Back in sweden ..

Hey allihopa!
Tänkte bara meddela er alla att jag (tyvärr ..) är tillbaka i Sverige! Ny är det nya tag som gäller och samma sak gäller med bloggen för jag byter nu bloggadress!

Ni kan följa mig på HÄR!

PUSS!Kommentarer
Postat av: Amanda -

Hej. Nu får du vara mer än ärlig, Vad tycker du om min blogg? Är det värt att lägga ner bloggandet ?Du vet, jag är tonåring och jobbig fortfarande, så jag ber så mycket om ursäkt om det inte är uppskattande med sådana kommentarer..

2011-11-12 @ 09:44:22
URL: http://vimmelhimmel.blogg.se/
Postat av: Mikael

Hej alla modekunniga! Det finns ett modeforum - forum.modekampanj.com som skulle behöva lite hjälp från modekunniga och modeintresserade personer, så att vi alla kan få en bra modeportal där man kan få svar på sina frågor. Jag blir väldigt glad ifall ni som läser detta har lust att ta en titt. Självklart kan man skriva om sin blogg eller hemsida. Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Ni kan alltid mobba mig för mitt försök att göra en video http://www.youtube.com/watch?v=1I5dOVSo_AE , musiken är iallafall bra tycker jag. Facebook grupp finns på adress www.facebook.com/modekampanj och twitter på @modekampanj. Tack för att ni tar er tid att kolla på detta.

2012-04-04 @ 08:25:39
URL: http://www.modekampanj.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0