Tisdag

Usch , skippade sista lektionen idag som var matte. Känner mig konstig i huvudet. Som om jag skulle svimma ungefär. läskigt somfan så jag åkte hem och vilade mig lite och nu känns det mycket bättre :)

Måste bara säga att Imorse var mor och far lite generösa! De gav mig en ask med Merci choklad, nå speciella strumpor som man har i ballerinaskor , och ett USB minne på 4 gig :D  Im happy !!

Nu ska jag plugga matte, ligger efter ganska mycket. Ikväll är det säsongspremiär för efterlängtade Desperate Housewifes på 3an klockan 21.00 !!! KAN INTE MISSAS!!

Min härliga helg

Har varken haft tid eller ork till att skriva någonting så here it comes.

FREDAG
I fredags gjorde jag och brudarna oss i ordning och drog på lite förfest hos jossan. Efter mindre än en timme så drog vi hem til jocke på partaj ! Skattade och hade oss på vägen dit! Hade en riktigt grymmt rolig kväll med mycket dans och knas, samt studsmattehoppande ;) haha ... RIKTIGT roligt var det iallfall ! Så drog vi hem vid kanske halv 2 och så sov jag över hos jossan den natten.

LÖRDAG
Åkte hem rätt tidigt från jossan, tror jag tog typ bussen klockan 10. Var hemma elva! Så fruktansvärt trött var jag. Vet inte om jag nånsin har varit så trött . Plus att jag hade värsta träningsvärken i benen pga allt dansande kvällen/natten innan ;D hahaha. Gjorde inte mycket alls på dagen utan låg mest hemma och återhämtade mig från partajjandet. Men på kvällen så drog vi brudar ut och käkade på Interpool iallfall. Himla mysigt och sjukt god mat. Så åkte jag hem efter det och somnade som en stock.

SÖNDAG
Söndag betyder somaltid städning och jobb. Drog vill jobbet halv ett och lyckades sälja 2 mobilabonemang och 3 hemtelefoner vilket gav mig en lön på 1015 kr !! UNDERBART! Sedan spenderades kvällen hemma framför en mysig film.

MÅNDAG
Skolan idag somvanligt. slutade vid elva och så drog vi ner på stan en sväng. Köpte ingenting, har i princip helt tappat shoppinglusten. Drog hem efter den lilla stadsrundan och kollade på American Pie - Beta house. Riktigt bra och rolig film måste jag säga ;D hahah. Sen har jag pluggar lite på engelskaglosorna men ingenting på matten vilket jag borde ha gjort. men det är ju så himla svårt ! Och när det gäller matten, så om de blir för svårt så ger jag upp. Det brukar jag aldrig göra annars när det gäller andra saker men just matten, då gör jag det i pricip alltid, ger upp ! Men jag ska ta mig i kragen. Imorgon är en ny dag och då ska jag ta itu med skiten.

GODNATT allihopa och tack bruds för en underbar helg <3

Här kommer ett fåååtal bilder från fredagspartajet.

T






peppa för party

ojoj , nu är jag taggat till 1000 !!!!!!!!!!!! Ser fram emot att spendera kvällen med brudarna och några andra roliga filurer ;D hahah this is going to be fun ! Bussen går om en halvtimmeeee och jag är klar och är rastlööös ! ;D Ska peppa meeer till lite härlig musik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HÖÖÖÖÖRS IMORGOON GÖTT FOLK FÖR NU SNART BÄR DET AV ;D HAHA!

Äntligen helg

Medicinprovet avklarat !!!! Så skönt. Och väldigt positivt är också att det faktiskt gick bra ! Lär bli minst ett VG iallafall!
Kvällen ? Jo den ska spenderas med brudarna på party !! ;D Ser fram emot det. 
Ska börja göra mig i ordning. Ha en härlig kväll allihopa ! ;)

Torsdaag

Idag slutade vi 1,5 h tidigare från medicinen !! Helt underbart. Vi gick bara igenom det vi skulle kunna till morgondagens prov och kollade på en aids-film och sedan fick vi sluta. TACK !
Jag har hunnit göra klart engelskan. eller klart och klart. Jag är ju inte klar eftersom jag har hoppat över litegrann eftersom jag inte kan svara på frågorna. Får hoppas att nån kunnig loggar in på msn så man kan få lite hjälp ^^ .
Snart ska jag äta och efter det blir det plugga medicin en stund. Ikväll ska jag iallafall kolla på white chicks på 6an klockan 21.00 ! ÄLSKAR FILMEN ! ja såg den första gången hemma hos Lina och fy helvete vad kul de var ;D hahah.

Helgen är proppad denna gång ! Imorgon ska jag festa med brudisarna <3. På lördag blir det fotografering och på kvällen ut och käka med tjejerna. På söndag är det jobb som vanligt. Men fredag och lördag ser jag fram emot  :D 

Matdags !!! Hare bra :)


onsdag kväll

Pjuh , hemma från jobbet ! Gick bra idag: fyra ordrar , 500 kr :)
Har inte gjort annat idag är pluggat medicin och degat. Blev inte mycket pluggande men jag läste iallafall lite ;) ... vettesjutton hur det kommer gå på fredag. Jag vet inte vad det är med mig. jag har ingen ro till att sätta mig lungt och stilla och plugga. Förut var det oftast inga problem men nu är det väldigt svårt. Jag tror det kan ha å göra med att jag inte tränar längre och har fått svårt att koncentrera mig pga det. Jag MÅSTE börja gymma. Värkligen måste. tjänar ju på det på två sätt. först så mår jag ju bra , träning är ju bra för kroppen :) Sen så ökar koncentrationen så om jag kör slut på överenergin på gymmet så kan jag plugga lungt hemma. JAG MÅSTE BÖRJA ! JAG SKA BÖRJA!

Nu ska jag göra mig klar för sängen. Blir väl lite tvmys innan jag somnar. Nå plugg blir det då inte. Godnatt <3

Studiedag

Yes , idag är det studiedag vilket innebär att vi är lediga från skolan ! :D
Ska ägna dagen åt att plugga till medicin provet som äger rum på fredag och så ska jag sitta och kolla efter resor både nu till nyår och nästa sommar ! Händer mycket för min del från nyår & frammåt ! BÄST!
Hörs senare :)

Bilder från exkursion

haha , jag kände att jag bara var tvungen att lägga upp lite kort från havsexkursionen med klassen :)


Joss var ute på båten och tog ett kort på folket ;)


Nåra :)


Sötaste carro <3


joss & Jag  ;D<3


Jenny ! <3;)


POSE !;D Jag , peddy och jenny :D

Tisdag

Sovmorgon imorse!! Satt riktigt fint för mig eftersom jag hade himla svårt att somna den natten. var på tok för pigg för att gå och lägga mig menmen.
Skoldagen gick fort och planen var att vi brudar skulle samlas hos jossan. Baka, kolla på film och plugga var tanken. Men Joss har blivit rätt illa skadad när hon spelade fotbollsmatch igår så det blev inget av. stackarn :( <3
Åkte hem direkt efter skola och satte mig och vilade lite framför tvn med macka och oboy. Nu har jag pluggat medicin i en halvtimme och ska fortsätta göre det lite till innan top model börjar.
Imorgon är det studiedag ! Blir väl till att plugga medicin antar jag och jobba på kvällen.

Grattis vovven !

Idag fyller min lilla älskling 2 år !! :D:D:D:D:D:D:D:D.  Var hemma vid 11 tiden och tog en långpromenad med henne då. Ikväll ska hon få käka lite godis och ha värsta myskvällen med hela familjen :) haha.

Imorgon är det matte-test så jag ska sätta mig och plugga till det. Supersvårt kapitel detta så det krävs en hel del repetition.


Söndag

Jobbet gick bra idag! 4 ordrar vilket resulterade i en lön på 500 kr för passet! BRA ! ser ljust ut för tillfället ;) hahah.
Kom hem vid halv sju och satte mig och pluggade matte i typ 10 min. sen käkade jag och kollade på hål i väggen. Dogge var med denna gång ;D. Sen pluggade jag matte i typ en halvtimme till och nu sitter jag och kollar på miss secret agent 2. Usch testet kommer gå botten. Det är test på typ logaritmer och grejjer vilket är himlans krongligt. menmen .. ska ta itu med det mer imorgon eftersom jag har en superkort skoldag imorgon. Nu ska jag fortsätta se filmen. Godnatt.

Städning och jobb

Håller på och städar mitt rum nu. Det är faktiskt inte så jobbigt som det brukar vara. Jag tror det kan bero på att solen lyser in genom fönstret och det är väldigt fint väder ute. Lite sommarvibbar ^^ ååh .

Ska åka iväg till jobbet ungefär halv 1. Så ska jag sitta där till 6 och förhoppningsvis sälja en jävla massa ordrar. MÅSTE ha mycketmycket pengar ^^ hehehe. Wish me luck !


Stan, valbo och filmmys med Angelica !

Träffade Angelica idag som planerat. Vi drog ner på stan en sväng först och kikade, ganska snabbt efter vi kommit ner på stan tog vi bussen ut till valbo där vi käkade på ikea och kollade runt i affärerna. Jag köpte INGENTING! helt sjukt. Brukar aldrig gå hem tomhänt. Men jag har hamnat i en shoppingsvacka kan man säga. Känner mig inte äns sugen på att titta på skor och kläder och allra minst köpa någonting. Usch .. får hoppas att det snart går över. Fast egentligen är det bra eftersom jag måste spara pengar (; hahah. 
Efter valbosvängen åkte vi ner på stan igen och hyrde film och tog sedan bussen hem till angelica. Vi tittade på Borat som visade sig vara riktigt rolig! :D Sedan drog jag hem vid nio tiden och bänkade mig framför Miss secret agent följt av Lilja 4-ever och jag avslutar nu mitt filmknarkande denna kväll med Spy game. haha mkt film denna dag och mycket åkandes och gåandes ;) haha . Men det var kul !! <33

Imorgon ska jag jobba och försöka hinna plugga lite matte eftersom vi har litet test på tisdag. Kommer gå botten. Godnatt !

Fredagen/idag

Blev en riktigt mysig kväll igår med jossan,jenny och tess. Vi kom in på Helt enkelt och fick sitta och vänta i en timme innan vi fick ett bord. När vi val fick ett bord så satt vi där och käkade och pratade om våran kommande resa! LÄngtar nå otroligt mycket till det!<3

Idag ska jag kila ner på stan en sväng med angelica! <3 Kolla efter lite kläder. Är i behov av det nu igen. man tröttnar så lätt på det man redan har. Höörs!

ändrade planer

Ändrade planer för kvällen ! Blir ingen filmkväll hemma utan vi ska nog ge oss ut och ta en fika istället. Passar mig ganska bra detdär eftersom jag nyss ätit tacos och är proppmätt ! Så en fika lite senare kommer nog sitta fint. Ska faktiskt bli riktigt skönt att ta det lungt denna helg. Har hunnit parta typ 3 gånger denna månad redan så jag tror nog min kropp uppskattar vilan :) heheh. Nu blir det Scrubs.

movienight

Fysikprovet är över och jag kan andas ut ! Alltså , det gick bättre än jag trodde men jag kan värkligen absolut inte påstå att det gick bra. Men ett G borde jag ha fixat. fysik är inte min starka sida helt enkelt..
Så blir det till att plugga medicin tills provet nästa fredag.

INGET party denna helg. Ska köra en vit helg nämligen så man får vila lite ;) heheh.
Ikväll blir det filmkväll med brudarna. Vi ska baka, kolla på american pie och chilla ! SKa bli mycket trevligt.

Ha en trevlig kväll allihopa ^^

kväll

Jag har faktiskt inte pluggat så mycket som jag trodde att jag skulle göra idag. Känner att har jag inte lärt mig det tills nu så kommer det inte fastna NU heller. Så det får gå som det går imorgon , förhoppningsvis så kommer det flyta på. Men jag vet att jag kommer stöta på en del svåra hinder! Men lär ju inte få ig iallafall.

Är jobbigt trött nu dessutom. Har precis beställt skolfotona så jag ska sova nu snart. Men det är dödligt vapen 2 på tvn så jag är lite smått sugen på att titta på det. Kanske förlänger läggdagstiden till 11 ^^ heheh.
Vi hörs imorgon !! Godnatt <3

plugg

Slutade 1 timme tidigare från medicinska grundkursen idag :) Så himla skönt. så har käkat pannkakor nu och ska sätta mig och plugga till morgondagens fysikprov. usch ... känns inte som om detdär kommer gå nå bra. Jenny tyckte det var svåååårt så man kan ju föreställa sig vad jag kommer tycka om det ! nervöst ..


lång dag

Dagen började kl 12 idag för min del eftersom jag skippade idrotten. Var i skolan och hade biologi och spanska, sedan blev det till att vänta 1 timme innan hemspråket började vilket höll på i 45 minuter , fick sluta 15 min tidigare för att hinna iväg till jobbet. väl på jobbet gick det jättebra idag. Känner mig riktigt nöjd. fick iväg 4 ordrar innan rasten och 2 till efter:) Så sammanlagt 6 ordrar varav 1 var mobilabonemang , lön på 945 kr för detta pass ! NÖJD ! Får hoppas att jag har tagit mig upp ur arbetssvackan nu.

Har inte hunnit plugga ett skit. Hann väl göra typ 2 fysikuppgifter med Dario och Farzana idag i väntan på att lektionen skulle börja. men ingenting mer än så. Spanskan har jag inte gjort klart, men ärligt så vet jag inte vad jag ska göra på den heller !! :S Jag får nog läsa lite fysik innan jag går och lägger mig. får se hur det blir. Är supertrött så jag pallar nog inte.

Nu blir det lite kvällskäk och sen behövlig sömn ! Godnatt !

vinterkläderna in, sommarkläderna ut

Pjuh , klarpluggat för idag!  Så nu blir det till att dega framför top model och vem kan slå filip och fredrik. Sköönt !  

Har hunnit städa ur garderoben idag också från sommarkläderna och så har jag lastat in lite vinterkläder. Känns tomt på nått sätt.. jag måste nog shoppa upp mig lite på nya mysiga kläder och ett par boots :) Men det tar vi senare , jag får klara mig på det jag har så länge eftersom sparandet till alla resor känns viktigast ! haha. Nä men i slutet av månaden kanske jag ger mig ut på en shoppingrunda.
Nu blir det top model ! Se yah !

havsexkursion med klassen

Ja , denna dag har jag och min kära klass varit ute i Harkskär på havsexkursion. Vi åkte ut dit vid halv nio och var framme vid cirka 10 i 9. Så blev det en kort promenad ut till "stranden" där vi skulle göra våra undersökningar och observationer. aa... var där i 2,5 timme och trots att jag tycker jag ändå var ganska varmt klädd så  ..... fy helvette vad kalltdet var!! Som vanligt när jag fryser så får jag blåa läppar och nu måste dom värkligen ha blivit BLÅ för jag frös nå sjukt. Var inte nå bra alls detdär för min förkylning, är lite rädd att den ska förvärras (!!!) . Men det var väl lite mysigt ändå ute i naturen. ^^heheh. Man slapp ju iallafall den vanliga trista tisdagen.

Idag blir det plugg. Fysik i allra högsta grad! Det är iallafall vad jag har ställt in mig på men det brukar alltid hända att jag råkar slå på tvn och så är det nå bra program som man fastnar för och vill se. Och så fortsätter det i den banan helt enkelt. men nejnej, inte idag !!  Fast ikväll får jag eftersom det är top model 10 ! hahah.

sjuker

Kom hem vid elva tiden och tog en 20 minuters promenad med hunden. Hatar att behöva komma hem och så har ingen varit ute med hunden för då blir det alltid jag som måste göra det ...usch. Plus att det är så himla kallt ute nu.

Innan jag skulle till skolan i morse så fick jag världens lock för örat. Superläskigt. Hör mycketmycket sämre nu på det örat och det brusar lite lätt också. Skolsyster sa att det inte var nån fara, hon ba ja det kan ju vara i samband med förkylningen. Men jag tror inte heller det är nånting allvarligt direkt utan det går väl över. men det känns ju så himla konstigt. som om halva ansiktet är bortdomnat !
Å förkylningen håller i sig. Jag vetinte om jag är på bättrings eller försämringsväg. Ligger lite mittemellan och dras mot båda hållen. Passar inte så bra att bli sjuk nu denna vecka eftersom vi har fysik-prov på fredag och imorgon ska vi ut till harkskär och göra vattenexkursion i Östersjön. Så man måste väl ta och läsa igenom lite om det innan så jag har nån koll på vad min grupp och jag håller på med (; hehehe.

Nu ska jag ta och städa klart mitt rum och sen ska jag äta pannkakor :) Hörs!<3

Lördagens partaj

Jag är så otroligt trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Är lite smått yr dessutom så jag kommer nog sova som en stock i natt. Det blev party igår. Jag och jossan började med lite förfest med peddy hemma hos honom. Vi spela fia med hutt också, KUL! Sen drog vi vidare till insparken. träffade elving och gänget och många fler :) Blev riktigt roligt ändå trots att jag hade lite dålig inställning till detdär från början. Men det vart riktigt roligt :D Sen så missade vi sista bussen från sätra som gick kl 02.00 så vi fick GÅ från sätra till brynäs. Och för er som inte vet så är det sjuuuuukt långt. Så somna vi ganska snart efter att vi kommit hem till peddy och så vakna vi vid 12. Så inge jobb för mig idag inte ^^ hahah. skönt å få hoppa över ett arbetspass och bara dega hemma efter en fartfylld kväll ;D.

Ska inte göra mycket alls resten av kvällen. tror inte jag orkar ta fram nå plugg heller. kommer somna så fort jag börjar läsa någonting. nä usch ..

well well, hoppas ni hade en trevlig helg för det hade jag :D


Fredagen / lördag

Träffade brudarna igår :) Vi skulle dra på filmkväll men de sket sig så vi drog på fest nere på stan en stund :) haha vi var ganska rejält lame. typ helt lame klädsel och allt så det vart ju inge direkt röj för oss. Men de var trevligt folk där så det var mys :). Stannade inte så länge, vi drog efter kanske 1 timme? Men iallafall.

idag ska jag träffa angelica. Vi kanske drar ner på stan eller så. detär typ det vi oftast gör ;) hehe. Sen ikväll vet jag inte. vi får se vad som händer.


fredag

typ 3, 4 dagar sen sist ! HJÄLP vad tiden har gått fort. Har faktiskt haft lite mer plugg denna vecka så har inte hunnit sätta mig vid datorn alls. De enda jag har suttit vid en dator var på 10 min i skolan innan matten på 4 hela dagar !! heheh.
i princip inge nytt som hänt, skolan har ju tagit all tid så ..
ikväll ska jag träffa brudarna, va vi ska göra är inte bestämmt !! Men det löser sig nog :) party kanske ? Well see ^^ haha.



In the school

Sitter i skolan med jenny och väntar på carro. Vi ska gå och käka. äcklig pyttepanna idag, men lite får man nog i sig. Vi har slutat dessutom så efter käket ska jag dra hem och plugga engelska. 
Nu är förkylning nära, men den har inte riktigt brutit ut än .. ussch !!!!!!! VILL INTE ! Ska käka citron och vitpepparkorn när jag kommer hem så får man hoppas att jag slipper sjuka ner mig.
Joss har iallafall inte haft tur så hon ligger hemma och hostar å nyser ;D hahah <33

Hörs ikväller !:)

Fredagen

Dåså , vi började hos tessan med lite förfest med ett gäng tjejer, tror vi blev runt 10 pers. Vi peppade upp till musik och drickspel. Sedan bar det av till hemsta och på vägen hittade vi en hoppborg där vi roade oss en kort stund ;D. Vi var i hemsta en stund och sedan gick jag och jossan och mötte erik,josef,stefan och martin. Så drog vi med dom tillbaka till festen i hemsta. Så hade pooya och hans kompisar hunnit komma dit och så hängrde vi med dom ett tag :)  Efter en stund så gick vi till typ söder dit erik och gänget också följde med. Där vare nån fest där bara tjejer fick komma in , å jag och joss kännde inte för att dumpa killarna så vi satte oss utanför huset och hittade på lite annat roligt ;D Grymmt kul var det iallafall :D hahahah. Efter att ha suttit i typ 1,5-2 timmar där ute och hafft superkul så fick vi nyckeln hem till tessan så vi , jag&jossan och killarna drog hem till tess där vi skulle köra efterfest. men aa , det resulterade i typ att alla somnade. xD Sen kom iallafall tess och jenny också dit och sen så drog alla hem till josef och sov, förutom tess som sov hemma ;) haha. GRYMMICH rolig kväll var det, fast vi satt ute i 1,5-2 timmar ;D Men det var ju det som var toppen på kvällen ;D haha.













Home

Hemma från jobbet, gick dåligt idag , fick bara iväg 2 ordrar. Plus att jag håller på att bli sjuk .. har dendär vidriga "sjukkänslan" som man alltid känner innan det bryter ut. usch ..
Ska käka nu och sen ska jag skriva om min härliga fredag ;) hehe

:)

Det blev ett riktigt roligt partande i fredags må jag säga :) Är inte lika trött och deg idag som tur är. Ska göra mig i ordning och kila iväg till jobbet. börjar ett så jag är hemma runt halv sex ikväll. Berättar om hela fredagskvällen då ;D haha

partyparty !;D

Dålig uppdatering , jagvet. Men jag har haft ganska mycket annat för mig så har inte haft riktigt tid :) hehe. rätt nice dag i skolan. Muntliga presentationen på medicinska grundkursen gick bra, var väldans lätt. Man fick till och med sitta och läsa innan till så pjuh ... inga pinsamheter med att stå framför klassen och prata fick man utstå idag. tack och lov. Idag skulle vi egentigen ha klassfest, men det blir nog inte av så det blir party på annat håll !;D Jag och joss är så sjukt jävla taggade så nu jvlar blire fest!!!!!! Ska bli sjukans roligt ! Lär börja fixa mig alldeles strax.

Ha en braaaaa kväll allihopa !!! :D


jobb idag

Kan bara vara hemma i 40 min nu eftersom jag ska jobba. Lär kila iväg till bussen om typ15 min dessutom. Skön dag i skolan idag. Skippade idrotten så jag började 12.05 . Liiite skönt. Så hade vi biologi där vi jobbade i grupper med några frågor och sedan var det spanska med textarbete.Får hoppas att jag har turen på min sida idag på jobbet så man får iväg några ordrar och tjänar en HEL DEL ! ;D haha vore inte fel ;).

Hörs ikväll, puss !!


regniga tisdag

Hemma från skolan! Ska äta lite fil och flingor och en macka snart och dega framför tvn. Superskönt att göra dikekt när man kommit hem från skolan. Sen blire till att läsa igenom spanskatexten.
Gick och hälsade på Lina på hennes apu-plats efter skolan dessutom, så nu har vi bokat för en fotografering också ;) Ska bli kuuul !! :D

juste, fika var det! Hörs sen.

Ny design ... igen

Gjort klart biologin och engelskan och har suttit och slappat rätt mkt nu. orkar inge per plugg. Gjorde om designen .. igen. Känner mig aldrig riktigt nöjd med den så det blir så att jag gör om helt enkelt. aja, denhär får nog vara ett tag iallafall.

Har precis ätit kladdkaka och fruktsallad. Ska snart hoppa in i duschen och sen blire mys framför tvn. Höööörs!


Skoldag 1

Då var måndagsskolan avklarad :) sköönt. Gick till friskis&svettis efter skolan med jenny,jossan och carro. Ska börja träna där har vi beslutat. Man måste komma igång lite igen med motionen. Man mår faktiskt mycket bättre och iallafall jag får bättre konsentationsförmåga i skolan. Så jag vinner på det i längren. Sen är det bara upp till far min om han går med på att pröjsa för detta för jag har inte råd. Håller på och sparar en massa pengar till alla mina planerade resor !!! 2009 kommer bli ett sjukt resor kan jag lova !!!!! :D

Har varit duktig och gjort klar biologifrågorna är lärt mig engelskaglosorna. Ska väl ta itu med spanskaorden också antar jag. sen blire bara chill och mys framför tvn kanske med någon film och förhoppningsvis kakor om vi har hemma. heheh . Jag gillar måndagarna :)

RSS 2.0