handla innan man åker nånstans! Så roligt !:D Får dra med mig nån ner på stan en sväng innan jag ska träffar jenny jossan tessan och carro för Bion :) ska bli trevligt det.

Nu ska jag borsta tänderna och kolla på My name is Earl om en halvtimme :) Puss<3

Lördagens Fest!

Vi samlades hos tessan, jag jossan tess och jenny. Sedan hade vi ett litet förkrök där. Sedan blev vi tvungna att springa till bussen ( som vanligt ) för att hinna ta den som skulle gå om några minuter till Andersberg. Väl framme vid hållplatsen kommer jag på att jag har glömt min mobil hos tess!! PANIK! Jag och jossan sprang allt vad vi hade tillbaka hem till tessan, där letade jag efter den och hittade den tillslut i köket ;P hah. Vi kutade tillbaka mot hållplatsen och precis när vi kommer fram till vägen ser vi bussen passera. så var det med det, Vi fick gå hela vägen upp till andersberg , 1,5 km ungefär. Väl framme där mötte vi Leidan och hänkade med honom hem till han. Där satt det killar i soffan och var sjukt lame. Så vi sa i princip hej och hejdå och stack därifrån.Tog första bussen in till stan där vi bytte till ettan och åkte iväg till Carro på Brynäs :) Dit kommer det en hel del människor sedan och det blev riktigt trevligt. Efter att det snyggaste killarna hade gått !! ( DRYGT ) så vart jag och joss ganska opepp och gick och lade oss i carros säng och fick sällskap av Melon. Vi låg och snakkade där ett bra tag, rätt trevligt ändå :) Sedan skulle vi gå vid ett, och bussen hade precis gått så det blev en promenad från Brynäs ner till stan, och guud vad jag hatade det, så otroligt jobbigt och kallt var det, fan 2 km i kylan ända ner till stan. Där käkade vi på max och jenny träffade Jimmy och jag och jossan missade sista bussen hem till henne så vi fick gå från stan till stigslund, alltså 3,5 km hem till henne. FYFAN VAD VI FICK GÅ OCH SPRINGA DEN KVÄLLEN! helt slut!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Men det var ändå trevligt hos carro :) Så där var det inget att klaga på. Tack för kvällen flikkor !<3


Söndag
, idag ska jag jobba som vanligt. Känns inte så aspepp men det är väl okej. sista arbetspasset nu innan jag åker utomlands och blir borta 1 månad :) så det känns okej ändå.
Imorgon blir det Bio med jossan, carro och tess på kvällen. Vi ska se SATC!! :) Känns som den kommer vara liiiiiite bra.

Nu ska jag ut med voff och sen blir det att åka till jobbet. Hejs !


City / Party

Halvdant väder idag, men ganska okej ändå. Gick ner på stan en sväng med Angelica och Sahar. Köpte en svart kjol på B. young :) nöjd nöjd. Ikväll ska jag träffa Tess, joss och Jenny. Blir la party ^^ Sista festen innan jag drar utomlands i en månad så det ska bli hääärligt värre !!
Har inge direkt roligt att skriva mer, har inte gjort så mkt mer idag (; haha^^

3 dagar kvar till utlandet!!!!


Göteborgsresan 29 Juni - 1 Juli 2008

Jag har inte orkat skriva om resan till göteborg än och inte gör jag det nu heller,. det är så himla mycket och det har varit helt fantastiskt. Jag gör så att jag summerar det lite kortfattet helt enkelt :)

Dag 1 , 29 Juni 08 : Vi tog tåget 05.10 från centralen och var i sthlm 07.00 där vi tog tåget till göteborg 08.10. Framme i Göte 20 över 11. Vi låste in våra väskor och shoppade och käkade inne på Nordstan. Sedan checkade vi in på vandrarhemmet som ligger i Mölndal vid fyra tiden. Vi bastade på kvällen och kollade på fotbollen . Sedan gick vi och lade oss, sjukt trötta var vi.

Dag 2, 30 Juni 08: Idag var vi på Liseberg. Åkte allt möjligt och älskar speciellt balder och kanonen :) helt underbart bäst i världen !!^^  Senare på kvällen var vi ut och käkade på restaurang, frös ganska mkt på både dit och hem vägen för det hade hunnit bli riktigt kallt. Somnade snabbt den kvällen också pga sjuk trötthet.

Dag 3, 1 Juli 08: Utcheck klockan 10.00, Universeum var vad som gällde denna dag. Vi gick runt och kollade på djuren och sedan var vi inne på "forskningsdelen" och musikdelen :) Vi spelade in 2 låtar också , grymmt bra xp haha. Var där i ungefär fyra timmar skulle jag tro. Sedan tog vi spårvagnen in till stan och shoppade lite till och käkade. Sedan tåg vi tåget hem klockan 19.00. Hade inte bestämmda platser och det fanns bara platser till sthlm sen var det fullbokat, men tur som vi nu hade så var det två killar som tessan kände som skulle ha våra platser, Flerran och kajke , så vi fick sitta med dom:) Satt tre och tre på tvåsitsplatser :) trevligt var det. SÅ var vi hemma kvart i två på natten på centralen där tessans mamma hämtade upp oss och skjutsade hem oss allihopa :) Jag fick komma hem sist och var i säng klockan 03.00.

TACK FÖR EN UNDERBAR RESA BRUDS! DET HAR VARIT GRYMT ROLIGT!!(L) YOU ARE GREAT <3


RSS 2.0