I'm singing in the rain

Vilket kanonväder det har varit här idag, spöregn hela dagen. Tjejerna ska dra ut på en partykväll men jag är så himla opepp så det blir en mysig hemmakväll för mig. Ska sitta och proppa i mig en jävla massa chips i mitt desperata försök att gå upp i vikt ( går inte för mig ) inför magaluf så jag har något att banta bort när jag väl är där samtidigt som jag ska kolla på Jersey Shore. Kanske hur roligt programm som helst.

Ska fortsätta pumpa en av mina nya nyaste favoritlåtar, en som jag och alma lyckades kära ner oss ordentligt i under våran vistelse i Budva, undeeerbara minnen!


Motel-klänningarMina två Motel-klänningar som jag beställde från nelly.com för två dagar sen kom idag! Gissa om jag är nöjd med dom ? båda sitter som en smäck!! LOVE.


Bästa bosnienresan genom tiderna!

I lördags kom jag hem efter en månadslång resa till Kroatien,Bosnien och Montenegro. Resan har varit helt sjukt fantastisk. Det har hänt så otroligt mycket och jag har älskat varenda sekund. Jag har provat på en hel del nya saker som jag aldrig gjort förut vilket är awsome! :) Jag måste nog säga att detta var den bästa bosnienresan genom tiderna!

Idag har jag shoppat på stan med Tessan. FIck med mig ett linne från gina och ett par klackar från scorett. Sen har visuttit och druckit smoothies och dampat om Magaluf i solen. Helt otroligt vad jag längtar. Kommer bli ytterligare 10 dagar av party,sol,bad och galenskap precis som månaden i bosnien&montenegro har varit, fast värre! Magaluf är magaluf trots allt ;)

Nu ska jag kolla på film och äta dammsugare!

DESIGNA DIN SKO!

RÖSTA!


RSS 2.0