27 november

Jag har legat hemma i 3 dagar nu och dött av hosta och grymm förkylning. Var länge sedan man mådde såhär dåligt av en "simpel" förkylning. Blev ett besök till hälsocentralen idag. Visade sig att jag hade bakterier i halsen. KUUL!
Fick dock ingen medicin eftersom jag inte har ont. Däremot har jag fått astmamedicin som jag ska andas in 2 ggr daglien i 2-3 veckor för att se om det botar min hosta. Hoppas det fungerar! Orkar inte hålla på och behöva hosta ihjäl mig en gång varannan minut längre.

Syster fyllde 16 år igår. Firade henne med tårta, presenter och allt det där vanliga.
Jag ska ta med henne på en shoppingrunda så fort hon har tid så hon får fylla på garderoben lite. Det blir hennes present från mig.
Nu ska jag kolla på tv! Går ju en massa bara serier vid den här tiden på dygnet :)

Fotografering numero dos!

Blev en mysig middag igår med brudarna på en nyöppnad indiskt resaurang. Skitgott! Slapp man sitta hemma och ruttna bort en fredagskväll iallafall, men ikväll gör jag det istället!

Har hunnit med att göra ganska mycket idag ändå. Gick upp halv tio och gjorde mig i ordning för att möta upp Lina nere på stan. Vi gjorde ytterligare en fotografering för deras nya modesida som öppnar 1 december. Vi fotade Motel-klänningarBLÅ, partyskorscorett och väskar&handskar på någon fin väskaffär. Så himlans roligt, love being infront of the camera helt enkelt ;) heheh!

Nu ska jag kolla på family guy och fortsätta dryga med jossan på msn. hahah ! Sen blir det die hard 4, Bruce willis och actionfilmer är grejjer det!Jag och tessan på restaurang!

populärvetenskaplig artikel om droger :D YEAH!

Då sitter man här själv i datasalen och arbetar med biologi/svenska arbete. Ska skriva om nervsystemet med inriktning på drogers inverkan på nervcellerna. Jag vet inte vad det är, men jag älskar att läsa om droger och hur de påverkar hjärnan och kroppen och allt! Så sjukt intressant! Ska skriva antingen om extasy eller heroin. Lutar mest mot extasy nu fan :) haah!

Efter skolan ska jag och pappa iväg och sola. Få lite D-vitamin i kroppen så man blir piggare samt bli lite brun. Inte fel alls det.
Blir mys ikväll antar jag. Vit helg nummer 2 av 3. Hatar det ! Men ska försöka hålla mig borta från allt vad fest och alkohol heter iallafall denna helg. Sen kanske vi bryter detta tråkiga mönster nästa helg ! mohahah

Nu ska det tillverkas parfym på projektarbetet.


11 November

Dålig uppdatering på sistonde .. jag som skulle bätta mig!
Lina och hennes vän evelina ska starta en hemsida där de skriver om Gävles mode. Igår gjorde de deras första modereoprtage och jag fick tillsammans med en kille visa upp deras outfits på en av gävles second hand butiker. Var himla roligt och jag ser verkligen fram emot att se resultaten. Sidan öppnar i början av december så jag postar upp en länk här på bloggen när det finns tillgängligt :)

Väntar på att mamma ska bli klar med maten och sen blir det väl till att jobba lite på min svenska B krönika.
Greys anatomy ska självklart ses ikväll också kl 21.00 på 5an! :D

stress!

jaa jag vet att jag har varit usel på att uppdate. Men jag har haft fullt upp i skolan , sen har det ju varit höstlov med en massa sjukt roliga aktiviteter ! Har varit fest, ladies night ( !!!!!! ) , och halloweenparty! Hinner inte berätta så mycket om det just nu utan det får vi ta en annan dag, i helgen kanske?
tänkte bara säga att jag lever! ska försöka blogga aktivare nu i helgen då kemiprovet är klart och biologilabrapporten är inlämnad. PUSS!


RSS 2.0