tio timmar kvar

Nu är det bara tio timmar kvar tills vårat flyg går och 6,5 timme kvar tills vi åker härifrån ner till götlaaabooorg! All packning är klar och vi ska gå och lägga oss nu. Måste ju upp tidigt ;)

Jaa gott folk, ha de så bra nu i Sverige elr vart ni nu ska fira jul och nyår. kommer sakna er, mina underbara vänner, något sjukt mycket.  Hoppas ni får de lika jävla bra som jag och alma troligen kommer ha ;D lovelovelove<3

Godnatt och hejdå! Hörs igen 6 januari :)


Hos alma i växjö!!

wohoow , IM HERE! tågresan gick bara bra förutom att de blev lite förvirring när jag skulle byta i sthlm. Kunde inte hitta spår 11 !! Men det löste sig finfint tillslut. Kom fram till växjö typ typ kvart i fyra och då hämtade almas pappa min feeta resväska och så tog jag och alma en sväng på stan. Köpte hårmouse och alma hittade en fin tröjja också :)

Sen har vi varit här hemma bara. De har kommit lite vänner hit till almas mor och far som har hälsat på lite och önskat oss en trevlig resa osv. Så nu håller vi på och packar och fixar lite + laddar kamerabatterierna!
SKA BLI EN MASSA KORT PÅ ALLT OCH INGET ! ;D

haha denhär kvinnan är bra rolig ibland. Fick veta att hon för sjutton VÄRMER glassen i mikron innan hon äter den OCH att hon sitter med datorn inne på toaletten xD hhahaha bra knäpp men sjukt underbar <3

nu ska jag fortsätta packa !! Slänger in ett inlägg igen sen :)

imorgonimorgonimorgonimorgon

Okejokejokejokejokejokejokejokejokejokej ......nu är allt klart ! allt allt allt allt allt är klart! Jag är lite smånervös men grymmt taggad. Imorgon hämtar pappa mig halv tio och skjutsar mig till tågstationen !! Shitans! Imorgon bär det verkligen av. ååh .. kommer ihåg när jag och alma satt och taggade inför denna dag för 2 månader sedan. Tiden har gått så otroligt fort.
Nu ska jag sova!! Jag skriver ett inlägg imorgon när jag kommer fram till växjö :) Godnatt <3

19.05

Home. Var ju inte så farligt att gå själv på stan. Rätt skönt ändå faktiskt. Hittade ett par fina,svarta jeans på gina tricot. Gick på fyrahundralappen :) Så gick jag upp en sväng på jobbet och hälsade på sahar och sedan blev det bussen hem.

Har en hel del kvar att packa faktiskt. Men jag orkar bara inte ta tag i det. Känns så drygt att stå och packa ner kläder och en massa annat och sedan försöka stänga den överfulla, förbannade resväskan. Men jag ska göra det klockan åtta tänkte jag. Vet inte varför just klockan åtta men det känns bra att göra det då ;D hahah.

Måndag

Idag har jag haft matte nationella prov i kurs C. Gick okej. Jag kommer att klara G iallafall men ett VG är osäkert.
Efter provet lunchade jag och brudana och sen gjorde jag ,jossan och jenny klart spanskan. Så lämnade jag in spanskan och biologin och tog en tripp ner till stan . Gick till banken och bytte pengar så nu är även det färdigt " feels good !
Mamma berättade också att mina jeans har gått sönder tydligen. Hon upptäckte det när hon skulle tvätta dem åt mig. Hatar det! De jeansen var mina favoriter. Men jag ska ta bussen ner på stan nu igen och köpa ett nytt par! känns konstigt eftersom jag ska åka ner själv, har aldrig gjrot det förut :S men ja tror ändå jag kommer få de gjort snabbt om jag drar ner själv. De blir nog bra. Its a first time for evertything ;)

Dags att kila till bussen !


22.08

Nej nu räcker det. INGET mer plugg. Känner att jag har gjort allt jag kunnat göra i matteboken men det känns ändå inte som jag är klar.. sjukt jobbigt känsla.

Nu ska jag göra mig något gått att mumsa på och sätta mig framför tvn och dega. Ska försöka lägga mig ganska snart så man är utvilad tills imorgon. Först prov, sedan följer mycket fart och fläng! Godnatt.

shopping med familjen

Blev en ganska tidig uppgång för mig i morse. Käkade fruckost och gjorde mig klar. Sedan åkte jag tillsammans med hela familjen till valbo för en shoppingtur. Köpte lite små diverse prylar och ett par skor från Donna girl ! love them! De kommer bli perfekta till min nyårsoutfit. Kan tyvärr inte slänga upp en bild på dem för de är nedpackade. Men svarta pumps med lagom hög klack är det iallfall. perfaperfa!
Sedan käkade vi på ikea allihopa. Älskar deras mat, billig och grymmt god.
Nu sitter jag och pluggar matte och underbara carro sitter och hjälper mig med nåra uppgifter genom msn :) TUR att man har vänner som är bra på matte ^^ hehe.

Kanske ska nämna att jag inte jobbade idag. Hade aldrig hunnit med att göra allt jag hade behövt att göra om jag hade jobbat idag. Imorgon är det full fart också. Måste kila ner till banken och byta pengar plus att jag ska tvätta. OCH som pricken över i:et så är det nationella prov i matte C imorgon. nervöst somfan.

Ska fortsätta plugga nu!!! Blir paus igen klockan sju för då är det Gossip girl på 5an! Wohow!

2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2

Nuuu har jag faan vart riktigt bra. Spanskan är klar och biologin är klar !! woohoow. Nu återstår det bara att plugga matte vilket jag inte kan bli klar med nånsing föräns på måndag då provet äger rum. shitshit.

Gaaaah nu är det bara 2 dagar kvar !! Söndag och måndag och sen bär det av ! åååh jag längtar så otroligt mycket. Ska bli så underbart att få träffa människorna som man spenderade sommaren tillsammans med igen. Fast konstigt kommer det  att bli. Jag har ju aldrig varit i Bosnien under vintern så det kommer bli lite konstigt att se mormors hus och trädgård med massa snö runtom. Men kuul ska de bli ! Ska försöka att inte tänka på det fööör mycket eftersom jag blir galen när jag gör det ;D hahaha. LÄÄNGTAR!

Nu ska jag plugga matte hade jag tänkte. Får se hur länge jag pallar göra det. Sen ska jag prova min nyårsoutfit igen och så blir det till att packa. har bara lagt in fyra plagg än så länge. he he he. Har bara skor kvar att köpa och sen är allt finemang! Hööörs senare!!





Making a list

Någon som
någon som förstår dig: Angelica
någon som du saknar: Alma
något som du längtar efter: hehehehe
någon som du hatar: Inga namn

Vem
vem kramade dig senast: Angelica
vem pussade dig senast: haha säger inte xD
vem ringde dig senast: Mamma
vem ringde du senast: Mamma
Vem var hemma hos dig senast: Angelica och Fanny :)
vem var du hemma hos senast: Angelica

Har du
har du ätit något idag: jaa
har du pratat med någon idag: Jaa
har du gråtit idag: näe
har du skrattat idag: jaaa!!

Jag
är singel: japp!
saknar någon just nu: yes
svär ofta: haha jaa ;D
sjunger i duschen: typ alltid.
är en morgonperson: Nej verkligen inte!
skulle kunna ha pyjamas på mig i skolan: why not ?;)
är kär i kärleken: nääe
skrattar åt mina egna skämt: händer väl ;D
vill ha barn: ja , men inte på ett braaa tag!
skulle göra plastikoperation om det var ofarligt och gratis: njaaaa

Har du
glasögon/linser: näe
piercingar: naveln och öronen
syskon: ja.
pojk/flickvän: nej
jobb: japp
för många vänner: de kan man väl aldrig ha för många av.
rymt hemifrån: nej
färgat håret: jaa
bra självförtroende: jaarå de tycker jag väl :)
sagt "jag älskar dig" till någon: jaaa
varit kär: aarå
dumpat någon: aa
gjort något olagligt: jaa
somnat i skolan: ja.
brutit ett ben: nej.
tappat bort mig i min hemstad: haha neej xD
sett en fallande stjärna och önskat mig något: nej :(
gjort något som jag lovat mig själv att inte göra: jaaa
smugit ut utan lov: inte vad jag kan minnas.
ljugit om var jag är för mina föräldrar: aaa
en hemlighet som ingen vet: nääe
varit på en blind date: nääe
sovit en hel dag: nääe
somnat gråtande: har nog hänt.

Brukar du
ha ångest: nej
drömma mardrömmar: neej
klä dig i svart: rätt ofta. svart,grå,blå är ju favoriterna :)
hata folk: neej
lita på folk: jaaa

Sista personen som
sov i din säng:  Minns inte.
fick dig att gråta: minns inte de heller!
du delade en dricka med: Angelica
skrek på dig: Pappa xD
du fick sms från: Angelica <3


Fredag är bästa veckodagen :)

Då har en hel fredag gått och nu sitter jag och kikar på scrubs. Efter en timmes skola så åkte jag hem och gjorde klart spanskan och kikade över biologin lite snabbt. Sen åkte jag och angelica ner på stan där jag köpte en långarmad tröjja och ett par tights. Så shoppinglyckan var rätt bra ändå eftersom jag oftast brukar komma hem tomhänt. Sen åkte vi och käkade på max och hade de trevligt. Vid åttatiden var jag hemma och då satte jag mig med bror och pappa och kikade på idol. Kevin vann, vilket jag tyckte var helt rätt. Han var bäst och förtjänade att vinna :).

Har inte jobbat matte alls idag och knappt någon biologi.. känner mig stressad över allt det här nu. orolig är jag också att de inte ska bli nå bra. Imorgon har jag bestämmt mig för att biologin SKA vara klar innan jag får för mig att göra något annat under dagen. Sedan ska jag ha gjort lite matte också, punkt slut !

Nu ska jag fortsätta kika på scrubs :) Fick lust att göra en lista också så slänger väl in en snart !

Time for city

Nu bär det av på en stadsrunga med Angelica :) Hoppas på shoppinglycka !!

1 timmes skola

Sitter i datasalen nu själv .. kul. Ska ta bussen hem om tio min. Åkte till skolan bara för att göra engelskaredovisning och nu ska jag åka hem och sätta mig och kolla igenom spanskan och skriva biologi samt hinna göra lite matte innan jag ska träffa angelica :) Blir nog en sväng på stan antar jag. Måste köpa tights och lite annat nu innan jag åker :)

Ska kila iväg till bussen nu :) Hörs senare.

23.39

Hållt på med biologiarbetet heela dagen. verkligen jättejätteroligt. Det värsta av allt är ju att jag fortfarande inte är klar. alltså visst, jag har skrivit klart allt, men texten blev för lång och jag har upptäckt en hel del saker jag måste ändra på. kul?
Sen så har jag totalt glömmt bort matten så den har jag inte rört idag. får ta itu med både Biologin och matten imorgon då .. på en fredag !! Grymmt tråkigt. Men på lördag blir det iallafall fart och fläng så de ser vi fram emot ;)

Nu ska jag sova. Börjar ett imorgon så de blir en rejäl sovmorgon IGEN! me like! Godnatt <3


Biologitime

Nu blir det biologi för full rulle. Ska verkligen satsa på att få det klart så jag kan koncetrera mig mer på matten. Måste bara tillägga att jag kommer att få ett MVG på medicinen. Läraren meddelade det idag :)


Torsdag 11.05

sitter med jossan i en kanske lite överfull datasal. Vi har gjort klart engelskan som vi ska redovisa imorgon. Det är en låt som man ska spela upp för klassen och sedan berätta lite kortfattat om. Piece of cake.
Nu har jag dessutom gjort klart spanskan. Ska bara kolla igenom den efter eventuella stavfel och så ska jag lämna in den imorgon. Ska även se till att få klart biologin tills imorgon så jag kan lämna in den också. Ska försöka . men vet inte om jag hinner. Sen ska det även pluggas matte idag. Fullt upp med saker att göra och så slutar jag fem.. inte så kul.
But what keeps me going är tanken på att jag åker om fyra dagar !! vi brudar ska köra en "grand finale" på lördag också. Då blir det party till 1000!!

Nu ska jag iväg på mattelektion. Ha en bra dag!


Om 5 dagar!


Om ca 8 dagar!

22.44

Homehomehome .. Hade spanska idag och arbetade med inlämningsuppgiften. Sedan blev det italienmöte där vi fick det tillfälliga boendet. Nu gäller det bara för de i Italien som vi ska göra utbytet med att godkänna våran idee och så är boendet kirrat :) nicenice. Jobbet gick kasst, bara 1 order, men var rätt roligt ändå idag. Lite folk så jobbade så det var skönt.

Nu ska jag göra té och kika på hannibal tror jag. Sen blir det sömn.

Onsdag

Imorse sov jag ut rejält. Gick inte upp innan klockan slog elva. Så grymmt skönt.

Dagen i all ära börjar klockan två för mig då med Spanskalektion. Sedan är det Italienmöte och lektion igen. Därefter bär det av till jobbet från fem till nio och så är jag hemma halv tio. Känns inte så jobbigt faktiskt eftersom jag börjar så sent och har fått sova ut :) heheh. Dethär blir bra det.

Nu ska jag försöka få lite mer gjort på mitt biologiarbete.


Bara för jag börjar tio i två imorgon ;)

Ser fram emot morgondagen lite måste jag säga. Detta är bara för att jag har en rejäl sovmorgon och börjar tio i två. heelt undeeerbaart. Onsdagarna brukar annars vara väldigt jobbiga, full fart från klockan tio på morgonen till halv tio på kvällen. Det har varit så under hela terminen och nu känner jag att jag förtjänar att få så lång sovmorgon. Underlättar dagen en hel del. Nu ska jag dega framför tvn och titta på scrubs och dricka apelsinjuice .. mumma !

Godnatt!

Tisdag

Ännu en skoldag avklarad och ännu en dag närmare resedagen! Känns underbart!
Sitter och pluggar matte nu.. somvanligt kanske jag ska säga eftersom det är väl det jag hela tiden har gjort nu under dagarna.. måste klara VG på nationella provet annars kommer det bli ett G i betyg .. inte så kul .

Funderar starkt på att hoppa idrotten imorgon och istället ta en lång sovmorgon. Det är hockey imorgon och jag, skridskor och is går inte så bra ihop så det finns egentligen inget som talar emot att jag inte ska stanna hemma , så why not ? Får se hur jag gör :)

Nu ska jag plugga vidare.


Himla kul med gammla bilder!

Det är ju bara föör roligt att kolla på gammla bilder ! jag har skivor med bilder från 2004 som jag spart ! haha vissa är bara så grymmt fula och knasiga så det går inte att beskriva. Hittade iallafall två som jag lixom .. VÅGAR lägga ut ;D haha


Ja en gång i tiden var man en höjdhoppare ... ^^


Det här var avslutningen i nian när vi skulle ta vårat avgångskort. Hela klassen var kemilabboranter som hade blivit sprängda. Vi målade kol i ansiktet och tupperade och sprayade håret supermycket! Blev ett grymmt kort ;D haha
Jag och Angelica på bild <3


Och så denna bild som jag fick av Alma för minst 2 år sedan. Så sjukt gulligt och fiiint <3 Kul att jag hade kvar den också ;) heheh. Älskar kvinnan himla mycket <3

Nu blir det tv en stund och sedan käk.


18.20

Har varit rätt duktig iallafall idag. Jobbet lite matte och börjar skriva biologin. Går mot rätt riktigt iallafall, right ? ;)

Inget mer plugg idag, orkar verkligen inte. ska sitta här och dega och kolla prison break senare mot kvällen. Ska sitta och kolla på bilder från sommaren och lite andra äldre bilder. Kul att minnas tillbaka till de tiderna <3 Vemvet, kanske ploppar det upp old pix här senare :) haha


2 lördagskort

sådärja , pluggpaus nu och snart ska jag även se reprisen av Gossip girl, Kollade inte så uppmärksamt igår så jag måste se reprisen. Men nu till 2 av lördagens alla bilder! :)Ska försöka lägga upp fler senare. Grymmt lyckad fest med trevliga människor! Och självklart, grattis till den underbara människan angelica !


Angelica och jag <3


Fanny, Angelica och jag <3

Finns en hel del kort på lite annat folk också men det tar sådan tid att ladda upp så de får bli dessa tre bara. Nu , gossip girl!


ONE WEEK TO PARADISE

Hemma från skolan ! Sitter och pluggar matte nu men valde att ta en kort paus !! Är riktigt trött idag eftersom jag inte sov så mycket i natt och inte heller natten till söndagen. jobbigt .. Ska se till att lägga mig direkt efter Prison break ikväll.

OM EN FUTTIG LITEN VECKA SÅ BÄR DET AV TILL ALMA OCH OM EXAKT 8 DAGAR SÅ ÄR VI FRAMME I BOSNIEN !
Fyyfaan vad jag längtar nå otrooligt mycket. min magkänsla säger mig att vi kommer ha så jävla kul ! Å det hoppas jag verkligen att vi kommer ha också, men varför skulle vi inte ha det egentligen ? Härligt folk och nice partyställen. Perfekt!


Nu ska jag fortsätta plugga matte. Bilder ifrån lördagens händelser kommer upp under nästa pluggpaus :)

Lyckad partylördag / "Dagenefter söndag"

Gårdagen blev riktigt lyckad ! Började med att jag och sahar var på stan. Sedan åkte jag hem och duschade och valde kvällens kläder . Sedan bar det av hem till angelica där jag, sahar och angelica gjorde oss klara och åkte ner på stan för att käka. Vi satte oss inne på Mezopotamya och strax därpå kom även Rejjan,Debar och Bana och gjorde oss sällskap :) Riktigt god mat och väldigt trevligt var det :)

Sedan åkte jag,sahar,angelica och rejjan en sväng till hemköp och sedan hem till angelica där vi satte på musik och väntade in de andra ! Vid niotiden var alla där och vi började tagga till med musik och drickspel osv. Riktigt roligt kväll med trevligt folk ! :D Lyckat är rätta ordet!
Bilder kommer antagligen imorgon om jag har tid.



Jaa såhär dagen efter har det varit bra. Inge jobbigheter som tur är. Jobbade idag också med sara somvanligt . Gick asbra idag ! Sålde flest av alla och slutade på 5 ordrar vilket gav en lön på 800kr. Grymmt nice !!
Sen har jag varit hemma  och tagit det lungt. Pluggat matte i typ en kvart och sen har jag degat framför tvn och datorn.
Ska lägga mig och fortsätta kolla på någon film på sexan. Mel Gibbson är med så jag gissar på att den är bra ! Godnatt folks!

TAGGATAGGATAGGAPARTTYYY!!!

"Nu åker,botten upp igen och vettet flyter ut med den.
Världen blir så vacker, mjuk och skön.
Synd för den, som ej spriten tål han sluddrar fram ett luddrigt skål
och förs sen ut i djupets alkohol"

hhahaha bäästa snappsvisan ever !!! :D NU SKA DET PARTAS LOSS MED ETT GÄÄNG MÄNNISKOR, ANGELICA OCH SAHAR <3333 ITS GOING TO BE A HELL OF A NIGHT !!!!!!!!!!!!!!!!! <3
TAGGA TILL 1000!

Full fart denna helg !

Har inte hunnit skriva så mycket igår! Det var full rulle hela dagen.

Igår, fredag
Slutade skolan tjugo över tre och åkte hem. Där möttes jag av mamma som hade varit ner på stan och shoppat LOSS åt mig. Hon hade köpt sju tröjor, pyamas och hårsnoddar. Sen åkte vi även ner på stan igen för att köpa på oss lite mer. Blev smycken och en väskan då. Så otroligt gullig hon var. Hon betalade allt plus att hon bjöd mig på en cheesburgare och godis. Ibland är hon bara för underbar <3
Efter det skjutsade hon mig till jossan där brudarna var. Vi åt onyttigheter och kollade på idol och pratade. Så åkte alla hem vid tolv förutom tessan som sov kvar. Riktigt nice kväll !

Idag, Lördag
aaa idag börjar dagen med en stadsrunda med sahar. Ska möta henne klockan ett. Sen ska jag hinna möta upp tessan en sväng också innan jag åker hem. Sen ska jag hem och städa rummet och försöka hinna plugga lite matte innan jag drar iväg till angelica. Där ska jag, angelica och sahar göra oss klara och gå ut och äta. Kanske är nån mer som joinar oss , I dont know. Efter det så blir det ppppaaartyyyyy till 1000000 ! TAGGGATAGGGATAGGGATAGGATAGGATAGGA PARTY! :D

Ska göra mig klar nu så jag hinner ner till stan i tid :) Ska försöka göra ett inlägg senare också. PUSS!

Chokladpudding hjälper när man är på dåligt humör :D

oj .. haha blev en uppdatiring tjugo över tio istället. Slutade plugga halv nio och är grymmt trött nu. Har hunnit göra klart både kaiptel 1 och 2. grymmt ^^
Mamma gjorde sin underbar chokladpudding idag vilket gjorde mig på så bra humör efter allt slit med matten. Satt och mumsade i mig det medans jag degade framför tvn. Så skönt när man har fått något gjort under dagen och sedan kan unna sig lite tv mys och något gått med gått samvete.

Nu ska jag sova . Imorgon är det än så länge ovisst ,ska kanske ner på stan en sväng med mamma. Sen på kvällen blir det mys framför idol med brudarna.
Godnatt.


pluggpluggplugg

Uaah .. jobbigt med mycket  matteplugg. Har suttit och pluggat matte sen jag kom hem , vilket var runt fyratiden och har tagit min första paus nu. Har lyckats jobba mig igenom hela kapitel 1 och några punkter på kapitel 2 :) Flyt jag har , haha ;) Nu ska jag käka och återgå till pluggandet. Hörs under nästa paus, när det blir vet jag inte , vid åtta eller niotiden kanske.


torsdag

Aa då sitter man åter igen i en av skolans varmaste och mörkaste datasalar med jossan och jenny. Ska ha matte om ungefär 10 minuter. Sedan är det lunch, fysik och medicin. Dagen slutar klockan fem idag men om vi har tur så blir det runt fyratiden.
Ska åka hem direkt och plugga matte antar jag , kanske börja lite med biologin eftersom den måste vara klar om 11 dagar och det är ganska mycket jobb som ska göras. Så det blir en pluggdag/pluggkväll för mig. Hörs senare!

lite småpinsamt / underbar hårkur !

Jobbet gick botten idag , vilket är ganska vanligt att det gör nu för tiden tråkigt nog. Sålde inte en enda och jag råkade även tala om för en kund att jag saknade honom ... varför jag sa det har jag ingen aning om ! haha , jag pratade med nån på msn samtidigt som jag pratade med honom så skulle jag säga till honom att "du saknar en prisgaranti på din hemtelefon" men det blev istället "jag saknar dig" .. haha hur det blev så vet jag inte men vissa ord föll bort och andra kom till och så blev det så bara, man blir ju lätt okoncetrarad när man pratar på msn samtidigt som man pratari telefonen ;) hehe men lite småkul var det iallafall, men samtidigt lite småpinsamt !

NY HÅRKUR!
Jag har börjat med en ny hårkur som jag tror kommer att hjälpa mitt hår att bli "friskt". Har ju ganska rejält lockigt hår vilket lätt blir frissigt. Detta ledde till att jag tvättade håret varannan dag med schampo och balsan för jag ville få bort frisset. Vad jag inte visste var att detta gjorde mitt hår värre. Nu har min kära frisör Sara ( haha hon har fått bli min frisör och hårrådgivare nu ;D ) satt mig på en hårkur. Jag ska tvätta håret med bara balsam dom gångerna jag vill tvätta håret och endast en gång i veckan med schampo, för att tvätta ur hårprodukter mm. Schampo torkar ut håret vilket leder till ökad frissighet och torrhet ! Så nu är det balsam som gäller ! Detta är då för att få ett glansigare och finare hår samt att minska det frissiga! Har kört med detta i 1 veckan nu och har redan börjat märka skillnad. Förut blev mitt hår frissigt 2 dagar efter jag tvättat det, men nu tar det 3 dagar innan frisset attackerar. Det går frammåt :) En perfekt kur för lockigt hår !! Funkar nog prima för er som har rakt hår och vill få lite mer glans och fukt i håret :)

Nu är det dags för sängen. Godnatt !

trött och hungrig .. usch

Sitter i datasalen med jenny och jossan. Ska sitta här i typ 40 minuter till innan min sista lektion börjar. Är asshungrig och trött och ska jobba med spanskan nu så gått det går. Hörs kanske ikväll , om jag hinner skriva vill säga eftersom jag kommer hem så sent (21.30).

Äntligen blev datorn ledig !

dåålig uppdatering idag , I know. Men min kära syster har suttit vid den bärbara datorn hela dagen och arbetat med något skolarbete så jag har inte haft några som helst möjligheter till att skriva !

Sovmorgon imorse, riktigt skönt var det. Sedan flöt skoldagen på som vanligt. Fick ett mail från min medicinlärare om resultatet på tentan jag skrev, 32 poäng och MVG! Nu blir det antagligen mvg i slutbetyget på medicin, perfeekt ! :D Fick även veta att jag hade klarat fysikprovet vilket var en grymm lättnad eftersom jag oroat mig nå sjukt mycket över det.
Vid skolans slut så skulle jag egentligen kila ner på stan med sahar , men hon har gått och blivit sjuk så vi sköt upp det ett par dagar. Åkte hem direkt efter skolan istället.

Väl hemma så var det bara att börja med tvätten, har fan tvättat sen fyra och var och hämtad det sista alldeles nyss. .. kul , fyra timmar av mitt liv har spenderats till att tvätta. haha va hemskt det låter egentligen , men så är det ;)

Nu ska jag kika på ugly betty och käka kladdkaka. Senare blir det desperate housewifes.

30 min to go !!

Woohoow , Om en halvtimme börjar måndagens höjdpunkt .. PRISON BREAK! Då blir det 100% fokus på tvn med en hög kuddar och filtar. Ska mysa ner mig ordentligt och kika på PB! lovelovelove.

Har inte gjort mycket alls idag .. spelat love lockdown på högsta volym har jag gjort .. sen typ inget mer ! hahah. Brudarna hade smsat och ringde ett antal gånger , men jag hade mobilen i jackfickan så ja hörde ingenting, så dom hade kilat ner på stan och kikat runt och fikat utan mig :( Men så går det när man inte har koll på telefonen .. hehe ^^. Men det var nog lika bra att jag inte såg smsen eller hörde när dom ringde. För hade jag sett det där i tid hade jag följt med ner på stan .. men eftersom jag har dålig ekonomi så var det nog lika bra att jag inte gjorde det ;) Får bli en annan gång , under en bättre ekonomisk period :)

Nu ska det mysas framför prison break. Godnatt folket !

Idag spelas ..

Kanye West - love lockdown. Ligger på top 5 på min musiklista för tillfället iallfall :) heheh.


Underhållning till 1000

Nu har jag käkat och varit ute med lillpuppisen. Hon älskar verklingen snö .. blir helt galen av det ! hahah

Imorgon har Johan Wellton sin sista konsert här i Gävle. Vill veeerklingen gå , men det kostar 190 kr och jag har inte en toppenekonomi för tillfället! Ska ju förhelvete utomlands om 14 dagar ! Han är så sjukt grymm den männskan. Tittade på en av hans föreställningar förut då han inte var lika känd som han är nu, och jävlar vad bra det var, kommer aldrig glömma den showen. Det började med att han kom ut NAKEN från en trälåda, då menar jag NAKEN verkligen. Men man täckte ju de lite mer privata delarna .. hehe. Asså det var så sjukt kul. Satt och log under hela föreställningen och pratade lite med honom efteråt, kunde inte låta bli att gå fram och säga att han var så jävla bra ! ;D hahaVill verkligen se den här nya showen också. Ska fråga pappa om han kan sponstra mig, Blir nog lite svårt eftersom han redan lovat att han ska betala käk åt mig i helgen då ja ska ut och äta med angelica och nåra brudar till (ska bli grymmmtt roligt) vilket sääkerligen kommer gå på runt 200-lappen. Men om jag frågar snällt så kanske ^^ hehe.

Nu ska jag fortsätta pumpa Kanye West och dega.


@ skolan

Nu har vi slutat för fem minuter sedan. Ska ta bussen hem och gå ut med vovven och sen blir det deg hela dagen. Shitans vad sköönt. Mattetestet idag gick inte så bra .. heheh. Jag förstår uppgiften och sådär men räknar med fel siffror .. det är de som är problemet. Men ska öva mycket till nationella så de ska nog gå bra. I hope ...

Ska kila  nu så jag inte missar bussen. Hörs senare :)

RSS 2.0