hot stuff


Vidrigt bra låt och vidrigt sääxig enrique .. mmmmmm


making a fotoalbum

Skapligt trött nu efter en fetlång pluggsession på typ sju timmar, sjukt strongt för fan!

Mamma har köpt ett stort album till mig så jag ska plocka ner alla bilder från väggen som typ har blivit helt förstörda och lägga in dom i albumet! Är en hel del bilder så ska fixas och donas med så nu har jag att göra hela kvällen. Tur att spotify finns , haha!


28.02.11

Mår prima balerina idag och tur är väl det för jag har insett att jag ligger hemskt mycket efter i mikroekonomin fortfarande trots att jag tagit igen en hel del! Dagen ska alltså spenderas med mikroboken tyvärr ..

Birre började prata om prison break idag och jag blev grymt sugen på att kolla om alla avsnitten så ikväll ska jag sätta mig med det från klockan nio fram tills det att jag däckar av trötthet! Myyyys :) (Kommer behöva det efter allt plugg jag ska ta itu med nu .. uah!)

Mår som man förtjänar

Igår var en riktigt bra kväll att leva, idag var en mindra bra dag att leva ..

Började kvällen på Kalles tillsammans med sex andra tjejer! Vi fick en varsin gratis supergod fördrink och kanonbra mat så vi var på himla bra humör när vi begav oss hem till Saras place för att fira henne med ytterligare drinkar! Stämningen var på topp och vi spelade massa spel och hade riktigt roligt. Fick lite killsällskap också senare mot kvällan. Vid halv tolv kilade jag ner mot krogen och mötta upp terese och jenny, och vilken kväll det blev! Igår hade jag verkligen ROLIGT på krogen och det var fan ett tag sedan! Vid stängning drog jag mig tillbaka hem till sara där jag blev kvar ända tills klockan sex ikväll! Jag, sara och cassandra köpte pizza på morgonen och kollade på the hangover och bara låg och dog hela dagen. Hur underbart som helst, haha!


Dagens


Vero moda

Vila

H&M


Heldag in the city

Jag är helt megatrött efter en hel dag på stan med angelica! Vi käkade på max och jag har äntligen shoppat lite nya kläder. Dock blev det inte så himla mycket för vi blev så äckligt trötta och åkte hem, haha!

Det går inget bra på tv ikväll såklart, fredagstvn suger totalt! Däremot ska jag se vampire diaries och ligga i sängen och vila upp mig inför morgondagens finfina planer! Ser dock lite mörkt ut för jag börjar bli sjuk .. troligen influensan som spökar för alla verkar ha det nu. Awsome lixom .. Ska ta nån värktablett och dricka massa vatten så ska det nog bli fint!

Lägger upp bilderna på dagens köp in a moment!


Min älskade lilla gnusse ♥


Winter wonderland, I love it! ♥

Jävlarns vad jag har pluggat idag! Från klockan ett till halv åtta har jag suttit nergrävd i mikroekonomiboken med endast några korta breaks, lunchpaus och toapauser, haha! Älskar när jag lyckas hålla fokusen och bara plugga grymmt effektivt!!

Sitter och kikar på vänner nu medans det snöar för fullt ute. Tro det eller ej, men jag har faktiskt börjat gilla vintern. Denna sjuka känsla har uppstått sen åre-resan som lärde mig att uppskatta vintern på en helt ny nivå! Låter kanske sjukt, men det är so true! ;) Så nuförtiden när jag ser att det snöar ute och solen skiner så blir jag bara glad jämfört med förut då jag näst intill blev självmordsbenägen .. haha! Absolut bäst är det när man vaknar på morgonen, det snöar och solen lyser rakt in genom fönstret .. mmmh, loveit!

Ska kika vidare på tv nu. Förhoppningsvis går det någon bra film ikväll. Om inte, filmtips anyone?


Winter Wonderland


Time for some shopping

På fredag kommer den efterlängtade lönen och studiebidraget! Ojojoj vad jag ska gå loss då. Minns typ inte senast jag köpte nya kläder och varje gång jag ska ut får jag typ ångest för det känns som jag har använt allt redan en miljon gånger! Så förhoppningsvis ska jag och angelica dra en shoppingrunda på stan om hon nu är ledig från jobbet och mot kvällen ska jag och syster nätshoppa! Känner för att bara köpa en massa vårkläder och planera ihop sommaroutfits! För att inte tala om alla bikinis och klackar jag är sugen på att klicka hem! Bikinisarna ska bli extra roliga att köpa, ska inhandla ett par stycken i år faktiskt .. hihi!




wohow, ska typ bo i shorts, toppar och bikinis this summer!


Ett halvår senare ..

Idag när jag stog och lagade spaghetti så slängde jag en blick mot byrån, och vad är det som ligger där? Jo, min klocka som jag fick i 18-årspresent av mina päron! Jag trodde att jag hade sett det sista av den när jag var i Budva, för jag var 100% säker på att jag slarvat bort den på någon nattklubb där .. men tydligen hade mamma hittat den i facket på en av våra resväskor! Lycklig tjej !!! Kändes liiite jobbigt att ha slarvat bort en 18-årspresent lixom, dom är ju endå lite extra speciella!

Sitter på jobbet nu med Olivia. Är galet trött och har sålt mina 2 ordrar så är inte precis taggad på att prata glatt och argumentera. Ska åka hem med första bussen efter jag slutat och bara dö i sängen framför tvn och äta mammas göödiga mat! Finns inget bättre än det efter en arbetskväll :)

Nu: focus on försäljningen! typ ..


22. Det här upprör mig

Jag är en person som inte bryr mig särskilt mycket om saker och ting. Händer det något som går emot min vilja eller om något kommer ivägen för mig blir jag bara galet förbannad just under studen, stunden efter det är det som bortblåst. Hakar inte upp mig på saker helt enkelt, livet är för kort för det. Men för att kort och gott säga tre saker som upprör mig så är det när folk lägger sig i saker som inte alls har med dom att göra, folk som låtsas vara någon annan än den dom är och folk som pratar skit bakom ryggen på sina vänner!


myyyyys

Efter en förjävlig arbetskväll (sålde noll för första gången på evigheter ..) ligger jag nu och kollar på Stockholmsnatt. Hade nästan en förhoppning om att det skulle vara lite spännande, men så har dom tagit med två lama låssmeder typ (?) Känns ju lixom sjukt intressant att kolla på när dom åker runt och öppnar dörrar åt folk .. mmh. Däremot hoppas jag få se lite roliga händelser från strippan och klubb-killen, thats some interesting stuff lixom, där kan det faktiskt hända saker! Men jaa .. det är fortfarande en svensk serie det här så man ska väl inte ha för höga förhoppningar. Kan bara tänka mig hur det hade varit om det var amerikanskt lixom, hey crazy!

Onsdag imorgon och jag ska spendera hela dagen med att plugga och sen jobba! Får hoppas på en bättre kväll imorgon .. I need the money lixom!


A crazy night in Stockholm! ååh vill göra en repris ♥


avlid

Hatar mitt jobb just nu ... det går åt HELVETE rent ut sakt ..

Weekend

Då har ännu en helg swichat förbi!
I fredags träffade jag angelica mot kvällen för en fika. Har inte träffat människan på år och dar då hon inte varit i stan på jaa .. hur länge som helst! Så det var riktigt kul att få catch up litegrann :)

I lördags blev det en efterlängtad quiznight med alla våra awsome grabbar hemma hos henke. Var ett jädra bra tag sen man träffade dom också faktiskt. Så sjukt drygt när det blir sådär att det alltid ska ta ett jävla år typ innan alla har tid att ses. Men ja, där var det mycket trevligt! Ser man dock på helheten var det en medelmåttig kväll. Är så fruktansvärt less på dessa "okej" kvällar. Känner att antingen ska man köra all in eller så ligger man hemma istället. Sen är jag så sjukligt less på gävles nattliv också. Måste ta mig upp till Åre igen känner jag!

by the way så har jag galet ont i min rygg efter att ha småsprungit med klackar i lördags på en istäckt gata och gjort världens vurpa! mhm ...

Pustar ut

Efter en påfrestande dag med en tidig resa till uppsala och ekonomistyrningstenta på schemat så sitter jag nu äntligen hemma, nyduschad och fräsh, framför tvn och kollar på I am legend! Tentan gick åt helvete .. igen. Så jag antar att jag kommer att få göra den för tredje gången nästa år då om inte en omomtenta kommer nu snart, vilket jag hoppas det gör så jag slipper vänta tills 2012 lixom. Aja, nu är det över för tillfället iallafall och jag kan äntligen andas ut litegrann. Imorgon ska jag spendera hela dagen till att försöka ta igen så mycket som möjligt i de andra kurserna som jag har skjutit upp att göra pga omtentaplugg och så ska jag göra en snabb tripp ner på stan för att plocka ut mitt nya pass! Lördagen ser lite mer trevlig ut däremot , ser fram emot den ;)


Dag 21 – Ett annat ögonblick.

Jag vet att dom här inläggen inte direkt har varit regelbundna, men ibland kommer jag på att jag inte gjort klart detta än och får lite lust att skriva så here we go!

Ett annat ögonblick .. hmm .. finns så jädra många och dom bästa kommer ju från mägs. Men för att inte berätta om händelser därifrån igen så har jag ytterligare en grymm kväll i montenegro!

Jag tror det var tredje kvällen där i montenegro och jag och alma gjorde oss redo för ännu en äventyrlig partykväll i landets partystad Budva! Vi hade lyckats lära känna tre nattklubbsägare som alla ägde en varsin nattklubb (hur awsome!?, hehe) Vi gick till vårat favoritförkröksställe som heter Miami! Dom spelar helt crazybra musik där och så fort vi klev in på stället hänvisar servitriserna oss bort till ägaren som står vid baren. Vi går fram till honom och hälsar och han ger oss ett bord exakt vid baren, och då börjar det! Musiken dunkar, vi umgås med honom och hans bartenderboys och dom bjuder oss på drinkar och shots. Och då menar jag inte en drink och en shot, nejnej , utan vi fick 13 teqilashots och 3 drinkar VAR den kvällen!!!! Förstå hur mycket pengar dom la på oss under hela den veckan vi var där, speciellt denna kväll som jag och alma så fint har valt att kalla the tequilanight, haha! Vi krökade som om det inte fanns någon morgondag tills klockan slog tolv och vi drog vidare till favoritställe nummer 2, sparta! Tack vare att vakterna kände igen oss sen tidigare kvällar slapp vi stå i kö och betala inträde ;) Väl där inne bjöds det på en varsin vodkadrink! Vi träffade på ett riktigt skönt grabbgäng som vi hängde med hela kvällen och efterfestade med tills solen började gå upp och vi var tvungna att ta taxin hem till hotellet igen.

uah, den kvällen var bra jävla rolig. Grabbarna gjorde ett speciellt intryck på oss också, kommer aldrig glömma dom :) Vi har fortfarande kontakt med klubbägarna också med tanke på att vi lyckades bli så bra vänner med dom under den veckan. Så himla awsome! Så om vi gör en återtripp dit någon sommar igen behöver vi inte spenderade några pengar på drinkar, hihi!


Tequila, BOOM BOOM!


Sparta


Miami


Deadly kiss







Fotograf: Kära syster


WORKIE

Hey peeps!
Sitter på jobbet nu, mätt och belåten efter en fika med tess, jossan och erik! Erik träffade vi första gången i magaluf år 2009 när han var där med sitt sköna killgäng så det var sjukt roligt att träffa se honom igen!

Emma är fett otaggad på jobb trots att dom höjt provisionslönen IGEN och sänkt kraven IGEN! haah, älskart. Ska fokusera på säljandet så jag kanske har råd med en utlandsresa i april ;)

Sommaren närmar sig ♥

Vädret är så fruktansvärt fint idag och jag blir helt galet happy! Man känner att våren är påväg lite, vilket brings us one step closer to sommaren! Tänk, för varje dag som går så kommer sommaren bara närmare och närmare. JAG DÖR! Snart är vi back in paradise igen .. ååh ♥

Sitter och pluggar inför omtentan nu och väntar på att birre ska komma hem för vi ska nämligen göra en gothik/knarkarbrud - fotografering! haha, kan bli ett intressant tema att fota. Ska sota ner mig med en massa kol, köra på mörkmörkmörk sminkning och nån trashig outfit typ. lääääckert!
Sen ikväll bär det av hem till jossan för en massa tvmys! Blev ingen utgång varken förra helgen eller denna pga min jävla omtenta, men faan, nästa helg blir det av! Är dock inte så megasugen på gävles nattliv, men vem vet vi kanske hamnar back in åre redan nästa helg? ;) hehe you never know!


studiofotografering 6 februari





Fotograf: Patrik Blom


Fashion-fotoshoot

Vaknade klockan nio imorse och gjorde mig i ordning snabbt för att sedan åka iväg till Tanja och göra oss redo för en fotografering vi planerat nu länge med en fotograf vid namn Patrik! Vi tog oss ut till hans fotostudio som ligger i skutskär och blev sminkade av hans fru för att sedan posera för fashionfoton i två timmar. jobbigt? absolut. roligt? definitivt! Han hade en riktigt proffsig studio med massor med ljussättning, blixtar och bakgrundsmaterial. Hur grymmt som helst. Dock tycker inte jag att bilderna blev så himla super duper bra som jag hade hoppats ... var ingen bra fotodag för mig faktiskt. Men ja, vi får väl se när dom är färdiga hur det ser ut.

Nu ska jag ta bort sminket och städa mitt rum, sen blir det till att bänka sig med bokföringsuppgifter fram tills klockan slår nio och någon bra film börjar på tvn :)


ÅRE & STOCKHOLM 2011

Okej jag orkar inte dra hela historien om ÅRE - och stockholmhelgen. Åre var hur jävla underbart som helst och jag älskade varenda minut, precis som med stockholm.

ÅRE
Resan bestod av vacket landskap, världens lyxvilla, bastu, öl, snörullande, långpromenad, MAX, nudlar, massor med festande, goda drinkar, världens bästa tjejer, jennys sköna kollektivmedlemmar, nattklubben bygget, läckra bartenders, nattjacuzzi, dryga norrmän och massa skratt. Blir en återtripp dit inom en snar framtid, och som jag längtar ♥


hihi

Jacuzzi! ♥

Beloved Åre!

Tess och jenny på Dippan ♥

I taxin ♥

Vi intog toan på Werséns där Petter spelade för kvällen ♥

Is blandat med drinkar har sina konsekvenser, haha !

LYXVILLAN! ♥


STOCKHOLM
Ja, stockholm då: Centralt hotell,  sjuka förfester och efterfester på hotellrummet, VIN, shopping, White room, Laroy, Cafe opera, Spy bar, gratis inträden och drinkar, schööna människor, gamla favoritkändisar, STEK!


Frida, Emma, jag och jossan ♥

White Room tog helt klart hem priset för bästa uteställe!

En morgon på hotellet i emmas och fridas rum , hehe ..

Inne på White rooms toa!


RSS 2.0