Fredag

Tack och lov för fredagar. Älskar värkligen dom dagarna. Skolan slutar och man har 2 dagars "lov" framför sig :) Rikigt trevligt.
Efter skolan idag åkte jag ut till valbo med familjen. Vi käkade på Ikea och gick sedan runt tillsammans och kollade lite i affärerna. riktigt mysigt var det. sällan vi umgås sådär allihopa tillsammans så det var riktigt skönt att få göra det idag. Sedan var tanken att jag och brudarna skulle åka hem till Jenny för att kolla lite på film och mysa. Men klockan blev lite väl mycket och bussarna går sällan nu så då hade klockan hunnit bli 22.00 innan vi var framme hos henne. Så det vart inte av. Så nu sitter jag här hemma och mysar framför datorn med doftljus tända. Tittar lite halft på filmen Casanova också. Aldrig sett den förut men den verkar vara bra. Heath Ledger var ju bara så himla snygg.

Imorgon får vi se vad som händer. Beror på lite detdär. Kanske ska fotografera med Lina Å kanske ska se film med bruds imorgon. Allt beror på helt enkelt :) Hörs senare ikvälll !!


Kommentarer
Postat av: Sofie

Åh tacktack =) .

Men om ja ska vara ärlig, så har ja inte gjort den själv =p ..

2008-08-22 @ 22:09:51
URL: http://souljahh.blogg.se/
Postat av: Josefine Karlsson

men vadå sjuuuuuuukt snygg bild :D<3

2008-08-22 @ 22:29:15
URL: http://jjosefinekarlsson.blogg.se/
Postat av: Sofie

Hih, ja kanske det =p . Tack igen =D

2008-08-22 @ 23:01:58
URL: http://souljahh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0